مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خیر، فقط با عینک خودش کار می کنه، هر کدوم از این فن آوریها فقط با مانیتورهای پشتیبانی شده و عینکهای اختصاصی خودشون کار می کنن.

متشکرم. مگه Passive بدون باطری نیست. شما فرمودین عینک این مانیتور Passive هست در صورتی که باتری لیتیومی داره؟ چطور این دو در کنار هم ممکن میشه؟
ویرایش: الآن دیدم تو سایت خود سامسونگ اینو نوشته:
"تجربه 3 بعدی فراگیر SA950 چشمان شما را بر تصاویر و جلوه های بصری خارق العاده ای خواهد گشود. تصاویر با منتشرکننده داخلی و عینک های 3 بعدی اکتیو سامسونگ بسیار زنده تر به نظر می رسند."
میشه توضیح بدید لطفاً؟

آخه منم چشمم این مانیتور رو گرفته میخوام بخرمش فقط شما که گفتین داستان عینک مینکش اینطوریه حالم گرفته شد. جایی سه بعدی این مانیتور رو با سه بعدی NVIDIA در یک مانیتور دیگه مقاسه کرده؟
هفته پیش داداشم قطر هم بود گفته بودن 1 هفته دیگه میاد.

پ.ن: هرچی من میخوام اعتبار به شما بدم مینویسه "شما باید مقداری اعتبار به سایرین بدهید قبل از اینکه مجدداً به Farshidstar2012 اعتبار دهید."

سلام سیامک جان.اره تا 2 یا 3 هفته دیگه زنگ زدم گفت وارد میکنیم.تو سایتشون تبلیغش همه جا هست..

مرسی. شما گفتین چند روز ذوغی شدم :d 2-3 هفته دیگه هم باید صبر کنم... :(( تو سایت سام سرویس که چیزی ندیدم. احتمالاً شما سایت سامسونگ ایران رو دیدید که یکی دو ماه هست گذاشته. البته هر دو سایت زیر نظر سام سرویس باید باشه.

آخرین ویرایش:
سلام
من به تازگی GTX 580 خریدم و یه پاور فوقلاده قوی که 800 وات به بالاست
حالا مونده قسمت رم
یه رمی دارم الان به نام CRUISE با دو گیگ حافظه
1600mhz up to 1866
حالا روی مادر برد من نوشته 1333 حالا این یعنی چی از کلش استفاده میکنه یا نصفش ایا مشکلی هست یا نه ؟
حالا نظرتون در مورد همین رم چیه خوبه یا بد ه ؟ برای گیم خوبه یا بده ؟

الان قیمت این مدل چنده ؟

سلام
دوستان خواهشا راهنماييم كنيد
من از دست كيس كامپيوترم خسته شدم و مي خوام يه كيس X-3 گزين بگيرم. حالا با توجه به مشخصات سيستمم فكر مي كنيد پاور green 585b من جوابگو اين سيستم و اين كيس هست؟!
Mother Board: Asus p5p41c
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Ram: 2X2 DDR3 1333
Graphic: EVGA GTX 560TI SuperClocked
2X500GB HDD
2XDVD Drive
خواهشا كسي مي دونه نظرش رو بگه!!
مرسي:x
بعد نظرتون راحع به كولينگ اين كيس چيه؟!!
آيا تو تابستون تو يه اتاق بي كولر تو مازندران جواب گو هست؟!:d

کافی که هست، مشکلی هم نداره، اما اگه پول داشتی یه 685 وات بگیری پاورت زور کمتری می زنه زیر بار.

سوال دیگه اینکه اقا فرشید می صرفه که این کارت 580 رو بگیرم؟ اگه بخوام از قدرت اصلیه این کارت استفاده بکنم باید در کنارش چه سی پی یو و مادر بوردی و همچنین پاوری بگیرم که باهاش مچ باشه و عالی کار کنه؟ چیزی بگو خیلی گرون در نیاد و فقط برا بازی میخوام اقا فرشید. دمت گرم.ممنون میشم کمک کنید

اگه سیستم آخرین نسل از پردازنده های اینتل و بروز باشه، بله خریدش صرف داره،
واسه یه دونه کارت که سیستم پیشنهاد نمی دن، باید بودجه ی کلی رو بگی که بشه نظر داد

