کولر روی کیس بسته شده، ولی دقیقا همچین چیزی هست:میشه یه عکس از فن های کولر به صورت مجزا بفرستید که کابلهاش مشخص باشه؟ هر فن باید یه کانکتور PWM به صورت مجزا داشته باشه که بشه جدا روی مادربرد نصب کرد. میخوام خودتون مطمئن بشید که کابلهای هر سه فن قابل جداسازی هستن و مستقل به مادربرد وصل میشن.
اما در مورد کانکتور AIO-Pump:
اگر این کانکتور به هر دلیلی روی DC قفل شده باشه به راحتی میتونید اون رو به هدر دیگه ای از مجموعه هدرهای CHA-FAN1 تا 5 وصل کنید تا بتونید روی PWM تنظیم کنید. هیچ نیازی نیست که پمپ رو حتما به AIO-Pump وصل کنید اگر محدودیت داره و هیچ تفاوتی هم در کنترلرشون نیست.
کلا دو تا کانکتور هست که یکیش RGBهست و اون یکی PWM. این دو تا هم روی پمپ هستن. فن ها هیچ کانکتوری ندارن. یه بنده خدایی هم توی ردیت اینو گفته
الان روی همون AIO_PUMP گذاشتمش و سرعت فن رو دارم با FAN XPERT تنظیم میکنم. قعلا که خبری از ریستارت نشده. یه استرس تست هم گرفتم، دما بالاتر از 70 درجه نرفت.
فقط چیزی که هست من اصلا صدا و لرزشی واسه خود پمپ و لوله هاش که به فن وصل میشن نمیبینم، کاملا صفر. طبیعیه؟ البته شنیده بودم که این کولر پمپش بی سر و صدا هست، ولی دیگه اینقدر رو انتظار نداشتم!