مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان عزیز همگی سلام!
حقیقتا میخوام یه سیستم حداقل 1.200.000 و حداکثر 1.300.000 باشه بخرم.
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
2-طبق گفته ها قیمت ها الان به طرز فجیعی رفته بالا که دوباره 2تا دیدگاه هست اگه صبر کنم:
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت
حالا هرکی میتونه یه راهنمایی تر و تمیز بکنه بینهایت ممنون میشم...
اگه دیدم که موافقین فردا میرم میگیرم ولی اگه مخالفین یه چند ماه صبر میکنیم....

• Like
Reactions: arash gh
دوستان عزیز همگی سلام!
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
2-طبق گفته ها قیمت ها الان به طرز فجیعی رفته بالا که دوباره 2تا دیدگاه هست اگه صبر کنم:
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت

خیلی تغییر نکرده فقط چند تا قطعه مثلا هارد و رم افزایش یافته ولی بقیه خیلی تقییر نکرده!

شرمنده فرشید جان هی سوال میکنم.این سیستم چطوره؟
cpu: i5 2500
ram: 2*4gb corsair
mb: p8h67
vga: gtx 580 msi twin frozr 2
case: infinity
power: 785
خوبه اینا؟ با هم مچ هستن.
مانیتوره 27 اینچم دارم.از قدرت واقعی کارت میتونم به نحو احسنت استفاده کنم؟

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

اقا دودلمون نکنین.یکی میگه 6990 یکی....من برا گیم میخوام.6990 که 1 میلیونه.گرونه.
1600 میتونم برا سیستم بدم. ssd و hdd نمیخوام دارم.

به نطر شما آیا اگه اون پولی رو که میخواد برای اون چیپ و سی پی یو خرج بکنه روی کارت گرافیک بزار و 6990 یا 590 بگیره فریم بیشتری نمیگیره ؟
من که دیدم دوستم فریم 92 میگرفت ولی با اون سیستم میبینی 60 فریم بیشتر نمیشه گرفت
اون سمت همه چی به دلاره و اینجا به تومن برای همین ما باید سیستم رو نسبت به بازار خودمون و با استفاده از اطلاعات سایت های معتبر پیشنهاد بدیم
باز هم میگم سیستم دوستم رو که من نوشتم برای " گیم " بهتر نه برای کار با نرم افزارهای حرفه ای مثل اوتوکد و مطلب و ......
من فقط تجربه خودم رو نوشتم و همین

منم موافقم ولی تفاوت کارت 590 یا 6990 با کارت رده پایینتر حدود 300 تومن هست که از مابه التفاوت پردازنده ی Phenom II x4 و یه پردازنده ی قوی Core i5/i7 خیلی بیشتره، در ضمن هزینه ی اضافی پردازنده رو وقتی رو گرافیک میزارن که مطمئن باشن پردازنده می تونه تمام راندمان گرافیک رو بده، نه مثل بنچمارک بالا کم بیاره.

سلام اقا فرشید قصد خرید سیستم دارم ولی اول میخوام این سیستممو اب کنم چند بفروشم
cpu:amd athlon 64 2x dual core 4400 2.31ghz
ram:2*1 buss 800 patriot and supertalent
mb: m2ne-sli asus
hdd:320 hitachi
vga: 8600gt 521 giga byte
+dvd writer.floppy dirve.power......
monitor:samsung bf 1731
بعد کی قیمت ها(هارد)میاد پایین همین الان برم بگیرم سیستم یا صبر کنم ممنون.

از 150 تا 200 تومن میشه قیمت گذاشت
هارد هم قراره برای شب کریسمس قیمتش متعادلتر بشه.

دوستان عزیز همگی سلام!
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت

قیمتها بخاطر بالا رفتن نرخ ارز سیر صعودی دارن، اگه دلار بشه 1700 تومن بعدا پشیمون میشن که چرا الان که 1380 تومن هست سیستم نخریدید! نمیشه پیش بینی کرد.

