مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا فرشید من میخوام یه همچین سیستمی ببندم اما میخوام بدونم امکانش هست بجای ssd گرافیک بهتری ببندم یا کلا پول اونو روی قطعات دیگه ای صرف کنم مثل گرافیک یا سی پی یو بهتر یا حتی مادر برد قوی تری بگیرم
files_articles__16416035[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

بعد این که این کیس الان توی ایران موجوده و اگر موجوده میشه قیمتش رو بگید اگر میدونید

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=x-9

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید شما که میگید برا مانیتوره برا بازی دلتونو صابون نزنید یعنی نمیشه بازیایی مثل انچارتد 3 و کیلزون 3 که سه بعدیه بازی کرد؟
سئال دیگه کارتای nvidia از فناوری 3d nvidia دارن این مانیتوره که اینو ساپورت نمیکنه چه مشکلی پیش میاد؟ کامل توضیح میدین؟
اخه میخواستم یه کارت gtx 580 بگیرم با این مانیتور.چیکار کنم خوبه؟

آقا فرشید من میخوام یه همچین سیستمی ببندم اما میخوام بدونم امکانش هست بجای ssd گرافیک بهتری ببندم یا کلا پول اونو روی قطعات دیگه ای صرف کنم مثل گرافیک یا سی پی یو بهتر یا حتی مادر برد قوی تری بگیرم

بعد این که این کیس الان توی ایران موجوده و اگر موجوده میشه قیمتش رو بگید اگر میدونید

میتونید پول ssd رو بدید 580 بگیرید چون فرق 2500kو2600k اونقدر زیاد نیست ولی 570و580فرقشون 7-8فریمه;)
اون کیسم نزدیک 200 تومنه;)

آقا من رفتم بازار ایران (فروشگاه تیراژه) اینو بهم گفت نظرتون چیه؟:
cpu: 1100 amd x6
m.b: 890 fx asrock
ram 8gb 1600 corsader
560 gtx evga ddr5
h.d.d : 60gb sata 3 ocz
power 750 acble pfc r8
blr wr pioneer
case: green x3
fan coolingh
میگه این از سیتم رویایی که تو سایت هست بهتره و تضمین کرده
با سخت ترین کار های گرافیکی کار میکنه و اگه یه ماه روشن بزارم و ازش کار بکشم
هیچیش نشه!!!!!
نظر شما چیه!؟!
عدشم میگه که سی پی یو amd گارنتی داره ولی intel نداره!!!! راست میگه؟

ram 8gb 1600 corsader
560 gtx evga ddr5
power 750 acble pfc r8
blr wr pioneer
fan coolingh
هیچیش نشه!!!!!
نظر شما چیه!؟!

با توجه به پولی که میخوای خرج کنی ، بهتر از سیستم هایی که فرشید توی این سایت معرفی کرده نمیتونی انتخابی داشته باشی . مگر این که خودت بخوای تغییرات جزئی مثل ِ این دوستمون بدی و مثلا به جای SSD روی گرافیک سرمایه گذاری کنی.
برای بازی هم فعلا CPU های اینتل خیلی بهتر جواب میده و به نظر من 2500K الان ایده ئال ترین CPU برای بازی هست ، هم خیلی خیلی قویه و برای بازیها بیش از اندازه کافی هست هم این که قیمتش مناسبه (نزدیک به 270 هست)

ram 8gb 1600 corsader
560 gtx evga ddr5
power 750 acble pfc r8
blr wr pioneer
fan coolingh
هیچیش نشه!!!!!
نظر شما چیه!؟!
منم به عنوان یک دوست (نه متخصص) ، بهت پیشنهاد میکنم که به حرف این فروشنده ها اصلا اطمینان نکن
تضمینی که اونا میدن ، تا لحظه خرید اعتبار داره .نه بیشتر
در مورد گارانتی CPU هم باید بگم ، اینتل اصلا احتیاجی به گارانتی نداره :d بر عکس AMD
انتخاب با خودته ، اما اگر از من میشنوی تو پیشنهاد فرشید تردید نکن. ;)

ram 8gb 1600 corsader
560 gtx evga ddr5
power 750 acble pfc r8
blr wr pioneer
fan coolingh
هیچیش نشه!!!!!
نظر شما چیه!؟!

