ممنون. پس همون واتر کولر بمونه تا موقعی که حالا جواب بده یا خراب بشه.برای پردازنده شما واترکولر بهتره، اونم حداقل 240 باشه.
واترکولر رده متوسط از مدلهای Deepcool یا رده پایین های Coolermaster
اگر ایرکولر بخرید تمام حرارت رو داخل کیس محبوس میکنه و به سرعت دمای گرافیک رو هم موقع بازی افزایش خواهد داد. اما اگر اصرار به انتخاب این مدل هست میشه مدلی مثل DeepCool AG620 رو برای 12600 توصیه کرد. به نظر من همون واترکولر فعلی بدون ARGB هم قابل استفاده هست.
کیس هم قطعا باید تهویه مناسب داشته باشه، حالا تعداد فن ها هم بستگی به طراحی و ابعاد کیس داره.
با سلام خدمت دوستان.
یکی از آشناهام یه سیستمی با این مشخصات رو میخواد بفروشه. لطفا یه قیمت تقریبی بگید که بهش اطلاع بدم. مانیتور سامسونگ 22 اینچ هست و تعداد رم دو عدد.
View attachment 298552
ممنون. پس همون واتر کولر بمونه تا موقعی که حالا جواب بده یا خراب بشه.
امکانش هست که مثلا از طریق بایوس یا نرم افزاری، RGB رو خاموش کرد؟
خیلی ممنون بابت پاسخگویی. فقط اینکه قیمت مانیتورها رو یکم پایین نگفتید؟ چون من هر جا چک کردم قیمت مانیتور سامسونگ 22 اینچ کارکرده کمتر از 2400 ندیدم.اون سی فول نمیدونم اختراع کی هست، اما قیمتا به این ترتیبه حدودی:
800
1200
400
400
400
200
900
1500
300
بله بهترین کار همینه.
کافیه کابل ARGB فن ها رو از فن کنترلر قطع کنید یا کابل ARGB متصل به مادربرد رو که شکلش هم قابل تمایز هست از روی مادربرد بکشید.
خیلی ممنون بابت پاسخگویی. فقط اینکه قیمت مانیتورها رو یکم پایین نگفتید؟ چون من هر جا چک کردم قیمت مانیتور سامسونگ 22 اینچ کارکرده کمتر از 2400 ندیدم.
Intel Core i7 9700K | CPU |
ASUS Z390 | MotherBoard |
GSkill RIPJAWS 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 | VGA |
WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB | HDD |
SAMSUNG 981 M.2 250GB | SSD |
ASUS 24X SATA | ODD |
GREEN GP650A-UK Plus Gaming | Power |
GREEN Z1 | Case |
تا 40 میلیون چه تغییری تو سیستم بدم
Intel Core i7 9700K CPU ASUS Z390 MotherBoard GSkill RIPJAWS 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB RAM ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 VGA WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB HDD SAMSUNG 981 M.2 250GB SSD ASUS 24X SATA ODD GREEN GP650A-UK Plus Gaming Power GREEN Z1 Case
کلا دیگه هارددیسک پیشنهاد نمیدیم، مگر برای کاربردهای خاص مثل پشتیبان گیری یا آرشیو مدیا با ظرفیت های بالا.برای هارد دیسک کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
5400 دور در دقیقه با حافظه بافر 256 مگابایتی
7200دور در دقیقه با حافظه بافر 64 مگابایتی
سلام آقا فرشید
تا 40 تومن 4 قطعه میخوام
cpu , ram , motherboard, cooler
امکان تهیه 13700k و (2x16)32G رم با تایمینگ خوب با این بودجه هست ؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
بیست و یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان (نوزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (پانزده میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | Intel Core i7 13700K (AMD Ryzen 7 7700X) (Intel Core i7 12700K) | CPU |
شش میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | DEEPCOOL LS720 360 ARGB | COOLING |
ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z790-P D4 (ASUS PRIME X670-P AM5) | MotherBoard |
چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB (Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB) | RAM |
سلامیه سایت خوب برای برآورد توان پاور پیدا کردم.
