مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کارشناسای این تاپیک خوشبختانه هیچ وقت گرفتار فن بازی نشدن، پردازنده ای مثل 1090 رو که بعضی جاها راندمانش از 4 هسته ای ها هم کمتره و ارزش انتخاب نداره برای یه سیستم 1600 تومنی پیشنهاد نمیشه چون چن سال باید راندمانش عالی باشه، سوکت AM3 برای سیستمهای مدرن مرده و ارزش خرید نداره، قابل ارتقا هم نیست. چون بولدوزر هم هیچ پیشرفتی محسوب نمیشه و باز هم ارزش خرید نداره.
برای اینکه به دوستمون که کمک بشه و وارد بحث های انحرافی نشیم در مورد نظر شما چیزی نمیگم
من اون سیستمی رو که نوشتم تقریبا دوستم داره البته با یکم تغییرات و فریمی رو که میگرفت خیلی خیلی بیشتر از سیستم پیشنهادی شماست ( اینم بگم که سی پی یو اورکلاک کرده بود رو 4Ghz )
من تا چیزی رو شخصا نبینم پیشنهاد نمیدم
برای " گیم " فکر کنم کیس خیلی بهتری باشه
ولی اگه بخواد با برنامه و یا نرم افزار خواصی کاری بصورت حرفه ای انجام بده سیستم پیشنهادی شما بهتره

آخرین ویرایش:
برای اینکه به دوستمون که کمک بشه و وارد بحث های انحرافی نشیم در مورد نظر شما چیزی نمیگم
من اون سیستمی رو که نوشتم تقریبا دوستم داره البته با یکم تغییرات و فریمی رو که میگرفت خیلی خیلی بیشتر از سیستم پیشنهادی شماست ( اینم بگم که سی پی یو اورکلاک کرده بود رو 4Ghz )
ولی اگه بخواد با برنامه و یا نرم افزار خواصی کاری بصورت حرفه ای انجام بده سیستم پیشنهادی شما بهتره
بزار یه چیزی بگم:
پردازنده ی 2600K بهترین پردازنده برای بازی در ایرانه و در جهان هم 2700K بهترین انتخاب مقرون به صرفه هم پردازنده ی 2500 اینتل هست برای همین پردازنده های اینتل پیشنهاد نمیشه تازه پردازنده های بولدوزر AMD از نسل قبلی خودشون هم کم سرعت تر هستند میتونید برید توی Tomshardware این پردازنده ها رو مقایسه کنید

دوستان يه سيستم ميخوام بخرم با همه چيز از اول
اولويتم بازي هست دركنار كارهاي ديگه(بودجه متوسط)
اين بازي هارو ميخوام:
star war the old republic
wow
بازي هاي استراتزيك
بعضي بازي هاي دانلودي وانحصاري كامپيوتر

متاسفانه اون پردازنده حتی با اور شدن تا اون سطح هم نمی تونه به 2500 یا 2600 اینتل نزدیک هم بشه در بیشتر موارد و مخصوصا بازی.
ممنون از ابراز نظر ولی نمیشه همه چیز رو شخصا تجربه کرد یا دید ، با مطالعه ی مقالات معتبر و بررسیهاشون میشه تا حد زیادی نظر قطعی در مورد انتخاب قطعات داد:

فقط برای نمونه این نمودار مقایسه ی راندمان پردازنده ها در بازی جدید و زیبای Skyrim رو ببینید، Phenom II X6 از دو هسته ای Core i3 2100 هم کندتره:

CPU Core.png

دوستان يه سيستم ميخوام بخرم با همه چيز از اول
اولويتم بازي هست دركنار كارهاي ديگه(بودجه متوسط)
اين بازي هارو ميخوام:
star war the old republic
wow
بازي هاي استراتزيك
بعضي بازي هاي دانلودي وانحصاري كامپيوتر

من سیستم رده متوسط پیشنهادی در راهنمای خرید سخت افزار رو توصیه می کنم، توی امضام لینک داره و هنوز معتبره( بجز قیمتها)
برای بازی های مدنظر شما بالاترین کیفیت ممکن رو میده.

