مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان وقت بخیر
می‌خوام یه پی سی در رنج ۳۰ الی ۴۰ بگیرم
الان یه ps5 دارم و می‌خوام فقط بازی های انحصاری رو با اون برم و بقیه بازی هارو با pc
می‌خوام از دی جی کالا به صورت قسطی بردارم
در کنار گیم، تو فارکس هم می‌خوام کار کنم ( که فکر نمیکنم به سیستم عجیبی نیاز باشه)
ولی در کل در این رنج قیمت یا دیگ نهایت ۴۵_۴۶ میلیون چی پیشنهاد میدید
اگرم تو این رنج قیمت چیز خوبی نمیشه گرفت بگید که قیدش رو بزنم الکی هزینه نکنم
پیشاپیش ممنون

بین
ROG LOKI SFX-L 1000W
و

RM1000x SHIFT​

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ برای کارت سری 40 مثل 4080 یا 4090 میخوام
پیشنهاد بهتری هم دارید بفرمایید ممون میشوم

مدل ASUS ROG STRIX 1000G 80Plus Gold توصیه میشه.

دوستان گیمر،من با توجه به بودجم سیستم زیر رو انتخاب و قصد خریدش رو دارم. بنظرتون سیستم گیمینگ محسوب میشه و میشه روش حساب کرد؟
MB: Z490-P
CPU: I7-10700
GPU:RTX 2060 SUPER MSI VENTUS
RAM:16 G-3200MHZ
POWER 650 COOLERMASTER BRONZE
البته گیم هاردکور منظورم نیستا یه سیستم متوسط رو به بالای گیم هدفمه
هزینش هم 29 تومن میشه این سیستم بطور میانگین (550$)

اگر این قطعات استوک یا سیستم OEM هست که با توجه به قیمتش خوبه. اما در نظر داشته باشید این سری از قطعات با وجود اینکه هنوز کارایی مناسبی دارن، از رده خارج شدن و عمرشون کمتر از قطعات نسل جدیدتر و موجود در بورس حاضر بازار خواهد بود.
در مجموع بله، با توجه به قیمت مناسب هست، مخصوصا به خاطر کارت گرافیک RTX 2060.

ببخشید آخرین سوالات ، بخوام یه روز برم سراغ گرافیک ۲۰۶۰ یا مدل جدیدتر مشابه ۳۰۶۰ ، با قطعاتی که گفتم به مشکل میخورم مثلا پاور کم میاره "سی پی یو ، مادربورد "؟ و برای الان ارزش داره حدود ۲ میلیون بیشتر بدم برای b550 برای مادربورد فرق زیادی با ۴۵۰ داره ؟

پاور برای RTX 3060 هم کافی هست، اما برای اطمینان از همین الان یه مدل 600 یا 650 واتی بخرید بهتر هست که در آینده نیاز به ارتقای پاور نباشه. مادربرد فرقی نداره که B550 بشه یا خیر، چون دیگه پردازنده های جدید رو ساپورت نمیکنه.
در مورد بقیه قطعات بله، با کارت گرافیک رده متوسط نسل جدید هم نسبتا متناسب هستند.

سلام دوستان وقت بخیر
می‌خوام یه پی سی در رنج ۳۰ الی ۴۰ بگیرم
الان یه ps5 دارم و می‌خوام فقط بازی های انحصاری رو با اون برم و بقیه بازی هارو با pc
می‌خوام از دی جی کالا به صورت قسطی بردارم
در کنار گیم، تو فارکس هم می‌خوام کار کنم ( که فکر نمیکنم به سیستم عجیبی نیاز باشه)
ولی در کل در این رنج قیمت یا دیگ نهایت ۴۵_۴۶ میلیون چی پیشنهاد میدید
اگرم تو این رنج قیمت چیز خوبی نمیشه گرفت بگید که قیدش رو بزنم الکی هزینه نکنم
پیشاپیش ممنون

این سیستم رو میشه براحتی برای فارکس استفاده کرد و برای بازی در حد متوسط هم جوابگو هست:

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i3 12100FCPU
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
شش میلیون و ۱۹۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
نوزده میلیون و ۹۲۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL RTX 3060 12GB GDDR6
ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6
VGA
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۸۹۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
دو میلیون و ۸۲۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
دو میلیون و ۵۳۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و دو میلیون تومانجمع کل‌ (تومان)---

اگر بالاترین تنظیمات گرافیکی در بازیهای جدید هدفتون نباشه و رزولوشن هدف هم 1080p باشه مشکلی نخواهید داشت.

اگر بالاترین تنظیمات گرافیکی در بازیهای جدید هدفتون نباشه و رزولوشن هدف هم 1080p باشه مشکلی نخواهید داشت
ممنون از راهنماییت
در حدی که بشه مثلا الدن رینگ رو 1080 و ۶۰ فریم بازی کرد و شبیه ساز سوییچ هم روش اجرا کرد هست ؟

اگر این قطعات استوک یا سیستم OEM هست که با توجه به قیمتش خوبه. اما در نظر داشته باشید این سری از قطعات با وجود اینکه هنوز کارایی مناسبی دارن، از رده خارج شدن و عمرشون کمتر از قطعات نسل جدیدتر و موجود در بورس حاضر بازار خواهد بود.
در مجموع بله، با توجه به قیمت مناسب هست، مخصوصا به خاطر کارت گرافیک RTX 2060.
به همراه فن سی پی یو نوتوس 400 کارنکرده خریدم 28500
بنظرم هنوز دیسکانتینیو نشدن و میشه روش بعنوان سیستم گیمینگ حساب کرد

• Like
Reactions: Farshidstar2012
ممنون از راهنماییت
در حدی که بشه مثلا الدن رینگ رو 1080 و ۶۰ فریم بازی کرد و شبیه ساز سوییچ هم روش اجرا کرد هست ؟

بله در این حد و بالاتر هم قابل استفاده خواهد بود.

