مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1"] سلام دوستان من میخوام سیستم خودمو بفروشم و لپتاپ بگیرم میخوام بدونم به نظر شما چند بفروشمش
vga:engt240 ddr5 1gig
ram:2gig patroit
cpu:dual core e2180 intel 2.00ghz
monitor:samsung 17
hdd:500
dvdrw:Suzuki
power:500
main:p5gcmx asus
ممنون

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt2"]
user_offline.gif
[/TD]
[TD="class: alt1, align: left"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این سیستم رو با مانیتور بیشتر از 200 تومن نمیشه فروخت

فرشید جان میگم من میتونم دو تا هارد 2 ترا رو به صورت raid 0 ببندم بعد یه هارد ssd هم بندازم جفتش؟

بله، چرا که نه!!

دوستان مانیتوری که 23 یا 24" باشه و hdmi خور که برای کنسول هم بشه استفاده کرد تا 400 چی داریم ؟؟؟ تو این قیمتا 3d هم داریم ؟؟؟؟

مانیتور SAMSUNG BX2485 Plus که حدود 410 تومن هست.

سلام من میخوام مودم وایرلس dlink 2640 بگیرم بنظر شما خوبه یا یک مودم به همین قیمت بهم معرفی کنید.

دیگه 2640 تولید نمیشه، باید 2730 یا 2740 رو بخری. قیمتش همون حدوده و مدل خوبیه.
مدل مناسب دیگه هم Linksys WAG 120 هست که حدود 78 تومن شده.

سلام.
الان بهترین گزینه برای ماینتور 3D تا 400-500 چی هست؟؟ برای وصل کردن به PC حتما باید پک مخصوص NVIDIA رو داشته باشم؟؟ اگه آره قیمتش چقدر در میاد؟؟
ممنون

دوستان چه سیستمی رو با یک و پونصد بدون مانیتور پیشنهاد میدید. بر مبنای اینتل و انویدیا ترجیحا msi یا asus و هارد 2T . ضمنا قابلیت اورکلاک هم اصلا مهم نیست.

مشخصات سیستم من اینه:
CPU: Phenome II X3
RAM: 8GB DDR2
Power: 585W Green
Graphic: 8600GT
Motherboard: M52L GYGABYTE
-------------------------
من میخوام یه گرافیک GTX 560Ti بگیرم، ولی شنیدم اگه با این مادربورد بخوام راهش بندازم کارایی لازم رو نداره.
میخواستم بدونم نظر شما راجع‌بهش چیه؟ و این که اگه فکر می‌کنین مادربوردم عوض بشه بهتره، پیشنهادتون چیه؟(صرفا میخوام مادربورد عوض بشه، CPU همین باشه. ولی اگه لازمه رم رو عوض کنم، ایرادی نداره)
واینکه قیمتش چقدر میشه؟(مادربورد)

یا اینکه اگه پیشنهاد بهتری دارید، بگید. واقعا ممنون میشم :)

سلام.
الان بهترین گزینه برای ماینتور 3D تا 400-500 چی هست؟؟ برای وصل کردن به PC حتما باید پک مخصوص NVIDIA رو داشته باشم؟؟ اگه آره قیمتش چقدر در میاد؟؟
ممنون
تو مانیتورها واسه 3D دو حالت بیشتر نداریم یا خود مانیتور 3D Ready هست (نیازی به کیت nVidia نداره) و بصورت Passive کار میکنه که کیفیت کمتری داره یا 3D Ready نیست ولی 120HZ هست (نیاز به کیت nVidia داره) که به کمک این کیت میشه Active و کیفیت بالاتری داره !
نوع Activeش پیشنهاد میشه بخاطر کیفیت و عمق تصاویر بهتر ولی هزینه بالاتری داره یعنی مانیتور + کیت nVidia 3D Vision .
در کل مانیتور 120HZ به اونصورت تو بازار ما وجود نداره (محدود به 3 یا 4 مدل هستش) فقط یه مدل تو رنج شما هست (البته بالاتره و در حد 450 460 تومن) که اونم ViewSonic VX2268wm 3Dـه که آواژنگ وارد کرده و مشخصات جالبی نداره مدلای دیگه هم یکی ASUS VG236H+کیت nVidia که 750 760 تومن و مدل دیگه هم SAMSUNG 2233RZ که اینم با کیت nVidiaس و تو مایه های 720 730 تومن در میاد ، کیت nVidia هم 240 250 تومن هزینه ـشه (اگه گیر بیاد) البته نسل دوم هم داره که هنوز نیومده !
سلام.میخواستم یه کیس بگیرم.کدوم از اینا بهتره؟
Falcon
x5
x3
به ترتیب سلیقه خودم نوشتم.ممنون میشم کمکم کنید.
در ضمن قیمتاشونم بگین لطف میکنین
خوب کیس بیشتر حالت سلیقه ای داره و به خود کاربر بستگی داره ، در کل هر سه مدل کولینگ خوبی دارن پیشنهاد من Falcon هستش اگر هم بتونی بیشتر هزینه کنی Infinity انتخاب بهتری میتونه باشه البته اگه از ظاهرش خوشت بیاد !
دوستان چه سیستمی رو با یک و پونصد بدون مانیتور پیشنهاد میدید. بر مبنای اینتل و انویدیا ترجیحا msi یا asus و هارد 2T . ضمنا قابلیت اورکلاک هم اصلا مهم نیست.
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus sabertooth p67
VGA : evga or gainward gtx570
HDD : seagate 2tb 32mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp685b
CASE : green infinity

