سلام فرشید جان ، یه سیستم با قیمت 1.6 - 1.7 معرفی کن (قطعات کامل) که برای کار کردن با نرم افزارهای معماری مانند مکس و راینو مناسب باشه و اولویت بعدش هم بازی باشه.
سلام .. من کیس فالکون گرفتم اما این نور ال ی دی فن جلوی پنل خیلی سوسولیه یعنی هم نورش ضعیف هم به خشن بودن فالکون نمیاد و میخوام فن جلو رو عوض کنم ..... یک فنی که نزدیک به فن اصلیش AEROCOOL CYBORG - X مثل عکس زیر باشه معرفی کنید .ایا فن های turbo LED خوده گرین خوبه یا نه ؟؟؟؟
http://www.jedicool.com/product.php?id=1523
آقا من چطوری بفهمم CPU ی من sandy bridge هست یا نه؟
intel core i7 2600k
دوستان گل یکی نبود یه چند تا مدل معرفی کنه! سری Athlon XII چند هسته ایه؟!! به مادربوردم میخوره؟!:hurted1:دوستان گلم یه راهنمایی خوب میخوام!
من CPU سیتمم اینه AMD LE1640 2.7 Ghz 1Core و میخوام یه CPU دو هسته ای بخرم! به من از شرکت AMD چند تا مدل 2 هسته ای معرفی کنین که اولا سوکتش AM2 و AM2+ باشه حتما چون مادربوردم AM3 ساپورت نمیکنه! و دوما فرکانسش 3.0 یا بالاتر باشه! و سوما قیمتش زیاد بالا نباشه! (یادتون نره فقط AM2 و AM2+) با تشکر:d
آقا من چطوری بفهمم CPU ی من sandy bridge هست یا نه؟
intel core i7 2600k
قبلا گفته شد ارزش خرید نداره، چه دو هسته ای و چه 4 هسته ایدوستان گل یکی نبود یه چند تا مدل معرفی کنه! سری Athlon XII چند هسته ایه؟!! به مادربوردم میخوره؟!:hurted1:
عجبا!!!)xبابا شما معرفی کن ارزش داشتنشو دیگه من باید تعیین کنم!!! ای بابا!!!!!!!!پردازنده های سری Core i5/i7 2XXX همگی از نسل SandyBridge هستن.
قبلا گفته شد ارزش خرید نداره، چه دو هسته ای و چه 4 هسته ای
تازه مدلی که فقط AM2 باشه و بالای 3 گیگاهرتز باشه هم کم پیدا میشه.

عجبا!!!)xبابا شما معرفی کن ارزش داشتنشو دیگه من باید تعیین کنم!!! ای بابا!!!!!!!!![]()
سلام
دوستان من يه سيستم تا سقف 2 ميليون ميخوام بخرم مخصوص بازي.
يه لطفي كنيد هر كسي كه اطلاعات كامل داره راهنماييم كنه.
ممنونم
امروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
تو مالزی یا تایلند سیل اومده هاردا که اونجا تولید میشن گرون شدهامروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
افزایش جهانی هست کلا