CPU:INTEL Core i5 2500K
RAM:2*2GB G.SKILL Sniper 1600
M/B:ASUS P8P67
POWER:GREEN 685W

من کیسم خیلی سرو صدا می کنه و نمی زاره صدای اسپیکر به گوشم برسه
cpu ایی که دارم 955 هست و ظاهرا خیلی فنش پرو سر و صداست
فنای کیسم رو هم خودم گذاشتم و از یه فن پر سر و صدا استفاده کردم
حالا میخوام از صدای کیسم کم کنم
فکر کنم باید فن های کیس رو عوض کنم و فن cpu
گرافیک که فکر نمی کنم فنش صدای زیادی تولید کنه. کارتم 6870 xfx هست
حالا یه راهنمایی در مورد خرید فن می خوام که چه مدل بگیرم که بی صدا باشه و خوب هم خنک کنه؟ و اینکه بتونم هم روی سیستم بعدی هم ازش استفاده کنم
واتر کولینگ هم ممکنه مناسب باشه ولی خب اونجور که من شنیدم نمی شه روی سیستم های بعدی ازش استفاده کرد و باید سیستمت رو ساپورت کنه
اگه میشه دوستان یه راهنمایی به من بکنن

مشکل شما پردازنده ی پرمصرف و فن پرصداش هست، راه چاره هم تعویض فن با یه فن نیمه حرفه ای یا حرفه ای هست
از فن GREEN Buffalo که حدود 20 تومن هست تا فم CoolerMaster 212 که حدود 70 تومن شده الان(هفته پیش 53 تومن بود!)

واترک.لینگ خوب فعلا نداریم، باشه هم مدلای 120 تومنی به بالاست که بکار شما نمیاد.

فرق P67 یا Z68 چیه ؟ . الان مادر بورد های که چیپست p67 باشن خیلی کم شدن . میخواستم بدونم z68 کارایش همونه کلا برای OC جواب میده .

Z68 فقط قابلیت استفاده از گرافیک داخل CPU و امکان استفاده از SSD کم ظرفیت( چیزی که موجود نیست فعلا) بعنوان کش بهش اضافه شده که برای گیمرها تفاوتی نمی کنه و قابل توجه نیست.

متشکرم. مگه Passive بدون باطری نیست. شما فرمودین عینک این مانیتور Passive هست در صورتی که باتری لیتیومی داره؟ چطور این دو در کنار هم ممکن میشه؟
ویرایش: الآن دیدم تو سایت خود سامسونگ اینو نوشته:
"تجربه 3 بعدی فراگیر SA950 چشمان شما را بر تصاویر و جلوه های بصری خارق العاده ای خواهد گشود. تصاویر با منتشرکننده داخلی و عینک های 3 بعدی اکتیو سامسونگ بسیار زنده تر به نظر می رسند."
میشه توضیح بدید لطفاً؟

آخه منم چشمم این مانیتور رو گرفته میخوام بخرمش فقط شما که گفتین داستان عینک مینکش اینطوریه حالم گرفته شد. جایی سه بعدی این مانیتور رو با سه بعدی NVIDIA در یک مانیتور دیگه مقاسه کرده؟
هفته پیش داداشم قطر هم بود گفته بودن 1 هفته دیگه میاد.

مرسی. شما گفتین چند روز ذوغی شدم :d 2-3 هفته دیگه هم باید صبر کنم... :(( تو سایت سام سرویس که چیزی ندیدم. احتمالاً شما سایت سامسونگ ایران رو دیدید که یکی دو ماه هست گذاشته. البته هر دو سایت زیر نظر سام سرویس باید باشه.

چرا این سری جدید عینکهای اکتیو دارن، اما باز هم با عینکها و سیستم NVIDIA 3DVISION سازگار نیست، خود سامسونگ درایوری برای بازیها نوشته که باید توی سیستم نصب بشه و فقط بازیهای پشتیبانی شده رو 3D نشون می ده که فک نکنم بشه مثل Nvidia تعداد زیادی بازی که سازگاری داشته باهاش پیدا کرد، پس برای بازی سه بعدی روی این مانیتور دلتون رو صابون نزنید

سه بعدی رو نمیشه توی عکس یا فیلم دید که بخواید مقایسه کنید

سلام
من به تازگی GTX 580 خریدم و یه پاور فوقلاده قوی که 800 وات به بالاست
حالا مونده قسمت رم
یه رمی دارم الان به نام CRUISE با دو گیگ حافظه
1600mhz up to 1866
حالا روی مادر برد من نوشته 1333 حالا این یعنی چی از کلش استفاده میکنه یا نصفش ایا مشکلی هست یا نه ؟
حالا نظرتون در مورد همین رم چیه خوبه یا بد ه ؟ برای گیم خوبه یا بده ؟

الان قیمت این مدل چنده ؟
اول مادربرد و بقیه ی قطعات رو می گفتی مدلش چیه بعد رم رو
کسی که کارت 580 خریده باید فقط 2 گیگ رم داشته باشه؟!

