Winchester
کاربر سایت
البته من یادم رفت بگم که سیستم رو بر اساس بازی در نظر گرفتم وگرنه تغییرات خوبی میشه توش دادممنون بخاطر پیشنهاد
Cpu موافقم
RAM موافقم
mainboard رو چک کردم همه چیزش خوب بود غیر از اینکه ورودی مجزای ماوس و کیبورد نداره و من هم از ماوس یا کیبورد usb متنفرم. پیشنهادی دارید یا برم سراغ P8P67 ؟
VGA اشنایی زیادی این دو برند ندارم . در واقع برای من خنک بودن و کم صدا بودن مهمتر از قدرت هست بهمین دلیل msi یا asus رو در نظر گرفتم. از طرفی فکر میکنم بد نباشه 560ti بگیرم که احتمالا ارزون تره و بقیه پول رو یه چیزی روش بزارم و SSD به سیستم اضافه کنم. اختلاف قیمت 570 با 560ti چقدره؟ این قضیه بصرفه هست؟ با توجه به اینکه از رزولوشن 1440x900 استفاده میکنم و نه بالاتر. پیشنهادی دارین؟
HDD : چاره ای غیر از این نیست . اگر فقط 2t گرون شده بود بله ولی بنظر میرسه رشد قیمت هاردهای کم ظرفیت تر نسبت به قیمت اولیه شون حتی بیشتره. بهرحال 64MBuffer رو 230 زدن نظرم رو همینه.
power موافقم
case چک کردم متاسفانه رو کاور پهلو فن نداره و من حتما میخوام داشته باشه که مستقیما مادربرد رو بقیه قطعات رو خنک کنه. ظاهرا x3 این شرایط رو داره. نظر یا پیشنهادی دارید؟
خیر در حال حاضر 4GB رم برای اکثر بازیها و برنامه ها کافیه !دوستان یه سوال
تفاوتی بین دوتا کیس مشابه یکی 8 گیگ رم و دیگری 4 گیگ رم تویه گیم هست ؟
پیشنهاد شما افزایش رم از 4گیگ به 8 گیگ هست و یا خرید یک کولر و اور سی پی یو فنوم 965 ؟
بله جوابگو خواهد بود !آقا i5-2500k جوابگوی GTX580 هست ؟
با سایز استاندارد فروم هم بنویسید میشه خوند !سلام به همگی
به نظر شما بهترین کیس برای بازی چیه که تهویه و خنک کنندگی خوبی داشته باشه؟
شما از کدوم isp سرویس میگیری ؟! در کل من Linksys WAG120N رو پیشنهاد میدم در صورتیکه ispت با این مودم مشکلی نداشته باشه.سلام!
اگه ممکنه یه مودم وایرلس خوب و قوی بهم معرفی کنید. قیمتش مهم نیست فقط ترجیحا از مدلهای جدیدتر باشه تا توی شبکه هایی مثل xbl و psn مشکل nat و قطعی نداشته باشم.
ممنون...
خیر در حال حاضر 4GB رم برای اکثر بازیها و برنامه ها کافیه !
در مورد OC هم این بستگی به مین و همینطور RAMهای شما داره که تا چه اندازه فرکانس رو بشه بالا برد.
سیستم شما الان با بازی خاصی یا کلا بازیها مشکلی داره ؟!
:d:d:dبا سایز استاندارد فروم هم بنویسید میشه خوند !
کیس بازی که معنی نمیده !
خوب بیشتر سلیقه ای تا اینکه کسی بخواد نظر بده ، بستگی به بودجه شما هم داره چون میشه از 50 تومن پیشنهاد داد تا...