حدودا 1.520 در میاد ، CPU هم از سری K هستش با این که گفتی OC برات مهم نیست چون اختلاف قیمتش با مدل معمولی یا بدون K زیاد نیست پیشنهاد شد ، اینم در نظر بگیر که بابت هارد 2TB با وضع فعلی بازار دو برابر قیمت سابقش باید هزینه کنی که به نظر من اصلا به صرف نیست !
مشخصات سیستم من اینه:
CPU: Phenome II X3
RAM: 8GB DDR2
Power: 585W Green
Graphic: 8600GT
Motherboard: M52L GYGABYTE
-------------------------
من میخوام یه گرافیک GTX 560Ti بگیرم، ولی شنیدم اگه با این مادربورد بخوام راهش بندازم کارایی لازم رو نداره.
میخواستم بدونم نظر شما راجع‌بهش چیه؟ و این که اگه فکر می‌کنین مادربوردم عوض بشه بهتره، پیشنهادتون چیه؟(صرفا میخوام مادربورد عوض بشه، CPU همین باشه. ولی اگه لازمه رم رو عوض کنم، ایرادی نداره)
واینکه قیمتش چقدر میشه؟(مادربورد)

یا اینکه اگه پیشنهاد بهتری دارید، بگید. واقعا ممنون میشم
yahoo_1.gif

کارت گرافیک جدید که مشکلی با مین شما نداره (چه 560 چه هر کارت دیگه ای) مشکل اصلی CPU شماس (با اینکه مدل مشخص نیست ولی از نوع MAIN میشه حدس زد از کدوم سری هستش) که در کنار کارتی مثل GTX560 TI ضعیف عمل میکنه و شاید تا 35 40 درصد از کارایی کارت رو بگیره ، البته خود کارت به تنهایی تفاوت زیادی رو با کارت قبلی تو کارایی ایجاد میکنه ولی محدود به دلیل CPU !
با این وضع بهتره به فکر تعویض هر سه قطعه اصلی باشی !

آخرین ویرایش:
کارت گرافیک جدید که مشکلی با مین شما نداره (چه 560 چه هر کارت دیگه ای) مشکل اصلی CPU شماس (با اینکه مدل مشخص نیست ولی از نوع MAIN میشه حدس زد از کدوم سری هستش) که در کنار کارتی مثل GTX560 TI ضعیف عمل میکنه و شاید تا 35 40 درصد از کارایی کارت رو بگیره ، البته خود کارت به تنهایی تفاوت زیادی رو با کارت قبلی تو کارایی ایجاد میکنه ولی محدود به دلیل CPU !
با این وضع بهتره به فکر تعویض هر سه قطعه اصلی باشی !

پس پیشنهادتون بابت 3قطعه اصلی چیه؟ قیمت زیاد مهم نیست

من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus sabertooth p67
VGA : evga or gainward gtx570
HDD : seagate 2tb 32mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp685b
CASE : green infinity

حدودا 1.520 در میاد ، CPU هم از سری K هستش با این که گفتی OC برات مهم نیست چون اختلاف قیمتش با مدل معمولی یا بدون K زیاد نیست پیشنهاد شد ، اینم در نظر بگیر که بابت هارد 2TB با وضع فعلی بازار دو برابر قیمت سابقش باید هزینه کنی که به نظر من اصلا به صرف نیست !

ممنون بخاطر پیشنهاد
Cpu موافقم
RAM موافقم
mainboard رو چک کردم همه چیزش خوب بود غیر از اینکه ورودی مجزای ماوس و کیبورد نداره و من هم از ماوس یا کیبورد usb متنفرم. پیشنهادی دارید یا برم سراغ P8P67 ؟
VGA اشنایی زیادی این دو برند ندارم . در واقع برای من خنک بودن و کم صدا بودن مهمتر از قدرت هست بهمین دلیل msi یا asus رو در نظر گرفتم. از طرفی فکر میکنم بد نباشه 560ti بگیرم که احتمالا ارزون تره و بقیه پول رو یه چیزی روش بزارم و SSD به سیستم اضافه کنم. اختلاف قیمت 570 با 560ti چقدره؟ این قضیه بصرفه هست؟ با توجه به اینکه از رزولوشن 1440x900 استفاده میکنم و نه بالاتر. پیشنهادی دارین؟
HDD : چاره ای غیر از این نیست . اگر فقط 2t گرون شده بود بله ولی بنظر میرسه رشد قیمت هاردهای کم ظرفیت تر نسبت به قیمت اولیه شون حتی بیشتره. بهرحال 64MBuffer رو 230 زدن نظرم رو همینه.
power موافقم
case چک کردم متاسفانه رو کاور پهلو فن نداره و من حتما میخوام داشته باشه که مستقیما مادربرد رو بقیه قطعات رو خنک کنه. ظاهرا x3 این شرایط رو داره. نظر یا پیشنهادی دارید؟

