مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

جایی را میشناسید که 4690 موجود داشته باشه ؟؟؟

خیر، 4460 تنها انتخاب موجوده

GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 یا Zotac GTX 970 AMP! Extreme CORE Edition یا ASUS GTX 970 DCII OC STRIX بگیرم؟
میخوام در حالت بوست 1500Mhz رو بدون تغییر ولتاژ بیاد :d
و اینکه Killer or MSI Gaming 3 z97?

ببین دیگه 1500 مگاهرتز رو روی هیچ کدوم از این کارتها تضمینی نمی تونی بگیری، چه با ولتاژ چه بدون دستکاری ولتاژ!
تفاوت این مدلها در فرکانس پایه هست، دلیل نمیشه که ماکزیمم توانایی GPU هم به همون نسبت بیشتر باشه، گاهی اوقات ممکنه مدلی مثل GIGA G1 که بیشترین فرکانس کارخونه ای رو داره از ASUS کهکمترین فرکانس کارخونه ای رو داره کمتر اورکلاک بشه، دو تا مدل یکسان بقل همدیگه هم ماکزیمم فرکانسشون فرق می کنه و تصادفی هست.

مادربرد هم همون Gaming 3 خوبه، Killer مزیت عمده ای نداره.

خیر، 4460 تنها انتخاب موجوده

ببین دیگه 1500 مگاهرتز رو روی هیچ کدوم از این کارتها تضمینی نمی تونی بگیری، چه با ولتاژ چه بدون دستکاری ولتاژ!
تفاوت این مدلها در فرکانس پایه هست، دلیل نمیشه که ماکزیمم توانایی GPU هم به همون نسبت بیشتر باشه، گاهی اوقات ممکنه مدلی مثل GIGA G1 که بیشترین فرکانس کارخونه ای رو داره از ASUS کهکمترین فرکانس کارخونه ای رو داره کمتر اورکلاک بشه، دو تا مدل یکسان بقل همدیگه هم ماکزیمم فرکانسشون فرق می کنه و تصادفی هست.

مادربرد هم همون Gaming 3 خوبه، Killer مزیت عمده ای نداره.

خب پس سوالمو عوض میکنم بهترین و خنک ترین فن رو کدوم برند داره؟ (صدا اندازه و... مهم نیست)

برای گیم و آینده نگری به نظرتون 4460 کفایت میکنه ؟؟؟

کفایت که می کنه اما اگر کارت گرافیکتون بالاتر از GTX 970 یا R9 290 هست یا قراره گرافیک رو به این مدلها ارتقا بدید خرید پردازنده ی Core i7 هم آیندهنگری بدی نیست، هر چند که با اومدن DX12 قراره بهره وری پردازنده خیلی بیشتر بشه.

خب پس سوالمو عوض میکنم بهترین و خنک ترین فن رو کدوم برند داره؟ (صدا اندازه و... مهم نیست)

مدلهای اختصاصی سه تا برند ASUS ، گیگا و MSI این خصوصیات رو دارند.

: این مدل بخاطر فرکانس خیلی بالا شدیدا توصیه میشه که برای 4790K از کولینگ قوی و بالای 100 تومن استفاده کنید.
با فن استوک اینتل پردازنده مرتبا زیر لود سرعتش رو کم خواهد کرد و حرارتش هم خیلی بالا خواهد بود.
این آشنای ما میگه نیاز نیس و کولینگ کاربرد اور داره بیشتر .
ولی اگه خیلی اصرار هست یه دیپ کول 150تومنی هست مدلشون یادم رفته میذاره .
حالا نمیدونم اگه واقعا ضروری نیس هزینشو بذارم برای چیز دیگه مثل بازی ؟!
اگه میشه چند مدل خوب و خوش قیمت هم معرفی کنید

این آشنای ما میگه نیاز نیس و کولینگ کاربرد اور داره بیشتر .
ولی اگه خیلی اصرار هست یه دیپ کول 150تومنی هست مدلشون یادم رفته میذاره .
حالا نمیدونم اگه واقعا ضروری نیس هزینشو بذارم برای چیز دیگه مثل بازی ؟!
اگه میشه چند مدل خوب و خوش قیمت هم معرفی کنید

آشنای شما اشتباه می کنه،
من تاکید کردم که فقط برای این مدل 4790K داشتن کولینگ حرفه ای توصیه میشه و تا حدی ضروری هم هست، چون پردازنده خودش فرکانس بالای 4.4 گیگاهرتز و در حد اورکلاک پردازنده ی 4770K داره!