خوب این حداکثر توان کارت شما هستش با اینکه OC هم شده ، تو اون Resـی که شما داری بازی میکنه بیشتر کارتا کم میارن دیگه 6870 که جای خود داره ، با بالاتر بردن فرکانس CPU هم تغییر خاصی ایجاد نمیشه !با چندتا بازی در حداکثر تنظیمات مشکل دارم البته در رزولشن 1080p
اسم بازی ها اینه :
witcher 2
metro 2033
crysis 2 dx11
تواین بازی ها در حداکثر جزییات و بدون آنتی آنالزینگ بین 27 تا 31 فریم میگیرم و میخوام که زیر 30 نیاد
cpu :amd 965
mb:ga ma770t-ud3p
سی پی یو رو با فن استاک تا 3.8Ghz و 4 میبرم ولی دماش زیاده میره طرف 65 و 66 درجه و برایه همین الان بیشتر از 3.7Ghz نمیزارمش
4gig رم دارم که رو 1600Mhz هستن
و کارتم Sapphire 6870 @ 985/4800
تا اونجایی که یادمه با Linksys مشکلی نداشت حالا خودت یه آمار بگیر ، مدلای جدید D-Link هم تنظیمات سختی دارن و راه اندازی شون هم کار هر کسی نیست.فعلا که از فن آوا دارم باید زنگ بزنم بپرسم...از d-link چی پیشنهاد میکنید؟؟
بله من منظور شما رو متوجه شدم ولی تو خرید و کلا بازار نمیگن کیس گیمینگ ، در کل مهم نیس !منظورم از کیس مخصوص بازی اینه که وقتی داری بازی میکنی قطعات حرارت زیادی تولید میکنن دیگه. پس باید یه کیس با تهویه و سیستم خنک کنندگی خوب داشته باشی که نخوای درهاش رو باز کنی پنکه روش باز کنی!!!!!
من خودم کیس Green:Falcon رو انتخاب کردم
با چندتا بازی در حداکثر تنظیمات مشکل دارم البته در رزولشن 1080p
اسم بازی ها اینه :
witcher 2
metro 2033
crysis 2 dx11
تواین بازی ها در حداکثر جزییات و بدون آنتی آنالزینگ بین 27 تا 31 فریم میگیرم و میخوام که زیر 30 نیاد
cpu :amd 965
mb:ga ma770t-ud3p
سی پی یو رو با فن استاک تا 3.8Ghz و 4 میبرم ولی دماش زیاده میره طرف 65 و 66 درجه و برایه همین الان بیشتر از 3.7Ghz نمیزارمش
4gig رم دارم که رو 1600Mhz هستن
و کارتم Sapphire 6870 @ 985/4800
فعلا که از فن آوا دارم باید زنگ بزنم بپرسم...از d-link چی پیشنهاد میکنید؟؟
:d:d:d
منظورم از کیس مخصوص بازی اینه که وقتی داری بازی میکنی قطعات حرارت زیادی تولید میکنن دیگه. پس باید یه کیس با تهویه و سیستم خنک کنندگی خوب داشته باشی که نخوای درهاش رو باز کنی پنکه روش باز کنی!!!!!
من خودم کیس Green:Falcon رو انتخاب کردم
کیس X5و Infinity هم انتخابای بهتری هستن.
تو خرید و کلا بازار نمیگن کیس گیمینگ
اساتید این مانیتوره lg D2342P 3D خوبه ؟؟؟؟ تو این دورو ورا ( 450 ت ) چیزه بهتری 3D هست ؟؟؟؟
ممنون
میشه یکی رو به عنوان بهترین از بینشون انتخاب کنین؟
از این مدلا کدومش پیشنهاد میشه؟
Armor A60 یا enermax phoenix neo یا cooler master CM 690
جز گرین کیسای خوب دیگه ای پیدا نمیشه؟
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=case+haf+922&cid=14405320350878661158&ei=QdbMTsLEOMbm4Ab4oeiqCQ&ved=0CAwQrRI
عجب داستانی شده ، بله شما درست می فرمایید من اشتباه میکنم !ممنون
میشه یکی رو به عنوان بهترین از بینشون انتخاب کنین؟
از این مدلا کدومش پیشنهاد میشه؟
Armor A60 یا enermax phoenix neo یا cooler master CM 690
جز گرین کیسای خوب دیگه ای پیدا نمیشه؟
---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=case+haf+922&cid=14405320350878661158&ei=QdbMTsLEOMbm4Ab4oeiqCQ&ved=0CAwQrRI