sinart7
کاربر سایت
خواهش میکنماین شد یک پاسخ همراه با دلیل. خیلی ممنونم از شما.
پس به این نتیجه می رسیم برای پردازنده RYZEN 5 3600 همراه با رم 3200، مادربورد زیر B450 انتخاب نکنیم! چون دوست عزیزمون با B350 نمی تونستن بیشتر از 3000 از رَم بگیرن، مطمئنا A350 وضعیت بهتری نمی تونه داشته باشه! هرچند من از کارائی B450 اطلاعی ندارم و نمی دونم می تونه رم رو پایدار نگه داره یا نه! رم بنده VENGEANCE LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 هست. برند معروفیه. امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه و با پردازنده سازگار باشه.
من اصولا قبل از خرید هر کالائی تا جائی که بتونم تحقیق می کنم. مخصوصا قطعات پی سی. الآن مدت هاست برای یک نتیجه گیری کامل صبر کردم تا انتخاب بهتری داشته باشم (هرچند تو این مدت قیمت ها افزایش پیدا کرد). چند وقت پیش تو یک فروم خارجی داشتم همچین بحثی رو می خوندم. مقایسه 9600 و 3600. یک شخصی مثل بنده تو انتخاب بین این دو مونده بود! هرکسی یه پیشنهادی می داد. اما یک شخصی جواب جالبی داد. گفت به دلیل معماری AMD َ(خودم تخصصی در این زمینه ندارم) احتمال اینکه در آینده کارائی بهتری نسبت به 9600 در بازی های جدید داشته باشه، بیشتره. گفت احتمال داره سیستم پردازشی بازی های آینده با RYZEN 5 3600 بهتر مچ باشه نسبت به i5 9600k. به نظر شما چنین تحلیلی منطقیه؟ احتمال داره در آینده 3600 بهتر از 9600 عمل کنه تو گیم؟
من خودم 3600 رو با مادربرد b450 دارم . رم هم 3200 هست ولی وقتی روی 3200 تنظیم میکنم دما و مصرف cpu بالا میره به نسبت زمانی که روی حالت پیشفرض هستش ( البته نمیدونم اینتل هم با فرکانس های بالاتر چنین رفتاری داره یا نه)
رم شما هم اتفاقا مد نظر خودم بود چون با اکثر مادربرد های amd و بخصوص رایزن ها سازگاری کامل داره
اون تحلیل هم به نظرم کاملا منطقی هستش چون بازی ها دارن کم کم برای پردازنده های چند هسته ای بهینه میشن و حتی سری جدید اینتل معادل 9600k که میشه 10600k شش هسته و 12 رشته داره که دقیقا مشابه 3600 شده پس نشون میده در آینده خیلی نزدیک این معماری قدرت خودش رو نشون بده

). چند وقت پیش تو یک فروم خارجی داشتم همچین بحثی رو می خوندم. مقایسه 9600 و 3600. یک شخصی مثل بنده تو انتخاب بین این دو مونده بود! هرکسی یه پیشنهادی می داد. اما یک شخصی جواب جالبی داد. گفت به دلیل معماری AMD َ(خودم تخصصی در این زمینه ندارم) احتمال اینکه در آینده کارائی بهتری نسبت به 9600 در بازی های جدید داشته باشه، بیشتره. گفت احتمال داره سیستم پردازشی بازی های آینده با RYZEN 5 3600 بهتر مچ باشه نسبت به i5 9600k. به نظر شما چنین تحلیلی منطقیه؟ احتمال داره در آینده 3600 بهتر از 9600 عمل کنه تو گیم؟
فقط نمی خوام خرابی پیش بیاد براش یا به مرور از قدرتش کم بشه!