مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z68V-RPO
VGA: Geforce GTX 590 3GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:1035W GREEN
CASE:GREEN X9

اون هارد رو هم می تونید کنار این SSD قرار بدید، مشکلی نیست.
SSD هم بالاتر 240 گیگ هست که حدود 800 قیمت داره و ارزش خرید نداره، از مدلای متفرقه یا نسل قبلی هم 256 گیگ هست ولی خیلی کنتره و بدرد خرید نمی خوره، یا باید سریعترین SSD رو بخری یا اصلا نخری.

میشه قیمت نهایی این سیستم رو بگید؟
SSD بیشتر از HDD عمر میکنه؟

میشه قیمت نهایی این سیستم رو بگید؟
SSD بیشتر از HDD عمر میکنه؟

حدود 2700 میشه
عمر SSD با HDD تفاوتی نمی کنه اما تا حد زیادی به دفعات نوشته شدن روی SSD بستگی داره، با مقیاس الگوریتمهای یه PC عادی ممکنه تا ده ها سال هم مشکلی پیدا نکنه. البته قطعات PC هیچ کدوم تا یه همچین مدتی استفاده نمی شن.

سلام
یه سیستم(فقط کیس ) تا 1.100 تومن واسه دوستم میخاستم جم کنم.دوستان چی پیشنهاد میدن؟

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500 GB
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

سلام همگی.اقا یه سوال خداوکیلی بدون تعصب بهم بگین. gtx 590 بهتره یا 6990
میخوام یکیشو بگیرم.
2100 بودجه دارم بقیه سیستمو میتونین پیشنهاد بدین اقا فرشید؟ بیشتر برا گیم.ممنون عزیزان. یه مقایسه کلی هم بین این دو کارت اگه بشه بزارین ممنون میشم.

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 AM ارسال شده بود ----------

و سوال دیگه اینکه با این بودجه 2100 که دارم بدم لپ تاپ بهتره یا خرج کیس کنم؟
خودم سخت موندم.یه راهنمایی میکنین؟

سلام دوستان
هاردهایی با سرعت 5400 Rpm چقدر تفاوت سرعت دارن با هاردهایی با سرعت 7200 Rpm
یا این buffer چی هست و به چه درد میخوره و 32mb buffer با 64mb buffer چقدر فرق دارن؟

آخرین ویرایش:
سلام همگی.اقا یه سوال خداوکیلی بدون تعصب بهم بگین. gtx 590 بهتره یا 6990
میخوام یکیشو بگیرم.
2100 بودجه دارم بقیه سیستمو میتونین پیشنهاد بدین اقا فرشید؟ بیشتر برا گیم.ممنون عزیزان. یه مقایسه کلی هم بین این دو کارت اگه بشه بزارین ممنون میشم.

و سوال دیگه اینکه با این بودجه 2100 که دارم بدم لپ تاپ بهتره یا خرج کیس کنم؟
خودم سخت موندم.یه راهنمایی میکنین؟
توی هیچ پیشنهادی و هیچ وقت مشاوران این تاپیک تعصب ندارن،
توی سرعت خام که 6990 بهتره، اما مشکلات مداوم درایورهای AMD مخصوصا در حالت CF از اولویت خرید کارت دو هسته ای 6990 کم می کنه و GTX 590 پیشنهاد می شه.

CPU:INTEL Core I5 2500K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D
VGA:GTX 590 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
POWER:885W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
حدود 2160 میشه.

با این بودجه اگر بخواید لپ تاپ بگیرید بهترین دستگاهی که می خرید شاید تا یک سوم دستگاه PC هم توی بازیها سرعت نداشته باشه.

