مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

files_articles__16416035[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

کیس GREEN X9 که موجود هست و خیلی هم عالیه، ولی دو برابر این مدل INFINITY قیمت داره و برای این بودجه پیشنهاد نمیشه،
اون SSD رو هم همونطور که دوستان گفتن می تونی برای گرافیک پولش رو هزینه کنی، اما تاثیر راندمان SSD رو هم توی سیستم دست کم نگیرید، بیشتر از اونی هست که فکر می کنید، من حذف کردنش رو توصیه نمی کنم، تمام سایتهای معتبر هم توی این محدوده قیمت حتما یه مدل SSD جدید لحاظ می کنن.

.

من دستکم نمیگیرمش اما واقعا برام سخته 220 تومن بدم 60 گیگ هارد بخرم (حالا هر چقدر که بخواد سریع باشه) من الان حدودا دوترا بایت هارد پر دارم و اگه بخوام 60 گیگ اضافه کنم به صرفم نیس برای همین میخوام حذفش کنم گرافیک 580 بگیم و پاور 785 هم بگیرم مشکلی برام بوجود نمیاد؟

آخرین ویرایش:
میخوام یه کیس کامل بخرم و بودجه هم 800 هزار تومنه
CPU حتما از سری core i5 سندی بریدج باشه
4 گیگ هم رم نیاز دارم
گرافیک هم برای بازی راضی کننده باشه و مثلا بازیهای مثل کرایسیس و بتلفیلد رو توی تنظیمات متوسط راحت اجرا کنه

مثلا یه چیزی تو این مایه ها
main: asus p8p67 LE
cpu : core i5 2400
گرافیک هم از سری 6000 ای ام دی باشه(6770 خوبه؟)
هارد هم یک ترا از هر برندی که دم دست بود :D
پاور هم گرین 485 وات

موارد بالا مثال بودن و با در نظر گرفتن محدودیت بودجه انتخاب شدن(با تکیه بر اطلاعات ناقص خودم) و لطفا شما که اینکاره اید یه سیستم کامل پیشنهاد بدین

میخوام یه کیس کامل بخرم و بودجه هم 800 هزار تومنه
CPU حتما از سری core i5 سندی بریدج باشه
4 گیگ هم رم نیاز دارم
گرافیک هم برای بازی راضی کننده باشه و مثلا بازیهای مثل کرایسیس و بتلفیلد رو توی تنظیمات متوسط راحت اجرا کنه

مثلا یه چیزی تو این مایه ها
main: asus p8p67 LE
cpu : core i5 2400
گرافیک هم از سری 6000 ای ام دی باشه(6770 خوبه؟)
هارد هم یک ترا از هر برندی که دم دست بود :D
پاور هم گرین 485 وات

موارد بالا مثال بودن و با در نظر گرفتن محدودیت بودجه انتخاب شدن(با تکیه بر اطلاعات ناقص خودم) و لطفا شما که اینکاره اید یه سیستم کامل پیشنهاد بدین
اگر مقاله خرید سخت افزار رو مطالعه نکردی ، پیشنهاد میکنم حتما یک نگاهی بهش بندازی
تا هم اطلاعاتت کامل بشه و هم بهتر بتونی انتخاب کنی
فکر میکنم این سیستم که تو همون مقاله معرفی شده ، انتظارات شما رو برآورده کنه
(البته قیمتش بیشتره و گرافیکش از سری Nvidia هست)

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان
فرشید عزیز برای سیستم زیر چه پاوری مناسب هستش؟
با توجه به اینکه در آینده یه مقداری گرافیک و CPU رو اور میکنم البته تا حدی که نیاز به تغییر ولتاژ نباشه! تا 120 تومن لطفا!
Green GP635B-US خوبه؟
یه هارد 1ترا هم معرفی کن! کار آرشیو و ..نمخوام بکنم! یه 500گیگش رو همون اول پر میکنم و دیگه دست نمیخوره بقیش هم برا کارهای معمول! تا 60 - 70 تومن!

