مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کیس 500 تومنی هر کاریش هم بکنی بدرد بازی نمی خوره، سیستم اداری هم به زور میشه باهاش بست، می تونی به مقاله ی راهنمای سخت افزار توی امضام مراجعه کنی.
برای مانیتور هم برای زاویه دید بهتر می تونی مدلی LED مثل SAMSUNG 2065/2085 رو انتخاب کنی که 200 و 240 تومن هستن.

آخه فرشید جان برای یه بچه 9 ساله میخوام این 100 تومنی گرونه براش :
files_articles__20135420[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

اینو نمیشه بیاریش یکم پایین تر ؟ روی 550 این حدودا ؟

به نظر شما این چطوره؟؟؟

ASUS - P8P67 DELUXE
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 2000-(2x2GB)
ASUS - GeForce ENGTX560 TiGREEN - GP785B
Intel Core i7 - 3_4GHz - 2600
APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium

اینا تو بازار ایران موجود هستن؟؟
چیپ سری 7 با 8 خیلی فرق دارن یعنی ارزش 100 تومن بالاتر رو داره؟؟
اگه امکان داره تو پیغام خصوصی جندتا فروشگاه هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
به نظر شما تو بستن اینا مشکلی بوجود نمیاد ؟مثلا مادر بورد یکی رو ساپورت نکنه.
Motherboard : ASUS P8P67 PRO

CPU: Intel core i7 2600K

CPU Fan: APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium

Ram: Corsair 3*2GB DDR3 1600 DOMINATOR

VGA: NVIDIA GeForce GTX 580

ODD: Samsung 24X SATA

POWER: GB685B Green

بعد SDD چیه؟

خنک کننده چی بزارم؟
کیس infinity میگن تمیز کردنش خیلی سخنه یه نوع کیس دیگه چی پیشنهاد میکنین؟

آخه فرشید جان برای یه بچه 9 ساله میخوام این 100 تومنی گرونه براش :
files_articles__20135420[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

اینو نمیشه بیاریش یکم پایین تر ؟ روی 550 این حدودا ؟

حالا چون 9 سالش هست باید سیستم داغون براش بگیری؟! بعدا که می خواد استفاده کنه یا بتونه حداقل یه بازی فوتبال بزنه.
حالا این مادربرد گرافیک مجتمع داره و می تونی کارت گرافیک گفته شده رو از لیست حذف کنی،

به نظر شما این چطوره؟؟؟

ASUS - P8P67 DELUXE
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 2000-(2x2GB)
ASUS - GeForce ENGTX560 TiGREEN - GP785B
Intel Core i7 - 3_4GHz - 2600
APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium

اینا تو بازار ایران موجود هستن؟؟
چیپ سری 7 با 8 خیلی فرق دارن یعنی ارزش 100 تومن بالاتر رو داره؟؟
اگه امکان داره تو پیغام خصوصی جندتا فروشگاه هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

موجودیش که موجودن، فقط با این بودجه خرید Core i7 ضرورتی نداره و زیادی بالاست
چیپ سری 7 و 8 هم نمی دونم منظورت چیه، همچین چیزی نداریم.

به نظر شما تو بستن اینا مشکلی بوجود نمیاد ؟مثلا مادر بورد یکی رو ساپورت نکنه.
Motherboard : ASUS P8P67 PRO

CPU: Intel core i7 2600K

CPU Fan: APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium

Ram: Corsair 3*2GB DDR3 1600 DOMINATOR

VGA: NVIDIA GeForce GTX 580

ODD: Samsung 24X SATA

POWER: GB685B Green

بعد SDD چیه؟

خنک کننده چی بزارم؟
کیس infinity میگن تمیز کردنش خیلی سخنه یه نوع کیس دیگه چی پیشنهاد میکنین؟

اول که 3*2GB DDR3 برای این مادربرد نیست، اون فن هم فعلا موجود نیست.
درباره ی SSD هم توی مقاله های بخش سخت افزار PC توی سایت خودم دوتا مقاله دارم، مطالعه کنید.

کیس Infinity هم بله، توی ماشین لباسشویی نمیشه شست! باید با جاروبرقی یا مکنده ی هوای فشره تمیز کنی.

دوستان قیمت مادربرد های 2011 مشخص نشده و اینکه تاریخ ریلیز شون

تا وقتی پردازنده های SandyBridge-E بصورت رسمی معرفی بشن زیاد نمونده، اونموقع هم قیمت پردازنده ها درمیاد و هم مادربرداش، هر چی باشن باید از مادربردای 1155 حدود 100 تا 150 دلار گرونتر باشن و برای سیستم بازی هم تفاوتی ایجاد نمی کنن ولی برای کار حرفه ای چرا،

آخرین ویرایش:
اول که 3*2GB DDR3 برای این مادربرد نیست، اون فن هم فعلا موجود نیست.
درباره ی SSD هم توی مقاله های بخش سخت افزار PC توی سایت خودم دوتا مقاله دارم، مطالعه کنید.

کیس Infinity هم بله، توی ماشین لباسشویی نمیشه شست! باید با جاروبرقی یا مکنده ی هوای فشره تمیز کنی.

