مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همگی
به نظر شما بهترین کیس برای بازی چیه که تهویه و خنک کنندگی خوبی داشته باشه؟
با سایز استاندارد فروم هم بنویسید میشه خوند !
کیس بازی که معنی نمیده !
خوب بیشتر سلیقه ای تا اینکه کسی بخواد نظر بده ، بستگی به بودجه شما هم داره چون میشه از 50 تومن پیشنهاد داد تا...
سلام!
اگه ممکنه یه مودم وایرلس خوب و قوی بهم معرفی کنید. قیمتش مهم نیست فقط ترجیحا از مدلهای جدیدتر باشه تا توی شبکه هایی مثل xbl و psn مشکل nat و قطعی نداشته باشم.
ممنون...
شما از کدوم isp سرویس میگیری ؟! در کل من Linksys WAG120N رو پیشنهاد میدم در صورتیکه ispت با این مودم مشکلی نداشته باشه.

آخرین ویرایش:
خیر در حال حاضر 4GB رم برای اکثر بازیها و برنامه ها کافیه !
در مورد OC هم این بستگی به مین و همینطور RAMهای شما داره که تا چه اندازه فرکانس رو بشه بالا برد.
سیستم شما الان با بازی خاصی یا کلا بازیها مشکلی داره ؟!

با چندتا بازی در حداکثر تنظیمات مشکل دارم البته در رزولشن 1080p
اسم بازی ها اینه :
witcher 2
metro 2033
crysis 2 dx11
تواین بازی ها در حداکثر جزییات و بدون آنتی آنالزینگ بین 27 تا 31 فریم میگیرم و میخوام که زیر 30 نیاد
cpu :amd 965
mb:ga ma770t-ud3p
سی پی یو رو با فن استاک تا 3.8Ghz و 4 میبرم ولی دماش زیاده میره طرف 65 و 66 درجه و برایه همین الان بیشتر از 3.7Ghz نمیزارمش
4gig رم دارم که رو 1600Mhz هستن
و کارتم Sapphire 6870 @ 985/4800

شما از کدوم isp سرویس میگیری ؟! در کل من Linksys WAG120N رو پیشنهاد میدم در صورتیکه ispت با این مودم مشکلی نداشته باشه.
فعلا که از فن آوا دارم باید زنگ بزنم بپرسم...از d-link چی پیشنهاد میکنید؟؟

با سایز استاندارد فروم هم بنویسید میشه خوند !
کیس بازی که معنی نمیده !
خوب بیشتر سلیقه ای تا اینکه کسی بخواد نظر بده ، بستگی به بودجه شما هم داره چون میشه از 50 تومن پیشنهاد داد تا...
:d:d:d
منظورم از کیس مخصوص بازی اینه که وقتی داری بازی میکنی قطعات حرارت زیادی تولید میکنن دیگه. پس باید یه کیس با تهویه و سیستم خنک کنندگی خوب داشته باشی که نخوای درهاش رو باز کنی پنکه روش باز کنی!!!!!
من خودم کیس Green:Falcon رو انتخاب کردم

اسم بازی ها اینه :
witcher 2
metro 2033
crysis 2 dx11
تواین بازی ها در حداکثر جزییات و بدون آنتی آنالزینگ بین 27 تا 31 فریم میگیرم و میخوام که زیر 30 نیاد
سی پی یو رو با فن استاک تا 3.8Ghz و 4 میبرم ولی دماش زیاده میره طرف 65 و 66 درجه و برایه همین الان بیشتر از 3.7Ghz نمیزارمش
خوب این حداکثر توان کارت شما هستش با اینکه OC هم شده ، تو اون Resـی که شما داری بازی میکنه بیشتر کارتا کم میارن دیگه 6870 که جای خود داره ، با بالاتر بردن فرکانس CPU هم تغییر خاصی ایجاد نمیشه !
تا اونجایی که یادمه با Linksys مشکلی نداشت حالا خودت یه آمار بگیر ، مدلای جدید D-Link هم تنظیمات سختی دارن و راه اندازی شون هم کار هر کسی نیست.
در کل DSL-2740U یا کمتر DSL-2730U رو میتونی در نظر بگیری.
منظورم از کیس مخصوص بازی اینه که وقتی داری بازی میکنی قطعات حرارت زیادی تولید میکنن دیگه. پس باید یه کیس با تهویه و سیستم خنک کنندگی خوب داشته باشی که نخوای درهاش رو باز کنی پنکه روش باز کنی!!!!!
بله من منظور شما رو متوجه شدم ولی تو خرید و کلا بازار نمیگن کیس گیمینگ ، در کل مهم نیس !
Falcon هم کیس خوبیه تو اون رنج قیمت infinity رو هم میتونی در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:
اسم بازی ها اینه :
witcher 2
metro 2033
crysis 2 dx11

این بازییهایی که نوشتی سنگین ترین گرافیک ها رو دارن
پردازندت که در سطح خوبیه ولی گرافیکت در سطح متوسط هست، واسه اون بازیها باید یه GTX 570 یا 6970 بگیری اگر می خوای فریم خیلی بهتری بگیری توی 1080

با فن آوا هم مشکلی نداره اون مودم،
از Dlink هم 2730 یا 2750 توصیه میشن.

:d:d:d

کیس X5و Infinity هم انتخابای بهتری هستن.

کیس X5و Infinity هم انتخابای بهتری هستن.