CPU : core i5 2500k . . . 270

MB : ASRock Fatal1ty P67 Performance . . . 180

VGA : MSI N560GTX-Ti Hawk . . . 340

RAM : Kingmax 1333 2*2GB . . . 35

POWER : . . . . . . . . . . . . . .

HDD : . . . . . . . . . . . .

ممنون

بله، پاور 635 وات هم خوبه، چند روزی بود که نمایندگی هم نداشت، الان رو نمی دونم.
توی این قطعات تغییر ولتاژ نداریم، تغییر شدت جریان مورد نیاز یا آمپر رو داریم و توان مورد نیاز رو.

سلام آقا فرشید اگه میشه یه چیزی که بشه باهاش صدا ضبط کرد معرفی کنید.
واسه سر کلاس میخوام اگه پلیر هم باشه مشکلی نیست.
بودجه هم تا 50 تومن.ممنون.

راستش Voice Recorder های SAMSUNG و سونی بعضی مدلهاش کیفیت خوبی دارن اما من اطلاع دقیقی از مدل و قیمتشون ندارم، فقط از برندهای متفرقه نگیر که پشیمون نشی.

سلام. می خواستم یه کارت شبکه بی سیم الفا بگیرم، که USB باشه که بیشترشون الان هست ، با 2000 میلی وات. بردش یه چیزی تو مایه های 1 کیلومتر تو فضای بسته هست. این چیزایی که من تو سایت ها دیدم ، از نظر تئوری زمانی که 2000 میلی وات یا 2 وات باشه تا 2 کیلو متر آنتن برد داره تو فضای باز یا بسته . فقط من الان زمانی که تو سایت آمازون رو دیدم مدل AWUS036NH با مدلAWUS036NHR که جفتش 2000 هست ، ولی سوال من اینه که اولی نوشته 5dBi Screw-On Swivel Rubber Antenna and 7dBi دومی هم زده 5dBi Antenna ، این همون gain یا تقویت قدرت موج رادیویی هست؟ اصلا این الفا ها پیدا میشه تو ایران ؟
اگر مدل های دیگه ای هم با برد بالا هست مثل 1000 میلی وات یا که بهتر باشه ، بگین. البته من مدمم g هست. این کارتا n هست که بهتره و فکر کنم به علت g بودن کارایی کم میشه. ولی من کارتی می خوام که برد زیاد باشه برا اسکن . البته قیمت هاش تو ایران نمی دونم چند هست .قیمت هایه تو سایت آمازون خوبه. اگر اطلاع دارین تو ایران بگین.
ممنون.

سوالتون تخصصی هست، ولی بله، منظور همون قدرت آنتن هست.
آنتن های موجود در بازار ایران بیشتر بردهای چینی یا برندهای متفرقه یا کپی Microtik یا با اسم مصطلح Power و Nano Station هستن. برندهای اصلی هم هستن ولی کمتر پیدا میشن.

اگر برد بیشتری می خواین بگیرین باید از آنتن قویتر 12 یا 18Dbi و در صورت نیاز یک آمپلی فایر جداگانه استفاده کنید

من دستکم نمیگیرمش اما واقعا برام سخته 220 تومن بدم 60 گیگ هارد بخرم (حالا هر چقدر که بخواد سریع باشه) من الان حدودا دوترا بایت هارد پر دارم و اگه بخوام 60 گیگ اضافه کنم به صرفم نیس برای همین میخوام حذفش کنم گرافیک 580 بگیم و پاور 785 هم بگیرم مشکلی برام بوجود نمیاد؟

فکر کنم راجع به اهمیت SSD ها مقاله ی توی سایت رو کامل نخونده باشید، در مورد این فن آوری ظرقیت اهمیت زیادی نداره و مهم سرعت فوق العاده برای بخش اصلی نرم افزاری سیستم یعنی سیستم عامل هست که با 60 گیگ فضا هم بخوبی تامین میشه.