میشه بگین چه رم و چه فنی بزارم؟

میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم
مادر بوردم هم abit kn9 sli هست که ساتا 3 ساپرت میکنه
چه مارکی یا چه مدلی بخرم که خوب باشه و سرعتشم بالا باشه؟
البته زیر 100 تومن باشه بهتره

سلام دوستان
من می خوام یه سیستم crossfire ببندم
یه 6870 هم دارم . الان موندم چه جور مادربوردی بگیرم . فرق این x16-x16 وx8x8 و x16-x4 چقدره ؟
تو نت خیلی گشتم . اکثر review ها نشون می دن که فرقش زیاد نیس . اما توی فروم ها بعضی ها می گن برای کارت های سنگین x4 کمه .
در ضمن cpu من 955 BE هست که تا 4 گیگ oc کردم و فعلا" قصد عوض کردنشو ندارم ولی خوب ترجیح می دم یه mb بگیرم که cpu های جدید amd بهش بخوره.
لطفا" راهنمایی کنید من چه mb بخرم اگه امکان داره قیمتشم بگید .
در ضمن بیشتر بازی crysis مد نظرم هست
پیشاپیش ممنون

سلام میخواستم بدونم پاور CoolerMaster UPC 900W برای سیستم پایین خوبه؟ این پاور ماله سه سال پیشه بخاطر همین تو شک افتادم که بندازم رو سیستم یا نه پاور فعلی که 2.5 ماه کار کرده هم Green GP585 هست...

Core i3-2100
P8H67-B3
4GB Ram 1333
GTX 480
500GB HDD

میشه بگین چه رم و چه فنی بزارم؟

برای رم که باید پک 4 گیگ بخری از یه برند معتبر، برای فن هم یه مدل خوب مثل CoolerMaster Hyper 212

میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم
مادر بوردم هم abit kn9 sli هست که ساتا 3 ساپرت میکنه
چه مارکی یا چه مدلی بخرم که خوب باشه و سرعتشم بالا باشه؟
البته زیر 100 تومن باشه بهتره

مادربرد شما SATA3 ساپورت نمی کنه، چون قدیمی هست اما با هاردای SATA3 کار می کنه چون سازگاری دارن همیشه، می تونی از برند SEAGATE یا وسترن بخری. اگه سرعت بالا می خوای باید WD BLACK 1TB بخری. حدود 110 تومن هست

سلام دوستان
من می خوام یه سیستم crossfire ببندم
یه 6870 هم دارم . الان موندم چه جور مادربوردی بگیرم . فرق این x16-x16 وx8x8 و x16-x4 چقدره ؟
تو نت خیلی گشتم . اکثر review ها نشون می دن که فرقش زیاد نیس . اما توی فروم ها بعضی ها می گن برای کارت های سنگین x4 کمه .
در ضمن cpu من 955 BE هست که تا 4 گیگ oc کردم و فعلا" قصد عوض کردنشو ندارم ولی خوب ترجیح می دم یه mb بگیرم که cpu های جدید amd بهش بخوره.
لطفا" راهنمایی کنید من چه mb بخرم اگه امکان داره قیمتشم بگید .
در ضمن بیشتر بازی crysis مد نظرم هست
پیشاپیش ممنون

فرق 16X16X با 8X8X زیاد نیست ولی راندمان 16X4X خیلی پایینتر هست و قابل قبول نیست.
مادربرد رو هم عوض نکنی بهتره، هر چی بخری تفاوت زیادی نمی کنه و قویترین پردازنده هاشم باز قوی محسوب نمی شن، مگر اینکه بخوای مادربرد گرون قیمت 990FX بخری که سری جدید بولدوزر رو هم پشتیبانی می کنه و یه 10 درصدی بعضی جاها سریعتره، ولی بازم به قدرت SandyBridge ها نیست.

ببخشید سوال من جا موند...

و یک سواله دیگه من با این سیستم با 3Dmark11 همش 4768 امتیاز میگیرم...چرا شما که کارتتون از کارته من ضعیفتره این همه اختلاف دارید با من؟

اگه برای سه سال پیش باشه که ممکنه کارکرده هم باشه ، پاور فعلی شما هم لب مرز هست ولی بهتر بود براش یه 685 وات گرین می گرفتید
راجع به امتیاز 3DMARK 2011 هم خب من کارتم رو اورکلاک کردم، ولی بازم با اینحال باید امتیاز کارت شما بالاتر باشه، اما با توجه به پردازنده ی شما که Core i3 2100 هست و دو هسته ای ممکنه از راندمان پایینتر بخاطر اون باشه، هر چند که تفاوت زیاد نیست، اگر یه 4 هسته ای مثل Core i5 2400 داشتید حداقل 800 نمره باید امتیاز شما بالاتر می رفت.

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم بدونم پاور CoolerMaster UPC 900W برای سیستم پایین خوبه؟ این پاور ماله سه سال پیشه بخاطر همین تو شک افتادم که بندازم رو سیستم یا نه پاور فعلی که 2.5 ماه کار کرده هم Green GP585 هست...

