مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من کارت گرافیک gtx 1650 asus tuf 4G رو دارم به همراه cpu core i5 10th موقع بازی tchia خیلی داغ میکنه و گرافیک به 81 درجه میرسه. حتی کیس شروع میکنه به صدا دادن البته نمیدونم صدا از کدوم قطعه ست ولی مجبور میشم از ترس بازی رو ببندم. چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست بشه دما رو کنترل کرد و صدا هم نده؟
یا این بازی انقد سنگینه که به این سیستم نمیخوره و باید بی خیالش بشم؟ :(

سلام
من کارت گرافیک gtx 1650 asus tuf 4G رو دارم به همراه cpu core i5 10th موقع بازی tchia خیلی داغ میکنه و گرافیک به 81 درجه میرسه. حتی کیس شروع میکنه به صدا دادن البته نمیدونم صدا از کدوم قطعه ست ولی مجبور میشم از ترس بازی رو ببندم. چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست بشه دما رو کنترل کرد و صدا هم نده؟
Screenshot 2023-07-14 191405.png
با توجه به فصل تابستان و اینکه مدل کیس نگفتین، اگر دما حوالی 81 هست طبیعیه. نگران نباشید. بخصوص اگر FPS بالا می‌‎گیرید کاملاً طبیعیه.

• Like
Reactions: soha222
سلام

اگر منظورتون از صدا دادن بوق زدن هست که افزایش دمای گرافیک در حالت عادی باعث بوق زدن Buzzer یا هیچ قطعه دیگه ای نمیشه. مگر این که اون صدا آلارم تنظیم شده برای پردازنده باشه.
همونطور که دوستان گفتن 81 درجه زیاد یا خطرساز نیست و سنگینی بازی هم به تنهایی نمیتونه باعث خرابی سخت افزاری بشه.

برای کنترل بیشتر بهتره ماکزیمم نرخ فریم رو محدود کنید یا Vsync رو از تنظیمات گرافیکی بازی روشن کنید.

این پاورهای گرین بهتر نیستن تا این خارجی ها؟ یه ترمالتک ۱۰۰۰ وات خریدم و وصل کردم یه جرقه ای زد فکر کنم مادربرد رو سوزوند دیگه بوت نمیشه. مادربورد و سی پی یو همتراز کارت گرافیک ۳۰۸۰ ti چه مدلی پیشنهاد میدید؟

این پاورهای گرین بهتر نیستن تا این خارجی ها؟ یه ترمالتک ۱۰۰۰ وات خریدم و وصل کردم یه جرقه ای زد فکر کنم مادربرد رو سوزوند دیگه بوت نمیشه. مادربورد و سی پی یو همتراز کارت گرافیک ۳۰۸۰ ti چه مدلی پیشنهاد میدید؟
مدل ThermalTake که گرفتین چی هست؟ اگر مادربرد روشن میشه اما بوت نمیشه ارتباطی به پاور نداره.
پاورهای گرین گرانتر از محصولات برند خارجیه، و عملکردشون بسیار پایینتر، نبود گواهی واقعی 80 پلاس، نبود تست نویز و ریپل از هیچ مدلی و.... قابل توصیه نیست متاسفانه.

مدل ThermalTake که گرفتین چی هست؟ اگر مادربرد روشن میشه اما بوت نمیشه ارتباطی به پاور نداره.
پاورهای گرین گرانتر از محصولات برند خارجیه، و عملکردشون بسیار پایینتر، نبود گواهی واقعی 80 پلاس، نبود تست نویز و ریپل از هیچ مدلی و.... قابل توصیه نیست متاسفانه.

مدلش اینه
https://global.microless.com/produc...modular-atx-power-supply-ps-tpi-1000f3fdgk-1/
کابل ها هم درست نصب شده بود بار اول که روشن شد یه صدای جرقه ای اومده و متاسفانه سیستم دیگه بوت نمیشه ظاهرا خود مادربرد آسیب دیده.

• Like
Reactions: Hadi MP
مدلش اینه
https://global.microless.com/produc...modular-atx-power-supply-ps-tpi-1000f3fdgk-1/
کابل ها هم درست نصب شده بود بار اول که روشن شد یه صدای جرقه ای اومده و متاسفانه سیستم دیگه بوت نمیشه ظاهرا خود مادربرد آسیب دیده.
از اسمبل مطمئین بودین؟ شاید اتصال بوده پاور جرقه زده. ممکنه نوسان برق در اون لحظه بوجود اومده باشه. باتری CMOS دربیارین و با تخلیه کامل بایوس مادربرد صفر کنید شاید دوباره بوت شد. اگر احیاناً موفق شدین به بایوس وارد بشید حتما دوباره همون ورژن بایوس نصب کنید. بعضی وقتا فایل بایوس مشکل پیدا می‌کنه.
کیفیت این پاور خیلی خوبه، از مدلای ارزون قیمت نیست. بالاخره یکجا مشکلی بوده.

• Like
Reactions: Vault
واقعا پاورهای گرین بی کیفیت هستن من هر مدلی گرفتم بعد یک مدت مشکل دار شد رفتم کولر مستر خریدم الان سیستم تازه داره خوب کار میکنه

بستگی به مدل انتخابی و توان مورد نیاز داره دوست عزیز.
بله پاورهای گرین کیفیت ساخت بالایی دارن و سفارشی/وارداتی از OEM های معتبر هستن و به خاطر گارانتی مطمئن و طولانی مدت در بیشتر موارد اولویت خرید دارن نسبت به نمونه های اروزنتر خارجی. توصیه میشه. سری HP، EVO و مخصوصا OCDG پاورهای قابل اطمینانی هستن و عموما هم خرابی ندارن.