شرمنده فرشید جان هی سوال میکنم.این سیستم چطوره؟
سیستم خیلی خوبیه،
خرد 6990 که توصیه نمیشه، درایورهای AMD در 3 4 تا بازی اخیرا ارائه شده مرتب مشکل داشتن، خرید 590 هم برای سیستم 3 تومنی توصیه میشه فقط، راندمانش هم فقط در عرصه ی جهاد 3 بطور کامل استفاده میشه.

دوستان عزیز همگی سلام!
اینجا دوتا سوال مطرحه:
1-میگین بخرم
الف-قیمت ها بالاتر میرن
ب-افت قیمتو خواهیم داشت
اون طوری که من اطلاع دارم از بعد از کریسمس قیمت ها در بازار ما افزایش پیدا میکنه و هر چی به نوروز نزدیکتر میشیم شیب افزایش قیمت زیاد تر میشه
اگه تا قبل از نوروز میخوای بگیری الان بهترین موقعیت

Biostar چطور وِندوریه؟ مثل فاکسکان آشغاله یا از فاکسان بهتره؟
وندور ، حالا چرا وندور ؟! :d منظورت از آشغال بودن رو متوجه نمیشم ولی فاکسکان یکی از بزرگترین تولید کننده های قطعات هستش و واسه اکثر برندای مارکت هم قطعه و حتی مین میزنه !
سلام من یه هارد با سرعت بالا میخواستم.
ترجیحا sata III باشه.
هاردای seagate barracuda چطورن؟
تو هاردای مکانیکی یا همون HDD این SATA III فقط جنبه ی تبلیغاتی داره ، هیچ افزایش کارایی محسوسی در کار نیست ! به عبارت دیگه شما پولتو میریزی دور.

سلام من یه هارد با سرعت بالا میخواستم.
ترجیحا sata III باشه.
هاردای seagate barracuda چطورن؟

اگر سرعت بالا واست مهم هست باید SSD بخری، یه مدل از نسل جدیدش 3 یا 4 برابر سریعترین هارد ها سرعت داره ولی ظرفیتشون محدوده، مدل 120 گیگی حدود 350 تومن هست. هاردای معمولی بیشتر از 140 مگ سرعت خوندن ندارن ولی SSD جدید بالای 500 مگ سرعت خوندن داره.

اگر سرعت بالا واست مهم هست باید SSD بخری، یه مدل از نسل جدیدش 3 یا 4 برابر سریعترین هارد ها سرعت داره ولی ظرفیتشون محدوده، مدل 120 گیگی حدود 350 تومن هست. هاردای معمولی بیشتر از 140 مگ سرعت خوندن ندارن ولی SSD جدید بالای 500 مگ سرعت خوندن داره.

تو هاردای مکانیکی یا همون HDD این SATA III فقط جنبه ی تبلیغاتی داره ، هیچ افزایش کارایی محسوسی در کار نیست ! به عبارت دیگه شما پولتو میریزی دور.
خوب پس چند تا هارد با سرعت 7200 بهم پیشنهاد بدید.
سرعت بالای 7200 هم هست؟
هاردای اکسترنال که USB.3 رو ساپورت میکنن سرعت بالاتری ندارن؟
راسته این هاردای سری seagate barracuda مشکل دارن بعضیاشون؟

آخرین ویرایش:
خوب پس چند تا هارد با سرعت 7200 بهم پیشنهاد بدید.
سرعت بالای 7200 هم هست؟
هاردای اکسترنال که USB.3 رو ساپورت میکنن سرعت بالاتری ندارن؟
راسته این هاردای سری seagate barracuda مشکل دارن بعضیاشون؟

توی رده ی ظرفیت 1 ترابایت به بالا بیشتر مدلهای موجود دور پایین( 5900 و 5400 دور هستن)
تنها مدلی که شاید بشه پیدا کرد مدل WD BLACK 1TB هست که 7200 دور هست و با قیمت خیلی بالا تر از قیمت جهانی فروش میره.

