مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام جناب من این ها را بخرم نظرتون چیه؟
cpu:phenom II 840
mb:asus m5a78lm lx
ram:Team-Group 4GB Elite DDR3 1333MHz (Heat Sink * 2 یعنی 8 گیگ
نظرتون چیه؟ آیا با قیمتی که خرج خرید قطعات بالا میکنم میتونم چیز بهتری بخرم؟

سلام جناب من این ها را بخرم نظرتون چیه؟
cpu:phenom II 840
mb:asus m5a78lm lx
ram:Team-Group 4GB Elite DDR3 1333MHz (Heat Sink * 2 یعنی 8 گیگ
نظرتون چیه؟ آیا با قیمتی که خرج خرید قطعات بالا میکنم میتونم چیز بهتری بخرم؟

بستگی داره که برای چه کاری بخوای بخری، اگر برای بازی بخوای که بدرد نمی خوره، اگه واسه کار معمولی بخوای کفایت می کنه

برای بازی کمترین پیشنهاد این سیستمه:

CPU:Intel Core i3 2100 154T
M/B:ASUS P8H61 M LE 115T

رم رو هم خودت نوشتی، مشکلی نداره

تشکر جناب اما تا اونجایی که در بنچمارک ها دیدم با این چیزی که شما معرفی کردید تفاوت فاحشی نمیکرد در حالی که قیمتش بیش از این تفاوت داره . بله خیلی برای بازی نمیخوام اما تا اونجایی هم که میبینم سیستم پیشنهادی بازیها پایین تر از اینه. بیشتر نظرم روی نسبت قیمت به کارایی هست . نظر شما چیه ؟
در ضمن با توجه به قیمت ارز اگر تا بهمن صبر کنیم می ارزه؟

آخرین ویرایش:
سلام خدمت همه ي دوستان عزيز
آقا فرشيد خيلي ممنونم از راهنماييتون من يه ليستي تهيه كردم ميخواستم شما يه نظري بديد :
Intel Core i7-2600K
ASUS P8P67 DELUXE
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 2133-(2x2GB) - Dominator GT
ASUS EN GTX 560 Ti
Corsair CMPSU-950TX 950-Watt TX
SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus – LED
PIONEER BDR-206DBK 12X SATA Blu-Ray
خيلي ممنونم

آقا فرشيد خيلي ممنونم از راهنماييتون من يه ليستي تهيه كردم ميخواستم شما يه نظري بديد :
Intel Core i7-2600K
ASUS P8P67 DELUXE
ASUS EN GTX 560 Ti
خيلي ممنونم

پاورت واسه SLI کردن 560ti هم زیاده چه خبره آخه 950 وات واسه یدونه 560ti ؟

تشکر جناب اما تا اونجایی که در بنچمارک ها دیدم با این چیزی که شما معرفی کردید تفاوت فاحشی نمیکرد در حالی که قیمتش بیش از این تفاوت داره . بله خیلی برای بازی نمیخوام اما تا اونجایی هم که میبینم سیستم پیشنهادی بازیها پایین تر از اینه. بیشتر نظرم روی نسبت قیمت به کارایی هست . نظر شما چیه ؟
در ضمن با توجه به قیمت ارز اگر تا بهمن صبر کنیم می ارزه؟

اتفاقا تفاوتش خیلی زیاده و با اینکه دو هسته ای هست ولی خیلی سریعتر از پردازنده ی قبلیه، تفاوت رو باید در بازیهایی که توان پردازشی زیادی روی CPU می زارن مقایسه کرد،
اگر برای بازی نمی خوای که همون سیستم هم خوبه، اما تفاوتش با اینی که من گفتم اینه که قطعات من به سریعترین پردازنده ی دنیا قابل ارتقاست، ولی مادربرد شما آینده ای نداره.

Intel Core i7-2600K
ASUS P8P67 DELUXE
ASUS EN GTX 560 Ti
خيلي ممنونم
همونطور که گفتن این پاور خیلی زیاده و همون 585 وات کفایت می کنه یا 635 وات
رم رو هم 8 گیگ 1600 بگیری بهتر از 4 گیگ 2133 هست.
بجای خرید مدل Deluxe هم کارت گرافیکت رو 570 بکنی بهتره.

