مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشید چون اس اس دی و دو تا هارد معمولی دارم و پاور هم فکر کنم ۵۰۰ گرین کافی باشه ، این قطعات چطوره : ASUS b450plus , amd ryzen5 5600x , 16g RAM 3200 , Cas awest famour ... قیمت کردم حدود 17 میلیون ، نظرتون چیه ، اگه خوب نیست این حدودا چیه خوبه واسه قطعاتی که گفتن مادربورد ، رم ، سی پی یو و کیس .

پاور 500 وات قراره برای چه گرافیکی کافی باشه؟
شما از اول توضیح ندادی میخوای دقیقا چه قطعاتی رو ارتقا بدی و فقط یه لیست با قیمت کل پرسیدی. فهرست رو معرفی کردم حالا خودت یه لیست دادی که بازم معلوم نیست قراره برای چه کارت گرافیکی باشه.
اینجوری کلا پرسش و پاسخ اشتباهه. به جایی نمیرسه.

سلام دوستان. یه لپتاپ با سی پی یو رنج 12400/13100
گرافیک هم رنج 3060 و 16 گیگ رم و حداقل 512 ssd که قابل ارتقا باشه در آینده معرفی کنید لطفا. ممنونم.

مدل Asus TUF Dash F15 FX517ZM-HN110 با این مشخصات:

پردازنده
Intel Core i7 12650H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB DDR5
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)
512GB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 3060
ظرفیت حافظه گرافیکی
6GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
FULL HD|1920×1080 IPS 144Hz
وزن
2.2Kg

حدود 57 تومن قیمت داره.

آثا من یه مشکل دارم
pc میذارم دانلود کنه با idm بعد خودش شات داون
بعد که فایل دانلود میشه میخواد شات داون شه
اون نوار که پر میشه میزنه شات داون یا کنسل
pc خاموش میشه دفعه بعد که روشن میکنم همون نواره در حال اجراست به صورتی که انگار کامپیوتر استند بای بوده
راهکارش چیه

لپ تاپ IdeaPad Gaming 3-UC با این مشخصات توصیه میشه:
پردازنده
Intel Core i7 12650H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB
1TB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 3060
ظرفیت حافظه گرافیکی
6GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
FULL HD|1920×1080 IPS-120Hz
وزن
2.31Kg

قیمتش حدود 48 تومن هست.
یکم سرچ کردم این مدلو پیدا کردم
lenovo ideapad gaming 3 core-i7 12650h 16gb 1tb ssd 4gb rtx 3050 full hd laptop
قیمتش حدود 43 بود
3050 واسه گنشین کافی نیست ؟
یا 3060 بدردم خواهد خورد ؟
فقط یه فروشگاه نوشته بود قابلیت ارتقا رم داره یکی دیگه گفته بود نداره باید زنگ بزنم بهشون ؟ این مورد چقدر مهمه ؟

ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC Core i5 12500H 16GB 1TB SSD 4GB RTX 3050​

این مدلم دیدم 40 تومن بود
ولی cpu ش ضعیفتره

پاور 500 وات قراره برای چه گرافیکی کافی باشه؟
شما از اول توضیح ندادی میخوای دقیقا چه قطعاتی رو ارتقا بدی و فقط یه لیست با قیمت کل پرسیدی. فهرست رو معرفی کردم حالا خودت یه لیست دادی که بازم معلوم نیست قراره برای چه کارت گرافیکی باشه.
اینجوری کلا پرسش و پاسخ اشتباهه. به جایی نمیرسه.

مدل Asus TUF Dash F15 FX517ZM-HN110 با این مشخصات:

پردازنده
Intel Core i7 12650H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB DDR5
512GB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 3060
ظرفیت حافظه گرافیکی
6GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
FULL HD|1920×1080 IPS 144Hz
وزن
2.2Kg

حدود 57 تومن قیمت داره.
ببخشید ، گرافیک amd 580 8g ... فعلا فقط قصد ارتقاء باقی قطعات دارم تا بعدا گرافیک ارتقاء بدم .

