قطعات که خوبن، مشکلی نیست،از همتون ممنونم دوستان بخصوص آقا فرشيد
آقا فرشيد انشا الله شنبه برم واسه خريد به نظر شما اين قطعات خوبن مشكلی ندارن يه لطفی هم بهم بكنيد قيمت هر قطعه رو بهم بديد.
راستی آقا فرشيد اين مانيتوره گير مياد واسه PS3 و XBOX 360 هم ميخوام ازش استفاده كنم.
ممنونم از كمكهاتون
سلام
دوستان بالاترین کارت گرافیکی که مادربرد gigabyte ga-g31m-es2c ساپورت می کنه چیه؟ قیمت هم نهایتا تا 60 تومن (برای یکی از آشناهاست)
یک سوال مادربورد LGA1156 بهتره یا LGA1155 ?چه فرقی دارن؟
مرسی دوست عزیز..خودش کارت انویدیا xfx 9400 داره..میخواد تنها اونو ارتقا بده..از اون باالاتر چی رو اون مادربرد جواب میده؟هر کارت PCI-Ex ارزون قیمت روش جواب میده، مثل 5450 یا GT510
مرسی دوست عزیز..خودش کارت انویدیا xfx 9400 داره..میخواد تنها اونو ارتقا بده..از اون باالاتر چی رو اون مادربرد جواب میده؟
با سلام و صدسلام و هزار سلام و 10 هزار سلام و 100 هزار سلام و 1000000 سلام به همه اونایی که دوسشون داریم و دوسمون دارن ! :d
فرشید جان دلبندم همکنون مشکلی دارم در ضمینه خرید یک عدد مانیتور LED :d
الان من تو حیدرآباد هندم:d امروز رفتم و یه سری به بازار کامپیوتر زدم (اگه بشه اسمشو بازار کامپیوتر گذاشت
) دو مدل مانیتور دیدم یکی SAMSUNG با قیمت 220-230 یکی هم یه مانیتور ViewSonic با قیمت 180 تومن، متاسفانه مدلشونو یادم نیست و فردا یه سری میزنم و مدلشونو میذارم، فعلا فقط خواستم بدونم کدوم برند بهتره؟
به تجربه ربطی نداره، افزایش قیمت ها بخاطر افزایش قیمت دلار بوده برای CPU، وضعیت اقتصاد رو کسی نمی تونه پیش بینی کنه.دوستان از روی تجربه نمی دونید قیمت cpu کی میاد پایین شانس ما همین الان که میخوام بخرم بازار منفجر شده هارد و cpu قیمتشون سر به فلک گذاشتند
سلام به بزرگان اهل بازی
من جدیدن سیستممو فروختم حالا می خوام یه سیستم جدید بگیرم
نظر خودم روی این قطعات هست اگه شما نظر بهتری داری توی همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ مارو راهنمایی کنید
Mb :asrock 880 pro 3 یا یه چیز تو مایه ها (یعنی همین سوکت 880)
cpu : 955 amd phenom 2
فعلا همینا برام مهمه
و مادربورد حتما انبورد باشه تا بتونم بعدا کارت گرافیک بگیرم.