شما قبلا هم مشخصات رو جای دیگه گفتی ولی یادم نیست ، اما برای رم اون برند جالب نیست، بهتره CORSAIR یا G.skillبخری

؟؟؟؟؟؟

صفحه قبل که گفته شد به راهنمای سخت افزار من مراجعه کنید. توی همین رنج سیستم معرفی شده قبلا.

سلام این سیستم من یه چیزش احساس میکنم ضعیف تر از اونیکیاست (در بازیای متفاوت ) به نظرتون کدومه بعد لطفا جایگزین باقیمتشم قید کنید
cpu x 4 630amd
vga :460gta evga
h.d.d: 1twd64
ram:4gb 800 appacer
m.b:msi k9a2 cf v2
power:535 green
باتشکر....

سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقا فرشید گل گلاب :d
الان چند وقتی هست که می خوام سیستمم رو ارتقاع بدم و بودجه تا 1500000 تومان گذاشتم کنار ولی به دلیل گرون شدن یک سری قطعات بخاطر سوء استفاده یک سری فروشندگان از داغ شدن بازار سر بازی BF3 برای دست نگه داشته بودم تا سری جدید پردازندهای اینتل بیاد و بازار از این هیجان بی افته و بعد خرید کنم که خوب الان ازرتون مشاوره می خوام که ایا این کار صحیح هست یا خیر ؟! البته این رو هم بگم برای ارتقاع عجله ندارم .
اگر جواب مثبته پس بی زحمت یه سیستم پیشنهادی (CPU.RAM.VGA) همراه با قیمت به روز ان معرفی کنید .
این هم سیستم بنده هست که اگه میشه قیمت حدودی که ازم میخرند رو بگید :
cpu :AMD Athlon 64x2 dul cor processor 4200+ 2.31 GHz
ram: 4GB DDR
VGA:Radeon X1900xt 512 memory
Motherboard: Abit kn8 SLI
یادش بخیر 5 ساله پیش بهترین سیستم رو جمع کرده بودم گرافیکم که تازه وارد ایران شده بود که تو کل پایتخت ازش 2 تا داشتن ! لعنت به این pc که رفیق نابابه و مثل کنسول زیاد دوام نمیاره :(

راستی power: AcBel gold 500W دارم میتونم از همین برای سیستم جدید استفاده کنم ؟
mer30

آخرین ویرایش:
با تشکر
خواستم اینم بدونم که مادر برد من الان تا با 1333 ساپورت میکنه اگه بیتر باشه مشکلی نداره یا کلا ایرادی درش به وجود نمیاد.؟

چرا این سری جدید عینکهای اکتیو دارن، اما باز هم با عینکها و سیستم NVIDIA 3DVISION سازگار نیست، خود سامسونگ درایوری برای بازیها نوشته که باید توی سیستم نصب بشه و فقط بازیهای پشتیبانی شده رو 3D نشون می ده که فک نکنم بشه مثل Nvidia تعداد زیادی بازی که سازگاری داشته باهاش پیدا کرد، پس برای بازی سه بعدی روی این مانیتور دلتون رو صابون نزنید

سه بعدی رو نمیشه توی عکس یا فیلم دید که بخواید مقایسه کنید

خیلی ممنونم.
یه گشتی زدم دیدم ظاهراً ناهماهنگی سخت افزاری ندارن و چون سامسونگ پول نداده لایسنس بخره انویدیا هم توی درایورهاش این مانیتور رو فعال نکرده که با NVIDIA 3D Vision کار کنه.
ولی به جز 2 نرم افزار TriDef و iz3d که تعدادی بازی رو برای 3D Vision ساپورت میکنن. یه راه دیگه هم وجود داره و اون نرم افزار 3d vision IR Emitter هست که ساخت بروبچه های روس هست و محدودیتی برای اجرا نداره و با همون کیفیت 3D Vision میشه دید :d
برگرفته از این مطالب:
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?r=31264412#r31264412
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=206713

Thats not what is being reported on Nvidias own forums. People are running full res 1080p 3D with nvidia cards without any hardware or software hacks and using normal connections.
"I've had the same concerns but I'm happy to announce that 3D-Vision does work on the SA950.
You'll simply have to choose "Generic CRT-Display" in the settings and it will run nvidia 3D-Vision just as great as you would on a 3D-Vision-Ready Display with Glasses.
It will let the driver think you are running a 3DTV-Play Screen just without the limit in resolution/fps, so you get full Dual-Link-DVI support 1920x1080 / 120hz(60hz per eye)"
There is also another way using a USB emitter but Nvidia are actively deleting posts regarding 3D on this monitor because Nvidia arent getting paid by Samsung.
There is a thread at OCAU about it.