مدلهای Barracuda هم هیچ مشکلی ندارن، اونی که میگه دارن باید بگه مشکل دارن یعنی چی دقیقا!

اول از آقا رامین تشکر کنم که برگشن. یه مدت طولانی نبودین من جای آقا فرشید خسته شدم. بنده خدا دست تنها داشت تاپیک رو اداره میکرد.

یکی از دوستان میخواد i3 2100 بگیره بدون کارت گرافیک برای سیستم (برای کار غیر بازی) فقط نمیدونه حالا که کارت گرافیک نداره مانیتور به چی وصل میشه؟! :d
مادربوردهای 1155 خروجی ای چیزی دارن؟

مرسی.

توی رده ی ظرفیت 1 ترابایت به بالا بیشتر مدلهای موجود دور پایین( 5900 و 5400 دور هستن)
تنها مدلی که شاید بشه پیدا کرد مدل WD BLACK 1TB هست که 7200 دور هست و با قیمت خیلی بالا تر از قیمت جهانی فروش میره.

مدلهای Barracuda هم هیچ مشکلی ندارن، اونی که میگه دارن باید بگه مشکل دارن یعنی چی دقیقا!
خوب همین barracuda ها 7200 هستن دیگه. ولی چرا یک ترابایت سیگیت اینقدر ارزونتر از یک ترابایت وسترنه؟
چند نفر میگفتن بعضی از این هاردا باید firmware شون رو آپدیت کنی وگر نه بعد از یه مدت سیستم دیگه هارد رو نمیشناسه

اول از آقا رامین تشکر کنم که برگشن. یه مدت طولانی نبودین من جای آقا فرشید خسته شدم. بنده خدا دست تنها داشت تاپیک رو اداره میکرد.

یکی از دوستان میخواد i3 2100 بگیره بدون کارت گرافیک برای سیستم (برای کار غیر بازی) فقط نمیدونه حالا که کارت گرافیک نداره مانیتور به چی وصل میشه؟! :d
مادربوردهای 1155 خروجی ای چیزی دارن؟

مرسی.
منم از رامین جان ممنونم، قبل از من توی این تاپیکها بوده و بیشتر از من هم وقت گذاشته
خب مادربرای مخصوص 2100 که H67 وH61 هستن و روی خودشون پورت خروجی VGAو DVI و حتی HDMI هم دارن، جای نگرانی نیست.

خوب همین barracuda ها 7200 هستن دیگه. ولی چرا یک ترابایت سیگیت اینقدر ارزونتر از یک ترابایت وسترنه؟
چند نفر میگفتن بعضی از این هاردا باید firmware شون رو آپدیت کنی وگر نه بعد از یه مدت سیستم دیگه هارد رو نمیشناسه

خیر این مدلای توی بازار ما از برند Seagate Barracuda LP هستن بیشتر که 5900 دور هستن، برای 1 ترابایتش دیگه Barracuda 7200.12 کم پیدا میشه، مدلای Black از وسترن رو هم چون دارن به اسم دور بالا می فروشن قیمتش رو هم خیلی بالاتر اعلام می کنن

اگه مشکل Firmware باشه کهخود سازنده اعلام می کنه، من تا حالا روی مادربردای ASUS نسل جدید همچین چیزی ندیدم.

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز من،یه سیستم قیمت کردم که به شرح ذیل است!!!:d
CPU= core i3-2100---------------------205.000
MAINBOARD = P8P67 asus---------------205.000
RAM = 4gb DDR 3----------------------40.000
VGA = 6870-DDR5---------------------------340.000
HDD = 500 gb sata------------------------------135.000
فعلا اینا قطعات اصلی هستن.
لطفا هر کی میتونه یه نظر و راهنمایی بکنه.از همتون ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or