مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط XBOY360 با بودجه 400 تومان
بهترین گزینه برای خرید
main-cpu-vga-ram چی هست
ترجیحا پایه amd باشه
-----------------------------------------------------------------
برای دریافت شبکه های ماهواره ای روی کامپیوتر باید چیکار کرد؟وسایل و تجهیزات چی میخواد؟فقط هم میخوایم ماهواره ببینیم و شبکه زیاد برامون وا کنه
برای اینترنت مصرفی نداره

CPU:ATHLON II X4 635
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:5670 DDR5 512
فرشید خان یه هارد 1 ترا و 2 تا رایتر و این خورده ریزام روش هست
پاور چی ببندیم روش؟که بعدا واسه ارتقا هم به مشکل نخوریم؟

فرشید خان یه هارد 1 ترا و 2 تا رایتر و این خورده ریزام روش هست
پاور چی ببندیم روش؟که بعدا واسه ارتقا هم به مشکل نخوریم؟

خب خرده ریزاش رو که دیگه توی اون 400 تومن نمیشه گذاشت، همینطوریش هم پایینتر هست

اگر سیستم می خواستی از اول می گفتی یه سیستم کامل با فلان قدر بودجه.
پاور هم باید 485 وات به بالا باشه.

سلام داش فرشید .... فرق Ram Corsair Vangance 1600 4GB و Ram Corsair XMS3 1600 4GB چیه ؟؟؟؟ چون اولیه 30 تومن گرون تره ...ارزش داره 30 تومن زیاد تر بدم یا نه ؟؟؟
یک سوال دیگه فرق ASUS P8Z68 -V و ASUS P8Z68 -V Pro چیه ؟؟؟؟ چون V-Pro سی تومن گرون تره ارزش داره ؟؟؟؟ کارم هم تدوین فایل های ویدیوی و کار های گرافیگی و بعضی مواقع هم بازی .... خیلی ممنون شرمنده مزاحمتون شدم

ممنون میشم یه راهنمایی کنید.بین 2 مدل کارت گرافیک برای لپ تاپ کدوم از این مدل ها قویتر هستند.اگر میشه یه لینک یا بنچ مارک هم بدید.ممنون میشم.

GT 555M 1GB GDDR5 vs GT 555M 2GB DDR3

اگر سیستم می خواستی از اول می گفتی یه سیستم کامل با فلان قدر بودجه.
پاور هم باید 485 وات به بالا باشه
نه فقط 400 برای همون 4 تا قطعه
باقیش رو گفتم فقط برای مصرف برقش
بعدش 485 به بالای واقعی یا اسمی؟
اخه یه پاور 500 معمولی 400 و.ات بیشتر که توان نداره

ممنون میشم یه راهنمایی کنید.بین 2 مدل کارت گرافیک برای لپ تاپ کدوم از این مدل ها قویتر هستند.اگر میشه یه لینک یا بنچ مارک هم بدید.ممنون میشم.

باید تو مشاوره برای خرید لپ تاپ میپرسیدید ولی GT 555M 1GB GDDR5 قویتره;)رم بالاتر از 1 گیگ برای اجرای بازی با رزولوشن بالاتر از 1080p میخوره که لپ تاپ هم نمیتونه بالاتر از 1080p اجرا کنه چون صفحش اونقدرام بزرگ نیست;)مانیتور 22-24 اینچ 1080p ه نه لپ تاپ;)

Last edited by a moderator:
سلام داش فرشید .... فرق Ram Corsair Vangance 1600 4GB و Ram Corsair XMS3 1600 4GB چیه ؟؟؟؟ چون اولیه 30 تومن گرون تره ...ارزش داره 30 تومن زیاد تر بدم یا نه ؟؟؟
یک سوال دیگه فرق ASUS P8Z68 -V و ASUS P8Z68 -V Pro چیه ؟؟؟؟ چون V-Pro سی تومن گرون تره ارزش داره ؟؟؟؟ کارم هم تدوین فایل های ویدیوی و کار های گرافیگی و بعضی مواقع هم بازی .... خیلی ممنون شرمنده مزاحمتون شدم

سری Vangance برای راندمان بیشتر طراحی شده و حرفه ای تر هست، اما در این سرعت راندمانشون تفاوت نداره،بنابراین هزینه ی بیشتر توجیح نداره
ASUS P8Z68 -V Pro هم امکانات بیشتری مثل پورتهای SATA 6Gb هست، اگر SSD می خرید خب مدل PRO توصیه میشه.

