مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون ولی منظورم بدون مانیتور و اینا بود ... کیس کامل میخوام یعنی گرافیکم داشته باشه ... هر چند فکر کنم برای بازی با چنین قیمتی نمیشه ، درسته ؟
راجب سوال دوم میشه قیمت 4 تا کارت گرافیکی که اشاره شد رو بگید .
چون فکر کنم جز 580 ؛ هشت گیگ ، بقیه بیشتر از 4 میلیون قیمت دارن .
مشخصات فقط مال کیس هست گرافیک نوشته انبرد هست یعنی مادربرد پردازش گرافیکی انجام میده میشه روش گرافیک سیصد تومنی هم انداخت(انبرد فکر میکنم بازم قویتر هست) ولی توقع بازی های نسل قبلی را میتونی داشته باشه نه نسل فعلی نه نسل بعد. متاسفانه قیمت سیستم ها عجیب غریبه مثل قبل نمیتونی سیستم بگیری و در کنارش بازی هم بکنی سیستم گیمینگ کلا فازش جدا شده اگه واسه بازی سیستم میخواهید یک ps4 بخرید فعلا بهتره

ممنون ولی منظورم بدون مانیتور و اینا بود ... کیس کامل میخوام یعنی گرافیکم داشته باشه ... هر چند فکر کنم برای بازی با چنین قیمتی نمیشه ، درسته ؟
راجب سوال دوم میشه قیمت 4 تا کارت گرافیکی که اشاره شد رو بگید .
چون فکر کنم جز 580 ؛ هشت گیگ ، بقیه بیشتر از 4 میلیون قیمت دارن .

مانیتور نداشت، گرافیک هم آنبرده که قطعا برای بازی مناسب نیست، با این بودجه بهتر هم نمیشه خرید.

کارت گرافیک GTX 1660 از 4400 شروع میشه. کارت GTX 1660Ti هم از 5 تومن شروع میشه.
5600 هم که هنوز مونده برسه به بازار.

مانیتور نداشت، گرافیک هم آنبرده که قطعا برای بازی مناسب نیست، با این بودجه بهتر هم نمیشه خرید.

کارت گرافیک GTX 1660 از 4400 شروع میشه. کارت GTX 1660Ti هم از 5 تومن شروع میشه.
5600 هم که هنوز مونده برسه به بازار.
خب میشه لطف کنید بگید کدوم کارت گرافیک ارزش خرید بیشتری داره ؛ تا قیمت 4 میلیون ؟
تفاوت 580 با 1660 خیلیه در فریم بازی ؟

خب میشه لطف کنید بگید کدوم کارت گرافیک ارزش خرید بیشتری داره ؛ تا قیمت 4 میلیون ؟
تفاوت 580 با 1660 خیلیه در فریم بازی ؟

خب GTX 1660 بین 10 تا 20 درصد بسته به بازی سریعتر هست و مصرفش مقداری کمتر هست. مدل MSI GTX 1660 Gaming Trio هم موجوده و انتخاب خیلی خوبیه برای خرید.

سلام
دوستان ارزون ترین کارت گرافیکی که بتونه به بهترین شکل ممکن کانتر استریک گلوبال رو اجرا کنه چی می تونه باشه
سی پی یوم هم اینه
INTEL PENTIUM CPU G3240 3.10GHZ
مادر بردم هم اچ 81 پلاس دی دی ار 3

سلام
دوستان ارزون ترین کارت گرافیکی که بتونه به بهترین شکل ممکن کانتر استریک گلوبال رو اجرا کنه چی می تونه باشه
سی پی یوم هم اینه
INTEL PENTIUM CPU G3240 3.10GHZ
مادر بردم هم اچ 81 پلاس دی دی ار 3