همونطور که گفتم بستگی بهقطعات دیگر شما داره، 100 یا 150 تومن رو معمولا نمیشه روی بودجه خرید کارتی مثل GTX 970گذاشت به امید اینکه مثلا کارت 980 رو بشه خرید، تفاوت قیمت بیش از اینها هست.

Thermal Right TRUE Spirit PWM با قیمت 120
و البته مدل معروف Macho-02 از همین برند که قویتره و بزرگتر و کیس مناسبی هم لازم داره که توش جا بشه، حدود 140 تومن هست.

در صورتی که 4790k بگیرم برای گیم تا چند سال جوابگو هست ؟؟؟
و بخوام اور نکنم حتما به کولر نیازمند هست ؟

براحتی تا چند سال پاسخگوی بازیهای جدید خواهد بود و گلوگاه نخواهد شد.
این پردازنده که اصولا برای اورکلاک هست و نسخه ی بدون پسوند K فرکانس خیلی پایینتری داره که قابل اور کردن نیست. برای سری K حتی بدون اور کردن هم کولر قویتر نیاز هست که هم با حداکثر توان کار کنه و هم نویز خیلی کمتری تولید کنه.

من هم4790Kو با فن معمولی خودش کار میکنه تا حالا روی هیچ بازی مشکلی نداشتم تمام بازی ها رو Ultraاجرا میکنم
اما اگه واقعا این قضیه نگران کننده است پیشنهاد شما چه کولینگی هست؟ همون رو تهیه کنیم
کیس Green Magnum 2هست

حالا که بحث 4790 هست، میخواستم ببینم از نظر عملکرد بین دو مدل 4790k و 4790 تو بازیها تفاوت زیادی اینجاد میشه؟

مدل 4790 هم حتما نیاز به کولر داره؟

===

در مورد پاور گرین

دو مدل 650A گولد و برونزی موجوده انگار و هردو تو یه قیمت هستن تقریبا، گولد در حد 5 6 تومن گرون تره فقط
اینا هم با هم تفاوت خاصی دارن یا فقط رنگشون فرق داره؟ :d

یک پاور Green 685 B که 3 سال کار کرده، چند میشه فروخت؟ یک کیس Green Falcon سه سال کار کرده هم هست که لولای در پنل جلویی شکسته، چه قدر قیمت میشه گذاشت؟
گارانتی ها هم تموم شدن.
ویرایش: یادم رفت اینم بگم، یه Noctua NH-C14 هم دارم که حدود دو سال کار کرده، چه قدر میشه فروخت؟

ممنون :d

آخرین ویرایش:
من هم4790Kو با فن معمولی خودش کار میکنه تا حالا روی هیچ بازی مشکلی نداشتم تمام بازی ها رو Ultraاجرا میکنم
اما اگه واقعا این قضیه نگران کننده است پیشنهاد شما چه کولینگی هست؟ همون رو تهیه کنیم
کیس Green Magnum 2هست

من هرگز نگفتم که با فن خودش مشکلی داره یا احتمال خرابی میره، اگر اینگونه بود اینتل هم چنین فنی رو در داخل باکس قرار نمیداد
این بار سوم هست که توضیح می دم و دیگه نمی دونم چجوری بگم. با فن استوک مشکل خرابی نخواهید داشت و بدون مانیتورینگ و زیر نظر گرفتن پردازنده هم کاربر چیز غیر عادی رو متوجه نخواهد شد

اتفاقی که میوفته اینه که حرارت پردازنده در حالت لود عموما بالا خواهد بود و پردازنده در حالت فشار زیاد بصورت هوشمند اصلا فرکانس کاری رو تا سقف 4.4 گیگاهرتز بالا نخواهد برد و فرکانس با حرارت متناسب کنترل خواهد شد. قدرت این مدل بیش از اونی هست که با افت احتمالی فرکانس توی راندمان تاثیری بزاره.

