مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه سوال
گرافیک های سری RTX3 با پردازنده های سری هسول یا نسل 4 اینتل مشکلی دارن؟

نه، در این مورد خاطرم نیست مطلبی خونده باشم یا جایی در فروم ها عنوان خاصی دیده باشم.
اگر مشکلی باشه از درایور یا درایورهای خاص یا از دستورات خاصی (مثل AVX) هست که در نسل چهارم اینتل ممکنه پشتیبانی نشده باشه، اما در بازیهای جدید استفاده بشه. بنابراین مستقیما به گرافیک مربوط نیست.

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم بدونم لپ تاپ هایی مثل Lenovo V15 یا ideapad 3 که معمولا یا SSD دارن یا HDD به صورت پیشفرض ، آیا قابلیت اضافه کردن یک هارد یا ssd دیگه رو دارن همه شون یا نه اگه بخوام ارتقا بدم حتما باید اونی که داره رو بردارم و یکی دیگه بزارم؟ کلا این مورد رو میخواستم توضیح بدین برام چون مدل هایی که دی وی دی رایتر دارن راحت میشه با خارج کردن دی وی دی رایتر و یک براکت هارد یا ssd جایگزینش کرد

کلا حداکثر از چند تا هارد یا ssd پشتیبانی میکنن؟

سلام
میخواستم بدونم لپ تاپ هایی مثل Lenovo V15 یا ideapad 3 که معمولا یا SSD دارن یا HDD به صورت پیشفرض ، آیا قابلیت اضافه کردن یک هارد یا ssd دیگه رو دارن همه شون یا نه اگه بخوام ارتقا بدم حتما باید اونی که داره رو بردارم و یکی دیگه بزارم؟ کلا این مورد رو میخواستم توضیح بدین برام چون مدل هایی که دی وی دی رایتر دارن راحت میشه با خارج کردن دی وی دی رایتر و یک براکت هارد یا ssd جایگزینش کرد

خیلی از لپ تاپ‌های ۱۵ اینچی دوتا اسلات m.2 دارن که خب یکیش خالیه و میتونی یک ssd اضافه کنی
باید مدل دقیقا لپ تاپ رو سرچ کنی برای اطمینان

سلام
سلام
مشکلی نداره ولی پردازنده گلوگاه میشه !!
نه، در این مورد خاطرم نیست مطلبی خونده باشم یا جایی در فروم ها عنوان خاصی دیده باشم.
اگر مشکلی باشه از درایور یا درایورهای خاص یا از دستورات خاصی (مثل AVX) هست که در نسل چهارم اینتل ممکنه پشتیبانی نشده باشه، اما در بازیهای جدید استفاده بشه. بنابراین مستقیما به گرافیک مربوط نیست.
متشکرم
مشخصات سیستمم اینه
i7-4770K
MAXIMUS VI HERO
16GB (2x8GB) DUAL DDR3-2400
GTX780
S24D395H
GP1000B-OC Gold
علاوه بر گرافیک خودم، یه GTX650 و یه 9800GT هم دارم به اضافه چندتا قطعه دیگه. تو فکر هستم این گرافیک ها و قطعات اضافی رو رد کنم یه مبلغی بذارم روش یه گرافیک جدیدتر بگیرم.
مثلا یا RTX 2060 Super یا RTX 3060
چون خیلی بعیده به این زودی سیستم رو ارتقا بدم و بیشتر دنبال اینم که یه گرافیک به روز داشته باشم.

سلام

بستگی به مادربرد دستگاه و طراحی مربوطه داره که چند اسلات توسعه برای SSD M.2 داشته باشه. اگر تک اسلات باشه که باید اونی که هست رو بردارید و سیستم عامل رو با نرم افزار از SSD قدیمی به جدید انتقال بدید. اگر اسلات اضافی و خالی داشته باشه که SSD دوم رو نصب میکنید و با چند کار ساده داخل ویندوز شناسایی و قابل استفاده خواهد شد.
اونهایی که SSD رو با "کدی" به جای رایتر نصب میکنن از SATA SSD استفاده میکنن که خیلی کندتر از SSD M.2های کنونی هست و تفاوت قیمتشون هم محو شده.