دوستان یه سوال
تفاوتی بین دوتا کیس مشابه یکی 8 گیگ رم و دیگری 4 گیگ رم تویه گیم هست ؟
پیشنهاد شما افزایش رم از 4گیگ به 8 گیگ هست و یا خرید یک کولر و اور سی پی یو فنوم 965 ؟

ممنون بخاطر پیشنهاد
Cpu موافقم
RAM موافقم
mainboard رو چک کردم همه چیزش خوب بود غیر از اینکه ورودی مجزای ماوس و کیبورد نداره و من هم از ماوس یا کیبورد usb متنفرم. پیشنهادی دارید یا برم سراغ P8P67 ؟
VGA اشنایی زیادی این دو برند ندارم . در واقع برای من خنک بودن و کم صدا بودن مهمتر از قدرت هست بهمین دلیل msi یا asus رو در نظر گرفتم. از طرفی فکر میکنم بد نباشه 560ti بگیرم که احتمالا ارزون تره و بقیه پول رو یه چیزی روش بزارم و SSD به سیستم اضافه کنم. اختلاف قیمت 570 با 560ti چقدره؟ این قضیه بصرفه هست؟ با توجه به اینکه از رزولوشن 1440x900 استفاده میکنم و نه بالاتر. پیشنهادی دارین؟
HDD : چاره ای غیر از این نیست . اگر فقط 2t گرون شده بود بله ولی بنظر میرسه رشد قیمت هاردهای کم ظرفیت تر نسبت به قیمت اولیه شون حتی بیشتره. بهرحال 64MBuffer رو 230 زدن نظرم رو همینه.
power موافقم
case چک کردم متاسفانه رو کاور پهلو فن نداره و من حتما میخوام داشته باشه که مستقیما مادربرد رو بقیه قطعات رو خنک کنه. ظاهرا x3 این شرایط رو داره. نظر یا پیشنهادی دارید؟
البته من یادم رفت بگم که سیستم رو بر اساس بازی در نظر گرفتم وگرنه تغییرات خوبی میشه توش داد
MAIN : با اینکه تو کیبرد و موس اکثر مدلای بازار usb هستن ولی همون p8p67 پیشنهاد میشه !
VGA : خوب مدل Refـه 570 پیشنهاد شد که کارت بی سر و صدایی هم هستش EVGA , Gainward هم برندای معتبری هستن ، مدلای Refـه ASUS یا msi سخت گیر میاد اگر هم پیدا بشه قیمتای بالاتری نسبت به برندای دیگه دارن و بیشتر مدلای خاصشون مثل TFII یا DCUII موجود هست ، اینکه کارت رو ضعیف تر برداری بستگی به خودت داره که بخوای تو فکر آینده باشی یا نباشی ولی تو اون Res کارتی مثل 560TI تو اکثر بازیها جوابگو خواهد بود !
HDD : من بطور کلی گفتم حالا چه 500GB باشه چه 4TB به نظر من ارزش خرید نداره در مورد بافر هم (تفاوت قیمتش با بافرای کمتر) بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره تا کارایی !
CASE : تو این رنج قیمت اکثر مدلای GREEN کولینگ خوبی دارن و بیشتر ظاهرش مد نظر میشه تا چیزای دیگه حالا اگه فن کنار برات مهمه X5 , Falcon یا بالاتر X9 رو میتونی در نظر بگیری !
در مورد SSD هم خوب تفاوت خیلی زیادی تو کارایی با HDD داره (اگه قبلا با SSD کار نکردی تجربه فوقالعاده ای خواهد بود) اگه بخوای VGA رو GTX560 TI و MAIN رو p8p67 در نظر بگیری حدودا 180 190 تومن کم میشه با 25 30 تومن بالاتر میتونی OCZ Vertex 3 60GB یا کمتر در حد 200 تومن Agility 3 60GB رو در نظر بگیری.
دوستان یه سوال
تفاوتی بین دوتا کیس مشابه یکی 8 گیگ رم و دیگری 4 گیگ رم تویه گیم هست ؟
پیشنهاد شما افزایش رم از 4گیگ به 8 گیگ هست و یا خرید یک کولر و اور سی پی یو فنوم 965 ؟
خیر در حال حاضر 4GB رم برای اکثر بازیها و برنامه ها کافیه !
در مورد OC هم این بستگی به مین و همینطور RAMهای شما داره که تا چه اندازه فرکانس رو بشه بالا برد.
سیستم شما الان با بازی خاصی یا کلا بازیها مشکلی داره ؟!
آقا i5-2500k جوابگوی GTX580 هست ؟
بله جوابگو خواهد بود !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kourosh
سلام!
اگه ممکنه یه مودم وایرلس خوب و قوی بهم معرفی کنید. قیمتش مهم نیست فقط ترجیحا از مدلهای جدیدتر باشه تا توی شبکه هایی مثل xbl و psn مشکل nat و قطعی نداشته باشم.
ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or