آقا من چطوری بفهمم CPU ی من sandy bridge هست یا نه؟
intel core i7 2600k
خب سی پی یوی شما جز خفن ترین های Sandy Bridge هست (بهترین برای بازی)
از لینک زیر میتونید مدلهای مختلف سی پی یو های SB رو مشاهده کنید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge
intel core i7 2600k
دوستان گل یکی نبود یه چند تا مدل معرفی کنه! سری Athlon XII چند هسته ایه؟!! به مادربوردم میخوره؟!:hurted1:دوستان گلم یه راهنمایی خوب میخوام!
من CPU سیتمم اینه AMD LE1640 2.7 Ghz 1Core و میخوام یه CPU دو هسته ای بخرم! به من از شرکت AMD چند تا مدل 2 هسته ای معرفی کنین که اولا سوکتش AM2 و AM2+ باشه حتما چون مادربوردم AM3 ساپورت نمیکنه! و دوما فرکانسش 3.0 یا بالاتر باشه! و سوما قیمتش زیاد بالا نباشه! (یادتون نره فقط AM2 و AM2+) با تشکر:d
intel core i7 2600k
قبلا گفته شد ارزش خرید نداره، چه دو هسته ای و چه 4 هسته ایدوستان گل یکی نبود یه چند تا مدل معرفی کنه! سری Athlon XII چند هسته ایه؟!! به مادربوردم میخوره؟!:hurted1:
عجبا!!!)xبابا شما معرفی کن ارزش داشتنشو دیگه من باید تعیین کنم!!! ای بابا!!!!!!!!پردازنده های سری Core i5/i7 2XXX همگی از نسل SandyBridge هستن.
قبلا گفته شد ارزش خرید نداره، چه دو هسته ای و چه 4 هسته ای
تازه مدلی که فقط AM2 باشه و بالای 3 گیگاهرتز باشه هم کم پیدا میشه.
عجبا!!!)xبابا شما معرفی کن ارزش داشتنشو دیگه من باید تعیین کنم!!! ای بابا!!!!!!!!![]()
سلام
دوستان من يه سيستم تا سقف 2 ميليون ميخوام بخرم مخصوص بازي.
يه لطفي كنيد هر كسي كه اطلاعات كامل داره راهنماييم كنه.
ممنونم
امروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
تو مالزی یا تایلند سیل اومده هاردا که اونجا تولید میشن گرون شدهامروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
میشه یه جای هارد معمولی یه ssd خرید؟
آخه اینجا http://www.bazicenter.com/pc/articles/159/page/14?pt=item دیدم شما هم ssd نوشتین هم Hdd گفتم شاید باید دو تا رو باهم بزاریم.
اینا رو این مادر بورد سوار میشن؟
POWER: GB685B Green
CPU: Intel core i7 2600K
VGA: NVIDIA GeForce GTX 580
Motherboard : ASUS P8P67 PRO
شما چه رَم و فن CPU رو پیشنهاد میکنین؟
الان یه هارد 500 دارم میتونم کنارش یه ssd بزارم؟
مدل مادر بورد الانم ASUS P5P43TD .هست و هارد 500 که گفتم روش نصبه حالا میشه این هارد رو رو اون مادر بوردی که گفتم (ASUS P8P67 PRO) بزارم؟
سلام اقا فرشید.تصمیم گرفتم این قطعاتو بردارم.ببین خوبه
vga:gtx 580
moterboard: asus p8h67
cpu: core i5 2500
power:685
راستی گرافیکو از کدوم برند بگیرم؟ موندم خودم
با این سیستم تقریبا تا چند وقت دیگه خیالم راحته؟در ضمن رم 4 هم خودم دارم
امروز رفتم یک هارد بخرم قیمت ها رو پرسیدم برق گرفتم. چه خبر شده قیمت های هارد این قدر رفته بالا؟ پایین خواهد آمد؟ آیا این افزایش جهانی است یا فقط تو ایران اتفاق افتاده؟
ممنون
دقیقا.من هم امروز ولیعصر قیمت کردم خیلی رفته بالا.
یه هارد اکسترنال 1 ترا و usb3 میخواستم.بدون آداپتور.بهترین برند کدوم هست؟؟
و یه هارد SSD 120 میخوام برای لپتاپ MSI GT680.کل بازارو گشتم نیست.کسی جایی سراغ داره برم بگیرم و چه مارکی بهتر هست؟؟
هم روی مادربرد قدیمی سوار میشه و هم با مادرربرد جدیدی که گفتی بخوبی کار می کنه
این گرافیک رو از چه برندی بگیرم؟قیمتشم میگید برندش خوب باشه.( VGA: NVIDIA GeForce GTX 580)
منظورم هارد مکانیکی خودم بود که روی مادر بورد قدیمی گذاشتم حالا میتونم روی این جدیده بزارم یا باید عوضش کنم؟
RAM و فن CPU رو هم پیشنهاد میکنید و برندش هم بگید؟(چی بگیرم؟)