@Saber
بنظر این حقیر اگه دوست بزرگوار شما اندکی بیشتر هزینه کنه و یوارگی گرافیک 4090 بگیره حرکت معقول تریه. چون سیستم خیلی سطح بالاست و بویژه با کاهش قیمت نسبی که این اواخر اتفاق افتاده (که بنظر من موقت هست ، حالا عزیزان اهل فن قطعا آگاه تر هستن در اینباره) حیفه یه کامپیوتر همه چیز تموم نباشه. من اگه بودم شاید گرافیک رو ایسوس ROG میگرفتم که از دید ظاهری هم بیشتر ست بشه
البته موردیکه آقا فرشید درباره Noctua گفتن جالب بود که من نمیدونستم. اتفاقا خودمم به صدا حساسم و میخواستم بدونم تفاوتش اینقدر محسوس هست که برای افراد خاصی (همونطور که گفتم مثل خودم) ارزش تعویض گرافیک با یکی از این مدل رو داشته باشه؟ @Farshidstar2012
نظرتون هم زیبا بود ممنون از نظر
این دوست ما سالهاست در فکر بستن سیستم بوده و واقعا عینا شاهد زحمت کشیدنش برای جمع کردن بودجش بودم ! اونم با این همه نوسان قیمت بازار !
بعد از کلی تحقیق رسیده به همچین مشخصاتی ! ضمن اینکه وقتی 4090 میبندی باید یه مانیتور اولد هم همراهش داشته باشی که این دوست ما از هزینه ی مانیتور برنمیاد !
Noctua هم دقیقا صرفا جهت ساکت بودن گرافیک انتخاب کرده !
حالا این سیستم چیزی بود که بهش رسیده توی این همه تحقیق پرس جو ! دوستان هم تایید کردن سیستم رو با اندک تغییراتی ! حالا فعلا در حال پیش فاکتور گرفتن از اینور اونوره