آخرین ویرایش:
من این مدل دارم منتهی با یکم تغییر
coreI7 12700H و 3050TI
البته SSD هم 512 گیگ هست
بازی که گفتین تست نکردم ولی بازی ها رو قابل قبول اجرا میکنه.
یکم با تنظیمات ور برید روی 1080 و فریم بالای 30 اجرا میکنه

• Like
Reactions: SHAYAN1999
یه سوال.
من یه پاور ۷۵۰ واتی دارم. و ارتقای زیر مدنظرمه:
از ۳۰۷۰ به ۴۰۷۰
از ۱۲۴۰۰f به ۱۳۶۰۰K
اضافه کردن ۳۲ گیگ رم دیگه از کورسیر(الان ۳۲ گیگ از کورسیر دارم)(وجنس آرجی‌بی پرو بود مدلی که دارم فکر کنم)
تغییر SSD از ۹۸۰ عادی به ۹۸۰ پرو یا ۹۹۰(یادم نیست پرو داشت یا نه) دو ترابایت
اضافه کردن یه هارد چهار ترابایتی دیگه وسترن کنار همینی که دارم(وسترن بلو)
و ارتقا از تاف ۱۲۰ به مثلا معادل ۲۴۰ خود تاف یا راگ یا معادل کولر مستریش.
آیا پاور ۷۵۰ واتی من اصلا توانشو داره؟
این ارتقا در حداقل حالت چقدر میشه اصلا هزینه اش؟
و من زد۶۹۰ پرایم هم مادربردمه. نسخه D4
اضافه کردن 32 گیگ رم دیگه برای گیم کاملا کار بیهوده ای هست برای رندر هم پیشنهاد می شه هزینه ش بذارید برای D5 کردنش
SSD هم 990 پرو هست 2 ترا اما یکم گرونه 10 تومنی می شه
خوب پاور چه 750 هست؟ خیلی فرق می کنه بین پاورها اما در کل 850 گلد پیشنهاد می شه یا برای اینده نگری 1000 یا 1200 هم بگیرید خوبه چون پاور چیزی نیست که به این راحتی ها از دور خارج بشه یا قدیمی بشه ارزش هزینه بیشترش کاملا داره چون عوض کردنشم مصیبته
هزینه ش هم مشخصه تک به تک بستگی داره از چه برندی چه مدلی چه گارانتی بخواید

اضافه کردن 32 گیگ رم دیگه برای گیم کاملا کار بیهوده ای هست برای رندر هم پیشنهاد می شه هزینه ش بذارید برای D5 کردنش
SSD هم 990 پرو هست 2 ترا اما یکم گرونه 10 تومنی می شه
خوب پاور چه 750 هست؟ خیلی فرق می کنه بین پاورها اما در کل 850 گلد پیشنهاد می شه یا برای اینده نگری 1000 یا 1200 هم بگیرید خوبه چون پاور چیزی نیست که به این راحتی ها از دور خارج بشه یا قدیمی بشه ارزش هزینه بیشترش کاملا داره چون عوض کردنشم مصیبته
هزینه ش هم مشخصه تک به تک بستگی داره از چه برندی چه مدلی چه گارانتی بخواید
750 واتی سری راگ ایسوسه. 80 پلاس گلد همه هزینه ها رو حداقلی حساب کنید.

ممنون میشم اگه 2-3 مدل موس حدود 500 تا 1 تومن بهم معرفی کنید که سیمی باشه-نسبتا بزرگ و سنگین باشه و اسکرولش سگ جون باشه...نمیدونم چرا هر چی موس میخرم زود اسکرولش رو خراب میکنم :|

موس بی کیفیت میخرید که زود خراب میشه! زیر یک میلیون تومن طبیعتا نباید انتظار بالایی ازش داشت.

این مدلها توصیه میشه:
هایپرایکس مدل Pulsefire Core
ماوس ریزر مدل DeathAdder V2 Mini

آثا من یه مشکل دارم
pc میذارم دانلود کنه با idm بعد خودش شات داون
بعد که فایل دانلود میشه میخواد شات داون شه
اون نوار که پر میشه میزنه شات داون یا کنسل
pc خاموش میشه دفعه بعد که روشن میکنم همون نواره در حال اجراست به صورتی که انگار کامپیوتر استند بای بوده
راهکارش چیه

اینایی که گفتید مشکل نیست، رویه عادی خاموش شدن سیستم از طریق Scheduler برنامه IDM هست که سیستم رو به صورت پیش فرض بعد از اتمام دانلود به حالت Hibernate میبره و نه Shutdown کامل.

قیمتش حدود 43 بود
3050 واسه گنشین کافی نیست ؟
یا 3060 بدردم خواهد خورد ؟
فقط یه فروشگاه نوشته بود قابلیت ارتقا رم داره یکی دیگه گفته بود نداره باید زنگ بزنم بهشون ؟ این مورد چقدر مهمه ؟

ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC Core i5 12500H 16GB 1TB SSD 4GB RTX 3050​

این مدلم دیدم 40 تومن بود
ولی cpu ش ضعیفتره

مدل خوبیه، اما همونطور که حدس زدید من برای داشتن فریم بالا و بازیهای آینده و قدرت بیشتر ترجیحم انتخاب RTX 3060 بود. وگرنه همین 3050 هم ممکنه الان فریم خوبی در این بازی خاص تولید کنه، اما لب مرز هست و منطقی اینه که تراشه گرافیکی بالاتری داشته باشید.