Actually you can just get a piece of software called 3d vision IR Emitter emulator which makes the NVIDIA control panel think you have one plugged in and then you select CRT display and bam you can use nvidia 3d vision with your monitor in frame sequential mode.
Tried it myself, AMAZING! So much better than Tridef or iZ3D...
My monitor is plugged in with display port...
Link to 3d vision emulator:
http://hotfile.com/dl/111389928/3d22e5e/3D-Vision-Emulator.zip.html
How to:
- Extract the zip archive to a directory such as Program Files
- From the subdirectory DSF you need to run the file DSF-KitSetup.msi (Device Simulation Framework 1.0.1), or you can run the respective 32-bit or 64-bit executable for your type of OS
- Then you need to run once the init.bat file for 32-bit OS or init_x64.bat for 64-bit OS
- After that you can just run the emulator by starting the enablestereo.bat file,do not close the console window that will show while you need to have the emulator running, when you don't need it anymore you can close this window to stop the emulator
- When you have the emulator running you have to enable the 3D Vision with a generic analogue monitor from the Nvidia control panel in the stereoscopic 3D menu

ظاهراً این نرم افزار توی فروم سایت nvidia معرفی شده و انویدیا هم پست های مربوطه رو پاک کرده.

That must be the case. There was a big thread about it at Nvidia forums with plenty of guys running 3D with a nvidia card...and no hacks.

The thread is still there but nvidia have deleted most of those posts and there is a warning about discussing it. And the thread is locked.

So nvidia strikes again, They are going out of their way to block 3D on this monitor because it isnt a licenced 3D vision screen.

From Nvidia

To uphold NVIDIA's EULA policies in addition to our discussion board regulations, any threads or posts found advocating, demonstrating, or inquiring about methods of exposing, circumventing, modifying, emulating, disabling, or otherwise acting upon NVIDIA software (not limited to drivers) in any unintended manner may be closed, deleted, or edited for content as seen fit by the forum staff.

حالا معلوم نیست انویدیا میتونه تو آپیدیت های بعدی این نرم رو غیر فعال کنه یا نه.
واقعاً حیفِ این مانیتورِ سامسونگ به این زیبایی که لاینسس NVIDIA رو براش نخرن.
آقا فرشید لطفاً اگر شما هم به نکته یا خبری برخوردید اعلام کنید.
امیدوارم تاپیک رو منحرف نکرده باشم.

سلام این سیستم من یه چیزش احساس میکنم ضعیف تر از اونیکیاست (در بازیای متفاوت ) به نظرتون کدومه بعد لطفا جایگزین باقیمتشم قید کنید
cpu x 4 630amd
باتشکر....

من متوجه نشدم سوال شما چیه، خودت یه بار بخون ببین متوجه میشی چی نوشتی یا نه!

سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقا فرشید گل گلاب :d
الان چند وقتی هست که می خوام سیستمم رو ارتقاع بدم و بودجه تا 1500000 تومان گذاشتم کنار ولی به دلیل گرون شدن یک سری قطعات بخاطر سوء استفاده یک سری فروشندگان از داغ شدن بازار سر بازی BF3 برای دست نگه داشته بودم تا سری جدید پردازندهای اینتل بیاد و بازار از این هیجان بی افته و بعد خرید کنم که خوب الان ازرتون مشاوره می خوام که ایا این کار صحیح هست یا خیر ؟! البته این رو هم بگم برای ارتقاع عجله ندارم .
اگر جواب مثبته پس بی زحمت یه سیستم پیشنهادی (CPU.RAM.VGA) همراه با قیمت به روز ان معرفی کنید .
این هم سیستم بنده هست که اگه میشه قیمت حدودی که ازم میخرند رو بگید :
cpu :AMD Athlon 64x2 dul cor processor 4200+ 2.31 GHz
ram: 4GB DDR
VGA:Radeon X1900xt 512 memory
Motherboard: Abit kn8 SLI
یادش بخیر 5 ساله پیش بهترین سیستم رو جمع کرده بودم گرافیکم که تازه وارد ایران شده بود که تو کل پایتخت ازش 2 تا داشتن ! لعنت به این pc که رفیق نابابه و مثل کنسول زیاد دوام نمیاره :(

