2 تای اول رو که تا الان نشنیدم ولی CASE و MAIN :arrowd:چند تا قطعه هست اگه میشه قیمتش رو بهم بگید، حدودی هم باشه مشکلی نیست
Mouse Neco X3
Keyboard E-Blue TLogic
Case Green Orbit
Main Asus P8H61
Case Green Orbit >>150
Main Asus P8H61>>250~255
2 تای اول رو که تا الان نشنیدم ولی CASE و MAIN :arrowd:چند تا قطعه هست اگه میشه قیمتش رو بهم بگید، حدودی هم باشه مشکلی نیست
Mouse Neco X3
Keyboard E-Blue TLogic
Case Green Orbit
Main Asus P8H61
گرامی چرا عصبانی میشی من قصد جسارت نداشتممگه شما نگفتی می خوای کم صدا باشه؟؟! منم مدلای حرفه یا کم صدا رو معرفی کردم خب! قراره جنس تقلبی معرفی کنم مگه؟ شما هم می خوای خوب باشه و هم مفت باشه که نمیشه
بجز اینا و پاورای مدل گرین و یه برند دیگه که COOLERMASTER باشه هیچ انتخاب دیگه ای نیست،
سلام. دوستان یه سوالی داشتم:
کدوم یکی از این 2 تا cpu قوی تره؟
Intel core2duo E7300
AMD Athlon II X3 450
این 2 تا CPU دستم اومد میخوام بدونم کدوم قوی تره و اینکه آیا اختلاف زیادی با هم دارن یا اینکه تقریبا شبیه همن!
سلام
تا 1.5 کیس و مانیتور چی پیشنهاد میکنید ؟!
با تشکر از پاسخ ها و راهنمایی های Farshidstar2012 عزیز ...
دوستان موس و کیبورد عالی بدون توجه به قیمتش چی پیشنهاد میدین ؟ البته اگه به صورت جدا باشه بهتر هست .
راستی یک سوال من الان مانیتور رو میخوام به کیس وصل کنم کیس کابل VGA نمیخوره و فقط DVI میخوره بهش در صورتی که کابل مانیتور به صورت VGA هست , ایا کابلی هست که با خریدنش بشه این مشکل رو حل کرد یا باید یک تبدیل براش خرید ؟ در صورت خرید تبدیل یا کابل مشکلی برای مانیتور ایجاد نمیکنه ؟ مثلا توی کیفیت کارش یا چیز های دیگه تاثیر بزاره ....
خیلی ممنون
اگه VGA و DVD Writer رو از لیست حذف کنیم دیگه رو چه قطعه ای میشه مانور داد ؟!CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce 520 1GB
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 19A310
اینا میشن 1425 تومن، برای بازی هم مناسب نیست،
سلام
قیمت این قطعات رو میخواستم.
اگه تو ایران نباشه هر کدوم از قطعات جایی هست سفارش بدیم بیارن ؟
MSI 660Ti TF \ Asus 660Ti DC2
Asus P8Z77
Intel Core i5 3750K
Corsiar Vengeance 8 Gig
Corsair GS700
Corsair Graphite Series 600T
Corsair Force Series GT 60 GB
Western Digital 1 TB Caviar Green
Dell S2240M
ممنون میشم قیمت تک تک قطعات رو بدید.
اگه VGA و DVD Writer رو از لیست حذف کنیم دیگه رو چه قطعه ای میشه مانور داد ؟!
چون بعدا هم میشه خرید اینارو بخصوص VGA که باهاش بازی نمیشه کرد پس پول الکی دادنه !
فرشیدجان قیمت ها دوباره رفت بالا؟!
آخه دیروز قیمت 2100 گرفتم تا 400 هم قیمت میدادن!
گفتم اگه بالا رفته قیمت قطعاتی که برا فروش گذاشتم ببرم بالا![]()
کلا مانیتور های Dell تو ایران نیست ؟
به جای او SSD میتون 90 گیگ Vertex 4 بردارم ؟
شما انگار قصد خرید سیستم نداریا، بیشتر دنبال خرید و فروش هستی، اینجا می گن می خواد از آب گل آلود ماهی بگیره!
بودجه رو قطعی کن یعنی چی ؟
قطعیه دیگه . 3600 تومن یه سیستم معرفی کنین.
اون سیستم هم خودم نوشتم میخواستم سیستم مورد نظر شما رو هم بدونم.
پردازنده زیاد افت قیمت نداره، نهایت 20 درصد از قیمت نو کم کن.نه این cpu برا سیستم قبلیم بود که میخواستم بفروشم و ازت قیمت دست دومش رو پرسیدم! تا حالا خرید و فروش نکردم . خیالت راحت شغلم چیز دیگه ای هستش