ببخشید ، گرافیک amd 580 8g ... فعلا فقط قصد ارتقاء باقی قطعات دارم تا بعدا گرافیک ارتقاء بدم .

در این صورت همون پاور 500 وات هم فعلا کافیه. قطعات انتخابی خودتون هم برای این کارت راندمان خوبی داره و مشکلی نیست.
اما پلتفرمی که من توصیه کردم جای ارتقای بیشتری داره و بعدا با ارتقای پردازنده میشه کارت گرافیک بالاتر هم استفاده کرد.

واسه گرافیک 6900xt و cpu ryzen5 5600x کدوم پاور پیشنهاد میدید؟

Asus ROG STRIX 850W 80 Plus Gold Power
GREEN Power GP800A-GED
Green مدل GP800B-HP EVO
دست دوم : power 850w full modular platnium green(با ده سال گارانتی ، استوک در حد نو)
---------------
کلا پاور دست دو خریدن پیشنهاد میکنید؟

واسه گرافیک 6900xt و cpu ryzen5 5600x کدوم پاور پیشنهاد میدید؟

Asus ROG STRIX 850W 80 Plus Gold Power
GREEN Power GP800A-GED
Green مدل GP800B-HP EVO
دست دوم : power 850w full modular platnium green(با ده سال گارانتی ، استوک در حد نو)
---------------
کلا پاور دست دو خریدن پیشنهاد میکنید؟

اول پاور ROG STRIX 850W ایسوز
بعد پاور GP800B-HP EVO
در مورد پاور دست دوم هم ریسک خرید پاور رده حرفه ای کمه، مثل OCDG در صورتی که بدونید تاریخ ساختش جدیده و 100 درصد هم سالمه. در اینصورت معمولا مشکلی نخواهید داشت.

• Like
Reactions: NHM and kayne
بین
ROG LOKI SFX-L 1000W
و

RM1000x SHIFT​

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ برای کارت سری 40 مثل 4080 یا 4090 میخوام
پیشنهاد بهتری هم دارید بفرمایید ممون میشوم
پاور های Shift اه Corsair جای کابل های پاور اشون فرق می کنه. ممکنه با کیستون سازگاری نداشته باشه.
حواستون به این موضوع باشه.

• Like
Reactions: Natural Killer
دوستان گیمر،من با توجه به بودجم سیستم زیر رو انتخاب و قصد خریدش رو دارم. بنظرتون سیستم گیمینگ محسوب میشه و میشه روش حساب کرد؟
MB: Z490-P
CPU: I7-10700
GPU:RTX 2060 SUPER MSI VENTUS
RAM:16 G-3200MHZ
POWER 650 COOLERMASTER BRONZE
البته گیم هاردکور منظورم نیستا یه سیستم متوسط رو به بالای گیم هدفمه
هزینش هم 29 تومن میشه این سیستم بطور میانگین (550$)

آخرین ویرایش:
موس بی کیفیت میخرید که زود خراب میشه! زیر یک میلیون تومن طبیعتا نباید انتظار بالایی ازش داشت.

این مدلها توصیه میشه:
هایپرایکس مدل Pulsefire Core
ماوس ریزر مدل DeathAdder V2 Mini

اینایی که گفتید مشکل نیست، رویه عادی خاموش شدن سیستم از طریق Scheduler برنامه IDM هست که سیستم رو به صورت پیش فرض بعد از اتمام دانلود به حالت Hibernate میبره و نه Shutdown کامل.

مدل خوبیه، اما همونطور که حدس زدید من برای داشتن فریم بالا و بازیهای آینده و قدرت بیشتر ترجیحم انتخاب RTX 3060 بود. وگرنه همین 3050 هم ممکنه الان فریم خوبی در این بازی خاص تولید کنه، اما لب مرز هست و منطقی اینه که تراشه گرافیکی بالاتری داشته باشید.

در این صورت همون پاور 500 وات هم فعلا کافیه. قطعات انتخابی خودتون هم برای این کارت راندمان خوبی داره و مشکلی نیست.
اما پلتفرمی که من توصیه کردم جای ارتقای بیشتری داره و بعدا با ارتقای پردازنده میشه کارت گرافیک بالاتر هم استفاده کرد.
ببخشید آخرین سوالات ، بخوام یه روز برم سراغ گرافیک ۲۰۶۰ یا مدل جدیدتر مشابه ۳۰۶۰ ، با قطعاتی که گفتم به مشکل میخورم مثلا پاور کم میاره "سی پی یو ، مادربورد "؟ و برای الان ارزش داره حدود ۲ میلیون بیشتر بدم برای b550 برای مادربورد فرق زیادی با ۴۵۰ داره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or