متاسفانه اون پردازنده حتی با اور شدن تا اون سطح هم نمی تونه به 2500 یا 2600 اینتل نزدیک هم بشه در بیشتر موارد و مخصوصا بازی.
ممنون از ابراز نظر ولی نمیشه همه چیز رو شخصا تجربه کرد یا دید ، با مطالعه ی مقالات معتبر و بررسیهاشون میشه تا حد زیادی نظر قطعی در مورد انتخاب قطعات داد:

فقط برای نمونه این نمودار مقایسه ی راندمان پردازنده ها در بازی جدید و زیبای Skyrim رو ببینید، Phenom II X6 از دو هسته ای Core i3 2100 هم کندتره:

CPU Core.png
به نطر شما آیا اگه اون پولی رو که میخواد برای اون چیپ و سی پی یو خرج بکنه روی کارت گرافیک بزار و 6990 یا 590 بگیره فریم بیشتری نمیگیره ؟
من که دیدم دوستم فریم 92 میگرفت ولی با اون سیستم میبینی 60 فریم بیشتر نمیشه گرفت
اون سمت همه چی به دلاره و اینجا به تومن برای همین ما باید سیستم رو نسبت به بازار خودمون و با استفاده از اطلاعات سایت های معتبر پیشنهاد بدیم
باز هم میگم سیستم دوستم رو که من نوشتم برای " گیم " بهتر نه برای کار با نرم افزارهای حرفه ای مثل اوتوکد و مطلب و ......
من فقط تجربه خودم رو نوشتم و همین

عزیزم ناراحت شدی؟
منظور بدی نداشتم.
به خاطر کمکهای بدردبخورتم ممنون
ولی من از green خیلی بد شنیدم میگن کیفیتش اصلا مثل cooler master و enermax نمیشه
هر کی فالکون یا ایکس 5 یا هر کیسی از گرین داشته میگه پنلاشون که زود از کار میوفته و درب هاشون هم پلاستیکیه و فنهاشون هم به صدا در میاد
بخاطره این صداشون در میاد چون اگه بازشون کنی و محفظه روغنو ببینی می بینی که خشک خشک اگه خودت 2 قطره بریزی درست می شه
من خودم 6 ماه نشده X3 گرفتم فنا شروع کردن به صدا کردن که با روغن حل شد و می شه!!!!

سلام اقا فرشید قصد خرید سیستم دارم ولی اول میخوام این سیستممو اب کنم چند بفروشم
cpu:amd athlon 64 2x dual core 4400 2.31ghz
ram:2*1 buss 800 patriot and supertalent
mb: m2ne-sli asus
hdd:320 hitachi
vga: 8600gt 521 giga byte
+dvd writer.floppy dirve.power......
monitor:samsung bf 1731
بعد کی قیمت ها(هارد)میاد پایین همین الان برم بگیرم سیستم یا صبر کنم ممنون.

بستگی به مدل داره، مدل فالکون پلاستیک کم کیفیته و زود خراب میشه
Infinity خیلی با کیفیته و تولید داخل هم نیست، سفارشی و با دوام هست
X5 و X3 هم بخشی قطعاتش سفارشیه و بدنشون هم کوچکتر از Infinity هست اما بازم بد نیست.

راجع به فن ها هم اشتباه می کنید، تا حالا کمتر چنین مشکلاتی گزارش شده، تازه X5 هم که تازه اومده کی فرصت داشته تست کنه که ایراداش دربیاد؟؟

پس این infinity از اون دو تا مدل armor و enermax با کیفیت تر و بهتره؟
مدلای enermax و thermaltake میگن به اندازه گرین فن ندارن و باید خودت براشون تهیه کنی درسته؟
بعد این مدل infinity میشه به در بغلش یکی دو تا فن اضافه کنی دیگه؟

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

بخاطره این صداشون در میاد چون اگه بازشون کنی و محفظه روغنو ببینی می بینی که خشک خشک اگه خودت 2 قطره بریزی درست می شه
من خودم 6 ماه نشده X3 گرفتم فنا شروع کردن به صدا کردن که با روغن حل شد و می شه!!!!
محفظه روغن؟ کجاش محفظه روغنه؟ منظورت تو خود فن هست دیگه؟

به نطر شما آیا اگه اون پولی رو که میخواد برای اون چیپ و سی پی یو خرج بکنه روی کارت گرافیک بزار و 6990 یا 590 بگیره فریم بیشتری نمیگیره ؟
من که دیدم دوستم فریم 92 میگرفت ولی با اون سیستم میبینی 60 فریم بیشتر نمیشه گرفت
اون سمت همه چی به دلاره و اینجا به تومن برای همین ما باید سیستم رو نسبت به بازار خودمون و با استفاده از اطلاعات سایت های معتبر پیشنهاد بدیم
باز هم میگم سیستم دوستم رو که من نوشتم برای " گیم " بهتر نه برای کار با نرم افزارهای حرفه ای مثل اوتوکد و مطلب و ......
همین کار هم میکنه بجای 6 هسته ای AMD میره I3 2100 رو میگیره چون قویتر از 6 هسته ای AMD هست(:dشوخی:d)به جاش یه کارت غول میگیره...
خوب اینطور که پردازنده برای کارت گرافیک گلوگاه میشه اگه شما بخای یه کارت گرافیک غول بخری یه پردازنده ی خوب هم باید براش بخری تا از حداکثر پولی که دادی استفاده کنی;)تازه هیچ ادمی که بودجه ی یه پردازنده ی قوی رو نداره کارت غول نمیخره...
بعد شما اون سیستم رو از کجا فهمیدی 60 فریم بیشتر نمیشه گرفت؟

