مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1- فرشید جان من الان یه هارد 2 ترابایت سامسونگ دارم میتونم یه هارد 2 ترابایت با یه مارک دیگه بگیرم بعد به صورت raid 0 ببندم ؟! این هاردمه

2- غیر از green x9 چه کیسه دیگه ای رو توصیه میکنید؟ از ظاهرش زیاد خوشم نمیاد

اگه SSD بخوای بخری که دیگه Raid کردن دلیلی نداره، بعدم هارد SSD در کنار هاردایی که Raid شدن به مرور راندمانش افت می کنه

اما بله، می تونی دو مدل مختلف رو Raid کنی، البته توصیه نمیشه که دو مدل مختلف رو Raid کنید.
برای کیس هم مدل CoolerMaster HAF-X بهترین مدلیه که میشه توصیه کرد، حدود 50 تومن گرونتره، مدلای HAF-932/922 هم هستن که ارزونترن.

فرشید جان چند مدل پد موس تا حدود 20 تومن که تو بازار گیر بیاد برای گیم بهم معرفی کنید ( اگه 20 تومن چیز خوبی نمشه تا 35 بگید)

واسه این میگم چند مدل بگید که اکه یکیش گیرم نیومد یکی دیگه بگیرم

موسم هم Logitech G9x است

ممنون
اگه بتونی Razer Goliathus رو بخری که خیلی خوب میشه، قیمتش حدود 35 تومن بود آخرین بار
مدل ارزونتر حرفه ای یا برند معتبر سراغ ندارم

سلام
می خواستم گرافیک ASUS - ATI RADEON EAH6950 بخرم . می خوام بدونم با پاور Memonex 540w جواب میده ؟

- Cpu : AMD Phenom II x6 1090T 3.20GHz
-MB : GA-MA770T-UD3

با پاوری از این برند توصیه نمیشه، پاور 600 وات به بالا هم برای این کارت توصیه میشه، مثل GREEN 635W.

با سلام خدمت دوستان اهل فن. یه راهنمایی در خصوص ارتقا میخواستم.
سیستم فعلی من :
Cpu : core 2 duo E8400 3Ghz
Vga: 9600 GeForce
حدودا 650 تومان هم بودجه دارم
اگه میشه یکم پیشنهاد بهم بدید
خیلی ممنونم

سیستم فعلی که ارزش ارتقاء نداره ، بهتره هر سه قطعه اصلی تعویض شه.
با این بودجه میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8p67
VGA : evga or zotac gts450 1gb

حدودا 675 تومن در میاد البته در صورتی که واسه بازی بخوای وگرنه بازم جای تغییر داره.

سیستم فعلی که ارزش ارتقاء نداره ، بهتره هر سه قطعه اصلی تعویض شه.
با این بودجه میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8p67
VGA : evga or zotac gts450 1gb

حدودا 675 تومن در میاد البته در صورتی که واسه بازی بخوای وگرنه بازم جای تغییر داره.

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون.

من سیستممو 80% واسه بازی میخوام بقیشم واسه نرم افزارای مهندسی مثل Solid work و Fluent.

خواستم بدونم به نظز شما GTS 450 بهتره یا GTX 550 TI ؟ بیشترم واسه بازی :d :d

خواهش
GTX550 TI که بدون شک سریعتره ولی شما بخوای تا اون حد هزینه کنی خوب یه 10 15 تومن دیگه هم بذار روش یدونه GTX460 1GB بگیر خیال خودتو راحت کن.

سلام دوستان یکی از اقوام گفته یه سیستم بهم پیشنهاد کن
خودم حقیقتا نمیدونم چی بگم
اگر شما میتونید یه سیستم توپ در حد 900 هزار تومن معرفی کنید
همه چی رو شامل بشه حتی موس و کیبورد و مانیتور

سلام اقا فرشید.
میخواستم کارت گرافیک GTX 560 TI و بقیه قطعاتمو از دبی بخرم.نظرتون چیه؟برادرم اونجا یه دوست هم داره.

موافق نیستم، گارانتی نداشته باشه بعدا مشکلی پیش بیاد دستت بجایی بند نیست.
مگر قطعات جانبی باشه که اینجا پیدا نمیشه، وگرنه قطعات اصلی رو بهتره با گارانتی داخلی بگیری.

خیلی ممنون
تصمیمو گرفنم که sapphire 6970 بگیرم .بهترین برند پاور چی پیشنهاد میدین ؟ و اگه میشه قیمتش هم بگین
بهترین برندش که CORSAIR و ENERMAX هستن، اما قیمتاشون بالاس، همون 635 وات گرین که گفتم کفایت می کنه، حدود 120 تومن هست.

