Zakhmi_17
کاربر سایت
فرشید جان ی کیس برای برنامه نویسی با خروجی دو مانیتور فول اچ دی ۶۰ هرتز معرفی میکنی لطفا (تو رنج ۲۰ تا ۲۵ تومن بدون hdd و sdd )
@Farshidstar2012
@Farshidstar2012
پاورم فکر کنم آسیب دیده سیستم روزی یکی دوباری خاموش میشه و حدود ۳۰ ثانیه ای زمان نیاز داره تا دوباره بتونه روشن بشه. برای کارت گرافیک 3080 Ti چه پاوری پیشنهاد میدید؟
درود
از دوستان کسی اینجا از گارانتی آواژنگ تجربه ای داشته ؟ یه کارت گرافیک 3060 گیگابایت مال برادرم هست که بعد از 7 ماه مشکل پیدا کرد، بردم برای گارانتی دفتر اصفهان بعد 2 روز که بررسی شد،قبول کردن مشکل داره و درخواست میدن به تهران که تعویض بشه . الان دو هفته هست هر چی پیگیری میکنم میگن تو پروسه تعویض هست و هنوز موجود نیست . حتی بهشون گفتم اگه مدل بالاتر هم باشه مشکلی نیست اختلاف قیمتش هم پرداخت میکنم ولی میگن اگه نیاز باشه تماس میگیرن . الان به نظرتون بازم صبر کنم ؟ کاری یا اقدام دیگه ای هست انجام بدم ؟
سلام وقت بخیر،
میشه لطفاً برای این سیستم بفرمایید پاور ASUS ROG STRIX 850G خوبه یا باید 1000 بگیرم؟
i9-13900K
NZXT Kraken Z73 RGB 360
ASUS Prime Z790-P WIFI D5
Corsair VENGEANCE RGB 2*16GB DDR5
WD_BLACK SN850X With Heatsink
Asus RTX 4070 Ti
HDD x4
Fan 12mm x4
فرشید جان ی کیس برای برنامه نویسی با خروجی دو مانیتور فول اچ دی ۶۰ هرتز معرفی میکنی لطفا (تو رنج ۲۰ تا ۲۵ تومن بدون hdd و sdd )
@Farshidstar2012
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان (نه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 10100F (AMD Ryzen 5 5600G) | CPU |
۵۳۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 200 V2 | Cooler |
چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H510M-A (ASUS PRIME B550-PLUS) | MotherBoard |
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GTX 1650 OC 4GB GDDR6 | VGA |
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN GP480A-EUD | Power |
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN ORAMAN Plus | Case |
فرشید جان این مادربورد مثل اینکه چندتا خروجی تصویر داره، امکانش هست گرافیک رو حذف کرد و به جاش به cpu و ram اضافه کرد؟
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
(نه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 10100F
(AMD Ryzen 5 5600G)CPU ۵۳۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 200 V2 Cooler چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان)ASUS PRIME H510M-A
(ASUS PRIME B550-PLUS)MotherBoard دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB RAM نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GTX 1650 OC 4GB GDDR6 VGA دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان GREEN GP480A-EUD Power یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GREEN ORAMAN Plus Case
فرشید جان این مادربورد مثل اینکه چندتا خروجی تصویر داره، امکانش هست گرافیک رو حذف کرد و به جاش به cpu و ram اضافه کرد؟
حالا نمیدونم با چه نرم افزاری کار میکنی و زمینه کاریت چیه اما طبق تجربه من، تو GPU Rendering اول قدرت خود گرافیک مهمه، بعدش اگه صحنه سنگین باشه Vram مهم میشه واسه تکسچرا هم میزان رم کامیپوتر بشدت مهمه.دوستان
در مورد کارهای رندر که مربوط به کارت گرافیک هست اگر cpu نسل قدیم مثلا 10 اینتل باشه و گرافیک نسل 30 یا 40 انویدیا باشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
برای بازی میدونم باتل نک ایجاد میشه
رم 24 گیگ هستحالا نمیدونم با چه نرم افزاری کار میکنی و زمینه کاریت چیه اما طبق تجربه من، تو GPU Rendering اول قدرت خود گرافیک مهمه، بعدش اگه صحنه سنگین باشه Vram مهم میشه واسه تکسچرا هم میزان رم کامیپوتر بشدت مهمه.
یعنی اگه با تکسچرای رزولوشن بالا کار میکنی رمِ کم یه جورایی میشه مثل همون باتل نک بازیا، پروسه آماده سازی رندر رو به تاخیر میندازه.
پردازنده بعد از اینا قرار میگیره بنظرم، یعنی من از سری اول رایزن اومدم رو سری 5000 اونقدرا فرق توی سرعت نرم افزار حس نکردم اما وقتی از 16 گیگ رم اومدم 64 زمین تا آسمون تفاوت بود بماند که خیلی از کرش و فریزا از بین رفت.
نسل 10 اینتل هم هنوز اونقد قدیمی محسوب نمیشه، i5 به بالا فک نمیکنم مشکلی پیدا کنه.
دوستان
در مورد کارهای رندر که مربوط به کارت گرافیک هست اگر cpu نسل قدیم مثلا 10 اینتل باشه و گرافیک نسل 30 یا 40 انویدیا باشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
برای بازی میدونم باتل نک ایجاد میشه
رم 24 گیگ هست
خواستم 4070 که 12 گیگ هست بزارم
یه سوال.
من یه پاور ۷۵۰ واتی دارم. و ارتقای زیر مدنظرمه:
از ۳۰۷۰ به ۴۰۷۰
از ۱۲۴۰۰f به ۱۳۶۰۰K
اضافه کردن ۳۲ گیگ رم دیگه از کورسیر(الان ۳۲ گیگ از کورسیر دارم)(وجنس آرجیبی پرو بود مدلی که دارم فکر کنم)
تغییر SSD از ۹۸۰ عادی به ۹۸۰ پرو یا ۹۹۰(یادم نیست پرو داشت یا نه) دو ترابایت
اضافه کردن یه هارد چهار ترابایتی دیگه وسترن کنار همینی که دارم(وسترن بلو)
و ارتقا از تاف ۱۲۰ به مثلا معادل ۲۴۰ خود تاف یا راگ یا معادل کولر مستریش.
آیا پاور ۷۵۰ واتی من اصلا توانشو داره؟
این ارتقا در حداقل حالت چقدر میشه اصلا هزینه اش؟
و من زد۶۹۰ پرایم هم مادربردمه. نسخه D4
سلام
یه مانیتور تازه گرفته شده ولی یه مشکلی تو رنگ های سیاه داره که قرمز نشون میده .... مشکل از چیه ؟ موقع تست هنگام خرید همچین ایرادی ندیدم
چه چیزایی رو چک کنم ؟
دو عکس گرفتم یکیش مال لپ تابه که سالمه
View attachment 299967View att
گویا مشکل در خاک گرفتن سوکت hdmi بوده حل شد ممنون ...بیشتر به نظر میاد از پالت رنگ خروجی تنظیم شده برای مانیتور هست تا ایراد سخت افزاری.
تنظیمات مانیتور رو ریست کنید و مطمئن بشید که روی HDR نیست یا خروجی تصویر داخل ویندوز بدون HDR هست و دوباره تست کنید.
سلامسلام
یه سوال
گرافیک های سری RTX3 با پردازنده های سری هسول یا نسل 4 اینتل مشکلی دارن؟