مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

از همتون ممنونم دوستان بخصوص آقا فرشيد
آقا فرشيد انشا الله شنبه برم واسه خريد به نظر شما اين قطعات خوبن مشكلی ندارن يه لطفی هم بهم بكنيد قيمت هر قطعه رو بهم بديد.
راستی آقا فرشيد اين مانيتوره گير مياد واسه PS3 و XBOX 360 هم ميخوام ازش استفاده كنم.
ممنونم از كمكهاتون
قطعات که خوبن، مشکلی نیست،
مانیتور هم گیر میاد، SAMSUNG 2485 PLUS هم انتخاب خوبیه،
قیمتها هم چون نوسان دارن نمیشه دقیق داد، ولی حدودی اینا هستن:

Intel Core i7-2600K 500T
ASUS P8P67 DELUXE 390T
Corsair Dominator 8 GB 2 x 4 GB 1600 140T
MSI N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC 510T
ASUS ML249H 24-Inch LED Monitor
Case Green X9 205T
Power Green GP885 152T
PIONEER BDR-206DBK 12X SATA Blu-Ray 175T

سلام
دوستان بالاترین کارت گرافیکی که مادربرد gigabyte ga-g31m-es2c ساپورت می کنه چیه؟ قیمت هم نهایتا تا 60 تومن (برای یکی از آشناهاست)

هر کارت PCI-Ex ارزون قیمت روش جواب میده، مثل 5450 یا GT510

یک سوال مادربورد LGA1156 بهتره یا LGA1155 ?چه فرقی دارن؟

خب 1155 نسل بعدی 1156 هست و پردازنده های جدیدتری رو پشتیبانی می کنه، 1156 که دیگه تولید نمیشه.

با سلام و صدسلام و هزار سلام و 10 هزار سلام و 100 هزار سلام و 1000000 سلام به همه اونایی که دوسشون داریم و دوسمون دارن ! :d

فرشید جان دلبندم همکنون مشکلی دارم در ضمینه خرید یک عدد مانیتور LED :d

الان من تو حیدرآباد هندم :(:((:d امروز رفتم و یه سری به بازار کامپیوتر زدم (اگه بشه اسمشو بازار کامپیوتر گذاشت:-&) دو مدل مانیتور دیدم یکی SAMSUNG با قیمت 220-230 یکی هم یه مانیتور ViewSonic با قیمت 180 تومن، متاسفانه مدلشونو یادم نیست و فردا یه سری میزنم و مدلشونو میذارم، فعلا فقط خواستم بدونم کدوم برند بهتره؟

دوستان از روی تجربه نمی دونید قیمت cpu کی میاد پایین شانس ما همین الان که میخوام بخرم بازار منفجر شده هارد و cpu قیمتشون سر به فلک گذاشتند

سلام به بزرگان اهل بازی
من جدیدن سیستممو فروختم حالا می خوام یه سیستم جدید بگیرم
نظر خودم روی این قطعات هست اگه شما نظر بهتری داری توی همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ مارو راهنمایی کنید
Mb :asrock 880 pro 3 یا یه چیز تو مایه ها (یعنی همین سوکت 880)
cpu : 955 amd phenom 2
فعلا همینا برام مهمه
و مادربورد حتما انبورد باشه تا بتونم بعدا کارت گرافیک بگیرم.

مرسی دوست عزیز..خودش کارت انویدیا xfx 9400 داره..میخواد تنها اونو ارتقا بده..از اون باالاتر چی رو اون مادربرد جواب میده؟

پس اصلا دست نزنه بهتره، ارتقا روی سیستمی به این قدمت معنی نداره، تازه اگرم می خواست گرافیک رو ارتقا بده تا حدی که افزایش راندمانش محسوس باشه باید حداقل کارتی مثل GTS 450 رو بگیره که حدود 170 تومن قیمت داره، یا کارت 5750 که همین حدود هست، بالاترش که اصلا روی این سیستم تاثیری نداره.
با سلام و صدسلام و هزار سلام و 10 هزار سلام و 100 هزار سلام و 1000000 سلام به همه اونایی که دوسشون داریم و دوسمون دارن ! :d

فرشید جان دلبندم همکنون مشکلی دارم در ضمینه خرید یک عدد مانیتور LED :d

الان من تو حیدرآباد هندم :(:((:d امروز رفتم و یه سری به بازار کامپیوتر زدم (اگه بشه اسمشو بازار کامپیوتر گذاشت:-&) دو مدل مانیتور دیدم یکی SAMSUNG با قیمت 220-230 یکی هم یه مانیتور ViewSonic با قیمت 180 تومن، متاسفانه مدلشونو یادم نیست و فردا یه سری میزنم و مدلشونو میذارم، فعلا فقط خواستم بدونم کدوم برند بهتره؟

خب خوش به حالت، امیدوارم اینجا برگردی دکتر شده باشی
راستش با برند نمیشه نظر داد، هر دو برند معتبر هستند و مدلهای خوبی هم دارند، شما مدلای شاخص بازار رو آمار بگیر، ما می گیم کدوما بهترن.
مدلای بازار ایران از بقیه ی دنیا متفاوت هست.

