مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان نظرتون در مورد کامپیوترهای all in one چیه؟ در حال حاضر اسوس و AOC و msi رو من دیدم تو بازار اگر ممکنه نظرتون رو درمورد این کامپیوترها و قیمتشون بگید...
ممنون

خوب اینی که الان گرفتمه هم جعبه خاکی رنگ داره و ساخت مالزی هست، حالا اصلیه؟ بعدش تو ایران این مدلو هست؟

اصلی که هست ولی سام سرویس شاید وارد کنندش نباشه و گارانتی نکرده باشه. مدل رسمی برای بازار ایران نیست.

سلام
دوستان نظرتون در مورد کامپیوترهای all in one چیه؟ در حال حاضر اسوس و AOC و msi رو من دیدم تو بازار اگر ممکنه نظرتون رو درمورد این کامپیوترها و قیمتشون بگید...
ممنون
بدرد کارهای معمولی و مکانهای عمومی می خورن، تا حدی هم کارهای اداری، از لحاظ سرعت و کیفیت در حد PC های هم رده نیستند و قیمتشون هم مقداری بالاتره، فقط هم مدلهای ASUS پیشنهاد میشه.

سلام دوستان ،
میخواستم هارد بگیرم ( Internal )، ولی دیدم مدلی که میخوام نایاب شده ! و دیگر مدل ها هم قیمت هاشون نجومی شده ! مدلی که میخواستم :
[h=3]western digital caviar black 2tb[/h]تمام نمایندگی های سازگار هم زنگ زدم ، ولی هیچ کدوم نداشتن ، بازار رضا هم نداشت . فقط تک و توک مدل Green ِش رو داشتن .
پیشنهادتون چیه ؟ برم تو کار External یا .....

سلام دوستان ،
میخواستم هارد بگیرم ( Internal )، ولی دیدم مدلی که میخوام نایاب شده ! و دیگر مدل ها هم قیمت هاشون نجومی شده ! مدلی که میخواستم :
western digital caviar black 2tb

تمام نمایندگی های سازگار هم زنگ زدم ، ولی هیچ کدوم نداشتن ، بازار رضا هم نداشت . فقط تک و توک مدل Green ِش رو داشتن .
پیشنهادتون چیه ؟ برم تو کار External یا .....
خوب حالا حتما باید از این مدل باشه ؟! هارد که کلا قیمتش رفته بالا به مدل خاصی هم رحم نکرده ! :d
خرید هارد تو این شرایط کار عاقلانه ای نیست ولی خوب شما از seagate هم میتونی در نظر بگیری.(البته نزدیک به 2 برابر قیمت قبلی)
سلام عزیز مادربورد های asrock h61 چطورند؟خوبند؟آیا مدل H61M-ITX در بازار یافت میشه؟چند؟
با تشکر
خوب اینجوری که نمیشه نظر داد شما اگه تو فکر خرید یا ارتقاء قطعاتت هستی بودجه + قطعاتی که مد نظرت هست رو بگو بقیه ش با ما.

خوب حالا حتما باید از این مدل باشه ؟! هارد که کلا قیمتش رفته بالا به مدل خاصی هم رحم نکرده ! :d
خرید هارد تو این شرایط کار عاقلانه ای نیست ولی خوب شما از seagate هم میتونی در نظر بگیری.(البته نزدیک به 2 برابر قیمت قبلی)

خوب اینجوری که نمیشه نظر داد شما اگه تو فکر خرید یا ارتقاء قطعاتت هستی بودجه + قطعاتی که مد نظرت هست رو بگو بقیه ش با ما.
والا من بودجم محدوده و میخوام این مادربورد ازراک که گفتمH61M-ITX و یک core i3 2100 بخرم میخواستم ببینم این مادربورد خوب کار میده یا نه بی کیفیته و قیمتش چنده؟درضمن قیمتها این چندوقته چقدر بالارفته؟

خوب اگه میخوای تا این حد هزینه کنی من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i3 2100
MAIN : asus p8h61-m le usb3

حدودا 265 تومن در میاد ، Asrock هم برند خوب و با کیفیتیه (مخصوصا تو سری جدید مین ها و کلا طراحی PCBش) ولی با همین قیمت یا یکم بالاتر میشه از برندای بهتری هم در نظر گرفت مثل همین ASUS قیمتا هم یه 2 یا 3 هفته ای میشه که بالا رفته بیشتر رو HDD و CPU تاثیر گذاشته.
البته یه نکته ای هم هست اون مدل Asrockیی که شما مد نظرت هست ITX هستش (به اندازه کف دسته :d) و تو هر کیسی نمیشه نصبش کرد حالا شما کیس مخصوص داری یا میخوای تهیه کنی ؟!

