سلام فرشید جان
نظرت در مورد مادربرد ASRock Fatal1ty P67 Performance چیه؟
میخوام برا قطعات زیر بخرمش :
core i5 2500k
MSI N560GTX-Ti Hawk
Kingmax 1333 2*2GB
Green GP635B-US
مادربرد خوبیه، اگه قیمتش مناسب باشه می شه انتخاب خرید باشه.
سلام
میشه یک لطفی بکنید و کانفیگ یک سیستم تا500 تومن بهم پیشنهاد بدید که بتونم از مانیتور 1080p بهترین استفاده رو بکنم؟
Motherboard
Cpu
Graphic card
Ram
power
حتی نوع و مدل کیس رو هم مشخص کنید.
خیلی ممنون
منتظر جوابتون هستم.
می تونید به سیستم رده اداری توی راهنمای سخت افزار سر بزنید، البته برای رزولوشن HD این سیستم 500 تومنی ضعیف هست، مگر برای پخش فیلم
سلام بچه ها من می خواستم نظرتون رو در مورد این سیستم بدونم و لطفا بگید چی کم داره چی باید عوض بشه یا میشه با اختلاف قیمت کم مدل بهترشو خرید و یه مانیتور نسبت به این سیستم پیشنهاد بدید نمی خوام زیاد گرون باشه .و توی بعضی قطعات شک دارم که با هم مچ باشند و حد اکثر توان مصرفی رو بکشم نظر شما چیه؟
cpu :Intel Core i5 2500K
cpu fan: APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium
ram :CORSAIR XMS3 DDR3 1600 2*2
mb:ASUS P8P67
NVIDIA GeForce GTX 570
HHD:seagate 7200 1T
power:GREEN GP685B Gaming
case : Green Falcon
قیمت به روز یا تقریبا به روز شونو هم بگید تا سرمون کلاه نزارند
ممنون
تمام قطعات خوبن، چون پیشنهاد های خودم هستن!!
برای رم هم چون خیلی ارزون شده می تونی 8 گیگ بکنیش
قیمتها بترتیب:
270T
-
69T
216T
490T
77T
134T
90T
سلام و خسته نباشید دوستان
من میخوام برای یکی از دوستام 1 سیستم جم کنم ولی خیلی وقته از بازار خبر ندارم . اگه میشه 1 کمکی بهم بکنید
یه مانیتور میخوام با 1 کیس با تمام جزییات اعم از :
cpu
motherboard
vga
ram
hdd
odd
case
power
کیس رو بیشتر برای بازی و کارکردن با نرم افزارای گرافیکی و نقشه کشی میخواد ... بودجشم 1.5 میلیون تومنه (کیس + مانیتور)
پیشاپیش بخاطر کمکتون ممنونم .
به راهنمای خرید سخت افزار توی امضا مراجعه کنید.
این درست اما من توی یه سال گذشته این دومین دراویه که میسوزه -اولی سونی بود بردم پایونیر گرفتم از گارانتی -
بعد یه سوال چن تا جای فن داره این کیس؟
نمی دونم کدوم کیس رو می گید، ولی مدلهای گرین توی سایتش با عکس و مشخصات کامل هستن.
سلام من میخواستم سیستممو ارتقا بدم ونیاز به راهنمایی دوستانه دارم
مشخصات سیستم من
main : giga g41m-combo
cpu:intel 630 2 m
ram : 4gig 2*2 ddr3 1333
gpu:ati 5670 ddr5 1gig
یه عکس هم از بنچمارک سیستم
لینک :
متاسفانه تمام قطعات قدیمی و ضعیف هستن و هیچ کدوم به تنهایی قابل ارتقا نیستن، یه سیستم جدید باید بگیری
سی پی یو intel core i7 990x extream editon بهتره یا intel core i7 2600k sandy bridge ؟
990x تو ایران چنده؟
برای بازی که 2600K سریعتر هم هست و بی شک انتخاب اوله.
سلام
دوستان برای موزیک/فیلم/بازی چه هدفون یا هدستی رو پیشنهاد میدید (هر سه مورد برام مهمه) و بین 50 تا 100 قصد هزینه دارم (اگه برای یه مدل و مارک که چندین سال کار کنه کمه بگید صبر کنم تا بودجه بره بالا بعد اقدام به خرید کنم) تا حالا 5 تا هدفون و هدست که همگی سیمدار بودند و هیچکدوم usb نبودن رو تو 5 سال خراب کردم البته همه زیر 15 تومن بودن اما از کیفیت صدای اونا راضی بودم a4tech و فراسو 2 تای آخری بودن..حالا موندم برم یه a4tech که 12 تومن قیمت داره و از کیفیت صداش راضی بودم بگیرم یا بیشتر هزینه کنم!!؟؟ آیا بیشتر هزینه کردن اینجا مساوی با دیرتر خراب شدنه؟ اگه نه که الکی هزینه نکنم!!!![]()
مدلای حرفه ای و با کیفیت بالای 50 تومن قیمت دارن، مدل CREATIVE Fatality Gaming یه نمونه هست که حدود 65 تومنه، USB هم داره که 80 تومن هست.