هر کارت رده پایینی میتونه این بازی رو اجرا کنه، اما این که میگید به بهترین شکل ممکن برای گیمر عادی یه تعبیر داره و برای پرو گیمر یه تعبیر دیگه. اولی شاید 60 فریم رو در نظر گرفته باشه و دومی 200 فریم رو برای تاخیر کمتر.
اما کارت گرافیک GTX 750 یا GT1030 هم بیشتر از حد نیاز این بازی هستن. برای فریم بالا باید پردازنده هم قوی باشه که پردازندتون هم برای فریم بالا نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
هر کارت رده پایینی میتنه این بازی رو اجرا کنه، اما این که میگید به بهترین شکل ممکن برای گیمر عادی یه تعبیر داره و برای پرو گیمر یه تعبیر دیگه. اولی شاید 60 فریم رو در نظر گرفته باشه و دومی 200 فریم رو برای تاخیر کمتر.
اما کارت گرافیک GTX 750 یا GT1030 هم بیشت از حد نیاز این بازی هستن. برای فریم بالا باید پردازنده هم قوی باشه که پردازندتون هم برای فریم بالا نیست.

Kamelan doroste! Fekr mikonam ishon 60 frame mikhad ke hamon gtx 750 karesho rah mindaze

سلام فرشید جان من یک سیستم گیمینگ خیلی خوبی دارم و میخاستم براش یه هارد داخلی خیلی با کیفیت معرفی کنی که جوابگو بازیها باشه و بازیها رو روان و بدون گیر اجرا کنه چون کارت گرافیکم خیلی خوبه
لطفا قیمت و آدرس سایت فروشنده رو هم بزار تا من ازش آنلاین خرید کنم.

سلام فرشید جان من یک سیستم گیمینگ خیلی خوبی دارم و میخاستم براش یه هارد داخلی خیلی با کیفیت معرفی کنی که جوابگو بازیها باشه و بازیها رو روان و بدون گیر اجرا کنه چون کارت گرافیکم خیلی خوبه
لطفا قیمت و آدرس سایت فروشنده رو هم بزار تا من ازش آنلاین خرید کنم.

توصیفی که از "روان و بدون گیر" کردید فقط در مورد SSD صادقه و هاردهای مکانیکی تفاوت محسوسی در این زمینه ندارن. بسته به بودجه و نیازتون یکی از SSD های موجود با ظرفیت مناسب رو انتخاب و خریداری کنید.
آدرس و معرفی فروشنده در انجمن خلاف قوانین هست، فقط در پیام خصوصی بپرسید.

• Like
Reactions: Lord Aria
سلام دوستان، خسته نباشید،
آقا من یه سیستم قدیمی دارم میخوام یه ارتقاء کوچیکی بدم و نمیخوام زیاد هزینه کنم، قطعات فعلی اینها هستن:
Core i5 4460
Gigabyte p85 d3t
ram 8G ddr3 1600
همه سالمن، سوال اول اینه که چه قیمتی اینارو رد کنم خوبه؟
دوم اینکه با جایگزین کردن قطعات زیر، چند درصد افزایش قدرت برای گیمینگ ایجاد میشه:
Core i5 9400f یا Ryzen 2600
Asus h110 m-k یا مادربورد مناسب سوکت AM4
ram 16 G ddr4 2400
کارت گرافیک هم asus gtx 1070 dual دارم و فعلا قصد عوض کردنشو ندارم.
در ضمن اگه قطعات بهتری هم برای جایگزین کردن پیشنهاد بدید ممنون میشم.
با تشکر

اگه بخوام از فن های a rgb روی مادربرد با هدر 4 پین استفاده کنم چه راه حلی هست؟

منظورتون دقیقا چه مدلی فن هست؟ یعنی هدر RGB فن شما 3 پین هست و مادربردتون 4 پینی میخوره؟
تا جایی که خاطر هست نمیشه کابل 3 پین رو به کانکتور RGB با استاندارد 4 پین متصل کرد، مگر روی مادربردی که هم کانکتور 3 پین و هم کانکتور 4 پینی رو داشته باشه.

سلام دوستان، خسته نباشید،
آقا من یه سیستم قدیمی دارم میخوام یه ارتقاء کوچیکی بدم و نمیخوام زیاد هزینه کنم، قطعات فعلی اینها هستن:
Core i5 4460
Gigabyte p85 d3t
ram 8G ddr3 1600
همه سالمن، سوال اول اینه که چه قیمتی اینارو رد کنم خوبه؟
دوم اینکه با جایگزین کردن قطعات زیر، چند درصد افزایش قدرت برای گیمینگ ایجاد میشه:
Core i5 9400f یا Ryzen 2600
Asus h110 m-k یا مادربورد مناسب سوکت AM4
ram 16 G ddr4 2400
کارت گرافیک هم asus gtx 1070 dual دارم و فعلا قصد عوض کردنشو ندارم.
در ضمن اگه قطعات بهتری هم برای جایگزین کردن پیشنهاد بدید ممنون میشم.
با تشکر