منم برای لپتاپم که لنوو ideapad gameing3 هست میخوام ssd 512 گیگ بخرم. چه مدل و برندی پیشنهاد میکنید که قیمت منطقی هم داشته باشه
مدل که بستگی به بودجه، ظرفیت لازم و موجودی بازار داره.
امروزه خیلی برندها با کیفیتهای مناسب در بازار پیدا میشن. فقط اگر غیر از سامسونگ باشه با گارانتی معتبر بخرید.

سلام

متشکرم
مشخصات سیستمم اینه
i7-4770K
MAXIMUS VI HERO
16GB (2x8GB) DUAL DDR3-2400
GTX780
S24D395H
GP1000B-OC Gold
علاوه بر گرافیک خودم، یه GTX650 و یه 9800GT هم دارم به اضافه چندتا قطعه دیگه. تو فکر هستم این گرافیک ها و قطعات اضافی رو رد کنم یه مبلغی بذارم روش یه گرافیک جدیدتر بگیرم.
مثلا یا RTX 2060 Super یا RTX 3060
چون خیلی بعیده به این زودی سیستم رو ارتقا بدم و بیشتر دنبال اینم که یه گرافیک به روز داشته باشم.

متاسفانه این سخت افزار حتی با ارتقای کارت گرافیک به نسل جدید هم بسته به بازی تا حد زیادی گلوگاه خواهد بود. گرافیک به روز شده، بدون همراهی CPU ی متناسب و قوی راندمان ایده آل و پایدار تولید نخواهد کرد. هر چند که گرافیک جدید با همین سخت افزار هم قابل استفاده خواهد بود و راندمان خیلی بهتری هم در بازیها خواهد داشت.
به جز پاور، مانیتور و شاید کیس بقیه قطعات رو بهتره بفروشید و همزمان ارتقا بدید.

مدل که بستگی به بودجه، ظرفیت لازم و موجودی بازار داره.
امروزه خیلی برندها با کیفیتهای مناسب در بازار پیدا میشن. فقط اگر غیر از سامسونگ باشه با گارانتی معتبر بخرید.
بودجه که حدود 1500 - 2000 مد نظرم هست برای 500 گیگ
تو سایت ها میدیدم برندهای مختلف از 1500 هست تا 3000 تومن حدودا. ممنون میشم چندتا برند با گارانتی معتبر بهم معرفی کنید.
برای انتقال ویندوز از ssd قدیم به جدید هم ممنون میشم راهنمایی کنید و اسم نرم افزار رو بگید

بستگی به مادربرد دستگاه و طراحی مربوطه داره که چند اسلات توسعه برای SSD M.2 داشته باشه. اگر تک اسلات باشه که باید اونی که هست رو بردارید و سیستم عامل رو با نرم افزار از SSD قدیمی به جدید انتقال بدید. اگر اسلات اضافی و خالی داشته باشه که SSD دوم رو نصب میکنید و با چند کار ساده داخل ویندوز شناسایی و قابل استفاده خواهد شد.
اونهایی که SSD رو با "کدی" به جای رایتر نصب میکنن از SATA SSD استفاده میکنن که خیلی کندتر از SSD M.2های کنونی هست و تفاوت قیمتشون هم محو شده.

لپ تاپ ها همه اسلات SATA SSD دارن یا نه؟ کلا اسلات Sata دارن یا ممکنه یه لپ تاپی نداشته باشه کلا؟ (چون الان اکثر مدل ها کلا dvd ندارن)
چون عملا یک ssd واسه نرم افزارها و سیستم عامل کافیه برام ولی واسه فیلم و موزیک و اینا گفتم شاید از لحاظ هزینه مناسبتر باشه که در کنار ssd که خود لپ تاپ داره هارد هم بهش اضافه کنم