مشکلی که شما داشتید احتمالا از اتصال کوتاه در جایی از کیس با قطعات بوده و قاعدتا نباید باعث سوختن پاور میشده. پاور رو با تستر مخصوص چک کنید تا از سلامت یا خراب بودنش مطمئن بشید.

آخرین ویرایش:
بستگی به مدل انتخابی و توان مورد نیاز داره دوست عزیز.
بله پاورهای گرین کیفیت ساخت بالایی دارن و سفارشی/وارداتی از OEM های معتبر هستن و به خاطر گارانتی مطمئن و طولانی مدت در بیشتر موارد اولویت خرید دارن نسبت به نمونه های اروزنتر خارجی. توصیه میشه. سری HP، EVO و مخصوصا OCDG پاورهای قابل اطمینانی هستن و عموما هم خرابی ندارن.

ممنون. سی پی یو قبلیم Ryzen Threadripper 1920 بود فکر کنم ۹ سال پیش خریده بودم الان میخوام یه اینتل بگیرم چی بگیرم یه مقدار از این قوی تر باشه (i5 13600 قوی تر حساب میشه الان؟). مادربرد هم بین DDR5 و DDR4 شک دارم چون کارم یه جوریه که سرعت رم براش اهمیت داره. اگه DDR4 بگیرم هزینه رم حذف میشه اگه اونقدری تفاوت نداره همون DDR4 بگیرم؟

ممنون. سی پی یو قبلیم Ryzen Threadripper 1920 بود فکر کنم ۹ سال پیش خریده بودم الان میخوام یه اینتل بگیرم چی بگیرم یه مقدار از این قوی تر باشه (i5 13600 قوی تر حساب میشه الان؟). مادربرد هم بین DDR5 و DDR4 شک دارم چون کارم یه جوریه که سرعت رم براش اهمیت داره. اگه DDR4 بگیرم هزینه رم حذف میشه اگه اونقدری تفاوت نداره همون DDR4 بگیرم؟

بستگی به نوع استفاده و بقیه قطعات داره. اگر هدف بازی باشه 13600 یا Core i7 13700 قطعا هم از نظر IPC و هم راندمان Multi خیلی سریعتر هستن. اما اگر کاربردهای تولید محتوا یا رندر مدنظر باشه، باید راندمان پردازنده ها در همون برنامه ها رو در نظر گرفت. در کل باز هم نسل جدید خیلی سریعتر هستن.
در مورد رم هم DDR4 در اکثر سناریوها تفاوت فاحشی با DDR5 نداره. اگر بودجه رو مشخص کرده باشید میشه تصمیم گرفت که به DDR5 میخوره یا بهتره DDR4 گرفت.

سلام رفقا من سیستم جدیدو گرفتم بالاخره. الان سنگین ترین بازی موجود چیه؟ بجز Tlou P1 که ظاهرا مشکل داره؟
چندتا بازی قدیمی نصب کردم خوب فریم میده ولی میخوام سیستم رو به چالش بکشم. چندتا بازی خفن سنگین معرفی کنید ممنون میشم.

سلام رفقا من سیستم جدیدو گرفتم بالاخره. الان سنگین ترین بازی موجود چیه؟ بجز Tlou P1 که ظاهرا مشکل داره؟
چندتا بازی قدیمی نصب کردم خوب فریم میده ولی میخوام سیستم رو به چالش بکشم. چندتا بازی خفن سنگین معرفی کنید ممنون میشم.
cyberpunk 2077 overdrive از این حالت سنگینتر نداریم
tlou p1 تو پچ ۱.۱ خیلی از مشکلاتش حل شده
A plague requiem

آخرین ویرایش:
سلام قصد خرید لپ تاپ دارم که شرایط زیر را داشته باشه:
- حداقل رمش 16 باشه و حتما قابلیت ارتقا به 32 یا بالاتر را داشته باشه
- دو تا اسلات حافظه ssd داشته باشه
- پورت شبکه و hdmi داشته باشه
- از نظر cpu قابل قبول باشه
- گرافیک مهم نیست
- صفحه نمایشش اگر خوب باشه که چه بهتر اگر نبود مهم نیست.
- حداکثر بودجه نهایت 70 ولی هر چی کمتر بهتر

سلام قصد خرید لپ تاپ دارم که شرایط زیر را داشته باشه:
- حداقل رمش 16 باشه و حتما قابلیت ارتقا به 32 یا بالاتر را داشته باشه
- دو تا اسلات حافظه ssd داشته باشه
- پورت شبکه و hdmi داشته باشه
- از نظر cpu قابل قبول باشه
- گرافیک مهم نیست
- صفحه نمایشش اگر خوب باشه که چه بهتر اگر نبود مهم نیست.
- حداکثر بودجه نهایت 70 ولی هر چی کمتر بهتر

مدلی که پردازنده رده حرفه ای داشته باشه، اما گرافیکش چندان قوی نباشه میتونه مدلی مثل Legion 5 15IAH7-i7 از Lenovo باشه که حدود 60 تومن قیمت داره.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or