Daedalus
کاربر سایت
Asus مارس تنهایی میتونه برق محلتون رو قطع کنه SLI ـش احتمالا منفجر می کنه کیس روسلام
آقا منن رفتم پایتخت میگه که 590 580 بدرد نمیخورن 550 هم زیادته!!!!!....
آقا من چی کنم؟
asus mars 1 چطوره؟ sli میشه؟
Asus مارس تنهایی میتونه برق محلتون رو قطع کنه SLI ـش احتمالا منفجر می کنه کیس روسلام
آقا منن رفتم پایتخت میگه که 590 580 بدرد نمیخورن 550 هم زیادته!!!!!....
آقا من چی کنم؟
asus mars 1 چطوره؟ sli میشه؟
سلام این رم G.Skil RipjawsX 1600 CL9 بهتره یا Corsair XMS3 1600 ??????
چرا میتونید به صورت 3D مشاهده کنید.سلام اقا فرشید.یه سوال داشتم.من قصد خرید مانیتور sa950 3d دارم که تا چن رز دیگه وارد کشور میشه.همون طور که میدونید از فناوری انویدیا nvidia 3d استفاده نمیکنه و فناوریه خودشو داره.مثلا اگه من کارت گرافیکی از انویدیا مثل gtx580 داشته باشم نمیتونم بازیا و فیلمهای سه بعدی رو ببینم؟ کامل برام توضیح بدین.
و مورد دیگه میخوام گرافیک gtx 580 بخرم. چطور کارتیه؟ هه بازیا رو بالاترین کیفیت میشه بازی کرد؟ و رقیبش از ati کدوم کارته؟
ممنون میشم راهنماییم کنی
900 تومن یا بالاترcore i7 990x تو ایران چنده؟

سیستم رده پایین که اقا فرشید زحمتشو کشیدهسلام لطفا یه کیس کامل تا حدود 600-700 پیشنهاد بدید ، Intel باشه .
خیلی ممنون .
سلام اقا فرشید.یه سوال داشتم.من قصد خرید مانیتور sa950 3d دارم که تا چن رز دیگه وارد کشور میشه.همون طور که میدونید از فناوری انویدیا nvidia 3d استفاده نمیکنه و فناوریه خودشو داره.مثلا اگه من کارت گرافیکی از انویدیا مثل gtx580 داشته باشم نمیتونم بازیا و فیلمهای سه بعدی رو ببینم؟ کامل برام توضیح بدین.
و مورد دیگه میخوام گرافیک gtx 580 بخرم. چطور کارتیه؟ هه بازیا رو بالاترین کیفیت میشه بازی کرد؟ و رقیبش از ati کدوم کارته؟
ممنون میشم راهنماییم کنی
خب قطعات این سیستم بجز هارد و رایتر بدرد نمی خورن، باید سیستم جدید بخریجناب فرشید خان اگه میشه یه پیشنهادی بدین ما :d
My CPU : Intel 2.33 Core 2
My Ram : Apacer 2 G Ddrll 800
My Graphic Card : Medimax 9600 Gt 512
واسه BF3 کل ُ هم چه قدر خرج داره ؟!
یکی واسه High بگین و یکی واسه ultra :d
tnx
ممنون اقا فرشید بابت راهنمایی.اقا فرشید در حال حاضر قیمت 580 چنده؟ و از کدوم برند بگیرم بهتره؟ تو این رده دیگه چه کارتی خوبه که با این کارت برابر باشه؟ می صرفه که 580 بگیرم؟
سلام اقا فرشید.یه سوال داشتم.من قصد خرید مانیتور sa950 3d دارم که تا چن رز دیگه وارد کشور میشه.همون طور که میدونید از فناوری انویدیا nvidia 3d استفاده نمیکنه و فناوریه خودشو داره.مثلا اگه من کارت گرافیکی از انویدیا مثل gtx580 داشته باشم نمیتونم بازیا و فیلمهای سه بعدی رو ببینم؟ کامل برام توضیح بدین.
ممنون میشم راهنماییم کنی
بله، این مانیتور فن آوری سه بعدی خود سامسونگ با عینک Passive رو داره و با فنآوری NVIDIA تفاوت داره، اما شما تمام تصاویر و بازیها رو روی این مانیتور بدون استفاده و توجه به NVIDIA 3DVISION می تونی ببینی،
مشکل اینه که فنآوری سامسونگ با اینکه کیفیت قابل قبولی داره اما برای بازیها به عمق و تاثیر کیفی عینک NVIDIA نمی رسه
کارت 580 هم سریعترین کارت تک هسته ای دنیا هست و از پس تمام بازیها با بالاترین تنظیمات هم برمیاد، کارت 6970 از AMD هم کمی ضعیفتر هست.