مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان میگم رو cpu corei5 2500k رم با باس 1600 بزاری مشکلی پیش نمیاد؟اخه تو سایت اینتل نوشته:
Memory Types:DDR3-1066/1333

چه مشکلی، اون فرکانس رسمی ماجولهای عادی هست، برای ماجولهای حرفه ای و مادربرد های حرفه ای تا 2133 هم قابل استفاده هست.
اهاا !!
من الان خودم 6 گیگ رم دارم دوتاش ژل هر کدوم یک گیگ جمعا دوگیگ ژل اون 4 گیگ یه چی دیگست ! حالا میخواستم بدونم ممکنه اینطوری از قدرت رم کم بشه و خوب استفاده نکنه ! یا باید همهی رم ها مثل هم باشن تا بهتر استفاده بکنه ؟
راستی یه سوال
توی بازیها یه گزینه ا ی در قسمت تنظیمات وجود داره به نام Multisampling که مثلا اینو 2x یا 4x یا 8x بذاری .این گزینه بیشتر روی چه قسمتی از سیستم اثر میذاره ؟ رم یا گرافیک یا CPU ؟
اخه مین مثلا همین الان توی بازی Assassins Creed Brother Hood اینو مذارم سر اخر بعضی ها ها یکم کرش یا همون برقی میشه ؟ میتونه مشکل از چی باشه ؟!
یا مثلا در بازی Batman Arkham asylum اینو میذارم 16xQ در بعضی جاها که مثلا وارد یه در دیگه میشه برای تیک ثانیه یکم برقیه ؟
این میتونه مشکل از چی باشه !؟؟؟؟

کارت اشتباه بوده، قبلا بارها گفتیم که :
-تعداد ماجولها زوج باشه
-هم مدل و هم برند باشن و ظرفیتشون یکی باشه

در حالتی که شما گذاشتی قطعا سرعتش از حالت نرمال کمتر هست.
Multisampling هم نوعی از AA هست که به اختصار MSAA هم می گن، به گرافیک مربوطه، فشار زیادی به گرافیک میاره و بیش از 4 یا 8 باشه خیلی سنگین میشه، سرخود بالا نبرید.

سلام
آقا من 4.000.000 تومن بودجه دارم.
یه کامپیوتر خوب میخواهم بگیرم(فقط کیس و محتویاتش)
hard ssd+ cpu corei7 + motherboard maxomus(asus) + geforce 590gtx
مهمه برام
یکی میتونه یه راهنمایی به من بکنه؟
که چه سیستمی دقیقا بگیرم که بتونم راحت بازی کنم و کلا مشکلی نداشته باشه؟

به مفاله ی راهنمای سخت افزار و سیستم رده رویایی توی امضام مراجعه کنید

درود

دوستان بین cori3-2100 و phenom II x4 955 کدومو پیشنهاد می کنید

یه مادر برد ارزون هم براش معرفی کنید ممنون میشم

Core i3 2100، بعدا هم براحتی به سریعترین پردازنده ها قابل ارتقا هست.

آقا من میخوام یه سیستمم رو اتقا بدم بودجم هم حدود 500تومن هستش میشه با این پول چیز خوبی بست یا نه؟

مین بود p5kplدارم میشه روش سی پی یو -گرافیک و رم جدید بست یا باید اونو هم عوض کنم

بله، باید همش رو عوض کنی، ارتقای قطعات اصلی ضروریه و با تعویض تنها یکی از اونها امکان پذیر نیست.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Saber
درود

من یه مدت کوتاه تو کار دزدگیر منزل بودم بلند گوهایی که استفاده می کردیم دقیقا همون چیزیه که شما میخوایی فقط یه فیش مناسب با خروجی دستگاهت باید بهشون بزنی
بری جمهوری آمار بگیری حتما پیدا میکنی

بلندی صدا هم با دسی بل سنجیده میشه

آقا شاهین میشه لطف کنین مارک و مدل این بلندگوها رو بفرمایین؟ دستگاه PC هست با کارت DVR و قاعدتا خروجیش هم همون کارت صدای مادربورد هست (فیش سبز :d) اگه مارک پارکش یادتون نیست میشه بفرمایین چند دسیبیل بود حدوداً؟ که اگه بلندگوی مخصوص این کار پیدا نکردم اندازه بیاد دستم در همون حد و اندازه قدرت صدا یه اسپیکر بگیرم.
مرسی :x

Core i3 2100، بعدا هم براحتی به سریعترین پردازنده ها قابل ارتقا هست.