کیس شما نمی تونه کولینگ های خیلی بزرگ رو در خودش جا بده اما مدل True Spirit 120 از Thermalright احتمالا توش جا میشه.

حالا که بحث 4790 هست، میخواستم ببینم از نظر عملکرد بین دو مدل 4790k و 4790 تو بازیها تفاوت زیادی اینجاد میشه؟

مدل 4790 هم حتما نیاز به کولر داره؟

===

در مورد پاور گرین

دو مدل 650A گولد و برونزی موجوده انگار و هردو تو یه قیمت هستن تقریبا، گولد در حد 5 6 تومن گرون تره فقط
اینا هم با هم تفاوت خاصی دارن یا فقط رنگشون فرق داره؟ :d

خیر، تفاوت محسوسی نیست
مدل 4790 هم اگر فن اختصاصی داشته باشه خوبه، اما مثل مدل K ضرورتش زیاد نیست.
فرق پاورها هم در میزان بهینه مصرف کردن و تبدیل توان ورودی به ولتاژهای لازم هست، تفاوت زیادی ندارن.

یک پاور Green 685 B که 3 سال کار کرده، چند میشه فروخت؟ یک کیس Green Falcon سه سال کار کرده هم هست که لولای در پنل جلویی شکسته، چه قدر قیمت میشه گذاشت؟
گارانتی ها هم تموم شدن.
ویرایش: یادم رفت اینم بگم، یه Noctua NH-C14 هم دارم که حدود دو سال کار کرده، چه قدر میشه فروخت؟

ممنون :d

اون پاور رو بین 150 تا 200 میشه قیمت گذاشت. کیس رو باید توافقی قیمت بزارید
اون فن رو هم که عالیه میشه با قیمت 150 تومن فروخت اگر هنوز فن هاش سالم باشن.

اون پاور رو بین 150 تا 200 میشه قیمت گذاشت. کیس رو باید توافقی قیمت بزارید
اون فن رو هم که عالیه میشه با قیمت 150 تومن فروخت اگر هنوز فن هاش سالم باشن.

ممنون :)
به نظرتون ارزش داره که فن رو بفروشم و بجاش یه Water cooler بگیرم؟
اگر آره، چی پیشنهاد میکنید؟
CPU من i5 2500k که تا 4400 اور شده.

سلام اقا فرشید خوبی
یه سوال مادربردهای سوکت 2011 باید رام ddr4 تهیه کرد؟
[TABLE="class: prod-one-details-table, width: 418"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E Processor[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
این سی پی یو چطوره؟
سیستم تا 5 نهایت 6 چی میشه جمع کرد؟برای گیم
مانیتور ips هم تا 1.5
شماره تو هم بده میخوام بیام پیشت
این رام های ddr4 خیلی تفاوت داره با ddr3 ?
970 ایسوس خوبه یا گیگابایت؟

سلام. این سیستم خوبه؟ قطعات خوب انتخاب شدن؟ قیمت حدودیش چقدره؟
CPU Intel Core i5 4690
MB Asus B-85-Plus
RAM 16 GB Corsair DDR3 2100
VGA Gigabyte GTX 980 G1 Gaming
HDD Seagate 2 TB 7200
SSD ADATA SX900 256 GB
Sound Card Asus Xonar Phoebus ROG
Power 850 Watt Green
Case Green X7
-------------------
مانیتور 1440p خوب هم معرفی کنید. ترجیحا 120 یا 144 هرتز باشه.در صورت امکان 24 اینچ باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or