ممنون
میشه یکی رو به عنوان بهترین از بینشون انتخاب کنین؟
از این مدلا کدومش پیشنهاد میشه؟
Armor A60 یا enermax phoenix neo یا cooler master CM 690
جز گرین کیسای خوب دیگه ای پیدا نمیشه؟

---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

تو خرید و کلا بازار نمیگن کیس گیمینگ

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=case+haf+922&cid=14405320350878661158&ei=QdbMTsLEOMbm4Ab4oeiqCQ&ved=0CAwQrRI

آخرین ویرایش:
اساتید این مانیتوره lg D2342P 3D خوبه ؟؟؟؟ تو این دورو ورا ( 450 ت ) چیزه بهتری 3D هست ؟؟؟؟

اگر به هوای 3D بودنش می خوای بخری که مدلای Passive 3D مثل این ممکنه برای دیدن فیلم سه بعدی ایدهآل باشن ولی برای بازیهای سه بعدی بهترین انتخاب نیستن، مدلایی که عینک اکتیو دارن گرونتر هم هستن، بهترینشون مدلای NVIDIA 3DVision ساپورت هست. کارت گرافیک قوی هم براشون نیاز هست.

ممنون
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=case+haf+922&cid=14405320350878661158&ei=QdbMTsLEOMbm4Ab4oeiqCQ&ved=0CAwQrRI

مدل INFINITY کیفیت ساخت بهتر و فضای بیشتری داره.
مدلای ThermalTake Armor A60 و CM 690 هم هر دو مدلای خوبین و سلیقه ی شماست که کدوم رو انتخاب کنید.

بجز اینا مدلای CoolerMaster HAF-912/932 و مدل عالی HAF X هستن که قیمتای خیلی بالاتر و امکانات خیلی بیشتری هم دارن.

سلام دوستان یک کیس میخوام دور و بر 120 که usb3 هم داشته باشه.من خودم infinity رو در نظر داشتم ولی به خاطر نداشتن usb3 ازش فعلا گذشتم.لطفا x5 رو پیشنهاد ندید چون که با این که امکاناتش خیلی خوبه ولی خیلی زشته.)x

خوب به غیر از X5 میتونی Falcon یا بالاتر X9 رو در نظر بگیری البته میتونی هر کیسی که مد نظرت هست (حتی USB3 ساپورت نباشه) رو انتخاب کنی و در کنارش یدونه از این مبدلای 5.25 بگیری که انواع ورودی و خروجی ها و همینطور USB3 روش قرار گرفته و فابل استفاده س.
ممنون

---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

عجب داستانی شده ، بله شما درست می فرمایید من اشتباه میکنم !

آخرین ویرایش:
سلام زحمتکشان عرصه سخت افزار >:d<
میشه یه مادربرد با چیپست z68 بهم معرفی کنید
امکانات اورکلاک داشته باشه محض سرگرمی ولی علاقه ای به CF یا SLI ندارم
تکنولوژِی های روز رو هم داشته باشه
بودجه هم 250 تومن یکم بالا پایین اگه چیز خفنی باشه(fatherbord) تا 300 هم میتونم بدم

نظرتون در مورد asrock Z68 Extreme4 Gen3 یا asrock z68 pro3 gen3 چیه؟ قیمتاشون چنده؟ و میشه راحت گیر آورد؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------
سی پی رو میخوام 2500k بگیرم و توی سایت اینتل در موردش نوشته:

Memory Types: DDR3-1066/1333

این یعنی اینکه استفاده از رمهای 1600 کار بیخودیه؟ شما چجور رمی رو پیشنهاد میدین (با حدود 100 تومن)

آخرین ویرایش:
سلام.با حدود 1600 چه کیسی میتونم ببندم؟مخصوص گیم باشه.
جوری باشه که قطعات با هم مچ باشنو بهترین کارایی بده.
ممنون

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA: Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:635W GREEN
CASE:ANTEC 900

سلام زحمتکشان عرصه سخت افزار >:d<
میشه یه مادربرد با چیپست z68 بهم معرفی کنید
امکانات اورکلاک داشته باشه محض سرگرمی ولی علاقه ای به CF یا SLI ندارم
تکنولوژِی های روز رو هم داشته باشه
بودجه هم 250 تومن یکم بالا پایین اگه چیز خفنی باشه(fatherbord) تا 300 هم میتونم بدم

نظرتون در مورد asrock Z68 Extreme4 Gen3 یا asrock z68 pro3 gen3 چیه؟ قیمتاشون چنده؟ و میشه راحت گیر آورد؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------
سی پی رو میخوام 2500k بگیرم و توی سایت اینتل در موردش نوشته:

Memory Types: DDR3-1066/1333

این یعنی اینکه استفاده از رمهای 1600 کار بیخودیه؟ شما چجور رمی رو پیشنهاد میدین (با حدود 100 تومن)

می تونی ASUS P8Z68V-PRO رو بخری، امکاناتش کامله، Gene 3 هم داره

مادربرد با بودجه کلی سیستم مشخص میشه و بتنهایی ملاک سرعت سیستم نیست.

سلام دوستان یک کیس میخوام دور و بر 120 که usb3 هم داشته باشه.من خودم infinity رو در نظر داشتم ولی به خاطر نداشتن usb3 ازش فعلا گذشتم.لطفا x5 رو پیشنهاد ندید چون که با این که امکاناتش خیلی خوبه ولی خیلی زشته.)x

من infinity دارم ..... کی گفته usb3 نداره؟؟؟ دو تا پورت داره.....فقط بدیش اینه که پشت کیسن.....جلو فقط usb2 داره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or