مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همه من میخواستم یه سیستم(فقط کیس)بردارم تاسقف1تومن که برای بازی هم مناسب باشه
میدونم زیاد نیست امامیشه یه سیستم خوب معرفی کنین که بازیها زیاد کاهش فریم نداشته باشن
ممنون

ممنون از راهنماییتون. من در واقع منظورم این بود که اگه از و apu و گرافیک مجزا استفاده کنیم به قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دسترسی خواهیم داشت به جای اینکه cpu قوی بخریم و بسیار بالاتر از حد مورد نیاز بازی باشه. این قدرت اضافه رو برمی داریم و با گرافیک بیشتر جایگزین می کنیم. این طرز فکر درسته؟
یه کارت گرافیک HD 7770 ای ام دی با یه کارت گرافیک سری 7000 داخل پردازنده (اگه البته سوکت FM2 موجود می بود) چطوریه؟ یا من زیادی رو گرافیک apu حساب باز کردم؟ :-?

سلام به همه من میخواستم یه سیستم(فقط کیس)بردارم تاسقف1تومن که برای بازی هم مناسب باشه
میدونم زیاد نیست امامیشه یه سیستم خوب معرفی کنین که بازیها زیاد کاهش فریم نداشته باشن
ممنون

متاسفانه با 1 تومن یه سیستم ضعیف اداری میشه بست، دیگه به یه سیستم بازی با قدرت مناسب نمیرسه، 1.3 تا 1.5 میلیون حداقل هست

ممنون از راهنماییتون. من در واقع منظورم این بود که اگه از و apu و گرافیک مجزا استفاده کنیم به قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دسترسی خواهیم داشت به جای اینکه cpu قوی بخریم و بسیار بالاتر از حد مورد نیاز بازی باشه. این قدرت اضافه رو برمی داریم و با گرافیک بیشتر جایگزین می کنیم. این طرز فکر درسته؟
یه کارت گرافیک HD 7770 ای ام دی با یه کارت گرافیک سری 7000 داخل پردازنده (اگه البته سوکت FM2 موجود می بود) چطوریه؟ یا من زیادی رو گرافیک apu حساب باز کردم؟ :-?

در تئوری شاید منطقی باشه، ولی در عمل خیر، درست نیست. چون توان کارت گرافیکی مجزا رو فقط میشه در حالت CF با گرافیک آنبرد اضافه کرد که در مقابل گرافیک مجزا قدرت زیادی به توان پردازش گرافیکی اضافه نمی کنه، همونطور که گفتم هدف طراحی پردازنده ها راهکار مجمتع مناسب پردازشهای سطح پایین و رزولوشن 1024 بوده، نه بازی با کیفیت و فریم بالا.

شما کلا از فکر AM2 بیا بیرون، در حد پردازنده های سطح پایین سلرون هستن که ممکنه توان کارت گرافیکی رو هم کم کنن.

فرشیدجان و رامین جان , درود

یه گیم پد خوب که ویبره هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟

نظرتون در مورد Microsoft Xbox 360 gamepad For Win Wireless چیه؟! چون وایرلس هستش لگ نداره؟

خلاصه یه راهنمایی کلی کنید و چیزی مد نظر دارید معرفی کنید

برند هم لاجیتک یا ریزر یا مایکروسافت. متفرقه نمیخوام! تا 150 هم میتونم هزینه کنم

فرشیدجان و رامین جان , درود

یه گیم پد خوب که ویبره هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟

نظرتون در مورد Microsoft Xbox 360 gamepad For Win Wireless چیه؟! چون وایرلس هستش لگ نداره؟

خلاصه یه راهنمایی کلی کنید و چیزی مد نظر دارید معرفی کنید

برند هم لاجیتک یا ریزر یا مایکروسافت. متفرقه نمیخوام! تا 150 هم میتونم هزینه کنم
سلام
فک میکنم بهترین انتخاب موجود تا این رنج همین Gamepadـه Microsoft باشه حالا باسیم یا بیسیم فرقی نداره ، بعدش هم Logitech F710 ، از Razer هم فک میکنم فقط مدل Onza موجود باشه که متاسفانه ویبره نداره وگرنه کیفیت بالایی داره و البته قیمتش هم بالاتره !

