مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA: Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:635W GREEN
CASE:ANTEC 900

می تونی ASUS P8Z68V-PRO رو بخری، امکاناتش کامله، Gene 3 هم داره

مادربرد با بودجه کلی سیستم مشخص میشه و بتنهایی ملاک سرعت سیستم نیست.

اقا فرشید اون قطعات بالا که نوشتی خوب بود.یه سیستم بگو بدون هارد باشه و گرافیک gtx580 باشه کیس هم فالکون که دور و بر همون 1600 باشه

من infinity دارم ..... کی گفته usb3 نداره؟؟؟ دو تا پورت داره.....فقط بدیش اینه که پشت کیسن.....جلو فقط usb2 داره....
اینو سازنده ش میگه ، اون پورتایی که شما میگی رو خود مینت و Back Panel یا همون Back I/O Portsش تعبیه شده نه رو کیس (مین رو در بیاری دیگه USB3.0ـی در کار نیست) ، منظور دوستمون اینه که رو خود کیس (جلوش) ماژول USB3.0 باشه که بتونه راحت تر استفاده کنه.

می تونی ASUS P8Z68V-PRO رو بخری، امکاناتش کامله، Gene 3 هم داره

مادربرد با بودجه کلی سیستم مشخص میشه و بتنهایی ملاک سرعت سیستم نیست.

ممنون فرشید جان

نظرت در مورد ازراک رو نگفتی
من اهوازم و بعید میدونم با این قیمت ASUS P8Z68V-PRO رو پیدا کنم
ASUS P8Z68V رو اینجا میدن 300 دیگه pro رو که گرونتر میدن مخصوصا اگه gen3 باشه ....

در مورد باس رم هم اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم

عجب داستانی شده ، بله شما درست می فرمایید من اشتباه میکنم !

عزیزم ناراحت شدی؟
منظور بدی نداشتم.
به خاطر کمکهای بدردبخورتم ممنون
ولی من از green خیلی بد شنیدم میگن کیفیتش اصلا مثل cooler master و enermax نمیشه
هر کی فالکون یا ایکس 5 یا هر کیسی از گرین داشته میگه پنلاشون که زود از کار میوفته و درب هاشون هم پلاستیکیه و فنهاشون هم به صدا در میاد

من infinity دارم ..... کی گفته usb3 نداره؟؟؟ دو تا پورت داره.....فقط بدیش اینه که پشت کیسن.....جلو فقط usb2 داره....

اون پورتای پشتی برای مادربرده، ربطی به کیس نداره.

اقا فرشید اون قطعات بالا که نوشتی خوب بود.یه سیستم بگو بدون هارد باشه و گرافیک gtx580 باشه کیس هم فالکون که دور و بر همون 1600 باشه

CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA: Geforce GTX 580 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3

ممنون فرشید جان

نظرت در مورد ازراک رو نگفتی
من اهوازم و بعید میدونم با این قیمت ASUS P8Z68V-PRO رو پیدا کنم
ASUS P8Z68V رو اینجا میدن 300 دیگه pro رو که گرونتر میدن مخصوصا اگه gen3 باشه ....

در مورد باس رم هم اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم

اجباری نیست از اهواز بخری، سفارش بده از تهران برات بفرستن.
مادربرد در کل این چن وقته خیلی گرون شده و اینجا هم مدل PRO حدود 320 تومن شده.

مدلای AsRock هم از لحاظ قیمتی مناسبترن، اما بستگی به مدل داره، کلی نمیشه گفت
برای باس رم چه توضیحی بدم؟؟

عزیزم ناراحت شدی؟
ولی من از green خیلی بد شنیدم میگن کیفیتش اصلا مثل cooler master و enermax نمیشه
هر کی فالکون یا ایکس 5 یا هر کیسی از گرین داشته میگه پنلاشون که زود از کار میوفته و درب هاشون هم پلاستیکیه و فنهاشون هم به صدا در میاد

بستگی به مدل داره، مدل فالکون پلاستیک کم کیفیته و زود خراب میشه
Infinity خیلی با کیفیته و تولید داخل هم نیست، سفارشی و با دوام هست
X5 و X3 هم بخشی قطعاتش سفارشیه و بدنشون هم کوچکتر از Infinity هست اما بازم بد نیست.