سلام رفیق من خیلی وقته روی سیستم های AMD کار می کنم برای همین می تونم کمکت کنم
ببین اول اینکه اون حرفی که در مورد گارانتی زده اصلا" مهم نیست . این CPU ها به این راحتی خراب نمی شن ( چه اینتل چه AMD ) مگه این که ولتاژ ناجور بدی م.قع اوورکلاک.
بعدم اون MB اصلا" انتخاب جالبی نیست چون خیلی گرونه تنها مزیتش هم اینه که در صورت استفاده از چند VGA پهنای باند بهتری بهت میده اگر می خوای AMD جمع کنی این mb بهتره :
asrock 870 icafe2 که زیر 100 تومن می شه و همون کارایی رو برای شما داره.
در کل هم با توجه به پردازنده های جدید AMD به نظر من بهتره سراغ AMD نری مگه اینکه بخوای سیستمت ارزون تموم شه .
پاوری که به شما پیشنهاد کرده خیلی زیاده برای این سیستم ها در صورتی که 1 کارت گرافیک در اون حد می خوای به هیچ وجه به بیشتر از 585B نداری که قیمتش خیلی کمتره . رم هم به نظر من بیشتر از 4 نیاز نداری

پس بهتره همون سیستم رویایی رو بگیرم؟
چون باتوجه به این که شما میگید AMD به هیچ عنوان در حد اینتل نیست!!!

حالا دیگه نه با این غلظت که شما می گی :d . اما اگه پولش برات مهم نیست حتما" sandy bridge بگیر .
الان حتی ارزون ترین پردازنده ی اینتل که 2100 هست و حدود 160 تومنه از اون cpu که شما گفتی یه کم قوی تره . اما خوب مادربورد های اینتل یه کم گرونن . به نظر من از این سری H نگیر چون باس رمشون خیلی پایینه و قطعا" میدونی برای oc کردن بهت نمیده . مادربورد رو p8p67 بگیر با یه 2500k . خیلی عالی میشه . راحت تا 4.5 میتونی oc کنی اگه کولینگت خوب باشه و 100% تا 2 سال از نظر cpu خیالت راحته . هزینشم تقریبا" 480 می شه

sssسیستمم یکی از قطعاتش احساس میکنم ضغیف چون درست بازیا اجرانمیشن به نظرت کدومه؟

پردازنده ی شما از همه ی قطعات دیگه ضعیفتر هست، اما نه اونقد که ترمز گرافیک رو بگیره

کیس GREEN X9 که موجود هست و خیلی هم عالیه، ولی دو برابر این مدل INFINITY قیمت داره و برای این بودجه پیشنهاد نمیشه،
اون SSD رو هم همونطور که دوستان گفتن می تونی برای گرافیک پولش رو هزینه کنی، اما تاثیر راندمان SSD رو هم توی سیستم دست کم نگیرید، بیشتر از اونی هست که فکر می کنید، من حذف کردنش رو توصیه نمی کنم، تمام سایتهای معتبر هم توی این محدوده قیمت حتما یه مدل SSD جدید لحاظ می کنن.

سلام اقا فرشید شما که میگید برا مانیتوره برا بازی دلتونو صابون نزنید یعنی نمیشه بازیایی مثل انچارتد 3 و کیلزون 3 که سه بعدیه بازی کرد؟
سئال دیگه کارتای nvidia از فناوری 3d nvidia دارن این مانیتوره که اینو ساپورت نمیکنه چه مشکلی پیش میاد؟ کامل توضیح میدین؟
اخه میخواستم یه کارت gtx 580 بگیرم با این مانیتور.چیکار کنم خوبه؟

من که کنسول رو نگفتم، اون داستانش فرق می کنه.
اما بازیهای PC که از فنآوری NVIDIA 3DVISION حمایت می کنن فقط و فقط با مانیتور پشتیبانی شده ی 120 هرتز و عینک و ترنسیور مخصوص خود NVIDIA کار می کنن.
کارت 580 رو که فقط برای 3D نمی خری، می خری که بالاترین راندمان دو بعدی رو هم توی تمام بازیها داشته باشی.