لپ تاپ ها همه اسلات SATA SSD دارن یا نه؟ کلا اسلات Sata دارن یا ممکنه یه لپ تاپی نداشته باشه کلا؟ (چون الان اکثر مدل ها کلا dvd ندارن)
چون عملا یک ssd واسه نرم افزارها و سیستم عامل کافیه برام ولی واسه فیلم و موزیک و اینا گفتم شاید از لحاظ هزینه مناسبتر باشه که در کنار ssd که خود لپ تاپ داره هارد هم بهش اضافه کنم
دوست عزیز از زمان بوجود اومدن اسلات ساتا تا الان در حد چندین هزار مدل لپ تاپ مختلف تولید شدن. از اونجایی که پرسیدید "همه ی لپ تاپ ها" احتمالش تقریبا صد در صد هست که حداقل یه لپ تاپی پیدا بشه که اسلات ساتا نداشته باشه!!!
باید مدل لپ تاپ رو دقیقا بدونید و سرچ کنید

دوستان میخوام رم از 16 به 32 ارتقا بدم
الان دوتا Gskill ae ddr4 3200 8GB دارم

1688922576085.png

چه مدلی توصیه میکنین؟
RGB حتما باشه و DDR4 فعلا برام جوابه

رم های خودمو چند برمیدارن؟ یه ساله خریدم

آخرین ویرایش:
بودجه که حدود 1500 - 2000 مد نظرم هست برای 500 گیگ
تو سایت ها میدیدم برندهای مختلف از 1500 هست تا 3000 تومن حدودا. ممنون میشم چندتا برند با گارانتی معتبر بهم معرفی کنید.
برای انتقال ویندوز از ssd قدیم به جدید هم ممنون میشم راهنمایی کنید و اسم نرم افزار رو بگید

مدل SAMSUNG 980 500GB توصیه میشه با گارانتی الماس
برای انتقال ویندوز هم از Paragon Hard Disk Manager استفاده کنید.

اگر مدلهای قدیمی باشن بیشترین تعداد پورت SATA و اگر لپ تاپ های جدید باشن بیشترین اسلات M.2 SSD رو خواهند داشت.
برای مدیا با حجم بالا بهتره که از هارددیسک اکسترنال استفاده کنید. نیازی به استفاده از SSD یا ذخیره ساز حجیم داخل دستگاههی که همینجوری هم محدودیت فضای داخلی داره نیست.

دوستان میخوام رم از 16 به 32 ارتقا بدم
الان دوتا Gskill ae ddr4 3200 8GB دارم

View attachment 300308

چه مدلی توصیه میکنین؟
RGB حتما باشه و DDR4 فعلا برام جوابه

رم های خودمو چند برمیدارن؟ یه ساله خریدم

مدل مادربرد و پردازنده رو که برای انتخاب حافظه ضروری هست عنوان نکردید.
از رم فعلی هم که بر اساس تصویر تا الان از تمام کاراییش استفاده نکردید و در فرکانس 2133 روی سیستم فعال بوده و بدون XMP.
در هر صورت بهترین گزینه میتونه مدلی مثل GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz باشه اگر قطعات سازگار باشن.

رم فعلی شما حدود 2 تومن ارزش قیمتی داره

مدل مادربرد و پردازنده رو که برای انتخاب حافظه ضروری هست عنوان نکردید.
از رم فعلی هم که بر اساس تصویر تا الان از تمام کاراییش استفاده نکردید و در فرکانس 2133 روی سیستم فعال بوده و بدون XMP.
در هر صورت بهترین گزینه میتونه مدلی مثل GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz باشه اگر قطعات سازگار باشن.

رم فعلی شما حدود 2 تومن ارزش قیمتی داره
Motherboard : Asus B660M-A
CPU : I5 12400
VGA: 3060

والا من خیلی اطلاعات خاصی از این استفاده حداکثری از کارایی یا XMP نداشتم ولی حتما سرچ میکنم ببینم چطور میشه استفاده کرد

با درنظر گرفتن قطعات بالا همون مدل که گفتین بخرم؟

یکی از دوستان هم مدل زیر توصیه کردن
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت

