مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان من یه اسپیکر logetech z_5500 دارم دنبال یه کارت صدای 5.1 خوب هستم با این همه گزینه ادم گیج میشه نمیدونه چی بگیره. اولویت اولم هم گوش دادن موزیک هست میخوام بهترین تفکیک صدا رو داشته باشه بعدش گیم و فیلم

بودجه 280.000

لطفاً یه هدفون بلوتوث 4 اگه نیست 3 یا 2 معرفی کنید میکروفن هم داشته بشه و سفت نباشه که سر و گوش رو بعد از یکی دو ساعت درد بیاره. اگرم نشد دیگه وایرلس. آخه وایرلس یه کم آدم حرکت کنه نویز ایجاد میشه.متشکرم.

هدست های بلوتوث توی بازار کامپیوتر کم هست، اما از برندهای متفرقه و غیر اوریجینال زیاد هستن، از برندهای Philips و SONY هم هستن ولی من راجع بهشون نظری ندارم. کلا برای صدای حرفه ای فک نکنم بشه مدل بی سیم و یا بلوتوث هم کیفیت مدلای کابلی و USB پیدا کرد، شاید هم من ندونم.

سلام دوستان من یه اسپیکر logetech z_5500 دارم دنبال یه کارت صدای 5.1 خوب هستم با این همه گزینه ادم گیج میشه نمیدونه چی بگیره. اولویت اولم هم گوش دادن موزیک هست میخوام بهترین تفکیک صدا رو داشته باشه بعدش گیم و فیلم

بودجه 280.000

خب بهترین انتخاب بازار کارت صدای X-Fi Premium هست که نزدیک 200 تومن قیمت داره و امکانات حرفه ای و پنل جلوی کیس هم داره. کارت X-FI Gamer هم حدود 95 تومن هست و انتخاب ارزونتره ولی کیفیتش تقریبا همونه.

سلام
من میخوام رم بخرم بهترین نوعش رو قیمتها و مدلها رو لطف مکنید بدید ! اگر میشه یه عکسی یا لینکی از زم مورد نظر بذارید.

اگر برای سیستم جدید و مادربرد DDR3 می خوای که CORSAIR XMS3 DDR3 یا G.Skill SNIPER Gaming هر دو با باسهای 1600 به بالا انتخابهای خوبی هستن.

دوستان این کنتراست ریشیو (contrast ratio ) در مانیتور های معمولی تا چه حد تاثیر مستقیم بر نور و کیفیت دارن ؟ . از اونجایی که شرکت ها معمولآ چیز های گول زننده زیاد میگن و شرکت های واردکننده هم 10 تا میزارن روش و به مشتری تحویل میدن خواستم از نظر تجربی بپرسم که مثلآ یه مانیتور که میزنه میزان contrast ratio یک به 5 میلیون با اونی که میزنه یک به 50 هزار چقدر تفاوت داره ؟

دوستی میگفت که اینا همه یک به 1000 هستن !! :دی

با تشکر

قیمت اینا چنده اونوقت ؟
نظرت راجب به رم ژل چیه
سیستمم DDR 3 هست :d
بستگی به مدل، Timing و فرکانس داره دیگه، پک 4 گیگ از 70 تومن داره تا 100 تومن، پک 8 گیگ از 100 تومن داره تا 160 تومن
نظرم هم راجع به ژل خوب نیست، توی بهترین ها عددی نیست.

دوستان این کنتراست ریشیو (contrast ratio ) در مانیتور های معمولی تا چه حد تاثیر مستقیم بر نور و کیفیت دارن ؟ . از اونجایی که شرکت ها معمولآ چیز های گول زننده زیاد میگن و شرکت های واردکننده هم 10 تا میزارن روش و به مشتری تحویل میدن خواستم از نظر تجربی بپرسم که مثلآ یه مانیتور که میزنه میزان contrast ratio یک به 5 میلیون با اونی که میزنه یک به 50 هزار چقدر تفاوت داره ؟

دوستی میگفت که اینا همه یک به 1000 هستن !! :دی

این عددهای بزرگ همون طور که گفتی بیشتر تبلیغاتی هست و به کنتراست داینامیک مانیتور مربوط میشه، عدد واقعی تر همون کنتراست استاتیک هست که دیگه بیشتر از 1000 نیست و بسته به نوع پنل می تونه بین 500 تا 900 در عمل خروجی بده. باید در آزمایشهای دقیق تایید بشه وگرنه خیلی قابل اتکا نیست.