سلام

دوست من میخواد یه سیستم مشابه "سیستم رده پایین برای بازی" بگیره ... همون که با intel i3 2100 شروع میشه ...

فقط اصرار می کنه چون برا بازی می خواد،تمایل داره که sapphire hd5670 1g ddr5 رو با یک مارک از 560ti مثلا evga 560ti عوض کنه ...

سه تاسوال:
1-ایا هماهنگی سیستم بهم می خوره ؟ مشکلی بوجود نمیاد ؟
2-ایا cpu برای این گرافیک جدید گلوگاه نمیشه ؟
3-پاوری که برای این تغییر نیاز هست تا افزایش پیدا کنه چیه ؟ مثلا green 535-us خوبه ؟

کلا این رفیق ما می خواد همون گرافیک را تا جاییکه cpu اجازه میده بالا بیاره ... دیگه اگه 560ti نشد خودتون یه گزینه معرفی کنید که بهترین راندمان رو توی اون cpu بگیره ... برای گرافیک بیشتر از 350 تومن نمی تونه هزینه کنه ... evga 560 ti ظاهرا 340000 هست.

ممنون.

سلام

دوست من میخواد یه سیستم مشابه "سیستم رده پایین برای بازی" بگیره ... همون که با intel i3 2100 شروع میشه ...

فقط اصرار می کنه چون برا بازی می خواد،تمایل داره که sapphire hd5670 1g ddr5 رو با یک مارک از 560ti مثلا evga 560ti عوض کنه ...

سه تاسوال:
1-ایا هماهنگی سیستم بهم می خوره ؟ مشکلی بوجود نمیاد ؟
2-ایا cpu برای این گرافیک جدید گلوگاه نمیشه ؟
3-پاوری که برای این تغییر نیاز هست تا افزایش پیدا کنه چیه ؟ مثلا green 535-us خوبه ؟

کلا این رفیق ما می خواد همون گرافیک را تا جاییکه cpu اجازه میده بالا بیاره ... دیگه اگه 560ti نشد خودتون یه گزینه معرفی کنید که بهترین راندمان رو توی اون cpu بگیره ... برای گرافیک بیشتر از 350 تومن نمی تونه هزینه کنه ... evga 560 ti ظاهرا 340000 هست.

ممنون.

1- هماهنگی که بهم نمی خوره، ولی دیگه از لحاظ قدرت در یک سطح نیستن و کارت گرافیک شاید توی همه ی بازیها نتونه تمام قدرتش رو نشون بده، در کل مشکلی نیست
2- نه زیاد، ولی 4 هسته ای بباشه بهتره ، البته دیگه اسمش سیستم رده پایین نمیشه که!
3- پاور 585 وات می خواد

جمع بزنی می بینی که قیمتش خیلی بیشتر شده، پس از اول ربطی به سیستم رده پایین نداشت .

SAPPHIRE HD6950 بین 385 تا 400 ، msi GTX560 TI TFII هم بین 360 تا 390 تومن (البته یکی دوتا از بچه ها مثکه آمار دارن تو پاساژ ایران 305 تومن هم قیمت دادن) msi GTX560 TI TFIII هم که نداریم !
از نظر کارایی حدودا در یه حد هستن شاید بعضی جاها 6950 سریعتر عمل کنه که اونم محسوس نیست در کل من GTX560 رو پیشنهاد میدم.

سلام دوستان. لطفا نظرات و پیشنهادات و تذکراتتون رو در مورد سیستم زیر بدین
MB:GIGABYTE - Z68A-D3-B3 === 220 $
CPU:Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K === 430 $
VGA:EVGA - GeForce GTX 580 === 700 $
RAM:CORSAIR-Dual Channel 8GB-2000-(2x4GB)=== 240$
POWER:GREEN - GP1035B === 220 $

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or