s.1
کاربر سایت
زمانی که 7700K اکثر جاها در گیم از 3800X هم بهتر عمل می کنه کلا AMD هیچ کششی برای گیمرها نداره مگر برای بی اطلاع هاسلام دوستان.
مدت هاست بین خرید i5 9600k و Ryzen 3600 موندم. خیلی ها اینتل رو پیشنهاد کردن و خیلی ها نظرشون رو اِی ام دی بود. خود من به 3600 بیشتر کِشش دارم.
حالا دیروز به صورت اتفاقی یه چیزی دیدم که باعث شد رسما بیخیال 9600k بشم! در حالی که باور نمی کنم بخواد اینطوری باشه!
من رم با فرکانس 3200 دارم و قطعا دنبال مادربورد و سی پی یو ـی هستم که بتونه این مقدار فرکانس رو ساپورت کنه! وارد سایت اینتل شدم و دوباره مشخصات i5 9600k رو بررسی کردم! خیـــلی برام عجیب بود اما مقدار ساپورت فرکانس رَم سی پی یو رو DDR4-2666 نوشته!!!
اینم سایت رسمی:
Intel® Core™ i5-9600K Processor (9M Cache, up to 4.60 GHz) Product Specifications
حقیقت داره؟؟؟
داستان چیه؟؟
مگه می شه همچین چیزی! باید اورکلاک کرد که بیشتر گرفت؟؟
برای ryzen 3600 مقدار حافظه 3200 نوشته شده.
تازه AMD خیلی در ایران الکی گرون می دن بازار دست دومش هم افتضاحه
9700K بگیرید جای کلی هزینه برای مادربرد یا رم بهتر پرفورمنسش در گیم فوق العادس
بعدشم متاسفانه اطلاعات اکثر PC GAMER های ایرانی خیلی در این زمینه ها کمه مهم تر از فرکانس CL رم هست شما با 3000CL14 خیلی راندمان بهتری حتی از 3600CL18 می تونید بگیرید تازه ساب تایمینگ از اونم مهم تره TREF رم عملا ارزیابی عالی برای رم هست که هر چقدر بشه پایین تر اوردش تاثیر بسیار زیادی در راندمان می ذاره من خیلی ها رو دیدم که 3200CL16-18-18--38 به 3000CL14 ترجیح دادن که اشتباه سوپر محضه اینا همش بازی با اعداد برای گول زدن 1 عده زیادی هست
همین TRIDENT Z ها توی گیم خیلی جاها از رده بالاتر های خودشونم به مراتب راندمان بهتری داره و تقریبا از همه ی همه فرکانس ها با هم CL هاش به مراتب بهتر عمل می کنن برای همینم گرون ترن اما 1عده فکر می کنن با خرید رم های ارزون تر کلی هم زرنگ بازی دراوردن نه اینطوریا نیست شرکت های سازنده از خریدارها خیلی زرنگ ترن
بعدشم 1 عده چرا تا اسم اورکلاک میاد اینقدر می ترسن CPU سری K با مادربرد سری Z با رم که XMP داره اصلا ساخته شدن برای همین کار فرکانس پایه CPU 2666 هست خیلی ها دارن 4000 استفاده می کنن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. هر چند حرفه ای ترها دارن 3000 CL خیلی پایین یا 3200 استفاده می کنن.