سلام
ببخشید آقا فرشید گرافیک جدید میخوام بخرم باید پاور عوض کنم نظرتون چی کدوم پاور رو بخرم از لحاظ مالی هم باید بصرف باشه
پاور من
GREEN GP430A-HE+
سلام فرشید جان.
نظرت در مورد کارت ۱۶۶۰ چیه؟ آیا خریدش رو برای کسی که با تنظیمات بالا و رزولیشن ۱۰۸۰ بازی میکنه پیشنهاد میکنید؟ یا تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای هست؟ ممنون
مشخصات سیستم من:
I7 8700
Z370
Power 600w
GTX 770
سلام .
در حال حاضر این قطعات رو دارم .
core i7 920
deepcool gammax s40 cooler
3x1gb ddr3 gskill
asus p6t
wd black 500gb
case nzxt apolo
power green 885b
قیمت تکی و کلی این قطعات رو میگید ؟ میخوام یک سری رو رد کنم و ارتقا بدم .
مثلا پاورم خیلی قویه ولی نیازی بهش ندارم ، یا کیسم رو اگر مشتری خوب بخوره حاضرم بدم و یه مدل ارزون بردارم .
خیلی حوصله بازی ندارم ، ولی در حد معمول اجرا کنه بدم نمیاد .
نظر خودم روی ryzen5 2400g هست . بنظرتون با توجه به قیمتش به صرفه هست ؟
در اصل میخوام با رد کردن یک سری قطعات موجود یه تغییری تو این سیستم بدم و کارآمد تر بشه . بازدهی نسبت به هزینه بیشترین اولویت هست .
ممنون.اگر با مانیتور 60 هرتزی بازی میکنید که 1660 Super گزینه بهتریه که در سطح 1660Ti هست و برای 1080p مناسبه.
در این رده میشه RX 5600XT/5700 رو هم انتخاب کرد.
ممنون.
فقط فرق خاصی بین مدل های TUF و Ph و Dual و Rog Strix هست!؟
و پاور 600 مناسب هست برای این کارت؟
سلام آقا فرشید.ایا لب تابی هست که بشه قطعاتش گرافیک. و سی پی یو و رم رو ارتقا داد؟همچین چیزی هست؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
سلام فرشید جان این هارد رو دیدم به بچه ها واسه سیستم های گیمینگ معرفی کرده بودی Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB
میخاستم بخرمش چون سیستم خودمم گیمینگه و میخام بازیهارو روش نصب کنم
لطفا آدرس فروشگاه اینترنتی تایید شده از سمت خودت بهم توی پی وی معرفی کن چون قصد خریدشو دارم
لطفا اگر میشه لینک مستقیم این محصول رو به اون فروشگاه بده
این مدل رو تمام فروشگاههای معتبر موجود دارن، فرقی نمی کنه از کدوم فروشگاه بخرید، فقط با گارانتی اصلی بخرید.
ببینید این چند تا کارت گرافیک دست دوم گیرم امدم نظرتون کدومشون رو بخرم حداقل دوتاشون رو بگیداز کجا بدونم باید عوض کنید یا خیر، وقتی نگفتید کار گرافیک جدید قراره چی باشه؟!
بدون دونستن مدل گرافیک که پاور پیشنهاد نمیدن.
آقا فرشید ببخشید یه سوال دیگه .دمای سی پی یو حین بازی تا چه حد بالا بره طبیعیه؟و سوال دیگه کامپیوتری های قوی دمای سی پی یوشون تا چه حد بالا میره؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
ببینید این چند تا کارت گرافیک دست دوم گیرم امدم نظرتون کدومشون رو بخرم حداقل دوتاشون رو بگید
MSI RX 580 ARMOR 8G OC
BIOSTAR GTX 1060 6GB GDDR5
MSI GTX 1060 GAMING X 6GB
Msi RX570 4Gb
XFX RADEON RX 580 GTS EDITION OC 8GB
بعد پاور من هم
GREEN GP430A-HE+
بعد کدوم گرافیک رو بگیرم اگه نیاز هست پاور عوض کنم بگید اگه خوبه که هیچی
در ضمن گرافیک رو سیستم خودم ASUS EX-GTX1050-2G GDDR5 میخوام قوی تر از گرافیک خودم باشه کدوم از اون گرافیک بالا رو بخرم
کارت های amd مخصوصا 580 570 خیلی زیاد برای ماین استفاده شده. برای خرید دست دوم حواستون باشه.ببینید این چند تا کارت گرافیک دست دوم گیرم امدم نظرتون کدومشون رو بخرم حداقل دوتاشون رو بگید
MSI RX 580 ARMOR 8G OC
BIOSTAR GTX 1060 6GB GDDR5
MSI GTX 1060 GAMING X 6GB
Msi RX570 4Gb
XFX RADEON RX 580 GTS EDITION OC 8GB
بعد پاور من هم
GREEN GP430A-HE+
بعد کدوم گرافیک رو بگیرم اگه نیاز هست پاور عوض کنم بگید اگه خوبه که هیچی
در ضمن گرافیک رو سیستم خودم ASUS EX-GTX1050-2G GDDR5 میخوام قوی تر از گرافیک خودم باشه کدوم از اون گرافیک بالا رو بخرم