دوستان از روی تجربه نمی دونید قیمت cpu کی میاد پایین شانس ما همین الان که میخوام بخرم بازار منفجر شده هارد و cpu قیمتشون سر به فلک گذاشتند
به تجربه ربطی نداره، افزایش قیمت ها بخاطر افزایش قیمت دلار بوده برای CPU، وضعیت اقتصاد رو کسی نمی تونه پیش بینی کنه.

سلام به بزرگان اهل بازی
من جدیدن سیستممو فروختم حالا می خوام یه سیستم جدید بگیرم
نظر خودم روی این قطعات هست اگه شما نظر بهتری داری توی همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ مارو راهنمایی کنید
Mb :asrock 880 pro 3 یا یه چیز تو مایه ها (یعنی همین سوکت 880)
cpu : 955 amd phenom 2
فعلا همینا برام مهمه
و مادربورد حتما انبورد باشه تا بتونم بعدا کارت گرافیک بگیرم.

شما بودجه رو بگو ما بگیم چی بگیری بهتره.

میتونی اینو در نظر بگیری (کیس + مانیتور) :

CPU : intel i5 2500
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : evga or zotac gts450 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp530a-eu
CASE : green x3
MONITOR : samsung ex1965x

حدودا 1.040 در میاد ، البته اگه وضعیت بازار آشفته نبود میشد سیستم بهتری در نظر گرفت در کل حداقل خرید هارد تو وضعیت فعلی هیچ توجیهی نداره !

یک پاور تا 170 تومان معرفی کنید.
خودم تا 170 تومان از مارک های ocz و coolermasterو xfx دیدم....ولی نمیدونم کدوم بهتره:-/
مارکی باشه که که دیگه پشیمون نشمو لازم نشه عوضش کنم

یک پاور تا 170 تومان معرفی کنید.
خودم تا 170 تومان از مارک های ocz و coolermasterو xfx دیدم....ولی نمیدونم کدوم بهتره:-/
مارکی باشه که که دیگه پشیمون نشمو لازم نشه عوضش کنم
پاور رو بر اساس قطعات پیشنهاد میدن نه قیمت ، مشخصات سیستمت رو بگو تا بشه نظر داد.

میدونم داداش..دستت درد نکنه یعنی ما همینم نمیدونیم....برای این مشخصات سیستمو ندادم چونکه هنوز گرافیکم معلوم نیست چی بگیرم..و اینکه ...CPU:ATHLON II *4 640 MOTHERBOARD:ECS A 785GM -AD3 RAM: 2*2 APACER گرافیک....معلوم نیست ولی برای این پاور رو گفتم تا 170 چونکه 700 800 WATT میشه باهاش گرفت ..قیمتارو دیدم.....فقط مارکش رو نمیدونستم کدوم بهتره...الانم پاور رو میگیرم چونکه هر گرافیکی بخوام بگیرم کم میاره..میخوام فعلا یک پاوری بگیرم که تا 2 سالی لازم نشه عوضش کنمدرضمن مصرف قطعاتم الان 350 تا هست!!!البته حدودا!خودمم میدونستم که باید بدم مشخصات رو ولی از اون طرف مصرف قطعاتم رو حساب کردم فهمیدم یک 700 800 میخوام ...که خیالم راحت باشه!!فقط مارکش؟؟؟؟؟؟؟

خوب شما که میدونی پس چرا سوالش رو میپرسی ؟! (ما از کجا باید بدونیم ؟!)
خوب از الان به فکر آینده هستی خوبه ولی انقدر هزینه واسه پاور بی معنیه شما اون هزینه اضافی رو میتونی رو کارت گرافیک بذاری و کارت بهتری در نظر بگیری تا پاور قویتر دیگه خود دانی !
در کل تا 180 تومن GREEN GP885B رو میتونی در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان
عزیز یه مادربرد با چیپست P67 میخوام تا 200 تومن که SLI v رو ساپورت کنه!
نظرت در مورد Biostar TP67XE چیه فرشید جان؟!

کلا SLI رو پیشنهاد میکنی با توجه به امکانات و شرایط مادربردهای امروز؟! بازده وکیفیت لازم رو داره؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or