مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت فرشید عزیز و سایر دوستان . میخواستم بدونم در حال حاضر با 500 تومن cpu و مینبورد و رم و گرافیگ و پاور و هارد چی پیشنهاد می کنید ؟ برای گیم البته .

سلام خدمت فرشید عزیز و سایر دوستان . میخواستم بدونم در حال حاضر با 500 تومن cpu و مینبورد و رم و گرافیگ و پاور و هارد چی پیشنهاد می کنید ؟ برای گیم البته .

خب با این بودجه ی محدود نمیشه قطعات مختص بازی گرفت، اما اینا رو میشه بعنوان حداقل ها و پایینترین تنظیمات بازیها پیشنهاد داد:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LE
VGA:5670 DDR5 1GB
HDD:SEAGATE 500 GB

اگر هارد گرون نشده بود میشد بجای 5670 یه مدل قویتر مثل GTS 240 یا 5750 رو برداشت.

سلام . یک جارو معرفی کنید که SSD Vertex 3 60GB رو بفروشه من ساکن اصفهان هستم کل این شهرو گشتم نیست اگه تهران جای سراغ دارید که میفروشه شماره تماس یا ادرس رو بدین تا برم بگیرم ....خدای الان 2 هفته است گیر اینم .... خواهشاً کمک ....

پیام خصوصی رو چک کنید.

سلام . یک جارو معرفی کنید که SSD Vertex 3 60GB رو بفروشه من ساکن اصفهان هستم کل این شهرو گشتم نیست اگه تهران جای سراغ دارید که میفروشه شماره تماس یا ادرس رو بدین تا برم بگیرم ....خدای الان 2 هفته است گیر اینم .... خواهشاً کمک ....

آقا فرشید این Dlink 2520 که شما معرفی کرید رو من تو نت سرچ کردم متاسفانه تعداد زیادی کامنت پیدا کردم که بچه ها تو نصبش به مشکل خوردن علت چی میتونه باشه؟میگن خیلی بد قلقی میکنه!
با تشکر:x

آقا فرشید این Dlink 2520 که شما معرفی کرید رو من تو نت سرچ کردم متاسفانه تعداد زیادی کامنت پیدا کردم که بچه ها تو نصبش به مشکل خوردن علت چی میتونه باشه؟میگن خیلی بد قلقی میکنه!
با تشکر:x

خب معلومه که به مشکل می خورن، چون نصب مودم و روتر به تکنسین مجرب یا یه کاربر با تجربه نیاز داره، اینطوری نیست که درایور داشته باشه، نصب کنید و کار کنه، معمولا باید با راهنمایی و تنظیمات بخصوص ISP ستاپ بشه تا کار کنه، صحبت بدقلقلی نیست، صحبت ناوارد بودن هست،

اگر می خواید مودمی بگیرید که راحتترین نصب رو داشته باشه باید از مودمهای ASUS انتخاب کنید.

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم لطف کنید چندتا کانفیگ برای CPU--Motherboard--RAM--Graphic card تا مبلغ 250 الی 300 هزار تومان پیشنهاد بدید.
راستی حداقل پاور مورد نیاز رو هم بگید.

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم لطف کنید چندتا کانفیگ برای CPU--Motherboard--RAM--Graphic card تا مبلغ 250 الی 300 هزار تومان پیشنهاد بدید.
راستی حداقل پاور مورد نیاز رو هم بگید.
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus P8H61-M LE USB3
VGA : N/A

حدودا 335 340 تومن در میاد تو یه همچین رنجی ، سیستم قاعدتا بدرد بازی نمیخوره که من VGA رو در نظر نگرفتم !
یه 300w واسه این سیستم کافیه ولی با احتساب آینده (خرید VGA یا...) من حداقل یه GREEN GP535A رو پیشنهاد میدم.
دوستان پاور 535 وات واسه ی سیستم ریر کافیه؟
cpu;i5 2500k
vga:amd 6950
ram:8gb 1333 black patroit
6950 حداقل یه 500w میخواد که 535 حداقل پیشنهاد ممکن واسه 6950 و کلا این قطعات هستش ، چون بازدهی پاور کمتر از این مقدار هستش ممکنه به مشکل بخوری.
پیشنهاد من حداقل GP585B یا بالاتر GP685B هستش.