Core i3-2100
P8H67-B3
4GB Ram 1333
GTX 480
500GB HDD

ببخشید سوال من جا موند...

و یک سواله دیگه من با این سیستم با 3Dmark11 همش 4768 امتیاز میگیرم...چرا شما که کارتتون از کارته من ضعیفتره این همه اختلاف دارید با من؟

فرق 16X16X با 8X8X زیاد نیست ولی راندمان 16X4X خیلی پایینتر هست و قابل قبول نیست.
مادربرد رو هم عوض نکنی بهتره، هر چی بخری تفاوت زیادی نمی کنه و قویترین پردازنده هاشم باز قوی محسوب نمی شن، مگر اینکه بخوای مادربرد گرون قیمت 990FX بخری که سری جدید بولدوزر رو هم پشتیبانی می کنه و یه 10 درصدی بعضی جاها سریعتره، ولی بازم به قدرت SandyBridge ها نیست.

.

خوب فرشید من در هر صورت باید mb رو عوض کنم چون mb من یک pci slot داره . ببین من نمی خوام برم اینتل بگیرم چون اون جوری باید cpu هم بخرم الان فعلا" یه mb می خوام بگیرم که crossfire رو ردیف کنم بعد که بلدوزر اومد اگه تفاوتش زیاد بود با مال خودم cpu رم عوض می کنم . در ضمن مگه فقط 990 این پردازنده های جدید رو پشتیبانی می کنه ؟ خوب یه mb ارزون تر AM3+ بگبیرم مشکلی داره ؟ مثل 880 یا حتی 870 .
یه سوال دیگه هم داشتم ...
به نظر شما توی crysis یا witcher 2 ، این پردازنده که الان دارم bottleneck هست در مقابل 2 تا 6870 ؟ اگه این جوریه که کلا" باید بی خیال شم .

خوب فرشید من در هر صورت باید mb رو عوض کنم چون mb من یک pci slot داره . ببین من نمی خوام برم اینتل بگیرم چون اون جوری باید cpu هم بخرم الان فعلا" یه mb می خوام بگیرم که crossfire رو ردیف کنم بعد که بلدوزر اومد اگه تفاوتش زیاد بود با مال خودم cpu رم عوض می کنم . در ضمن مگه فقط 990 این پردازنده های جدید رو پشتیبانی می کنه ؟ خوب یه mb ارزون تر AM3+ بگبیرم مشکلی داره ؟ مثل 880 یا حتی 870 .
یه سوال دیگه هم داشتم ...
به نظر شما توی crysis یا witcher 2 ، این پردازنده که الان دارم bottleneck هست در مقابل 2 تا 6870 ؟ اگه این جوریه که کلا" باید بی خیال شم .

خب اگه بخوای مادربرد AM3+ بخری که فقط چیپ ست های 990 از AMD پشتیبانی می کننش، بقیه فقط AM3 هستن و ممکنه با آپدیت بایوس ازسری AMD FX6000/8000 پشتیبانی کنن ولی نه با سرعت کامل و همه ی توانش

در مورد پردازنده هم چون می خوای CF بکنی حتما توی خیلی عنوانها گلوگاه میشه، برای همین دیگه واسه CF هم نمی تونی روی راندمان کامل دوتا کارت حساب کنی، حتی همین FX8150 که سریعترین 8 هسته ای بولدوزر هست هم بعضی جاها واسه 3X CF گلوگاه هست، اینجا دیروز یه مقایسه ازش انجام داده، ببین.

خب اگه بخوای مادربرد AM3+ بخری که فقط چیپ ست های 990 از AMD پشتیبانی می کننش، بقیه فقط AM3 هستن و ممکنه با آپدیت بایوس ازسری AMD FX6000/8000 پشتیبانی کنن ولی نه با سرعت کامل و همه ی توانش

در مورد پردازنده هم چون می خوای CF بکنی حتما توی خیلی عنوانها گلوگاه میشه، برای همین دیگه واسه CF هم نمی تونی روی راندمان کامل دوتا کارت حساب کنی، حتی همین FX8150 که سریعترین 8 هسته ای بولدوزر هست هم بعضی جاها واسه 3X CF گلوگاه هست، اینجا دیروز یه مقایسه ازش انجام داده، ببین.
دمت گرم عزیز امروز یه review تو سایت anandtech از این بولدوزر ها دیدم یخ کردم ! کاراییش توی گیم حتی از این 6 هسته ای های نسل قبلی هم کمتره . موندم برای چی اصلا" اینا رو ساخته هر چی بوده برای گیم نیست...
کلا" با این اوصاف دیگه صرف نمی کنه پول بالای مادربورد AMD بدم. ممنون از زاهنماییت.

لطفاً یه هدفون بلوتوث 4 اگه نیست 3 یا 2 معرفی کنید میکروفن هم داشته بشه و سفت نباشه که سر و گوش رو بعد از یکی دو ساعت درد بیاره. اگرم نشد دیگه وایرلس. آخه وایرلس یه کم آدم حرکت کنه نویز ایجاد میشه.متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or