آخرین ویرایش:
خوب اگه میخوای تا این حد هزینه کنی من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i3 2100
MAIN : asus p8h61-m le usb3

حدودا 265 تومن در میاد ، Asrock هم برند خوب و با کیفیتیه (مخصوصا تو سری جدید مین ها و کلا طراحی PCBش) ولی با همین قیمت یا یکم بالاتر میشه از برندای بهتری هم در نظر گرفت مثل همین ASUS قیمتا هم یه 2 یا 3 هفته ای میشه که بالا رفته بیشتر رو HDD و CPU تاثیر گذاشته.
البته یه نکته ای هم هست اون مدل Asrockیی که شما مد نظرت هست ITX هستش (به اندازه کف دسته :d) و تو هر کیسی نمیشه نصبش کرد حالا شما کیس مخصوص داری یا میخوای تهیه کنی ؟!
تشکر اما core i5 2100 هم مگه داریم؟اما ازراک H61M داره که 80-90 تومنه.اگر با اون اسوس فرق زیادی نداره برم همینو بخرم.
با تشکر

Last edited by a moderator:
خیر یه اشتباه تایپی بود !
میدونم H61M داره در موردش هم توضیح دادم (نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه) ، فرق که به کل فرق دارن این Asrock اندازه کف دسته (مشخصه ITX هستش) و کیس خاص خودش رو میخواد حالا کاری نداریم ، اون ASUS امکاناتش بیشتره تفاوت قیمتش هم نهایت 20 تومنه.
خواهش

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

بنده مدتی می خوام یه کیس جمع کنم + مانیتور و اینا و می تونم تا 2000-1800 تا یه سیستم کامل جمع کنم در نطر دارم 1200-1400 تا به کیس بدم و بقیش رو هم مانیتور و موس مخصوص و کیبورد و اینجور چیزا بخرم!اگر فکر می کنید این مبلغ زیاده بگید تا کم کنم !
می خواستم ببینم شما چه پیشنهادی می کنید برای جمع و جور کردن یه سیستم عالی با این قیمت ،برای بیشتر استفاده ی یک گیمر (بازیهایی مثل بتلفیلد رو با بهترین و بیشترین فریم بده) و بقیه ی مسائل و تا 3-4 سالی راحت باشم؟!

یک کیس عالی=1200 تا 1400
کل سیستم =1800 نهایت 20000
در ضمن قیمتها و وجود اون قطعات رو بر مبنای خارج از کشور مثلا امریکا بزارید چون واسه یکی از فامیلها یا شاید هم خودم می خوام اونور همین سیستم رو بخرم

منتظر پیشنهاد یک سیستم خوب هستم

• Like
Reactions: Zack_Fair
دوستان سلام

بنده مدتی می خوام یه کیس جمع کنم + مانیتور و اینا و می تونم تا 2000-1800 تا یه سیستم کامل جمع کنم در نطر دارم 1200-1400 تا به کیس بدم و بقیش رو هم مانیتور و موس مخصوص و کیبورد و اینجور چیزا بخرم!اگر فکر می کنید این مبلغ زیاده بگید تا کم کنم !
می خواستم ببینم شما چه پیشنهادی می کنید برای جمع و جور کردن یه سیستم عالی با این قیمت ،برای بیشتر استفاده ی یک گیمر (بازیهایی مثل بتلفیلد رو با بهترین و بیشترین فریم بده) و بقیه ی مسائل و تا 3-4 سالی راحت باشم؟!

یک کیس عالی=1200 تا 1400
کل سیستم =1800 نهایت 20000
در ضمن قیمتها و وجود اون قطعات رو بر مبنای خارج از کشور مثلا امریکا بزارید چون واسه یکی از فامیلها یا شاید هم خودم می خوام اونور همین سیستم رو بخرم

منتظر پیشنهاد یک سیستم خوب هستم
این سیستم رو اونور بگیری تقریبا همین قیمتی که گفتی میشه اگرم گرونتر درومد میتونی SSD رو حزف کنی

سلام دوستان

موس و کیبورد وایرلس تا 30تومن چیز با پدر مادری هست؟
نمیخوام تاخیر داشته باشه و اذیت کنه اگر فکر میکنید که اذیت میکنه (مخصوصا تو بازی) یه موس و کیبورد سیمی تا همون 30 تومن معرفی کنید لطفا!

ممنون

موس و کیبرد بیسیم بطور کلی بدرد بازی نمیخوره (حالا نوعش مهم نی) بودجه شما هم محدوده ، یه موس واسه گیم در کمترین حالت مثل A4TECH سری X7 حدودا 26 27 تومن یه کیبرد خوب هم (از همین A4TECH یا Logitech) حداقل 13 14 تومن مایشه که باید در نظر بگیری یعنی حداقل باید 40 تومنی کنار بذاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or