مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پس مشکلی نیست، انتخاب خوبیهخیر، اگه بودجت محدوده که یه 4 هسته ای سریع Phenom II X4 هم کفایت می کنه، 6 هسته ای برای بازی مزیتی به 4 هسته ای ندارههر چیزی که مادربردت تونست ساپورت کنه رو بگیر، اما کار بهتر اینه که قطعات اصلی رو کامل عوض کنی و پلاتفرم اینتلی از سوکت 1155 برداری.

بعد یه سوال دیگه،
همین الان سی‌پی‌یوم Phenom II X3 هست. به نظرتون فرقی میکنه عوضش کنم با X4 یا X6 ؟ یا اینکه کلا بیخیالش بشم؟ آخه نمی‌خوام همه قطعات رو عوض کنم
ممنون

بعد یه سوال دیگه،
همین الان سی‌پی‌یوم Phenom II X3 هست. به نظرتون فرقی میکنه عوضش کنم با X4 یا X6 ؟ یا اینکه کلا بیخیالش بشم؟ آخه نمی‌خوام همه قطعات رو عوض کنم
ممنون

طبق بنچمارکهاری بیشتر بازیهای روز، خیر فرق زیادی نمی کنه اگر عوض کنی،
اگر هدف شما بازی کردن هست بهتره بودجه رو روی کارت گرافیک هزینه کنید.

آقا فرشید مثلا من یه i3 و یه Mb دسته 2 و 2 تا رم بزارم میشه قیمتش رو آورد پایین؟
چون من اونقدری نیاز به اون سیستمی که گفتین ندارم نهایتش میخوام ssd روش جواب بده چون هرچقدر بیاد پایین قیمتش برام بهتره
میشه یه قیمت از پایینترین قطعاتی که میشه جمع کرد رو بدین؟

من می خوام یک سیستم جمع کنم که از قبل هارد دیسک و کیسو مانیتور آماده است فقط آقایان کارشناس ها یک سستم معرفی کند نه سیخ بسوره نه کباب(ولی جوجه کباب بسوزه عیبی نداره(منظورم اون فروشنده هایی است که فقط می خواند اجناس مغازه خودشون رو به مشتری بفروشند)وقصد توهین به هیچ کس رو ندارم.
بودجه من تا 500 هزار تومنه و می تونه تا 50 تومن هم بره بالا ، اینو بگم برای کارهای پردازشی لازمش دارم یعنی می خوام sql server روش اجرا بشه و به ندرت ازش فوتوشاپ استفاده میشه.ضروری هم هست تا بعد ازظهر ساعت 7 آماده بشه خیلی ممنون می شم.تاکید میشه فقط لیست قطعات،مادربرد،رم و سی پی یو و دی وی دی رایتر باشه و اگه از USB3 هم ساپورت بشه خیلی عالی می شه.USB3زیاد مهم نیست)
دم همتون گرم

آقا فرشید مثلا من یه i3 و یه Mb دسته 2 و 2 تا رم بزارم میشه قیمتش رو آورد پایین؟
چون من اونقدری نیاز به اون سیستمی که گفتین ندارم نهایتش میخوام ssd روش جواب بده چون هرچقدر بیاد پایین قیمتش برام بهتره
میشه یه قیمت از پایینترین قطعاتی که میشه جمع کرد رو بدین؟

بله میشه،

CPU:INTEL CORE i3 2100
RAM:2*2GB ADATA
M/B:ASUS P8h61M-LE
حدود 330 تومن میشن. دست دوم هم بعید می دونم داشته باشن، خیلی وقت نیست که اومدن.

من می خوام یک سیستم جمع کنم که از قبل هارد دیسک و کیسو مانیتور آماده است فقط آقایان کارشناس ها یک سستم معرفی کند نه سیخ بسوره نه کباب(ولی جوجه کباب بسوزه عیبی نداره(منظورم اون فروشنده هایی است که فقط می خواند اجناس مغازه خودشون رو به مشتری بفروشند)وقصد توهین به هیچ کس رو ندارم.
بودجه من تا 500 هزار تومنه و می تونه تا 50 تومن هم بره بالا ، اینو بگم برای کارهای پردازشی لازمش دارم یعنی می خوام sql server روش اجرا بشه و به ندرت ازش فوتوشاپ استفاده میشه.ضروری هم هست تا بعد ازظهر ساعت 7 آماده بشه خیلی ممنون می شم.تاکید میشه فقط لیست قطعات،مادربرد،رم و سی پی یو و دی وی دی رایتر باشه و اگه از USB3 هم ساپورت بشه خیلی عالی می شه.USB3زیاد مهم نیست)
دم همتون گرم
ساعت 7 بعد از ظهر و ضرب العجل شما گذشته، ببخشید!
با این بودجه یه سیستم خیلی معمولی میشه بست، دیگه انتخابی نیست که بخوای کاربرد سیستم رو هم مشخص کنی:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LE
VGA:9500 DDR2 512
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w

سلام
دوستان من یه مدل مانیتور LG IPS226V خریدم
چطوره؟

خوبه فقط سرعت پاسخگویی خیلی بالایی نداره که باعث میشه برای بازیها انتخاب اول نباشه،

دوستان با 800t بهترین کیس که میتونم جمع کنم چی هست؟

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:GTX 460 DDR5 1GB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

حدود 830 تومن میشه، اولویت بازی در نظر گرفته شده.

سلام...
من این سیستم رو دارم میخوام ببینم میشه با این پاور SLi کرد؟؟؟ و مادربوردم ساپورت میکنه....

Core i3-2100
Asus P8H67
GTX 480
GP885B

الان گرافیکم رو با افزایش ولتاژ تا آخر اورکلاک کردم اگه یه گرافیک دیگه بندازم باید اورکلاک رو حذف کنم(اگه SLi امکان پذیر بود)؟

سلام...
من این سیستم رو دارم میخوام ببینم میشه با این پاور SLi کرد؟؟؟ و مادربوردم ساپورت میکنه....

Core i3-2100
Asus P8H67
GTX 480
GP885B

الان گرافیکم رو با افزایش ولتاژ تا آخر اورکلاک کردم اگه یه گرافیک دیگه بندازم باید اورکلاک رو حذف کنم(اگه SLi امکان پذیر بود)؟
اول از همه مین که SLI ساپورت نیست و فقط CFX ساپورته ، دوم پاور هم لب مرزِ شاید بتونه استارت دو تاشو بزنه ولی تو دراز مدت کارتا به مشکل میخورن (با اون مصرف انرژی بالا) و در آخر هم شما مگه با GTX480 به تنهایی مشکلی داری که تو فکر SLIش هستی !؟

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1"] سلام دوستان من میخوام سیستم خودمو بفروشم و لپتاپ بگیرم میخوام بدونم به نظر شما چند بفروشمش
vga:engt240 ddr5 1gig
ram:2gig patroit
cpu:dual core e2180 intel 2.00ghz
monitor:samsung 17
hdd:500
dvdrw:Suzuki
power:500
main:p5gcmx asus
ممنون

[/TD]
[/TR]
[TR]