• Like
Reactions: MN Prince
اگر مقاله خرید سخت افزار رو مطالعه نکردی ، پیشنهاد میکنم حتما یک نگاهی بهش بندازی
تا هم اطلاعاتت کامل بشه و هم بهتر بتونی انتخاب کنی
فکر میکنم این سیستم که تو همون مقاله معرفی شده ، انتظارات شما رو برآورده کنه
(البته قیمتش بیشتره و گرافیکش از سری Nvidia هست)
قبلا خوندم
امروز هم رفتم یه چیزی توی همون مایه ها خریدم
همون سی پی یو با گرافیک 560 و مین برد p8p67 و رم هم 2*2 کرسیر 1600
پاور رو میخواست 430 ببنده که گفتم بنظر کم باشه و 530 گرین انتخاب کردم ولی هارد نخریدم چون گرون بود و فعلا با 500 خودم میسازم تا بعد(میگفتن تایلند سیل اومده و فعلا تا چند ماه قیمت درست نمیشه!!! )

الان 2 تا سوال دارم
1- پاور مناسبه؟ اگه نیست چند وات لازم دارم؟
2-قیمت هارد کی متعادل میشه؟(الان وسترن گرین 1 ترا 130 تومنه و تازه گیر هم نمیاد)

دوستان اگه میشه یه سیستم تا 1 تومن معرفی کنین با مانیتور LED 19" samsung

بعد قیمت ایناروهم اگه میشه بدین :
main: Asus H61
Cpu : corei3 2100
Vga: 5670 ati
hard: 1tb seagate

قبلا خوندم
امروز هم رفتم یه چیزی توی همون مایه ها خریدم
همون سی پی یو با گرافیک 560 و مین برد p8p67 و رم هم 2*2 کرسیر 1600
پاور رو میخواست 430 ببنده که گفتم بنظر کم باشه و 530 گرین انتخاب کردم ولی هارد نخریدم چون گرون بود و فعلا با 500 خودم میسازم تا بعد(میگفتن تایلند سیل اومده و فعلا تا چند ماه قیمت درست نمیشه!!! )

الان 2 تا سوال دارم
1- پاور مناسبه؟ اگه نیست چند وات لازم دارم؟
2-قیمت هارد کی متعادل میشه؟(الان وسترن گرین 1 ترا 130 تومنه و تازه گیر هم نمیاد)
مبارک باشه

1. طبق همون مقاله عرض میکنم ، برای این سیستم همین پاور شما مناسب هست
2. راستش نمیدونم .(کلا اینجا قیمت همه چیز خوب گرون میشه . اما دیر به قیمت اصلی برمیگرده)

دوستان اگه میشه یه سیستم تا 1 تومن معرفی کنین با مانیتور LED 19" samsung

بعد قیمت ایناروهم اگه میشه بدین :
main: Asus H61
Cpu : corei3 2100
Vga: 5670 ati
hard: 1tb seagate

تا یک تومن این سیستم پیشنهاد میشه :

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 1965 plus

اون قطعاتی هم که گفتی مادربردای H61 از 110 تومن داره تا 136 تومن
Core i3 2100 هم حدود 155 تومن شده
5670 هم حدود 120 تومن بسته به برند هست
هارد یک ترابایت هم تا 105 هزار تومن بالا رفته!

گرانی قیمت هارد دلیلش سیل تایلند هست .

