میشه یه جای هارد معمولی یه ssd خرید؟
آخه اینجا http://www.bazicenter.com/pc/articles/159/page/14?pt=item دیدم شما هم ssd نوشتین هم Hdd گفتم شاید باید دو تا رو باهم بزاریم.
اینا رو این مادر بورد سوار میشن؟
POWER: GB685B Green
CPU: Intel core i7 2600K
VGA: NVIDIA GeForce GTX 580
Motherboard : ASUS P8P67 PRO
شما چه رَم و فن CPU رو پیشنهاد میکنین؟
الان یه هارد 500 دارم میتونم کنارش یه ssd بزارم؟
مدل مادر بورد الانم ASUS P5P43TD .هست و هارد 500 که گفتم روش نصبه حالا میشه این هارد رو رو اون مادر بوردی که گفتم (ASUS P8P67 PRO) بزارم؟
هارد SSD هم درست مانند هارد معمولی توی سیستم عمل می کنه ولی بخاطر ظرفیت پایینش معمولا با یه هارددیسک مکانیکی معمولی پر ظرفیت توی سیستم استفاده میشه
هم روی مادربرد قدیمی سوار میشه و هم با مادرربرد جدیدی که گفتی بخوبی کار می کنه
سلام اقا فرشید.تصمیم گرفتم این قطعاتو بردارم.ببین خوبه
vga:gtx 580
moterboard: asus p8h67
cpu: core i5 2500
power:685
راستی گرافیکو از کدوم برند بگیرم؟ موندم خودم
با این سیستم تقریبا تا چند وقت دیگه خیالم راحته؟در ضمن رم 4 هم خودم دارم
بله، خیلی هم خوبن
گرافیک رو از برند ASUS و مدل GTX 580 DCUII و یا MSI TWIN FRZR II رو بخری که هر دو فنهای بی صدای عالی دارند.
تا 3 سال برای کل سیستم و حداقل دوسال برای گرافیک میشه روش حساب کرد.
امروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
بخاطر سیل تایلند و تعطیلی کارخانه های شرکت WD هست. بنظر میاد تا 2 یا 3 ماه آینده این قیمتها پابرجا باشه.
دقیقا.من هم امروز ولیعصر قیمت کردم خیلی رفته بالا.
یه هارد اکسترنال 1 ترا و usb3 میخواستم.بدون آداپتور.بهترین برند کدوم هست؟؟
و یه هارد SSD 120 میخوام برای لپتاپ MSI GT680.کل بازارو گشتم نیست.کسی جایی سراغ داره برم بگیرم و چه مارکی بهتر هست؟؟
هارد اکسترنال هم روزانه قیمتهاش بالا میره، قیمت فضایی پیدا کرده، از برندهای WD و SEAGATE می تونی بخری
اما هارد SSD این مشکلات رو نداره و موجود هم هست، مدل OCZ VERTEX 3 مدلهای 120 گیگیش موجود هست که از سریعترین مدلهای دنیا هستن.

henom II 840