Peter Griffin
کاربر سایت
سلام خدمت فرشید عزیز و سایر دوستان . میخواستم بدونم در حال حاضر با 500 تومن cpu و مینبورد و رم و گرافیگ و پاور و هارد چی پیشنهاد می کنید ؟ برای گیم البته .
سلام خدمت فرشید عزیز و سایر دوستان . میخواستم بدونم در حال حاضر با 500 تومن cpu و مینبورد و رم و گرافیگ و پاور و هارد چی پیشنهاد می کنید ؟ برای گیم البته .
سلام . یک جارو معرفی کنید که SSD Vertex 3 60GB رو بفروشه من ساکن اصفهان هستم کل این شهرو گشتم نیست اگه تهران جای سراغ دارید که میفروشه شماره تماس یا ادرس رو بدین تا برم بگیرم ....خدای الان 2 هفته است گیر اینم .... خواهشاً کمک ....
آقا فرشید این Dlink 2520 که شما معرفی کرید رو من تو نت سرچ کردم متاسفانه تعداد زیادی کامنت پیدا کردم که بچه ها تو نصبش به مشکل خوردن علت چی میتونه باشه؟میگن خیلی بد قلقی میکنه!
با تشکر![]()
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم لطف کنید چندتا کانفیگ برای CPU--Motherboard--RAM--Graphic card تا مبلغ 250 الی 300 هزار تومان پیشنهاد بدید.
راستی حداقل پاور مورد نیاز رو هم بگید.
6950 حداقل یه 500w میخواد که 535 حداقل پیشنهاد ممکن واسه 6950 و کلا این قطعات هستش ، چون بازدهی پاور کمتر از این مقدار هستش ممکنه به مشکل بخوری.دوستان پاور 535 وات واسه ی سیستم ریر کافیه؟
cpu;i5 2500k
vga:amd 6950
ram:8gb 1333 black patroit
دوستان پاور 535 وات واسه ی سیستم ریر کافیه؟
cpu;i5 2500k
vga:amd 6950
ram:8gb 1333 black patroit
سلام آقا فرشيد
به نظرت اين سيستم من با هم هماهنگي خوبي داره؟!
Quad Q8300
EVGA 560 TI
2*2 Adata 1333
Asus P5p41c
Power 585B
بعد فكر مي كني تا عيد قيمت سخت افزار ها چطور بشه؟! اگه يك 2600K و p8z68 بگيرم خوبه؟! گرافيك هم خواستم ارتقا بدم SLI كنم به صرفه تره نه؟!
براي سيستم دوم پاور چقدر باشه خوبه؟!
مرسي
سلام فرشید جان ، یه سیستم با قیمت 1.6 - 1.7 معرفی کن (قطعات کامل) که برای کار کردن با نرم افزارهای معماری مانند مکس و راینو مناسب باشه و اولویت بعدش هم بازی باشه.
سلام .. من کیس فالکون گرفتم اما این نور ال ی دی فن جلوی پنل خیلی سوسولیه یعنی هم نورش ضعیف هم به خشن بودن فالکون نمیاد و میخوام فن جلو رو عوض کنم ..... یک فنی که نزدیک به فن اصلیش AEROCOOL CYBORG - X مثل عکس زیر باشه معرفی کنید .ایا فن های turbo LED خوده گرین خوبه یا نه ؟؟؟؟
http://www.jedicool.com/product.php?id=1523