سلام دوستان یکی از اقوام گفته یه سیستم بهم پیشنهاد کن
خودم حقیقتا نمیدونم چی بگم
اگر شما میتونید یه سیستم توپ در حد 900 هزار تومن معرفی کنید
همه چی رو شامل بشه حتی موس و کیبورد و مانیتور

900 که دیگه توپ نمیشه با مانیتور،البته اگه واسه بازی می خواد

CPU:INTEL Core i3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 460 1GB
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 1965

مدل HD 3000 در حد یه کارت مهمولی 50 یا 60 تومنی سرعت داره و تضمینی هم نیست که تمام بازیها رو بتونه اجرا کنه، اصلا بدرد بازی هم نمی خوره
کارت جدید بصورت کامل جایگزین کارت on Die میشه و برای بازیها از اون کارت جدید استفاده می شه ولی برای کارهایی نظیر Convert یا تبدیل فرمتها با فن آوری Quick Sync از گرافیک پردازنده استفاده میشه.

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 2 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X9

اینا میشن حدود 2540 . حالا توی این گرونی هارد شما دوتا 2 ترابایت هم می خوای؟ ، با این پول نمی تونی بگیری و به همون 1 ترابایت باید اکتفا کنی یه مدت

only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.

این مطلب ربطی به مادربرد نداره، فقط یادآوری کرده که سیستم عامل 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ از رم رو نمیشناسه، بهمین سادگی، بنابراین برای 4 گیگ یا بالاتر باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید.
برای مدل گرافیک که MSI پیشنهاد شده مشخصه که بهتره، فن قویتر و کم صداتری نسبت به فن استوک EVGA داره و حرارت پایینتری هم داره، اون 80 مگاهرتز تفاوت محسوسی در سرعت ایجاد نمی کنه.

ممنون از راهنماییتون
ولی شما که میگید این رم 3 ربطی به مادر برد نداره اگه یه نگاهی به مشخصات p67 و p67 le بندازید مدل le فقط این چیزا نوشته یعنی احتمالا مدل p67 این محدودیتا نداره پس فکر کنم به مادر برد ربط داره و یه چیز دیگه اینکه اخر نگفتید این محدودیت مال هر ماژول هست یا مال مجموع مثلا اگه 2 تا 2گیگ بزارم 4 میشه یا 3 یا نه اگه 2تا 4 بزارم هر کدوم میشن 3 که مجموعا میشه 6
راجب به گرافیک بین evga و msi قانع شدم اما هنوز msi گیرم نیومده یه sapphire 6950 dirt3 special edition گیر اوردم میگه 390 نظرتون راجع به اون چیه بازم اگه msi از این قویتره بگردم msi گیر بیارم مرسی

ممنون از راهنماییتون
ولی شما که میگید این رم 3 ربطی به مادر برد نداره اگه یه نگاهی به مشخصات p67 و p67 le بندازید مدل le فقط این چیزا نوشته یعنی احتمالا مدل p67 این محدودیتا نداره پس فکر کنم به مادر برد ربط داره و یه چیز دیگه اینکه اخر نگفتید این محدودیت مال هر ماژول هست یا مال مجموع مثلا اگه 2 تا 2گیگ بزارم 4 میشه یا 3 یا نه اگه 2تا 4 بزارم هر کدوم میشن 3 که مجموعا میشه 6
راجب به گرافیک بین evga و msi قانع شدم اما هنوز msi گیرم نیومده یه sapphire 6950 dirt3 special edition گیر اوردم میگه 390 نظرتون راجع به اون چیه بازم اگه msi از این قویتره بگردم msi گیر بیارم مرسی

دفعه ی پیش یه جواب واضح و روشن داده شد و گفتم که ربطی به مادربرد و ماجول نداره، دوباره شما منو ارجاع می دی به صفحه ی سازنده؟؟!

شما تمام اسلاتهای مادربرد P67 یا LE رو با ماجولهای 4 یا 8 گیگ هم پر کنی که جمعشون بشه 16 یا 32 گیگ هیچ کدومشون توی ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ نمیشن، ویندوز نمی تونه بالاتر از 3 گیگ رو ببینه، این محدودیت از سالهای ابتدایی افزایش رم متعارف PC ها به 4 گیگابایت وجود داشت و خیلی قدیمی و نخ نما شده هست،فک کنم روشن باشه.

راجع به گرافیک هم اون مدلی که پیدا کردی اگه 2 گیگ باشه هم خوبه ولی یکم گرونه، مدلهای یکسان از برندهای مختلف تفاوتشون نمی تونه زیاد باشه چون فقط فرکانسشون تفاوت می کنه و بین 5 تا 10 درصد تفاوت سرعت ایجاد می کنه. مهم کم صدا بودن خنک کننده هست.

یه هارد 2TB بعنوان هارد دوم میخوام .
هارد اصلی WD 2TB Black هست.به نظر اساتید WD 2TB Green خوبه ؟ چه قیمته الان ؟

هاردای سری GREEN بیشتر بدرد آرشیو کردن و بک آپ فایلا و چند رسانه ایها می خورن، بعنوان هارد دوم انتخاب بدی نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or