لطفاً یه هدفون بلوتوث 4 اگه نیست 3 یا 2 معرفی کنید میکروفن هم داشته بشه و سفت نباشه که سر و گوش رو بعد از یکی دو ساعت درد بیاره. اگرم نشد دیگه وایرلس. آخه وایرلس یه کم آدم حرکت کنه نویز ایجاد میشه.متشکرم.
سلام دوستان من یه اسپیکر logetech z_5500 دارم دنبال یه کارت صدای 5.1 خوب هستم با این همه گزینه ادم گیج میشه نمیدونه چی بگیره. اولویت اولم هم گوش دادن موزیک هست میخوام بهترین تفکیک صدا رو داشته باشه بعدش گیم و فیلم
بودجه 280.000
سلام
من میخوام رم بخرم بهترین نوعش رو قیمتها و مدلها رو لطف مکنید بدید ! اگر میشه یه عکسی یا لینکی از زم مورد نظر بذارید.
با تشکراگر برای سیستم جدید و مادربرد DDR3 می خوای که CORSAIR XMS3 DDR3 یا G.Skill SNIPER Gaming هر دو با باسهای 1600 به بالا انتخابهای خوبی هستن.
بستگی به مدل، Timing و فرکانس داره دیگه، پک 4 گیگ از 70 تومن داره تا 100 تومن، پک 8 گیگ از 100 تومن داره تا 160 تومنبا تشکر
قیمت اینا چنده اونوقت ؟
نظرت راجب به رم ژل چیه
سیستمم DDR 3 هست :d
دوستان این کنتراست ریشیو (contrast ratio ) در مانیتور های معمولی تا چه حد تاثیر مستقیم بر نور و کیفیت دارن ؟ . از اونجایی که شرکت ها معمولآ چیز های گول زننده زیاد میگن و شرکت های واردکننده هم 10 تا میزارن روش و به مشتری تحویل میدن خواستم از نظر تجربی بپرسم که مثلآ یه مانیتور که میزنه میزان contrast ratio یک به 5 میلیون با اونی که میزنه یک به 50 هزار چقدر تفاوت داره ؟
دوستی میگفت که اینا همه یک به 1000 هستن !!
بستگی به مدل، Timing و فرکانس داره دیگه، پک 4 گیگ از 70 تومن داره تا 100 تومن، پک 8 گیگ از 100 تومن داره تا 160 تومن
نظرم هم راجع به ژل خوب نیست، توی بهترین ها عددی نیست.
بابت پاسخ هدست خیلی متشکرم.
یه اسپیکر هم میخوام برای مصرف خاص. 24 ساعته روشن باشه ولی قرار نیست همیشه صدایی بده شاید سالی 1 بار آژیر بکشه.
میخوام عمری کار کنه ارزون باشه، مصرفش وقتی صدایی پخش نمیکنه کم باشه و صداش بلند باشه که 3 تا در و یه مسافتی رو با صدای بلند رد کنه. ولی اصلاً کیفیت صداش به هیچ وجه مهم نیست. قاعدتاً ساب هم نیاز نیست.بلندی صدای اسپیکر با چی شناخته میشه؟ وات؟
http://www.bazicenter.com/articles/159/page/17?pt=itemسلام
آقا من 4.000.000 تومن بودجه دارم.
یه کامپیوتر خوب میخواهم بگیرم(فقط کیس و محتویاتش)
hard ssd+ cpu corei7 + motherboard maxomus(asus) + geforce 590gtx
مهمه برام
یکی میتونه یه راهنمایی به من بکنه؟
که چه سیستمی دقیقا بگیرم که بتونم راحت بازی کنم و کلا مشکلی نداشته باشه؟