والا فرشید جان تکنیسین کار درست به این آسونی ها پیدا نمیشه. اکثرا اداشو در میارن

مادربورد من ASUS Rog Strix Z690A WD4 هست:
واترکولر هم Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB هست. مشکل اینجاست که این واترکولر فقط دو تا سوکت خروجی داره، یکیش که برای ARGB هست و اون یکی هم سوکت PWM. ینی پمپ و فن های رادیاتور هر دو با یه سوکت کنترل میشن. سوکت USB هم نداره.
حالا اگه مثل قبل اینو به CPU_FAN وصل کنم، اون مشکل ریستارت کردن بوجود میاد. ولی خوبیش اینه که سرعت فن توسط خود مادربورد و به صورت PWM کنترل میشه.
اگه به AIO_PUMP وصل کنم، که به صورت دیفالت فنها با 100 درصد سرعت کار میکنن که البته داخل دفترچه راهنمای مادربورد هم قید شده:
البته از طریق بایوس میشه سرعت فن رو کنترل کرد و حتی کاملا نحوه ی کارکرد فن رو کاستوم کرد، ولی دو تا مساله هست. مساله ی اول اینکه این AIO_PUMP به صورت DC کنترل میشه و نه PWD. و کم کردن سرعت فن ینی کم کردن ولتاژ که چون خود پمپ هم به این وصل میشه کار خیلی جالبی نیست. مساله ی دوم هم این موضوع هست که با کنترل کردن سرعت فن احتمال زیاد همون مشکل ریستارت کردن سیستم دوباره پیش میاد.
البته در مورد پمپ تقریبا همه جا توصیه شده که بذارید با 100درصد توان کار کنه چون عمرش بیشتر میشه. ولی مشکل من با این کولر این هست که فنها هم داره با همون کنترل میشه.
البته با خود نرم افزارهای ایسوس هم میشه سرعت فن ها رو کنترل کرد، ولی حدسم اینه که اینطوری بازم پمپ رو تحت تاثیر قرار میده.
حالا فرشید جان به نظرت من چیو از قلم انداختم که تکنیسین نمینداخت؟