همین کار هم میکنه بجای 6 هسته ای AMD میره I3 2100 رو میگیره چون قویتر از 6 هسته ای AMD هست(:dشوخی:d)به جاش یه کارت غول میگیره...
خوب اینطور که پردازنده برای کارت گرافیک گلوگاه میشه اگه شما بخای یه کارت گرافیک غول بخری یه پردازنده ی خوب هم باید براش بخری تا از حداکثر پولی که دادی استفاده کنی;)تازه هیچ ادمی که بودجه ی یه پردازنده ی قوی رو نداره کارت غول نمیخره...
بعد شما اون سیستم رو از کجا فهمیدی 60 فریم بیشتر نمیشه گرفت؟
من فقط تجربه خودم خواستم بنویسم تا هر کسی خواست استفاده کنه و بدردش بخوره تا شاید کمکی بشه
هر کی که " مطمئن " با یه سیستم دیگه فریم بیشتری میشه گرفت بگه تا شاید به دوستمون کمک بشه
لطفا فن بازی در نیارید و سعی کنید به بقیه کمک کنید

دوستان عزیز همگی سلام!
حقیقتا میخوام یه سیستم حداقل 1.200.000 و حداکثر 1.300.000 باشه بخرم.
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
2-طبق گفته ها قیمت ها الان به طرز فجیعی رفته بالا که دوباره 2تا دیدگاه هست اگه صبر کنم:
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت
حالا هرکی میتونه یه راهنمایی تر و تمیز بکنه بینهایت ممنون میشم...
اگه دیدم که موافقین فردا میرم میگیرم ولی اگه مخالفین یه چند ماه صبر میکنیم....

• Like
Reactions: arash gh
دوستان عزیز همگی سلام!
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
2-طبق گفته ها قیمت ها الان به طرز فجیعی رفته بالا که دوباره 2تا دیدگاه هست اگه صبر کنم:
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت

خیلی تغییر نکرده فقط چند تا قطعه مثلا هارد و رم افزایش یافته ولی بقیه خیلی تقییر نکرده!

شرمنده فرشید جان هی سوال میکنم.این سیستم چطوره؟
cpu: i5 2500
ram: 2*4gb corsair
mb: p8h67
vga: gtx 580 msi twin frozr 2
case: infinity
power: 785
خوبه اینا؟ با هم مچ هستن.
مانیتوره 27 اینچم دارم.از قدرت واقعی کارت میتونم به نحو احسنت استفاده کنم؟

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

اقا دودلمون نکنین.یکی میگه 6990 یکی....من برا گیم میخوام.6990 که 1 میلیونه.گرونه.
1600 میتونم برا سیستم بدم. ssd و hdd نمیخوام دارم.

منم موافقم ولی تفاوت کارت 590 یا 6990 با کارت رده پایینتر حدود 300 تومن هست که از مابه التفاوت پردازنده ی Phenom II x4 و یه پردازنده ی قوی Core i5/i7 خیلی بیشتره، در ضمن هزینه ی اضافی پردازنده رو وقتی رو گرافیک میزارن که مطمئن باشن پردازنده می تونه تمام راندمان گرافیک رو بده، نه مثل بنچمارک بالا کم بیاره.

سلام اقا فرشید قصد خرید سیستم دارم ولی اول میخوام این سیستممو اب کنم چند بفروشم
cpu:amd athlon 64 2x dual core 4400 2.31ghz
ram:2*1 buss 800 patriot and supertalent
mb: m2ne-sli asus
hdd:320 hitachi
vga: 8600gt 521 giga byte
+dvd writer.floppy dirve.power......
monitor:samsung bf 1731
بعد کی قیمت ها(هارد)میاد پایین همین الان برم بگیرم سیستم یا صبر کنم ممنون.

از 150 تا 200 تومن میشه قیمت گذاشت
هارد هم قراره برای شب کریسمس قیمتش متعادلتر بشه.

دوستان عزیز همگی سلام!
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت

قیمتها بخاطر بالا رفتن نرخ ارز سیر صعودی دارن، اگه دلار بشه 1700 تومن بعدا پشیمون میشن که چرا الان که 1380 تومن هست سیستم نخریدید! نمیشه پیش بینی کرد.

شرمنده فرشید جان هی سوال میکنم.این سیستم چطوره؟
سیستم خیلی خوبیه،
خرد 6990 که توصیه نمیشه، درایورهای AMD در 3 4 تا بازی اخیرا ارائه شده مرتب مشکل داشتن، خرید 590 هم برای سیستم 3 تومنی توصیه میشه فقط، راندمانش هم فقط در عرصه ی جهاد 3 بطور کامل استفاده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or