کدوم از نظر کارایی بهتره همونو بگیرم

سلام دوستان
سیستم من یه مشکل عجیب پیدا کرده و اونم اینه که بعضی وقتها فریز میشه و یه مدت کوتاهی بعدش (بین چند ثانیه تا چند دقیقه) سیستم ریستارت میکنه. وقتی هم که فریز شده دیگه کاری نمیشه باهاش کرد، فقط باید یا صبر کنم خودش ریست بشه یا اینکه خودم با دکمه ریستارت کیس ریستش کنم.
این اتفاق هم بیشتر موقع تغییر دادن active window/tab اتفاق می افته. مثلا داخل کروم هستم، تب رو عوض میکنم یا یه برنامه جدید باز میکنم یا پنجره اکتیو رو عوض میکنم یه دفعه این اتفاق می افته.
ولی مثلا اگه بیام استرس تست بگیرم از سیستم و یا کار خیلی سنگین ازش بکشم اصلا این اتفاق نمی افته
اوایل وقتی این مشکل بوجود میومد در حد یکی دو ثانیه فریز میشد و سریع ریست میکرد، منم بیشتر احتمال میدادم از پاور باشه. ولی اخیرا ممکنه حتی تا چند دقیقه هم این فریز شدنش طول بکشه که منو یه کم به شک انداخت
این مشکل هم از وقتی کیس، پاور و کولر سی پی یو رو عوض کردم بوجود اومده. قبلش حتی یک بار هم این مشکل رو نداشتم.
سیستمم در حال حاضر اینه:
Rog Strix Z690-A DDR4
GSKILL Trident Z 64GB 3600
12900K
Rog Strix 1650s
Corsair RM1000x 80 PLUS Gold
case: MSI MPG VELOX 100R Mid-Tower
cpu cooler: arctic liquid freezer ii 360
خود کیس چهار تا فن روش بود و خودمم دو تا داخل کیس نصب کردم. (جمعا 6 تا فن 12 شده + خنک کننده مایع که سه فن هست)

سه قطعه ای که قبلا روی سیستم بود و این مشکل رو نداشتم:
Green Platinum GP1050B-OCDG 80Plus
case: Green GRIFFIN G6
cpu cooler: Cooler Master HYPER 212 LED Turbo ARGB

بایوس و ویندوز 11 رو مدام آپدیت نگه داشتم.
دوستان بازم تاکید میکنم که این مشکل بعد از تعویض سه قطعه ی بالا بوجود اومد. قبلش یه سال سیستم رو داشتم و این مشکل اصلا نبود.
ممنون میشم هر سر نخی که بتونید بهم بدید. خیلی روو مخمه

++++++++++++++ادیت:
صفحه آبی اصلا نمیاد

سرنخ اول: تمام کابلهای مربوط به RGB LED رو از مادربرد و کنترلر فن قطع کنید.
سرنح دوم: قطعات رو بیرون کیس تست کنید. شاید داخل کیس به دلیلی در جایی اتصال کوتاه رخ داده باشه.
سرنخ سوم: حافظه 64 گیگابایتی با پردازنده های نسل 12 و فرکانس 3600 مگاهرتز اورکلاک محسوب میشه و ممکنه پایدار نباشه، فرکانس رو روی 3200 تنظیم کنید یا اصلا XMP رو غیرفعال کنید.

این تست ها رو با اولویتی که گفته شد انجام بدید، هر کدوم تاثیری نداشت سراغ گزینه بعدی برید.

Motherboard : Asus B660M-A
CPU : I5 12400
VGA: 3060

والا من خیلی اطلاعات خاصی از این استفاده حداکثری از کارایی یا XMP نداشتم ولی حتما سرچ میکنم ببینم چطور میشه استفاده کرد

با درنظر گرفتن قطعات بالا همون مدل که گفتین بخرم؟

یکی از دوستان هم مدل زیر توصیه کردن
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت

کدوم از نظر کارایی بهتره همونو بگیرم

در اینصورت همون پیشنهادی که داده شد و گزینه ی کورسیر هر دو برای سیستم شما مناسب هستند.
سری بعد هم حتما XMP رو برای راندمان بهینه از طریق بایوس مادربرد فعال کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or