مدل DDR5 قطعا سریعتره، هر چند با حافظه ی کمتر باشه.

نه فقط 400 برای همون 4 تا قطعه
باقیش رو گفتم فقط برای مصرف برقش
بعدش 485 به بالای واقعی یا اسمی؟
اخه یه پاور 500 معمولی 400 و.ات بیشتر که توان نداره
نه عزیز، ما فقط مدلهای معتبر و واقعی مثل گرین رو توصیه می کنیم.

Last edited by a moderator:
سلام
آقا ای سیستمی که گفتم با هم مچه دیگه؟
راستی کیس : SILVERSTONE RAVEN RV01-BW Black Steel / Plastic ATX Full Tower Computer Case تو ایران هست؟
یه لیست کامل بزار برام چون نمیخواهم اشتباه کنم تو خرید
http://www.bazicenter.com/articles/159/page/17?pt=item
به جای کارت گرافیک 590 gtx و به جای مادربورد maximus رو بزار اگه کیس بالا هم بود اونم حساب کن یه خبر بده ممنون.
راستی رم رو هم 16gb حساب کن.

ممنون

files_articles__20135420%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

سلام فرشید جان

قیمت قطعات این سیستم رو به روزش رو میخواستم اگه تغییر کرده

ممنون

سلام
آقا ای سیستمی که گفتم با هم مچه دیگه؟
راستی کیس : SILVERSTONE RAVEN RV01-BW Black Steel / Plastic ATX Full Tower Computer Case تو ایران هست؟
یه لیست کامل بزار برام چون نمیخواهم اشتباه کنم تو خرید
http://www.bazicenter.com/articles/159/page/17?pt=item
به جای کارت گرافیک 590 gtx و به جای مادربورد maximus رو بزار اگه کیس بالا هم بود اونم حساب کن یه خبر بده ممنون.
راستی رم رو هم 16gb حساب کن.

ممنون

نمی دونم کدوم سیستم رو می گید ولی سیستم های پیشنهادی ما مشکلی ندارن:
مادربرد رو هم می تونی مدل asus maximus iv extreme رو جایگزین کنی که 500 تومن قیمت داره،کارت گرافیک هم مدل GTX 590 بسته به برند حدود یک تومن قیمت داره
برای سیستم بازی در حال حاضر و آینده ی نزدیک 16 گیگابایت ضرورتی نداره،

برای کیس هم اون مدل رو من اینجا ندیدم، ولی ممکنه وارد شده باشه، قطعات رو خودت جایگزین کن، زحمت تنظیم مجدد لیست با خودت.

files_articles__20135420[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

سلام فرشید جان

قیمت قطعات این سیستم رو به روزش رو میخواستم اگه تغییر کرده

ممنون

CPU:152T
RAM:67T
M/B:118T
VGA:123T
HDD:48T
ODD:26T
POWER:53T
CASE:46T

سلام استاد.

یه هارد اینترنال 1 ترا می خوام تو مایه های 70 تا 85 تومن.

راهنمایی کنید لطفا.

ممنون.

همون SEAGATE Barracuda پیشنهاد میشه، حدود 71 تومن هست.

سلام یه سیستم میخوام ببندم باسقف 1تومن بیشتر گارم هم بازی هستش و البته با دی وی بی هم کانال های اچ دی رو نگاه میکنم . کیس فعلیم قدیمیه و برای قطعات جدید مشکل جا دارم

سلام کدوم گرافیک بهتره ASUS - GeForce ENGTX560 DCII OC 1GB DDR5 یا EVGA 560Ti 1GB DDR5 ؟؟؟؟؟؟؟؟

هر دوتا خوبن، ولی مدل ASUS DCU II چون فن اختصاصی داره خیلی کم صدا هست و خنک تر کار می کنه.

سلام یه سیستم میخوام ببندم باسقف 1تومن بیشتر گارم هم بازی هستش و البته با دی وی بی هم کانال های اچ دی رو نگاه میکنم . کیس فعلیم قدیمیه و برای قطعات جدید مشکل جا دارم

به مقاله ی راهنمای سخت افزار و سیستم رده متوسط و حرفه ای سربزن،توی امضام هست.
با کارت DVB هم مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or