سلام دوستان
هاردهایی با سرعت 5400 Rpm چقدر تفاوت سرعت دارن با هاردهایی با سرعت 7200 Rpm
یا این buffer چی هست و به چه درد میخوره و 32mb buffer با 64mb buffer چقدر فرق دارن؟

تفاوت سرعتشون برای PC محسوس هست، هر چی دور چرخیدن سیلندر ها بیشتر باشه سرعت خوندن و نوشتن هم بیشتر میشه.
بافر هم یه حافظه ی سریع از جنس Dram -مثل رم- هست که موقع خوندن و نوشتن از سیلندرها بین سیستم و هارد بعنوان واسطه عمل می کنه و بخاطر سرعت خیلی بیشترش ممکنه بعضی عملیات I/O رو سریعتر کنه. 32 و 64 مگابایت بافر هم توی بیشتر تست ها فرق زیادی نشون ندادن.

با بودجه ی 450 چه سیستمی می تونم بردارم ؟؟؟ البته Hard را نگه می دارم 500 هست ..... بعد باید Power را هم عوض کنم , 3 سال پیش سیستم را گرفتم ؟

سیستمی که بتونم BF3 یا بازهای گرافیک خور را به صورت High Graphic و با Resolution بالا اجرا کنم

ببخشید زیاد سوال میکنم.
فرق اینا چیه؟کدوم بهتره؟
OCZ AGILITY 3 120GB SATA III 2.5" SSD
OCZ VERTEX 3 120GB SATA III 2.5" SSD
OCZ VERTEX 3 MAX IOPS 120GB SATA III 2.5" SSD

کنترلر تمام این مدلها Sandforce 2281 هست اما:
AGILITY 3 از NAND های Async استفاده می کنه که سرعتشون به نسبت کمتر هست، از ممدل Vertex 3 حدود 10 تا 15 درصد کندتره
VERTEX 3 از NAND های Sync استفاده می کنه که سرعتشون بالاست، رده های اول رو توی فن آوری SSD ها دارن
VERTEX 3 MAX IOPS از NAND Flash های 32 نانومتری ساخت Toshiba استفاده می کنه که سرعتشون از NAND های مدل VERTEX 3 هم بیشتره و بنابراین راندمان تا حدود 20 درصد سریعتر هم میشه در بعضی عملیات.

با بودجه ی 450 چه سیستمی می تونم بردارم ؟؟؟ البته Hard را نگه می دارم 500 هست ..... بعد باید Power را هم عوض کنم , 3 سال پیش سیستم را گرفتم ؟

سیستمی که بتونم BF3 یا بازهای گرافیک خور را به صورت High Graphic و با Resolution بالا اجرا کنم
با 450 تومن سیستمی که بشه باهاش بازی سنگین عرصه ی جهاد رو تنظیمات بالا زد نمیشه بست، با این پول اصلا سیستم بازی نمیشه بست.
بودجه رو بیشتر کن تا سیستم معرفی کنم.

سلام خدمت اساتید عزیز
مادربورد asus p8h67 رام با باس 1666 ساپورت می کنه؟ 8gb رام هم می خواستم, بهترین انتخاب, قیمت مهم نیست.
ممنون
ساپورت نمی کنه، ولی با توجه به قیمت ماجولها ارزش نداره کمتر از باس 1600 رو بخری.

شما به پست هایی که رد و بدل شد توجه کردی ؟! اصلا پست من رو خوندی ؟ تکرار این سوال چه معنی داره ؟

سلام دوستان. کانفیگ یه سیستم های اند گیمینگ میحوام قیمت مهم نیست...
بدون محدودیت قیمت میشه این :

CPU : intel i7 2600k
RAM : corsair dominator-gt 8gb 4*2gb ddr3 2000
MAIN : asus maximus iv extreme
VGA : asus 2*gtx580 dcuii
HDD : wd caviar black 2tb 64mb
SSD : ocz vertex 3 120gb
ODD : pioneer bd-rw & bd-rom
POWER : enermax revolution 85+ 1050w
CASE : coolermaster haf-x

حدودا 4.150 در میاد ، با این سیستم شما راحت میتونی به سمت ماه یا اون اطراف سفر کنی !
سلام دوستان
لطفا یه سیستم با بودجه 1 تومن که فقط شامل cpu,vga,ram,mb و power باشه رو معرفی کنید:x
برا گیم هم میخواستم
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus sabertooth p67
VGA : evga gtx560 ti
POWER : green gp685b

حدودا 1.020 1.025 در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or