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشيد
به نظرت اين سيستم من با هم هماهنگي خوبي داره؟!
Quad Q8300
EVGA 560 TI
2*2 Adata 1333
Asus P5p41c
Power 585B

بعد فكر مي كني تا عيد قيمت سخت افزار ها چطور بشه؟! اگه يك 2600K و p8z68 بگيرم خوبه؟! گرافيك هم خواستم ارتقا بدم SLI كنم به صرفه تره نه؟!
براي سيستم دوم پاور چقدر باشه خوبه؟!
مرسي

سلام آقا فرشيد
به نظرت اين سيستم من با هم هماهنگي خوبي داره؟!
Quad Q8300
EVGA 560 TI
2*2 Adata 1333
Asus P5p41c
Power 585B

بعد فكر مي كني تا عيد قيمت سخت افزار ها چطور بشه؟! اگه يك 2600K و p8z68 بگيرم خوبه؟! گرافيك هم خواستم ارتقا بدم SLI كنم به صرفه تره نه؟!
براي سيستم دوم پاور چقدر باشه خوبه؟!
مرسي

توی بازار ما هیچی معلوم نیست و پیش بینی هم نمیشه کرد، برای اینکه ثبات نداره و تابع عوامل دیگه ای هست
سیستم فعلی شما هم بجز گرافیک بقیه ی قطعات ضعیفن و باید ارتقا پیدا کنن، اگر بخوای مادربردی بخری که SLI داشته باشه باید مدلهای P8P67 PRO یا P8Z68-V رو انتخاب کنی، برای کارت 560 به بالا هم SLI مناسبه فعلا.

سلام فرشید جان ، یه سیستم با قیمت 1.6 - 1.7 معرفی کن (قطعات کامل) که برای کار کردن با نرم افزارهای معماری مانند مکس و راینو مناسب باشه و اولویت بعدش هم بازی باشه.

سلام .. من کیس فالکون گرفتم اما این نور ال ی دی فن جلوی پنل خیلی سوسولیه یعنی هم نورش ضعیف هم به خشن بودن فالکون نمیاد و میخوام فن جلو رو عوض کنم ..... یک فنی که نزدیک به فن اصلیش AEROCOOL CYBORG - X مثل عکس زیر باشه معرفی کنید .ایا فن های turbo LED خوده گرین خوبه یا نه ؟؟؟؟

http://www.jedicool.com/product.php?id=1523

سلام فرشید جان ، یه سیستم با قیمت 1.6 - 1.7 معرفی کن (قطعات کامل) که برای کار کردن با نرم افزارهای معماری مانند مکس و راینو مناسب باشه و اولویت بعدش هم بازی باشه.

با این پول میشه این سیستم رو گرفت:

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1770 تومن میشه و بالاترین راندمان رو با این قیمت داره، البته انتخاب بهتر از این هم پردازنده ی Intel Core i7 990XE هست که فقط خود پردازنده بالای 1 تومن قیمت داره و مادربرد گرونتری هم داره و موجود نیست توی بازار.

اگر 1 ماه دیگه صبر کنی هم سری جدید پردازنده های Sandy Bridge-E و سوکت 2011 میرسه که واسه کار شما خیلی مناسبه ولی برای بازی توی سرعت تفاوتی نداره.

سلام .. من کیس فالکون گرفتم اما این نور ال ی دی فن جلوی پنل خیلی سوسولیه یعنی هم نورش ضعیف هم به خشن بودن فالکون نمیاد و میخوام فن جلو رو عوض کنم ..... یک فنی که نزدیک به فن اصلیش AEROCOOL CYBORG - X مثل عکس زیر باشه معرفی کنید .ایا فن های turbo LED خوده گرین خوبه یا نه ؟؟؟؟

http://www.jedicool.com/product.php?id=1523

راستش فن LED دار موجود توی بازار همین مدلای GREEN هست، تک و توک فن های برند دیگه هم پیدا میشن،
اون فنی که شما توی عکس دیدی تبلیغاتی بوده و قرار نیست توی مدل واقعی هم همون طور پر رنگ باشه. خیلیها هم نور زیاد رو توی کیس دوس ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or