راجع به فن ها هم اشتباه می کنید، تا حالا کمتر چنین مشکلاتی گزارش شده، تازه X5 هم که تازه اومده کی فرصت داشته تست کنه که ایراداش دربیاد؟؟

اجباری نیست از اهواز بخری، سفارش بده از تهران برات بفرستن.
مادربرد در کل این چن وقته خیلی گرون شده و اینجا هم مدل PRO حدود 320 تومن شده.

مدلای AsRock هم از لحاظ قیمتی مناسبترن، اما بستگی به مدل داره، کلی نمیشه گفت
برای باس رم چه توضیحی بدم؟؟
گفته بودم:
سی پی رو میخوام 2500k بگیرم و توی سایت اینتل در موردش نوشته:

Memory Types: DDR3-1066/1333

اگه cpu تا باس 1333 پشتیبانی میکنه پس خرید رم با باس بالاتر برای چیه؟

مادربرد رو میخوام asrock Z68 Extreme4 Gen3 رو سفرش بدم بیارن حدود 300 میشه فکر کنم
توی tomshardware مدل معمولیشو (بدون PCI-E3.0) رو با asus p8z68 v-pro و یه مین از گیگا مقایسه کرده و گفته ازراک بهتره
البته این مدل یه مزایایی هم داره مثل PCI-E3.0 و یا پنل USB 3.0 برای جلوی کیس که باعث شده به asus p8z68 v-pro با همون قیمت ترجیحش بدم

فقط میخوام در مورد کیفیت ساختش مطمئن شم

دوستان یه سوال ... چرا تو پیشنهاد هاتون برای cpu هیچوقت amd نمیگین ؟؟؟ بعضی از پردازندهاشونو که میدیدم هم قیمت پایینتری داشتن هم تعداد هسته بیشتر هم سرعته هسته هاش از یه intel ی که قیمتش بیشتره بالاتره ... مگه چه چیزه cpu تو خرید مهمه ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
عزیزم ناراحت شدی؟
منظور بدی نداشتم.
به خاطر کمکهای بدردبخورتم ممنون
نه عزیز ، من توضیحاتمو دادم هیچ اجباری نیس که قبول کنی یا نکنی !
خوب داستان اینجاس که 80 درصد محصولات GREEN ساخت خودش نیست و کمپانی های دیگه براش تهیه میکنن با اسم GREEN پس اینکه بگیم محصولات این شرکت کیفیت خوبی نداره یه جمله ی کلی هست و درست نیست !
در مورد سوالای دیگه هم دوستان توضیح دادن.

گفته بودم:

اگه cpu تا باس 1333 پشتیبانی میکنه پس خرید رم با باس بالاتر برای چیه؟

مادربرد رو میخوام asrock Z68 Extreme4 Gen3 رو سفرش بدم بیارن حدود 300 میشه فکر کنم
توی tomshardware مدل معمولیشو (بدون PCI-E3.0) رو با asus p8z68 v-pro و یه مین از گیگا مقایسه کرده و گفته ازراک بهتره
البته این مدل یه مزایایی هم داره مثل PCI-E3.0 و یا پنل USB 3.0 برای جلوی کیس که باعث شده به asus p8z68 v-pro با همون قیمت ترجیحش بدم

فقط میخوام در مورد کیفیت ساختش مطمئن شم

باس پردازنده در نسل های جدید معنی قبل رو نداره و به سرعت حافظه هم مستقیم مربوط نمیشه، چون کنترلر حافظه توی خود CPU هست
باسهای بالاتر از 1333 برای رم رو هم سازنده های مادربرد تا 2200 پشتیبانی می کنن و بنابراین خرید 1600 و 1866 هم افزایش پهنای باند رم رو بهمراه داره.

اون مقاله رو من هم خونده بودم، مدل Asrock واقعا خوب ظاهر شده بود و قیمت پایینتری هم داشت.البته تفاوتها جزیی بود

دوستان یه سوال ... چرا تو پیشنهاد هاتون برای cpu هیچوقت amd نمیگین ؟؟؟ بعضی از پردازندهاشونو که میدیدم هم قیمت پایینتری داشتن هم تعداد هسته بیشتر هم سرعته هسته هاش از یه intel ی که قیمتش بیشتره بالاتره ... مگه چه چیزه cpu تو خرید مهمه ؟؟؟؟؟

چون دیگه حرفی برای گفتن نداره در بیشتر رده ها، چه از لحاظ سرعتی و چه قیمتی، 6 هسته ایهاش خیلی جاها از 4 هسته ایها ی اینتل هم خیلی کندترن،
معماری پردازنده، فرکانس هسته ها، بهره وری از کش و خیلی معیارهای دیگه باعث تفاوت میشن، اینایی که شما فکر می کنی بتنهایی ملاک نیست.

