خیر، فقط با عینک خودش کار می کنه، هر کدوم از این فن آوریها فقط با مانیتورهای پشتیبانی شده و عینکهای اختصاصی خودشون کار می کنن.
سلام سیامک جان.اره تا 2 یا 3 هفته دیگه زنگ زدم گفت وارد میکنیم.تو سایتشون تبلیغش همه جا هست..
سلام لطفا یه کیس کامل تا حدود 600-700 پیشنهاد بدید ، Intel باشه .
خیلی ممنون .
سلام
دوستان خواهشا راهنماييم كنيد
من از دست كيس كامپيوترم خسته شدم و مي خوام يه كيس X-3 گزين بگيرم. حالا با توجه به مشخصات سيستمم فكر مي كنيد پاور green 585b من جوابگو اين سيستم و اين كيس هست؟!
Mother Board: Asus p5p41c
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Ram: 2X2 DDR3 1333
Graphic: EVGA GTX 560TI SuperClocked
2X500GB HDD
2XDVD Drive
خواهشا كسي مي دونه نظرش رو بگه!!
مرسي
بعد نظرتون راحع به كولينگ اين كيس چيه؟!!
آيا تو تابستون تو يه اتاق بي كولر تو مازندران جواب گو هست؟!:d
سوال دیگه اینکه اقا فرشید می صرفه که این کارت 580 رو بگیرم؟ اگه بخوام از قدرت اصلیه این کارت استفاده بکنم باید در کنارش چه سی پی یو و مادر بوردی و همچنین پاوری بگیرم که باهاش مچ باشه و عالی کار کنه؟ چیزی بگو خیلی گرون در نیاد و فقط برا بازی میخوام اقا فرشید. دمت گرم.ممنون میشم کمک کنید
من کیسم خیلی سرو صدا می کنه و نمی زاره صدای اسپیکر به گوشم برسه
cpu ایی که دارم 955 هست و ظاهرا خیلی فنش پرو سر و صداست
فنای کیسم رو هم خودم گذاشتم و از یه فن پر سر و صدا استفاده کردم
حالا میخوام از صدای کیسم کم کنم
فکر کنم باید فن های کیس رو عوض کنم و فن cpu
گرافیک که فکر نمی کنم فنش صدای زیادی تولید کنه. کارتم 6870 xfx هست
حالا یه راهنمایی در مورد خرید فن می خوام که چه مدل بگیرم که بی صدا باشه و خوب هم خنک کنه؟ و اینکه بتونم هم روی سیستم بعدی هم ازش استفاده کنم
واتر کولینگ هم ممکنه مناسب باشه ولی خب اونجور که من شنیدم نمی شه روی سیستم های بعدی ازش استفاده کرد و باید سیستمت رو ساپورت کنه
اگه میشه دوستان یه راهنمایی به من بکنن
فرق P67 یا Z68 چیه ؟ . الان مادر بورد های که چیپست p67 باشن خیلی کم شدن . میخواستم بدونم z68 کارایش همونه کلا برای OC جواب میده .
متشکرم. مگه Passive بدون باطری نیست. شما فرمودین عینک این مانیتور Passive هست در صورتی که باتری لیتیومی داره؟ چطور این دو در کنار هم ممکن میشه؟
ویرایش: الآن دیدم تو سایت خود سامسونگ اینو نوشته:
"تجربه 3 بعدی فراگیر SA950 چشمان شما را بر تصاویر و جلوه های بصری خارق العاده ای خواهد گشود. تصاویر با منتشرکننده داخلی و عینک های 3 بعدی اکتیو سامسونگ بسیار زنده تر به نظر می رسند."
میشه توضیح بدید لطفاً؟
آخه منم چشمم این مانیتور رو گرفته میخوام بخرمش فقط شما که گفتین داستان عینک مینکش اینطوریه حالم گرفته شد. جایی سه بعدی این مانیتور رو با سه بعدی NVIDIA در یک مانیتور دیگه مقاسه کرده؟
هفته پیش داداشم قطر هم بود گفته بودن 1 هفته دیگه میاد.
مرسی. شما گفتین چند روز ذوغی شدم :d 2-3 هفته دیگه هم باید صبر کنم...تو سایت سام سرویس که چیزی ندیدم. احتمالاً شما سایت سامسونگ ایران رو دیدید که یکی دو ماه هست گذاشته. البته هر دو سایت زیر نظر سام سرویس باید باشه.
اول مادربرد و بقیه ی قطعات رو می گفتی مدلش چیه بعد رم روسلام
من به تازگی GTX 580 خریدم و یه پاور فوقلاده قوی که 800 وات به بالاست
حالا مونده قسمت رم
یه رمی دارم الان به نام CRUISE با دو گیگ حافظه
1600mhz up to 1866
حالا روی مادر برد من نوشته 1333 حالا این یعنی چی از کلش استفاده میکنه یا نصفش ایا مشکلی هست یا نه ؟
حالا نظرتون در مورد همین رم چیه خوبه یا بد ه ؟ برای گیم خوبه یا بده ؟
الان قیمت این مدل چنده ؟
؟؟؟؟؟؟
چرا این سری جدید عینکهای اکتیو دارن، اما باز هم با عینکها و سیستم NVIDIA 3DVISION سازگار نیست، خود سامسونگ درایوری برای بازیها نوشته که باید توی سیستم نصب بشه و فقط بازیهای پشتیبانی شده رو 3D نشون می ده که فک نکنم بشه مثل Nvidia تعداد زیادی بازی که سازگاری داشته باهاش پیدا کرد، پس برای بازی سه بعدی روی این مانیتور دلتون رو صابون نزنید
سه بعدی رو نمیشه توی عکس یا فیلم دید که بخواید مقایسه کنید
سلام این سیستم من یه چیزش احساس میکنم ضعیف تر از اونیکیاست (در بازیای متفاوت ) به نظرتون کدومه بعد لطفا جایگزین باقیمتشم قید کنید
cpu x 4 630amd
vga :460gta evga
h.d.d: 1twd64
ram:4gb 800 appacer
m.b:msi k9a2 cf v2
power:535 green
باتشکر....
سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقا فرشید گل گلاب :d
الان چند وقتی هست که می خوام سیستمم رو ارتقاع بدم و بودجه تا 1500000 تومان گذاشتم کنار ولی به دلیل گرون شدن یک سری قطعات بخاطر سوء استفاده یک سری فروشندگان از داغ شدن بازار سر بازی BF3 برای دست نگه داشته بودم تا سری جدید پردازندهای اینتل بیاد و بازار از این هیجان بی افته و بعد خرید کنم که خوب الان ازرتون مشاوره می خوام که ایا این کار صحیح هست یا خیر ؟! البته این رو هم بگم برای ارتقاع عجله ندارم .
اگر جواب مثبته پس بی زحمت یه سیستم پیشنهادی (CPU.RAM.VGA) همراه با قیمت به روز ان معرفی کنید .
این هم سیستم بنده هست که اگه میشه قیمت حدودی که ازم میخرند رو بگید :
cpu :AMD Athlon 64x2 dul cor processor 4200+ 2.31 GHz
ram: 4GB DDR
VGA:Radeon X1900xt 512 memory
Motherboard: Abit kn8 SLI
یادش بخیر 5 ساله پیش بهترین سیستم رو جمع کرده بودم گرافیکم که تازه وارد ایران شده بود که تو کل پایتخت ازش 2 تا داشتن ! لعنت به این pc که رفیق نابابه و مثل کنسول زیاد دوام نمیاره
راستی power: AcBel gold 500W دارم میتونم از همین برای سیستم جدید استفاده کنم ؟
mer30
با تشکر
خواستم اینم بدونم که مادر برد من الان تا با 1333 ساپورت میکنه اگه بیتر باشه مشکلی نداره یا کلا ایرادی درش به وجود نمیاد.؟
سیستم پروفایلمو چن تومن میبرن؟
خیلی ممنونم.
یه گشتی زدم دیدم ظاهراً ناهماهنگی سخت افزاری ندارن و چون سامسونگ پول نداده لایسنس بخره انویدیا هم توی درایورهاش این مانیتور رو فعال نکرده که با NVIDIA 3D Vision کار کنه.
ولی به جز 2 نرم افزار TriDef و iz3d که تعدادی بازی رو برای 3D Vision ساپورت میکنن. یه راه دیگه هم وجود داره و اون نرم افزار 3d vision IR Emitter هست که ساخت بروبچه های روس هست و محدودیتی برای اجرا نداره و با همون کیفیت 3D Vision میشه دید :d
Link to 3d vision emulator:
http://hotfile.com/dl/111389928/3d22e5e/3D-Vision-Emulator.zip.html
حالا معلوم نیست انویدیا میتونه تو آپیدیت های بعدی این نرم رو غیر فعال کنه یا نه.
واقعاً حیفِ این مانیتورِ سامسونگ به این زیبایی که لاینسس NVIDIA رو براش نخرن.
آقا فرشید لطفاً اگر شما هم به نکته یا خبری برخوردید اعلام کنید.
امیدوارم تاپیک رو منحرف نکرده باشم.
متشکرم.این که ناهماهنگی سخت افزاری هست یا نرم افزاری دیگه به ما مربوط نیست، اگر اونقدر مهارت داری که بتونی از نرم افزارهای غیر رسمی برای اینکار استفاده کنی که دیگه احتیاج به پرسیدن نداره، معمولا همچین سخت افزارهایی رو بدون پشتیبانی رسمی از فن آوریهای مورد نظر نمی خرن، مدلهایی از مانیتورهای سه بعدی ASUS بتازگی معرفی شدن که بزودی با فن آوری Nvidia 3DVISION 2 با عینک های ارتقا یافته و کیفیت بهتر عرضه میشن، فعلا اون گزینه ی بهتری می تونه باشه.
فرشید فنه کولر مستر اینه؟
http://www.amazon.com/Cooler-Master...YPH0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319473593&sr=8-1
sssسیستمم یکی از قطعاتش احساس میکنم ضغیف چون درست بازیا اجرانمیشن به نظرت کدومه؟سلام این سیستم من یه چیزش احساس میکنم ضعیف تر از اونیکیاست (در بازیای متفاوت ) به نظرتون کدومه بعد لطفا جایگزین باقیمتشم قید کنید
cpu x 4 630amd
vga :460gta evga
h.d.d: 1twd64
ram:4gb 800 appacer
m.b:msi k9a2 cf v2
power:535 green
باتشکر....
من متوجه نشدم سوال شما چیه، خودت یه بار بخون ببین متوجه میشی چی نوشتی یا نه!