آخرین ویرایش:
آقا فرشید واتر کولینگ برای 2011 چیزی هست توی بازار؟‌ تا حدود ۷۰۰ تومن

اگه باشه الان مدلای CORSAIR H80/H100 هست، از برند ANTEC هم قبلا بود که تموم شده. قیمتش هم باید 300 تومن به بالا باشه.

من می خوام بگم یه cpu core i5 برام از خارج بفرستن. می شه تو کفش یا لباس جاسازی کنن بفرستن؟ بعد فن و هت سینکش لازم نیست باهاش باشن؟ اصلا اینو نمی دونم که فن و هت سینک حتما باید مال خود cpu باشن یا نه. اگه می شه فقط خود cpu رو جاسازی کنن و برام بفرستن بگید.

سلام
فک میکنم بهترین انتخاب موجود تا این رنج همین Gamepadـه Microsoft باشه حالا باسیم یا بیسیم فرقی نداره ، بعدش هم Logitech F710 ، از Razer هم فک میکنم فقط مدل Onza موجود باشه که متاسفانه ویبره نداره وگرنه کیفیت بالایی داره و البته قیمتش هم بالاتره !

ممنون رامین جان همین مدل Microsoft Xbox 360 gamepad For Win Wireless رو امروز گرفتم با کلی چونه 140 تومن . کیفیت خیلی خوبی داره . فقط نمیدونم چجوری خاموشش کنم که هی بیخودی باتری مصرف نکنه در مواقع بیکاری

ریزر خیلی گرون بود و F710 هم پیدا نکردم . F310 خیلی زیاد بود که قیافه نداشت منم نگرفتم

سپاس

من می خوام بگم یه cpu core i5 برام از خارج بفرستن. می شه تو کفش یا لباس جاسازی کنن بفرستن؟ بعد فن و هت سینکش لازم نیست باهاش باشن؟ اصلا اینو نمی دونم که فن و هت سینک حتما باید مال خود cpu باشن یا نه. اگه می شه فقط خود cpu رو جاسازی کنن و برام بفرستن بگید.

تا حالا فقط در مورد جاسازی کالا راهنمایی نکرده بودیم که اینم شما از ما می خوای!!
خیر، به فن و سینکش احتیاج نیست، فقط خود پردازنده کفایت می کنه، اما فکر نمی کنم از قیمت بازار ما ارزونتر دربیاد و لزو می به اینکار باشه.

فرشید جان میخواستم بدونم سیستم من با مشخصات زیر تا چه حدی برای بازیهای جدید و بازیهای 2013 مناسبه ... باید قطعه ای رو ارتقا بدم؟؟؟

CPU : intel core i3 2100 3m Cache
VGA : Asus GTX 550 TI DDR5
MB : Asus PH61 MLX USB3
Ram : 2gig Kingston DDR3 1333
Power : Green 330W
Hard : Seagate 1Tera
Case : Green Black
DVDWriter Asus 24x

ممنون رامین جان همین مدل Microsoft Xbox 360 gamepad For Win Wireless رو امروز گرفتم با کلی چونه 140 تومن . کیفیت خیلی خوبی داره . فقط نمیدونم چجوری خاموشش کنم که هی بیخودی باتری مصرف نکنه در مواقع بیکاری

ریزر خیلی گرون بود و F710 هم پیدا نکردم . F310 خیلی زیاد بود که قیافه نداشت منم نگرفتم

سپاس
خواهش
به سلامتی مبارکه
برای خاموش کردنش تو سری بازی هایی که از GFWL یا Games for Windows - Live پشتیبانی میکنن مشکلی نیست رو دکمه GUIDE که کلیک کنی خودش پیغام میده که میخوای خاموشش کنی یا نه ولی برای بازیهای دیگه 2 حالت بیشتر نداره یا قاب باطری پشت Gamepad رو در بیاری یا از این نرمافزار استفاده کنی به اینصورت که بعد از اجرا وضعیت دکمه GUIDE رو زیر نظر میگیره و شما هر موقع حداقل 2 ثانیه دکمه GUIDE رو نگه داری پیغام خاموش شدن دسته رو از شما میپرسه و بعدش هم ادامه ماجرا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or