بستگی به مدل، Timing و فرکانس داره دیگه، پک 4 گیگ از 70 تومن داره تا 100 تومن، پک 8 گیگ از 100 تومن داره تا 160 تومن
نظرم هم راجع به ژل خوب نیست، توی بهترین ها عددی نیست.

اهاا !!
من الان خودم 6 گیگ رم دارم دوتاش ژل هر کدوم یک گیگ جمعا دوگیگ ژل اون 4 گیگ یه چی دیگست ! حالا میخواستم بدونم ممکنه اینطوری از قدرت رم کم بشه و خوب استفاده نکنه ! یا باید همهی رم ها مثل هم باشن تا بهتر استفاده بکنه ؟
راستی یه سوال
توی بازیها یه گزینه ا ی در قسمت تنظیمات وجود داره به نام Multisampling که مثلا اینو 2x یا 4x یا 8x بذاری .این گزینه بیشتر روی چه قسمتی از سیستم اثر میذاره ؟ رم یا گرافیک یا CPU ؟
اخه مین مثلا همین الان توی بازی Assassins Creed Brother Hood اینو مذارم سر اخر بعضی ها ها یکم کرش یا همون برقی میشه ؟ میتونه مشکل از چی باشه ؟!
یا مثلا در بازی Batman Arkham asylum اینو میذارم 16xQ در بعضی جاها که مثلا وارد یه در دیگه میشه برای تیک ثانیه یکم برقیه ؟
این میتونه مشکل از چی باشه !؟؟؟؟

سلام
آقا من 4.000.000 تومن بودجه دارم.
یه کامپیوتر خوب میخواهم بگیرم(فقط کیس و محتویاتش)
hard ssd+ cpu corei7 + motherboard maxomus(asus) + geforce 590gtx
مهمه برام
یکی میتونه یه راهنمایی به من بکنه؟
که چه سیستمی دقیقا بگیرم که بتونم راحت بازی کنم و کلا مشکلی نداشته باشه؟

بابت پاسخ هدست خیلی متشکرم.
یه اسپیکر هم میخوام برای مصرف خاص. 24 ساعته روشن باشه ولی قرار نیست همیشه صدایی بده شاید سالی 1 بار آژیر بکشه.
میخوام عمری کار کنه ارزون باشه، مصرفش وقتی صدایی پخش نمیکنه کم باشه و صداش بلند باشه که 3 تا در و یه مسافتی رو با صدای بلند رد کنه. ولی اصلاً کیفیت صداش به هیچ وجه مهم نیست. قاعدتاً ساب هم نیاز نیست.بلندی صدای اسپیکر با چی شناخته میشه؟ وات؟

بابت پاسخ هدست خیلی متشکرم.
یه اسپیکر هم میخوام برای مصرف خاص. 24 ساعته روشن باشه ولی قرار نیست همیشه صدایی بده شاید سالی 1 بار آژیر بکشه.
میخوام عمری کار کنه ارزون باشه، مصرفش وقتی صدایی پخش نمیکنه کم باشه و صداش بلند باشه که 3 تا در و یه مسافتی رو با صدای بلند رد کنه. ولی اصلاً کیفیت صداش به هیچ وجه مهم نیست. قاعدتاً ساب هم نیاز نیست.بلندی صدای اسپیکر با چی شناخته میشه؟ وات؟

درود

من یه مدت کوتاه تو کار دزدگیر منزل بودم بلند گوهایی که استفاده می کردیم دقیقا همون چیزیه که شما میخوایی فقط یه فیش مناسب با خروجی دستگاهت باید بهشون بزنی
بری جمهوری آمار بگیری حتما پیدا میکنی

بلندی صدا هم با دسی بل سنجیده میشه

سلام
آقا من 4.000.000 تومن بودجه دارم.
یه کامپیوتر خوب میخواهم بگیرم(فقط کیس و محتویاتش)
hard ssd+ cpu corei7 + motherboard maxomus(asus) + geforce 590gtx
مهمه برام
یکی میتونه یه راهنمایی به من بکنه؟
که چه سیستمی دقیقا بگیرم که بتونم راحت بازی کنم و کلا مشکلی نداشته باشه؟
http://www.bazicenter.com/articles/159/page/17?pt=item

آقا من میخوام یه سیستمم رو اتقا بدم بودجم هم حدود 500تومن هستش میشه با این پول چیز خوبی بست یا نه؟

مین بود p5kplدارم میشه روش سی پی یو -گرافیک و رم جدید بست یا باید اونو هم عوض کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or