سلام
یکی از رفقام می خواد یه مونیتور بگیره
حدود بودجه 6م
کاربری اول فیلم و انیمه هست و بعد کارهای اداری و وبگردی و در انتها گاهی گیم
i5-6600k
GTX970
دارای نور ‌پس‌زمینه و روشنایی خیلی خوب (ترجیحاً IPS) باشه ولی از مدل‌های مونتاژ داخل نباشه.
خودش این مدل رو تو نت دیده ولی کیفیت تصویرش رو خیر.

acer Nitro VG240Y Pbiip​

پیشنهاد شما چیه؟

آخرین ویرایش:
درود
اروزنترین مانیتور خوب 2ک 144هرتز ips چیه و چنده الان؟ خیلی وقت قیمتها دستم نیست، قبل عید برای یکی از دوستان مدل تاف رو خریدم با همین مشخصات حدود 12 تومن! الان اصلا پیدا نمیشه انگار!
درود
اروزنترین مانیتور خوب 2ک 144هرتز ips چیه و چنده الان؟ خیلی وقت قیمتها دستم نیست، قبل عید برای یکی از دوستان مدل تاف رو خریدم با همین مشخصات حدود 12 تومن! الان اصلا پیدا نمیشه انگار!
14-15تومنه نوش ولی کارکرده در حدش رو با 10-11 میتونین بخرین

• Like
Reactions: Alien87
سلام
حدود بودجه 6م
i5-6600k
GTX970
دارای نور ‌پس‌زمینه و روشنایی خیلی خوب (ترجیحاً IPS) باشه ولی از مدل‌های مونتاژ داخل نباشه.

acer Nitro VG240Y Pbiip​

پیشنهاد شما چیه؟

با این بودجه کلا مانیتور خوب نمیشه گرفت. ولی مدل انتخابی خودتون هم در این رده قیمت قابل بررسی هست و مناسب بنظر میرسه. البته پنلش 6 بیتی هست.

درود
مدل قیمت مناسب با کیفیت خوب شاید نشه بهتر از Odyssey G5 LC27G55 سامسونگ الان پیدا کرد که حدود 15 تومنه.
مانیتورهای ایسوز هم هر از گاهی موجود میشن.

بین
ROG LOKI SFX-L 1000W
و

RM1000x SHIFT​

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ برای کارت سری 40 مثل 4080 یا 4090 میخوام
پیشنهاد بهتری هم دارید بفرمایید ممون میشوم
جفتشون عالین کورسیر از لحاظ پرفورمنس کمی بهتر عمل می کنه. نویز صدایی هم جفتشون عالین

پیشنهاد بهتر دیگه می 1200 تور 2 ایسوس که خوب از لحاظ زیبایی هم با اختلاف بالای همه هست

اگر پردازنده ای مشابه 13900 با 4090 مد نظره 1200 پیشنهاد بهتریه چون اینا مصرف لحظه ای خیلی بالایی دارن اینده نگری بهتریم هست

پاور برای قطعات گرون خیلی حساس هست ارزش هر چقدر هزینه ای که می کنید رو داره پس اصلا سمت گرین اونم برای همچین قطعات گرونی اصلا نرید.

سلام

متشکرم
حداقل مونیتور پیشنهادی تو این رده چیه؟

هر مدلی که داخلی نباشه و پنل خوبی داشته باشه. یکی از مدلهای IPS پیشنهادی که در بالا نام برده شد یا مدلی مثل ایسوز VY249HE که گیمینگ نیست، اما کیفیت رنگش خوبه.

سلام
حدود بودجه 6م
i5-6600k
GTX970

acer Nitro VG240Y Pbiip​

پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوست عزیز اگر این مدل ایسر میخواین از دیجی کالا بخرید و فروشنده تامین مهام هست اصلا نگیرید. من گرفتم بعد 9 روز الافی مدل ارزونتر BMIIX فرستادن! و موضوع جالب مصرف برقش F بود. دوباره مرجوع کردم.
من ضرر کردم شما هم متضرر نشید.

• Like
Reactions: msbazicenter
سلام دوست عزیز اگر این مدل ایسر میخواین از دیجی کالا بخرید و فروشنده تامین مهام هست اصلا نگیرید. من گرفتم بعد 9 روز الافی مدل ارزونتر BMIIX فرستادن! و موضوع جالب مصرف برقش F بود. دوباره مرجوع کردم.
من ضرر کردم شما هم متضرر نشید.

اگر به فروشنده یا موجودی محصولی شک دارید بهتره آنلاین نخرید. بجاش به یه فروشنده یا شرکت آشنا و مورد اعتماد بسپارید که براتون از بازار تهیه کنن.

• Like
Reactions: msbazicenter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or