https://pcpartpicker.com
تو این سایت میتونید سیستم رو جمع کنید اگه مغایرتی بین قطعات نباشه در بالا سمت چپ به صورت سبز رنگ مینویسه Compatibility: No issues or incompatibilities found
و بالا سمت راست تو قسمت Estimated Wattage مقدار توان مصرفی سیستم رو نشون میده
این سیستمی هست که من جمع کردم و به نظرم یکی از بهترین سیستم های به روز با قیمت متوسط حساب میشه. (البته پاور گرین تو لیست نبود من 650 کورسیر رو انتخاب کردم)
https://pcpartpicker.com/list/ZgzmnL
این سیستم برای من حدود 75 میلیون افتاد همراه با مانیتور. سرعت و کیفیتش بی نظیره و جای ارتقاء هم داره برای سال های آتی.
سلام همین سیستم می تونم کارت رو به ۳۰۵۰ تغییر بدم؟ مشکلی پیش نمیاره؟پایینتر از 1080p یعنی چی دقیقا؟ یعنی 720p؟ اگه اینجوره که این رزولوشن مناسب بازی نیست.
اما سیستم پیشنهادی طبق درخواست شما که رده پایین محسوب میشه، اما با قابلیت ارتقا به آخرین مدلها:
قیمت مدل نام قطعه چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان Intel Core i3 12100F BOX CPU چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ASUS PRIME H610M-K D4 MotherBoard دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz RAM هفت میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)ASUS PH GTX 1650 OC 4GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)VGA یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm HDD یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان WD Green SN350 240GB SSD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان GREEN GP600A-GED Power دو میلیون و ۱۱۰ هزار تومان GREEN Z1 ARIO Case بیست و هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
سلام
همچنان یکی از بهترین و بی دردسرترین سیستم هاییه که دارم استفاده میکنم و باهاش مشکلی نداشتم. فقط جهت یاداوری
ضمنا اومدم بپرسم: کسی سر رشته تو تجهیزات واقعیت مجازی داره؟ با بودجه 8 میلیون چی میشه خرید؟
سلام همین سیستم می تونم کارت رو به ۳۰۵۰ تغییر بدم؟ مشکلی پیش نمیاره؟
تجهیزات جانبی Xbox معمولا مدلهای مخصوص PC دارند که همراهش دانگل اختصاصی داره و عملکرد بی نقصی داره.View attachment 299034
سلام ببخشید عکس گذاشتم اسم مشخصی نداشت
این هدست بی سیم رو برای بازی واسه pc ( ویندوز ۱۰ ) و برای تماشای فیلم و سریال از طریق tv و اهنگ با کیفیت صدای بالا میخوام اینکه اینو انتخاب کردم قیمت مناسب و ظاهر شیکی داره گزینه خوبیه ؟؟
________
دسته xbox series واسه pc با دانگل بلوتوث به خوبی مثل کنسول کار می کنه ؟؟ باتری شارژی چه برندی بهتره واسه این دسته ؟
______
یه دانگل بلوتوث با کیفیت و از یه برند معتبر برای pc بی زحمت برام معرفی کنین ؟؟
__
یه محافظ برق کامپیوتر از یه برند خارجی معتبر معرفی کنید که مقاومت خوبی مقابل افت نشت صائقه و .... داشته باشه ؟؟
ممنون از دوستان و اقا فرشید که راهنمایی می کنن
ممنون فرشید جانتجهیزات جانبی Xbox معمولا مدلهای مخصوص PC دارند که همراهش دانگل اختصاصی داره و عملکرد بی نقصی داره.
اما اگر بخواید از بلوتوث و دانگل مجزا استفاده کنید دیگه هر مدلی باشه نمیشه روی عملکردش نظر داد.
برای محافظ برق از UPS برندهای معتبر، بعضا داخلی مثل فاران یا APC یا بقیه استفاده کنید. البته محافظت هم میکنن، اما فقط استابیلایزر نیستن و باتری داخلی یا خارجی برای نگه داری توان برای مدتی مشخص هم دارن.