113 نفر دیگر
کاربر سایت
3600 منظورم با مانیتور بود.
سلام
1035B واقعا 370 تومنه؟
اره من یادم رفت بگم با مانیتور.
یه سوال دیگه اگه بخوام Haf X یا Haf 932 بزارم چقدر به قیمت اضافه میشه ؟
کدوم برند 660ti رو بگیرم ؟
خودم به خاطر قیمت بیشتر MSI یا Giga رو مد نظر داشتم.
Vertex 4 قیمتش چنده ؟ افزایش کارایی محسوسه ؟ ارزش داره بیشتر خرج کنم ؟
سلام با حدود یک میلیون میشه یک سیستم کامل (کیس مانیتور کی برد موس) بگین هم پتلفرم اینتل و هم ای ام دی
کدوم پلتفرم رو پیشنهاد میکنین؟؟
دوستان سلام!
تا 4تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟ (بیشتر واسه رندر با برنامه هایی مثه 3D Max و Revit.)
سلام. بالاخره این سوکت FM2 ای ام دی کی می خواد بیاد؟ ارزش صبر کردن داره؟
سؤال بعدیم اینه که کارت گرافیک های سری 7000 ای ام دی (از اونایی که زیر یک میلیون هستن) اینقدر سریع هستن که نیاز به استفاده از سوکت PCI Express 3 باشه؟
فرشیدجان من الان یه ssd دارم رو سیستمم مدلش Corsair Force GT 120GB ــــه حالا قصد دارم یه ssd دیگه هم به سیستم اضافه کنم که بازی و برنامه ها رو که هی نصب میکنم و پاک میکنم تو درایو ویندوز نریزم که ویندوزم بعد از مدتی سنگین بشه یا رجیستریش انگولک بشه...
حالا به نظرت مثل همین مدلی که دارم بگیرم بهتره یا مدل دیگه هم فرقی نمیکنه ؟! مثلا پاتریوت Wildfire ظرفیت 120 کارکرده بدون گارانتی 400 تومن می ارزه از کسی بخرم؟ خلاصه نظرت رو بگو اصلا تائید میکنی این کاری که میخوام بکنم یا لازم نیست؟
دست گلت درد نکنه
خوب فرشید جان
من این سیستم رو انتخاب کردم .
لطف کنی قیمت تک تک بم بدی که کلاه سرم نزارن ممنون میشم.
CPU : Core i5 3570K
Ram : Corsair 2*4GB DDR3 1600
M/B : Asus P8Z77
VGA : Geforce GTX 660 Ti MSI TFIV
HDD : Western Digital 1 TB
ODD : Samsung 24X
SSD : Corsair Force GT 60GB or OCZ Vertex 4 60GB
Case : Cooler Master Haf 932
فقط میمونه Power که اگه میشه یه مدل کم صدا از CoolerMaster بم پیشنهاد بده. عادت دارم کامپیوتر زیاد روشن باشه .
سلام به همگی
دوستان من یه سیستم دارم با مشخصات زیر ، میخواستم بدونم الان بخوام بفروشم چند میخرنش (1 سال کارکرده) :
CPU : intel core i3 2100 3m Cach
VGA : Asus GTX 550 TI DDR5
MB : Asus PH61 MLX USB3
Ram : 2gig Kingston DDR3 1333
Power : Green 330W
Hard : Seagate 1Tera
Case : Green Black
DVDWriter Asus 24x
گارانتی هم دارن قطعات...
سلام.
برای بازی های سنگین و فیلم دیدن با بودجه 900 هزار چه مادربورد و cpu یی توصیه می کنید؟ با این بودجه amd بهتره یا اینتل؟ قوی ترین apu های amd قسمت cpu شون توان پردازش بازی های سنگین رو داره؟ می خوام ببینم توی بازی ها در شرایطی که بقیه قطعات عامل محدودیت قدرت نیستن cpu توان لازم رو خواهد داشت؟
سلام به دوستان خواستم منو راهنماییی کنی
من یک سیستم دارم سی پی یو سه هسته ای Amd phenon 8450 2.10 ghz
یه گرافیک 4870 XFX یک گیگ 256 بیت DDR5 هستش و 2 تا رم 2 گیگ Umax باس 800 .من میخوام بدونم کخ من 4 گیگ رم دیگه گیر بیارم و بکنم 8 گیگ تاثیری توی اجرای بازی های داره؟حالا مثلا مارکش umax نباشه یه مارک دیگه باشه اما باس 800 باشه.به نظرتون بهتر میشه؟یا مثلا کارت گرافیکم رو تغییر بدم بالاتر اینطور بهتره؟ممنون میشم منو راهنمایی کنید