راستی power: AcBel gold 500W دارم میتونم از همین برای سیستم جدید استفاده کنم ؟
mer30

جواب منفی هست، اگر تابستون خرید کرده بودید سیستم مورد نظر شما حداقل 70 یا 80 تومن ارزون بود، سو استفاده ای در کار نبود، قیمت دلار نوسان داشت، به وضعیت اقتصادی کشور مربوط بود و هست نه چن تا فروشنده ی خرده پا یا من و شمایی که پول یارانه ها رو می بریم بازار خرید کنیم!،

در حال حاضر چون پردازنده های بولدوزر تو زرد از آب دراومدند قیمت جهانی پردازنده های اینتل در بازار جهانی بالاتر هم رفته!

سیستم شما هم نهایت زیر 100 تومن فروش بره، زیاد نمیشه روش حساب کرد
سیستم پیشنهادی توی مقاله ی سخت افزار، رده ی بالا و حرفه ای باید مدنظر شما باشه، جزییات دیگش با انتخاب شما

با تشکر
خواستم اینم بدونم که مادر برد من الان تا با 1333 ساپورت میکنه اگه بیتر باشه مشکلی نداره یا کلا ایرادی درش به وجود نمیاد.؟

اگر ماجولها فرکانس بالاتری داشته باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد، خیالت راحت

سیستم پروفایلمو چن تومن میبرن؟

حدود 150 تومن، اگر مشتری بخره.

خیلی ممنونم.
یه گشتی زدم دیدم ظاهراً ناهماهنگی سخت افزاری ندارن و چون سامسونگ پول نداده لایسنس بخره انویدیا هم توی درایورهاش این مانیتور رو فعال نکرده که با NVIDIA 3D Vision کار کنه.
ولی به جز 2 نرم افزار TriDef و iz3d که تعدادی بازی رو برای 3D Vision ساپورت میکنن. یه راه دیگه هم وجود داره و اون نرم افزار 3d vision IR Emitter هست که ساخت بروبچه های روس هست و محدودیتی برای اجرا نداره و با همون کیفیت 3D Vision میشه دید :d

حالا معلوم نیست انویدیا میتونه تو آپیدیت های بعدی این نرم رو غیر فعال کنه یا نه.
واقعاً حیفِ این مانیتورِ سامسونگ به این زیبایی که لاینسس NVIDIA رو براش نخرن.
آقا فرشید لطفاً اگر شما هم به نکته یا خبری برخوردید اعلام کنید.
امیدوارم تاپیک رو منحرف نکرده باشم.

این که ناهماهنگی سخت افزاری هست یا نرم افزاری دیگه به ما مربوط نیست، اگر اونقدر مهارت داری که بتونی از نرم افزارهای غیر رسمی برای اینکار استفاده کنی که دیگه احتیاج به پرسیدن نداره، معمولا همچین سخت افزارهایی رو بدون پشتیبانی رسمی از فن آوریهای مورد نظر نمی خرن، مدلهایی از مانیتورهای سه بعدی ASUS بتازگی معرفی شدن که بزودی با فن آوری Nvidia 3DVISION 2 با عینک های ارتقا یافته و کیفیت بهتر عرضه میشن، فعلا اون گزینه ی بهتری می تونه باشه.

• Like
Reactions: Saber
این که ناهماهنگی سخت افزاری هست یا نرم افزاری دیگه به ما مربوط نیست، اگر اونقدر مهارت داری که بتونی از نرم افزارهای غیر رسمی برای اینکار استفاده کنی که دیگه احتیاج به پرسیدن نداره، معمولا همچین سخت افزارهایی رو بدون پشتیبانی رسمی از فن آوریهای مورد نظر نمی خرن، مدلهایی از مانیتورهای سه بعدی ASUS بتازگی معرفی شدن که بزودی با فن آوری Nvidia 3DVISION 2 با عینک های ارتقا یافته و کیفیت بهتر عرضه میشن، فعلا اون گزینه ی بهتری می تونه باشه.
متشکرم.
میشه اسم مدل های ASUS رو بفرمایین؟ در جریانش نیستم.

cpu x 4 630amd
باتشکر....
من متوجه نشدم سوال شما چیه، خودت یه بار بخون ببین متوجه میشی چی نوشتی یا نه!
sssسیستمم یکی از قطعاتش احساس میکنم ضغیف چون درست بازیا اجرانمیشن به نظرت کدومه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or