سلام.من میخوام کارت gtx 580 بگیرم با مادربورد asus p8h67 و cpu core i5 2500k چه پاوری باید بگیرم که با این قطعات مچ باشه و عالی جواب بده؟
اقا فرشید این قطعات که میخوام بگیرم خوبه؟ مادربورد و سی پیو خوبن؟ کلا تا 2سال میتونم با اخرین قدرت استفاده کنم؟
و سوال دیگه اقا فرشید در کنارش میخوام کیس falcon بگیرم خوبه؟ قیمتش چنده؟گیر میاد؟

آخرین ویرایش:
سلام.من میخوام کارت gtx 580 بگیرم با مادربورد asus p8h67 و cpu core i5 2500k چه پاوری باید بگیرم که با این قطعات مچ باشه و عالی جواب بده؟
اقا فرشید این قطعات که میخوام بگیرم خوبه؟ مادربورد و سی پیو خوبن؟ کلا تا 2سال میتونم با اخرین قدرت استفاده کنم؟
و سوال دیگه اقا فرشید در کنارش میخوام کیس falcon بگیرم خوبه؟ قیمتش چنده؟گیر میاد؟
اون مدل سی پی یو تنها فرقش با مدل 2500 تو اورکلاک هست که مدر بورد شما این خاصیت رو نداره.
برای پاور بالای 700 خوبه 785 گرین هم مدل خوبیه.

دوستان من دوستم یه گرافیک میخواد بخره.یه گرافیک معمولی
بعد یکی انتخاب کرده میخواد بدونه چطوریه؟ خوبه بده
این عکسش

دقیقا همینه
قیمتش 80 تومن
1 گیگ که تا 2 گیگ ساپورت میکنه
DDR3 هستش
مدل:Radeon HD 5450
شرکت:VTX
3D هم پشتیبانی میکنه
DirectX 11
2سال گارانتی داره

میخوام بدونم که قدرت این تا چه حده
مثلا میتونه بازی BF3 رو بکشه؟ از نظر گرافیکی میگم بقیه رو نمیگم
نسبت به کارش قیمتش مناسبه؟ قیمت 80 تومن
این از Nvidia 8400GS که 512 هستش چقدر قوی تره؟

دوستان من دوستم یه گرافیک میخواد بخره.یه گرافیک معمولی
بعد یکی انتخاب کرده میخواد بدونه چطوریه؟ خوبه بده
این عکسش

دقیقا همینه
قیمتش 80 تومن
1 گیگ که تا 2 گیگ ساپورت میکنه
DDR3 هستش
مدل:Radeon HD 5450
شرکت:VTX
3D هم پشتیبانی میکنه
DirectX 11
2سال گارانتی داره

میخوام بدونم که قدرت این تا چه حده
مثلا میتونه بازی BF3 رو بکشه؟ از نظر گرافیکی میگم بقیه رو نمیگم
نسبت به کارش قیمتش مناسبه؟ قیمت 80 تومن
این از Nvidia 8400GS که 512 هستش چقدر قوی تره؟

اصلا ارزش خرید نداره;)برا بازی اگه میخواد حداقل gts450 میخوای ذب3 یا gf3 رو هم نمیکشه;)
اسم این بازی رو تو سایت نگو;)یا بگو ذب3 یا بگو اسمشو نبر3 یا بگو gf3;)اگه ببینن سایتو هیتلر میکنن اقایون در بخش هیتلرینگ

اصلا ارزش خرید نداره;)برا بازی اگه میخواد حداقل gts450 میخوای ذب3 یا gf3 رو هم نمیکشه;)
اسم این بازی رو تو سایت نگو;)یا بگو ذب3 یا بگو اسمشو نبر3 یا بگو gf3;)اگه ببینن سایتو هیتلر میکنن اقایون در بخش هیتلرینگ
یه کرافیگ معمولی لطف میکنی معرفی کنی که هم BF3 رو بکشه و هم قیمتش کم باشه

دوستان گلم یه راهنمایی خوب میخوام!
من CPU سیتمم اینه AMD LE1640 2.7 Ghz 1Core و میخوام یه CPU دو هسته ای بخرم! به من از شرکت AMD چند تا مدل 2 هسته ای معرفی کنین که اولا سوکتش AM2 و AM2+ باشه حتما چون مادربوردم AM3 ساپورت نمیکنه! و دوما فرکانسش 3.0 یا بالاتر باشه! و سوما قیمتش زیاد بالا نباشه! (یادتون نره فقط AM2 و AM2+) با تشکر:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or