پس بهتره همون سیستم رویایی رو بگیرم؟
چون باتوجه به این که شما میگید AMD به هیچ عنوان در حد اینتل نیست!!!

خب نظر دوستان رو هم پرسیدی، دیگه انتخاب و تشخیص خوب و بد با خودته.

کیس x3 یا x5 یا بهتر تو همین رنج قیمت که راندمان خوبی در محیط گرم داشته باشه. چون فضا محدود هست و کنارش اسپیکر و امپلی هست و اینکه تقریبا شبانه روز روشنه کامپیوتر.ممنون از راهنمایی

کیس x3 یا x5 یا بهتر تو همین رنج قیمت که راندمان خوبی در محیط گرم داشته باشه. چون فضا محدود هست و کنارش اسپیکر و امپلی هست و اینکه تقریبا شبانه روز روشنه کامپیوتر.ممنون از راهنمایی

بهتر از اینا پیدا نمی کنید.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mrbahram
سلام فرشید جان
فرشید عزیز برای سیستم زیر چه پاوری مناسب هستش؟
با توجه به اینکه در آینده یه مقداری گرافیک و CPU رو اور میکنم البته تا حدی که نیاز به تغییر ولتاژ نباشه! تا 120 تومن لطفا!
Green GP635B-US خوبه؟
یه هارد 1ترا هم معرفی کن! کار آرشیو و ..نمخوام بکنم! یه 500گیگش رو همون اول پر میکنم و دیگه دست نمیخوره بقیش هم برا کارهای معمول! تا 60 - 70 تومن!

CPU : core i5 2500k . . . 270

MB : ASRock Fatal1ty P67 Performance . . . 180

VGA : MSI N560GTX-Ti Hawk . . . 340

RAM : Kingmax 1333 2*2GB . . . 35

POWER : . . . . . . . . . . . . . .

HDD : . . . . . . . . . . . .

ممنون

سلام آقا فرشید اگه میشه یه چیزی که بشه باهاش صدا ضبط کرد معرفی کنید.
واسه سر کلاس میخوام اگه پلیر هم باشه مشکلی نیست.
بودجه هم تا 50 تومن.ممنون.

سلام. می خواستم یه کارت شبکه بی سیم الفا بگیرم، که USB باشه که بیشترشون الان هست ، با 2000 میلی وات. بردش یه چیزی تو مایه های 1 کیلومتر تو فضای بسته هست. این چیزایی که من تو سایت ها دیدم ، از نظر تئوری زمانی که 2000 میلی وات یا 2 وات باشه تا 2 کیلو متر آنتن برد داره تو فضای باز یا بسته . فقط من الان زمانی که تو سایت آمازون رو دیدم مدل AWUS036NH با مدلAWUS036NHR که جفتش 2000 هست ، ولی سوال من اینه که اولی نوشته 5dBi Screw-On Swivel Rubber Antenna and 7dBi دومی هم زده 5dBi Antenna ، این همون gain یا تقویت قدرت موج رادیویی هست؟ اصلا این الفا ها پیدا میشه تو ایران ؟
اگر مدل های دیگه ای هم با برد بالا هست مثل 1000 میلی وات یا که بهتر باشه ، بگین. البته من مدمم g هست. این کارتا n هست که بهتره و فکر کنم به علت g بودن کارایی کم میشه. ولی من کارتی می خوام که برد زیاد باشه برا اسکن . البته قیمت هاش تو ایران نمی دونم چند هست .قیمت هایه تو سایت آمازون خوبه. اگر اطلاع دارین تو ایران بگین.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or