خوب اینی که الان گرفتمه هم جعبه خاکی رنگ داره و ساخت مالزی هست، حالا اصلیه؟ بعدش تو ایران این مدلو هست؟
بدرد کارهای معمولی و مکانهای عمومی می خورن، تا حدی هم کارهای اداری، از لحاظ سرعت و کیفیت در حد PC های هم رده نیستند و قیمتشون هم مقداری بالاتره، فقط هم مدلهای ASUS پیشنهاد میشه.سلام
دوستان نظرتون در مورد کامپیوترهای all in one چیه؟ در حال حاضر اسوس و AOC و msi رو من دیدم تو بازار اگر ممکنه نظرتون رو درمورد این کامپیوترها و قیمتشون بگید...
ممنون
خوب حالا حتما باید از این مدل باشه ؟! هارد که کلا قیمتش رفته بالا به مدل خاصی هم رحم نکرده ! :dسلام دوستان ،
میخواستم هارد بگیرم ( Internal )، ولی دیدم مدلی که میخوام نایاب شده ! و دیگر مدل ها هم قیمت هاشون نجومی شده ! مدلی که میخواستم :
western digital caviar black 2tb
تمام نمایندگی های سازگار هم زنگ زدم ، ولی هیچ کدوم نداشتن ، بازار رضا هم نداشت . فقط تک و توک مدل Green ِش رو داشتن .
پیشنهادتون چیه ؟ برم تو کار External یا .....
خوب اینجوری که نمیشه نظر داد شما اگه تو فکر خرید یا ارتقاء قطعاتت هستی بودجه + قطعاتی که مد نظرت هست رو بگو بقیه ش با ما.سلام عزیز مادربورد های asrock h61 چطورند؟خوبند؟آیا مدل H61M-ITX در بازار یافت میشه؟چند؟
با تشکر
والا من بودجم محدوده و میخوام این مادربورد ازراک که گفتمH61M-ITX و یک core i3 2100 بخرم میخواستم ببینم این مادربورد خوب کار میده یا نه بی کیفیته و قیمتش چنده؟درضمن قیمتها این چندوقته چقدر بالارفته؟خوب حالا حتما باید از این مدل باشه ؟! هارد که کلا قیمتش رفته بالا به مدل خاصی هم رحم نکرده ! :d
خرید هارد تو این شرایط کار عاقلانه ای نیست ولی خوب شما از seagate هم میتونی در نظر بگیری.(البته نزدیک به 2 برابر قیمت قبلی)
خوب اینجوری که نمیشه نظر داد شما اگه تو فکر خرید یا ارتقاء قطعاتت هستی بودجه + قطعاتی که مد نظرت هست رو بگو بقیه ش با ما.
تشکر اما core i5 2100 هم مگه داریم؟اما ازراک H61M داره که 80-90 تومنه.اگر با اون اسوس فرق زیادی نداره برم همینو بخرم.خوب اگه میخوای تا این حد هزینه کنی من اینارو پیشنهاد میدم :
CPU : intel i3 2100
MAIN : asus p8h61-m le usb3
حدودا 265 تومن در میاد ، Asrock هم برند خوب و با کیفیتیه (مخصوصا تو سری جدید مین ها و کلا طراحی PCBش) ولی با همین قیمت یا یکم بالاتر میشه از برندای بهتری هم در نظر گرفت مثل همین ASUS قیمتا هم یه 2 یا 3 هفته ای میشه که بالا رفته بیشتر رو HDD و CPU تاثیر گذاشته.
البته یه نکته ای هم هست اون مدل Asrockیی که شما مد نظرت هست ITX هستش (به اندازه کف دسته :d) و تو هر کیسی نمیشه نصبش کرد حالا شما کیس مخصوص داری یا میخوای تهیه کنی ؟!
این سیستم رو اونور بگیری تقریبا همین قیمتی که گفتی میشه اگرم گرونتر درومد میتونی SSD رو حزف کنیدوستان سلام
بنده مدتی می خوام یه کیس جمع کنم + مانیتور و اینا و می تونم تا 2000-1800 تا یه سیستم کامل جمع کنم در نطر دارم 1200-1400 تا به کیس بدم و بقیش رو هم مانیتور و موس مخصوص و کیبورد و اینجور چیزا بخرم!اگر فکر می کنید این مبلغ زیاده بگید تا کم کنم !
می خواستم ببینم شما چه پیشنهادی می کنید برای جمع و جور کردن یه سیستم عالی با این قیمت ،برای بیشتر استفاده ی یک گیمر (بازیهایی مثل بتلفیلد رو با بهترین و بیشترین فریم بده) و بقیه ی مسائل و تا 3-4 سالی راحت باشم؟!
یک کیس عالی=1200 تا 1400
کل سیستم =1800 نهایت 20000
در ضمن قیمتها و وجود اون قطعات رو بر مبنای خارج از کشور مثلا امریکا بزارید چون واسه یکی از فامیلها یا شاید هم خودم می خوام اونور همین سیستم رو بخرم
منتظر پیشنهاد یک سیستم خوب هستم