این فن بازی بعضی باعث میشه که پیشنهاد ندن و با کمی جستجو متوجه میشید که خیلی از سایت های خارجی معتبر برای " رنج قیمت مشخصی " پلتفرم ام دی رو پیشنهاد میدن
در ضمن در رزولشن یالا سی پی 1000 دلاری با 150 دلاری خیلی کم تفاوت دارند البته در گیم
البته برایه کسی که محدودیت مالی نداره اینتل پیشنهاد میشه

---------- نوشته در 01:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 PM ارسال شده بود ----------

سلام.با حدود 1600 چه کیسی میتونم ببندم؟مخصوص گیم باشه.
جوری باشه که قطعات با هم مچ باشنو بهترین کارایی بده.
ممنون

cpu:amd 1090 be
mb:Ga 990xa ud3
vga: sapphire 6990
ram:2 *4G G.Skill Ripjaws DDR3-1600
power : green 785b
hdd: samsung 1T F3
odd:asus DW 28X

آخرین ویرایش:
CPU:Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz
RAM:3.0GB Dual-Channel DDR2 @ 200MHz 3-3-3-9
Motherboard:Gigabyte Technology Co., Ltd. 945PL-S3 Socket 775
Graphics:512MB GeForce 9600 GT nVidia
سلام به همگی
میخواستم ببینم برای اجرای بازیهای جدید ارتقا این سیستم رو باید از کجا شروع کرد البته بودجه ی زیادی ندارم پس لطفا قطعاتی که اولویت دارن رو بگین:)
(نگین این سیستم رو از کدوم موزه کش رفتی:d مال پدرمه تا قبل این از سیستم برادرم استفاده میکردم که غول بود الان ازدواج کرد رفت بیمعرفت سیستمش رو هم برد:(( من موندمو سیستم پدرم:(

خوب از هیچ جا نباید شروع کنی ، چون ارزش ارتقاء نداره البته با تعویض VGA به یه مدل قویتر میتونه یه حالی به این سیستم خسته بده ولی همین VGA هم با افت کارایی مواجهه چون CPU محدودش میکنه.
باید تو فکر تغییر سه قطعه اصلی یعنی CPU , RAM و MAIN باشی.

این فن بازی بعضی باعث میشه که پیشنهاد ندن و با کمی جستجو متوجه میشید که خیلی از سایت های خارجی معتبر برای " رنج قیمت مشخصی " پلتفرم ام دی رو پیشنهاد میدن
در ضمن در رزولشن یالا سی پی 1000 دلاری با 150 دلاری خیلی کم تفاوت دارند البته در گیم
البته برایه کسی که محدودیت مالی نداره اینتل پیشنهاد میشه

cpu:amd 1090 be
mb:Ga 990xa ud3
vga: sapphire 6990
ram:2 *4G G.Skill Ripjaws DDR3-1600
power : green 785b
hdd: samsung 1T F3
odd:asus DW 28X

کارشناسای این تاپیک خوشبختانه هیچ وقت گرفتار فن بازی نشدن، پردازنده ای مثل 1090 رو که بعضی جاها راندمانش از 4 هسته ای ها هم کمتره و ارزش انتخاب نداره برای یه سیستم 1600 تومنی پیشنهاد نمیشه چون چن سال باید راندمانش عالی باشه، سوکت AM3 برای سیستمهای مدرن مرده و ارزش خرید نداره، قابل ارتقا هم نیست. چون بولدوزر هم هیچ پیشرفتی محسوب نمیشه و باز هم ارزش خرید نداره.

دوستان
مودمی داریم که دو تا پورت Lan داشته باشه ؟
میخوام یکیش رو به PC و یکیش رو به کنسول وصل کنم

مودمهای بیشتر از یک پورت رو می گن مودم روتر که 4 تا پورت LAN دارن و وایرلس هم کار می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or