کیس x3 یا x5 یا بهتر تو همین رنج قیمت که راندمان خوبی در محیط گرم داشته باشه. چون فضا محدود هست و کنارش اسپیکر و امپلی هست و اینکه تقریبا شبانه روز روشنه کامپیوتر.ممنون از راهنمایی
بهتر از اینا پیدا نمی کنید.
Last edited by a moderator:
کیس x3 یا x5 یا بهتر تو همین رنج قیمت که راندمان خوبی در محیط گرم داشته باشه. چون فضا محدود هست و کنارش اسپیکر و امپلی هست و اینکه تقریبا شبانه روز روشنه کامپیوتر.ممنون از راهنمایی
![]()
کیس GREEN X9 که موجود هست و خیلی هم عالیه، ولی دو برابر این مدل INFINITY قیمت داره و برای این بودجه پیشنهاد نمیشه،
اون SSD رو هم همونطور که دوستان گفتن می تونی برای گرافیک پولش رو هزینه کنی، اما تاثیر راندمان SSD رو هم توی سیستم دست کم نگیرید، بیشتر از اونی هست که فکر می کنید، من حذف کردنش رو توصیه نمی کنم، تمام سایتهای معتبر هم توی این محدوده قیمت حتما یه مدل SSD جدید لحاظ می کنن.
.
اگر مقاله خرید سخت افزار رو مطالعه نکردی ، پیشنهاد میکنم حتما یک نگاهی بهش بندازیمیخوام یه کیس کامل بخرم و بودجه هم 800 هزار تومنه
CPU حتما از سری core i5 سندی بریدج باشه
4 گیگ هم رم نیاز دارم
گرافیک هم برای بازی راضی کننده باشه و مثلا بازیهای مثل کرایسیس و بتلفیلد رو توی تنظیمات متوسط راحت اجرا کنه
مثلا یه چیزی تو این مایه ها
main: asus p8p67 LE
cpu : core i5 2400
گرافیک هم از سری 6000 ای ام دی باشه(6770 خوبه؟)
هارد هم یک ترا از هر برندی که دم دست بود
پاور هم گرین 485 وات
موارد بالا مثال بودن و با در نظر گرفتن محدودیت بودجه انتخاب شدن(با تکیه بر اطلاعات ناقص خودم) و لطفا شما که اینکاره اید یه سیستم کامل پیشنهاد بدین
سلام فرشید جان
فرشید عزیز برای سیستم زیر چه پاوری مناسب هستش؟
با توجه به اینکه در آینده یه مقداری گرافیک و CPU رو اور میکنم البته تا حدی که نیاز به تغییر ولتاژ نباشه! تا 120 تومن لطفا!
Green GP635B-US خوبه؟
یه هارد 1ترا هم معرفی کن! کار آرشیو و ..نمخوام بکنم! یه 500گیگش رو همون اول پر میکنم و دیگه دست نمیخوره بقیش هم برا کارهای معمول! تا 60 - 70 تومن!
CPU : core i5 2500k . . . 270
MB : ASRock Fatal1ty P67 Performance . . . 180
VGA : MSI N560GTX-Ti Hawk . . . 340
RAM : Kingmax 1333 2*2GB . . . 35
POWER : . . . . . . . . . . . . . .
HDD : . . . . . . . . . . . .
ممنون
سلام آقا فرشید اگه میشه یه چیزی که بشه باهاش صدا ضبط کرد معرفی کنید.
واسه سر کلاس میخوام اگه پلیر هم باشه مشکلی نیست.
بودجه هم تا 50 تومن.ممنون.
سلام. می خواستم یه کارت شبکه بی سیم الفا بگیرم، که USB باشه که بیشترشون الان هست ، با 2000 میلی وات. بردش یه چیزی تو مایه های 1 کیلومتر تو فضای بسته هست. این چیزایی که من تو سایت ها دیدم ، از نظر تئوری زمانی که 2000 میلی وات یا 2 وات باشه تا 2 کیلو متر آنتن برد داره تو فضای باز یا بسته . فقط من الان زمانی که تو سایت آمازون رو دیدم مدل AWUS036NH با مدلAWUS036NHR که جفتش 2000 هست ، ولی سوال من اینه که اولی نوشته 5dBi Screw-On Swivel Rubber Antenna and 7dBi دومی هم زده 5dBi Antenna ، این همون gain یا تقویت قدرت موج رادیویی هست؟ اصلا این الفا ها پیدا میشه تو ایران ؟
اگر مدل های دیگه ای هم با برد بالا هست مثل 1000 میلی وات یا که بهتر باشه ، بگین. البته من مدمم g هست. این کارتا n هست که بهتره و فکر کنم به علت g بودن کارایی کم میشه. ولی من کارتی می خوام که برد زیاد باشه برا اسکن . البته قیمت هاش تو ایران نمی دونم چند هست .قیمت هایه تو سایت آمازون خوبه. اگر اطلاع دارین تو ایران بگین.
ممنون.
من دستکم نمیگیرمش اما واقعا برام سخته 220 تومن بدم 60 گیگ هارد بخرم (حالا هر چقدر که بخواد سریع باشه) من الان حدودا دوترا بایت هارد پر دارم و اگه بخوام 60 گیگ اضافه کنم به صرفم نیس برای همین میخوام حذفش کنم گرافیک 580 بگیم و پاور 785 هم بگیرم مشکلی برام بوجود نمیاد؟
قبلا خوندماگر مقاله خرید سخت افزار رو مطالعه نکردی ، پیشنهاد میکنم حتما یک نگاهی بهش بندازی
تا هم اطلاعاتت کامل بشه و هم بهتر بتونی انتخاب کنی
فکر میکنم این سیستم که تو همون مقاله معرفی شده ، انتظارات شما رو برآورده کنه
(البته قیمتش بیشتره و گرافیکش از سری Nvidia هست)
مبارک باشهقبلا خوندم
امروز هم رفتم یه چیزی توی همون مایه ها خریدم
همون سی پی یو با گرافیک 560 و مین برد p8p67 و رم هم 2*2 کرسیر 1600
پاور رو میخواست 430 ببنده که گفتم بنظر کم باشه و 530 گرین انتخاب کردم ولی هارد نخریدم چون گرون بود و فعلا با 500 خودم میسازم تا بعد(میگفتن تایلند سیل اومده و فعلا تا چند ماه قیمت درست نمیشه!!! )
الان 2 تا سوال دارم
1- پاور مناسبه؟ اگه نیست چند وات لازم دارم؟
2-قیمت هارد کی متعادل میشه؟(الان وسترن گرین 1 ترا 130 تومنه و تازه گیر هم نمیاد)
دوستان اگه میشه یه سیستم تا 1 تومن معرفی کنین با مانیتور LED 19" samsung
بعد قیمت ایناروهم اگه میشه بدین :
main: Asus H61
Cpu : corei3 2100
Vga: 5670 ati
hard: 1tb seagate
اون مدل سی پی یو تنها فرقش با مدل 2500 تو اورکلاک هست که مدر بورد شما این خاصیت رو نداره.سلام.من میخوام کارت gtx 580 بگیرم با مادربورد asus p8h67 و cpu core i5 2500k چه پاوری باید بگیرم که با این قطعات مچ باشه و عالی جواب بده؟
اقا فرشید این قطعات که میخوام بگیرم خوبه؟ مادربورد و سی پیو خوبن؟ کلا تا 2سال میتونم با اخرین قدرت استفاده کنم؟
و سوال دیگه اقا فرشید در کنارش میخوام کیس falcon بگیرم خوبه؟ قیمتش چنده؟گیر میاد؟