سلام فرشید جان. من میخوام یک سیستم ببندم که برای تدوین+رنگ بندی+ویژوال افکتس ازش اسنفاده کنم. بودجه م یک و پونصده. مانیتور نمیخوام.
پیشنهاد چی دارید؟
خب این مبلغ برای هدف شما خیلی کمه، با این پول فقط میشه سیستم اداری خرید و برای کار گرافیک هرگز مناسب نیست:
CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
درود
هارد SSD مدل Samsung 850 EVO 120GB SATA3 SSD با قیمت 350 ارزش داره بگیرم ؟ SSD فوایدش چیه ؟ تو بیشتر فریم گرفتن از بازی ها تاثیر داره ؟ یا فقط سرعت بالا اومدن ویندوز یا لود شدن برنامه و ها بازی هارو افزاییش میده ؟ من سرعت لود شدن و بالا اومدن ویندوز برام اصلا مهم نیست اگه تو بیشتر فریم گرفتن زیاد تاثیر نداره نگیرم .
راستی مادربورد MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard خوب هست ؟ چند جا پرسیدم که مادر بردای ام اس ای چطورن گفتن خرابیشون زیاده حالا واقعا خرابیشون زیاده ؟
خلاصه این مادربورد ارزش خرید داره ؟
راستی سی پی یو کولر از نوع مایع بهتره یا از نوع معمولی منظورم اینه که
این نوع بهتره : ( این مدل که رادیاتور 24 سانتی داره می تونه 4790K رو خوب خنک کنه دیگه ؟)
![]()
یا این نوع:
![]()
ممنون . موفق باشید
SSD مدل 850 EVO ارزش پولش رو قطعا داره
توی فریم بازی هرگز تاثیری نداره اما توی سرعت بوت ویندوز، لود برنامه ها و بازیها خیلی موثر هست. مورد دیگه اینه که توی بازیها می تونه لگ و وقفه ای رو که مربوط به کش کردن بافتها روی دیسک یا جابجایی اونها باشه به حداقل می رسونه
مدلهای MSI Z97 Gaming هم کیفیت بالایی دارن، مشکل خرابی هم بیش از بقیه ی برندها ندارن و همچین چیزی صحت نداره.
مدلهای کولینگی هم که گذاشتی هر دو حرفه ای هستن و برای پردازنده ی 4790 هم عالی، انتخاب شماست که صدای کمتر کولینگ هوایی رو ترجیح بدید یا ظاهر بهتر و شلوغی کمتر کولینگ آبی رو.
من میخوام یک تبدیل USB به لن بخرم برای استفاده وی پی ان گیمینگ چون لپ تاپم فقط یهدونه پورت لن داره . باید چه مدلی بگیرم که قطعی نداشته باشه سرعتشم خوب باشه ؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن .
این تبدیلها همگی متفرقه هستن و نمیشه از برند معروفی خرید یا از صحت کاربردش مطمئن بود، کلا این تبدیل برای منظور شما توصیه نمیشه.
اگر یه مودم با قابلیت ست کردن وی پی ان خریداری کنید راه حل معقولتری هست.
این SFR, چجوری روی i7 با توجه به HyperThreading تاثیر داره؟ به صورت 1/8 پخش میشه 1/4 پخش میشه؟ :d
اگه منظورتون تکنیک همگام سازی کارتهای گرافیکی PC هست خب داستان به این شیوه ای که شما تصور می کنی نیست، بار پردازش گرافیکها یا محاسبات فیزیکی موتور بازی روی تمام هسته ها به طور برابر توزیع نمیشه و تحت DX11 نهایت استفاده از هسته ها در بهترین حالت حتی روی Core i7 هم فقط 4 تا 6 هسته ی پردازش اونم به صورت نامتوازن و غیر بهینه هست.