درود

مادربورد تا 100 تومن چی بگیرم براش

ممنون

آقا شاهین میشه لطف کنین مارک و مدل این بلندگوها رو بفرمایین؟ دستگاه PC هست با کارت DVR و قاعدتا خروجیش هم همون کارت صدای مادربورد هست (فیش سبز :d) اگه مارک پارکش یادتون نیست میشه بفرمایین چند دسیبیل بود حدوداً؟ که اگه بلندگوی مخصوص این کار پیدا نکردم اندازه بیاد دستم در همون حد و اندازه قدرت صدا یه اسپیکر بگیرم.
مرسی :x

والا اینایی که ما میبستیم مارکو مدل و مشخصات نداشت:d ولی صداش خیلی بلند بود شما تو پاساژ امجد تو جمهوری یه دور بزنی هم خودشو میتونی پیدا کنی هم فیشی که به پس سی می خوره

فقط ار فروشنده قبلش حتما بپرس ببین خروجی پس سی مناسبش هست یا نه چون ما اینارو به دزدگیر میزدیم

آخرین ویرایش:
با بودجه 400 تومان
بهترین گزینه برای خرید
main-cpu-vga-ram چی هست
ترجیحا پایه amd باشه
-----------------------------------------------------------------
برای دریافت شبکه های ماهواره ای روی کامپیوتر باید چیکار کرد؟وسایل و تجهیزات چی میخواد؟فقط هم میخوایم ماهواره ببینیم و شبکه زیاد برامون وا کنه
برای اینترنت مصرفی نداره

آقا این هاردهای اکسترنال وسترن element با گرانتی آواژنگ بهتره یا passport essentials با گارانتی فیوچر ?
میخوام یه 1 ترا بگیرم مرددم بین این دو

با بودجه 400 تومان
بهترین گزینه برای خرید
main-cpu-vga-ram چی هست
ترجیحا پایه amd باشه
-----------------------------------------------------------------
برای دریافت شبکه های ماهواره ای روی کامپیوتر باید چیکار کرد؟وسایل و تجهیزات چی میخواد؟فقط هم میخوایم ماهواره ببینیم و شبکه زیاد برامون وا کنه
برای اینترنت مصرفی نداره

CPU:ATHLON II X4 635
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:5670 DDR5 512

برای TV هم باید کارت DVB بخری روی سیستم نصب کنی و کابل آنتن رو هم از دیش و LNB بهش وصل کنی.

سلام فرشید جان ، با بودجه ی 300 تومن یه مادربورد و CPU معرفی میکنی که از پس کارت 560ti بر بیاد یا حداقل بهترین انتخاب باشه . ممنون

CPU:COREi3 2100
M/B:ASUS P8H67
آقا این هاردهای اکسترنال وسترن element با گرانتی آواژنگ بهتره یا passport essentials با گارانتی فیوچر ?
میخوام یه 1 ترا بگیرم مرددم بین این دو
passport essentials از پورت USB 3.0 و نرم افزارهای امنیتی و پشتیبان گیری برخوردار هست، اما سری Element فقط USB 2.0 هست و چیز اضافی نداره و ارزونتره، گارانتی اصلی بگیری بهتره.

Last edited by a moderator:
passport essentials از پورت USB 3.0 و نرم افزارهای امنیتی و پشتیبان گیری برخوردار هست، اما سری Element فقط USB 2.0 هست و چیز اضافی نداره و ارزونتره، گارانتی اصلی بگیری بهتره.
فرشید المنت یو اس بی تری هم اومده
نرم افزارهای اسنشیال که بدرد من نمی خوره
کدوم هارد به نظرت سرعت و کیفیتش بهتره؟ آخه اسنشیال ها مالزی هست و المنت تایوانی
اون موقع وسترن من هر چی گشتم سه مدل گارانتی بوده یکی سازگار که دیگه نمیاره و به جاش فیوچر میاره
یدونه هم آواژنگ هست که اخیرا مدل المنت داره وارد می کنه
یعنی به نظرت آواژنگ گارانتی مناسبی نیست؟

فرشید المنت یو اس بی تری هم اومده
نرم افزارهای اسنشیال که بدرد من نمی خوره
کدوم هارد به نظرت سرعت و کیفیتش بهتره؟ آخه اسنشیال ها مالزی هست و المنت تایوانی
اون موقع وسترن من هر چی گشتم سه مدل گارانتی بوده یکی سازگار که دیگه نمیاره و به جاش فیوچر میاره
یدونه هم آواژنگ هست که اخیرا مدل المنت داره وارد می کنه
یعنی به نظرت آواژنگ گارانتی مناسبی نیست؟

من هنوز از سری Element مدل USB 3.0 ندیدم، توی سایتش هم نیست تا اونجا که یادمه ،این سری برای قیمت پایین طراحی شده نه راندمان،
آواژنگ هم خوبه نسبت به بقیه.

سلام بچه ها
برای 6870 CF چه پاوری بگیرم ؟ OCZ 600 کافیه ؟ تو سایت AMD زده 600 برای CF . یا این که پیشنهاد می کنید برم green بگیرم ؟ یه مقایسه قیمت می شه بکنید .
cpu هم 955 دارم که خوب تا 3.9 اوور کردم
خیلی ممنون

سلام بچه ها
برای 6870 CF چه پاوری بگیرم ؟ OCZ 600 کافیه ؟ تو سایت AMD زده 600 برای CF . یا این که پیشنهاد می کنید برم green بگیرم ؟ یه مقایسه قیمت می شه بکنید .
cpu هم 955 دارم که خوب تا 3.9 اوور کردم
خیلی ممنون
من GREEN GP685B یا GP635B-US رو پیشنهاد میدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or