قطعات خودتون رو می‌تونید با حدود 2400 بفروشید
با ارتقا به قطعات نسل نهم اینتل هم قطعا افزایش راندمان خواهید داشت، اما میزانش بستگی به فشارِ بازی روی پردازنده داره، ممکنه از 10 درصد (بازی سبک) تا 40 یا 50 درصد(برای بازی سنگین مثل سری AC یا RDR2 یا Division 2) متغیر باشه.

البته دو مورد:
رم باید دو ماجول 8 گیگی و فرکانس 2666 یا بالاتر باشه، چون پردازندتون ساپورت می کنه.
اون مادربرد اصلا اشتباهه و باید H310 یا B360 بردارید که برای این پردازنده B360 توصیه میشه.

قطعات خودتون رو می‌تونید با حدود 2400 بفروشید
با ارتقا به قطعات نسل نهم اینتل هم قطعا افزایش راندمان خواهید داشت، اما میزانش بستگی به فشارِ بازی روی پردازنده داره، ممکنه از 10 درصد (بازی سبک) تا 40 یا 50 درصد(برای بازی سنگین مثل سری AC یا RDR2 یا Division 2) متغیر باشه.

البته دو مورد:
رم باید دو ماجول 8 گیگی و فرکانس 2666 یا بالاتر باشه، چون پردازندتون ساپورت می کنه.
اون مادربرد اصلا اشتباهه و باید H310 یا B360 بردارید که برای این پردازنده B360 توصیه میشه.
ممنون از پاسخگویی،
قیمت 2400 که فرمودید برای قطعات نو هستش یا دست دوم؟ چون قطعات من دست دوم هست و گارانتی هم نداره، البته سالم هستن، فکر میکردم کمتر از اینها میارزند،
و اینکه 9400f فن خوب روش داره؟ یا باید فن براش بخرم؟
یه سوال دیگه، اگه با قطعاتی که گفتید جایگزین کنم با پاور 580 گرین جواب میده؟ یا باید پاور هم تعویض بشه؟
آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخگویی،
قیمت 2400 که فرمودید برای قطعات نو هستش یا دست دوم؟ چون قطعات من دست دوم هست و گارانتی هم نداره، البته سالم هستن، فکر میکردم کمتر از اینها میارزند،
و اینکه 9400f فن خوب روش داره؟ یا باید فن براش بخرم؟
یه سوال دیگه، اگه با قطعاتی که گفتید جایگزین کنم با پاور 580 گرین جواب میده؟ یا باید پاور هم تعویض بشه؟
قیمت تخمینی برای قطعات دست دوم بود.
فن باکس هیچ کدوم از پردازنده های اینتل خوب نیست. اگر فن خوب بخواید باید یه فن Tower براش بخرید.
پاور 580 گرین هم برای قطعات شما جواب میده.

• Like
Reactions: aramesh_61
دمای cpu در حالت فول لود رندر تست بلندر معمولا روی 78 تا 80 هست. عادیه؟
ولی یهو چشمم خورد به پیک دمای 90 درجه نگران شدم.
دمای cpu تا چند بره خطرناک میشه؟
i3 9100f
cooler master i70
بدون اورکلاک
@Farshidstar2012

View attachment 129026

کولینگ پردازنده عالی نیست، بنابراین این دما عادیه. زیر بار همچین تستی می‌تونه بالاتر هم باشه. اگه یه کولر Tower و با کیفیت‌تر داشتید دمای لود خیلی کمتر بود.
خطرناک نیست، چون وقتی به TJ Max برسه فرکانس رو کاهش میده.

سلام آقا فرشید.لبتابم کورای هفته گرافیکش gtx 970. رمش هشته،بازی rex dead 2 رو می‌تونه اجرا کنه .از استیم بخرم.؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

اگه منظورتون GTX 970M هست بله، می‌تونه RDR2 رو با تنظیمات متوسط یا بهتر اجرا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or