مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

موس و کیبرد بیسیم بطور کلی بدرد بازی نمیخوره (حالا نوعش مهم نی) بودجه شما هم محدوده ، یه موس واسه گیم در کمترین حالت مثل A4TECH سری X7 حدودا 26 27 تومن یه کیبرد خوب هم (از همین A4TECH یا Logitech) حداقل 13 14 تومن مایشه که باید در نظر بگیری یعنی حداقل باید 40 تومنی کنار بذاری.

ممنونم از پاسختون

پس با 40 تومن همون سیمی معرفی کنید!
موس که از سری X7 فرمودید! کدوم مدلش دقیقا؟
کیبورد هم مدل دقیقش رو بفرمایید!

درود

من می خام یه گرافیک asuas 560 بگیرم به نظرترون سیستم من واسه این گرافیک خوبه اگر نه یه گرافیک بیشنهاد بدید باذکر دلیل ممنونم ram 4gb
mother borad P5KPL SE
CPU E7400 @2.80GHz

می خواستم بدونم مادربورد H61iCafe ازراک
چطور مادربوردیه
حدود قیمتش چیه

بدرد سیستمای ارزون قیمت سوکت 1155 می خوره بدلیل امکاناتش
قیمتش هم حدود 120 تومن هست، در کل بد نیست ولی حرفه ای هم نیست

من می خام یه گرافیک asuas 560 بگیرم به نظرترون سیستم من واسه این گرافیک خوبه اگر نه یه گرافیک بیشنهاد بدید باذکر دلیل ممنونم ram 4gb
mother borad P5KPL SE
CPU E7400 @2.80GHz

سیستمت تقریبا ضعیفه ولی می تونی کارت گرافیک 560 رو روش نصب کنی فقط از تمام قدرتش نمی تونه استفاده کنه
برای این کارت یه پاور 535 وات گرین به بالا هم احتیاج داری .

بدرد سیستمای ارزون قیمت سوکت 1155 می خوره بدلیل امکاناتش
قیمتش هم حدود 120 تومن هست، در کل بد نیست ولی حرفه ای هم نیست
درود بر شما
اگه بخوام این مادربورد رو با یه cpu 2100 cor i3
رم 4 گیگ
پاور گرین 530
بگیرم چقدر برام تموم میشه (من قطعات رو به قیمت همکار میگیرم)
سیستمی که برای کارهای خونگی + بازی های نرمال باشه جواب میده
من مختص بازی نمی خوام چون وقت زیادی براش ندارم و اکثرا هم استراتژیک بازی میکنم
جوابمو میده
ببخشید منظورتون از حرفه ای نیست یعنی چی
بازم درود بر شما

آخرین ویرایش:
خوب شما اول بگو با کدوم قطعه مشکل یا کدوم رو میخوای خنک کنی تا ما به شما پیشنهاد بدیم !
راستش دمای کارت گرافیکم تو حالت معمولی(توی ویندوز) حدود 50 درجه است....زیاد نیست؟؟ بیشتر میخواستم گرافیکم خنک بشه....سیستم خنک کننده ای نداریم که کل فضای داخل کیس رو خنک کنه؟؟!!

راستش دمای کارت گرافیکم تو حالت معمولی(توی ویندوز) حدود 50 درجه است....زیاد نیست؟؟ بیشتر میخواستم گرافیکم خنک بشه....سیستم خنک کننده ای نداریم که کل فضای داخل کیس رو خنک کنه؟؟!!
خیر طبیعیه GTX580 با اون قدرت و مصرف انرژی این دما براش طبیعیه !
کیس شما هم کولینگ خوبی داره ، خنک کننده که واسه کیس نداریم واسه قطعات هستش حالا تو نوع های مختلف.

درود بر شمااگه بخوام این مادربورد رو با یه cpu 2100 cor i3 رم 4 گیگ پاور گرین 530 بگیرم چقدر برام تموم میشه (من قطعات رو به قیمت همکار میگیرم)سیستمی که برای کارهای خونگی + بازی های نرمال باشه جواب میدهمن مختص بازی نمی خوام چون وقت زیادی براش ندارم و اکثرا هم استراتژیک بازی میکنم جوابمو میدهببخشید منظورتون از حرفه ای نیست یعنی چیبازم درود بر شما
قطعات بالا که بدون کارت گرافیک حدود 280 تومن میشن، برای مقصود شما هم مناسبنحرفه ای نیست هم یعنی مدل ارزون قیمت برند هست، امکانات بالا یا گزینه های اضافی کاربردی برای اورکلاک یا Tuning رو هم نداره.

قطعات بالا که بدون کارت گرافیک حدود 280 تومن میشن، برای مقصود شما هم مناسبنحرفه ای نیست هم یعنی مدل ارزون قیمت برند هست، امکانات بالا یا گزینه های اضافی کاربردی برای اورکلاک یا Tuning رو هم نداره.
کی خواست اور کنه
من می خوام با این سیستم دانلود افلاین داشته باشم .می خوام بدونم سیستمی میشه که بدون مشکل مدت طولانی روشن بمونه
و باهاش بازیها رو با تنظیمات پایین هم اجرا کنم
کارت گرافیک رو هم بعدا می خوام بگیرم
و من به خاطر بودجم انتخاب زیادی ندارم
اگه شما توی این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید با کمال میل قبول میکنم
من 450 بودجه دارم و فقط کیس می خوام.

خرید cpu

سلام

من مادربوردم m52l گیگابایت هست.
میخواستم بدونم نظرتون راجع به سی‌پی‌یوئه Pehonom II X6 چیه؟
ارزش نصب کردن داره؟ یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟

خیلی ممنون :)

کی خواست اور کنهمن می خوام با این سیستم دانلود افلاین داشته باشم .می خوام بدونم سیستمی میشه که بدون مشکل مدت طولانی روشن بمونهو باهاش بازیها رو با تنظیمات پایین هم اجرا کنم کارت گرافیک رو هم بعدا می خوام بگیرمو من به خاطر بودجم انتخاب زیادی ندارماگه شما توی این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید با کمال میل قبول میکنم من 450 بودجه دارم و فقط کیس می خوام.
پس مشکلی نیست، انتخاب خوبیه
سلاممن مادربوردم m52l گیگابایت هست.میخواستم بدونم نظرتون راجع به سی‌پی‌یوئه Pehonom II X6 چیه؟ارزش نصب کردن داره؟ یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟خیلی ممنون :)
خیر، اگه بودجت محدوده که یه 4 هسته ای سریع Phenom II X4 هم کفایت می کنه، 6 هسته ای برای بازی مزیتی به 4 هسته ای ندارههر چیزی که مادربردت تونست ساپورت کنه رو بگیر، اما کار بهتر اینه که قطعات اصلی رو کامل عوض کنی و پلاتفرم اینتلی از سوکت 1155 برداری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or