این شد یک پاسخ همراه با دلیل. خیلی ممنونم از شما.
پس به این نتیجه می رسیم برای پردازنده RYZEN 5 3600 همراه با رم 3200، مادربورد زیر B450 انتخاب نکنیم! چون دوست عزیزمون با B350 نمی تونستن بیشتر از 3000 از رَم بگیرن، مطمئنا A350 وضعیت بهتری نمی تونه داشته باشه! هرچند من از کارائی B450 اطلاعی ندارم و نمی دونم می تونه رم رو پایدار نگه داره یا نه! رم بنده VENGEANCE LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 هست. برند معروفیه. امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه و با پردازنده سازگار باشه.
من اصولا قبل از خرید هر کالائی تا جائی که بتونم تحقیق می کنم. مخصوصا قطعات پی سی. الآن مدت هاست برای یک نتیجه گیری کامل صبر کردم تا انتخاب بهتری داشته باشم (هرچند تو این مدت قیمت ها افزایش پیدا کرد
). چند وقت پیش تو یک فروم خارجی داشتم همچین بحثی رو می خوندم. مقایسه 9600 و 3600. یک شخصی مثل بنده تو انتخاب بین این دو مونده بود! هرکسی یه پیشنهادی می داد. اما یک شخصی جواب جالبی داد. گفت به دلیل معماری AMD َ(خودم تخصصی در این زمینه ندارم) احتمال اینکه در آینده کارائی بهتری نسبت به 9600 در بازی های جدید داشته باشه، بیشتره. گفت احتمال داره سیستم پردازشی بازی های آینده با RYZEN 5 3600 بهتر مچ باشه نسبت به i5 9600k. به نظر شما چنین تحلیلی منطقیه؟ احتمال داره در آینده 3600 بهتر از 9600 عمل کنه تو گیم؟
بالاخره این آمار و ارقامه که تعین کننده ست. اما عرض کردم من هیچ دلبستگی به برند خاصی ندارم. فقط دنبال بهترین هستن. تا الآنم AMD نداشتم.
شما چه AMD پردازنده ای داشتید؟
می خوام 3600 یا 9600k بخرم به دلیل قیمت مناسب! این 8600k که شما فرمودید حتی از 9600k گرون تره! فقط قیمت خوب در کنار کارائی برام ملاکه. و اینکه در آینده قراره چطور باشه.
در حال حاضر، در این تایمی که هستیم، قطعا 9600 بهتر از 3600 تو گیم عمل می کنه! اما آیا در آینده تغییری ایجاد می شه؟
امکانش هست یک مادربورد خوش قیمت برای اورکلاک کردن 9600 معرفی کنید؟