فرشید جان میگم رو cpu corei5 2500k رم با باس 1600 بزاری مشکلی پیش نمیاد؟اخه تو سایت اینتل نوشته:
Memory TypesDR3-1066/1333
چه مشکلی، اون فرکانس رسمی ماجولهای عادی هست، برای ماجولهای حرفه ای و مادربرد های حرفه ای تا 2133 هم قابل استفاده هست.
اهاا !!
من الان خودم 6 گیگ رم دارم دوتاش ژل هر کدوم یک گیگ جمعا دوگیگ ژل اون 4 گیگ یه چی دیگست ! حالا میخواستم بدونم ممکنه اینطوری از قدرت رم کم بشه و خوب استفاده نکنه ! یا باید همهی رم ها مثل هم باشن تا بهتر استفاده بکنه ؟
راستی یه سوال
توی بازیها یه گزینه ا ی در قسمت تنظیمات وجود داره به نام Multisampling که مثلا اینو 2x یا 4x یا 8x بذاری .این گزینه بیشتر روی چه قسمتی از سیستم اثر میذاره ؟ رم یا گرافیک یا CPU ؟
اخه مین مثلا همین الان توی بازی Assassins Creed Brother Hood اینو مذارم سر اخر بعضی ها ها یکم کرش یا همون برقی میشه ؟ میتونه مشکل از چی باشه ؟!
یا مثلا در بازی Batman Arkham asylum اینو میذارم 16xQ در بعضی جاها که مثلا وارد یه در دیگه میشه برای تیک ثانیه یکم برقیه ؟
این میتونه مشکل از چی باشه !؟؟؟؟
کارت اشتباه بوده، قبلا بارها گفتیم که :
-تعداد ماجولها زوج باشه
-هم مدل و هم برند باشن و ظرفیتشون یکی باشه
در حالتی که شما گذاشتی قطعا سرعتش از حالت نرمال کمتر هست.
Multisampling هم نوعی از AA هست که به اختصار MSAA هم می گن، به گرافیک مربوطه، فشار زیادی به گرافیک میاره و بیش از 4 یا 8 باشه خیلی سنگین میشه، سرخود بالا نبرید.
سلام
آقا من 4.000.000 تومن بودجه دارم.
یه کامپیوتر خوب میخواهم بگیرم(فقط کیس و محتویاتش)
hard ssd+ cpu corei7 + motherboard maxomus(asus) + geforce 590gtx
مهمه برام
یکی میتونه یه راهنمایی به من بکنه؟
که چه سیستمی دقیقا بگیرم که بتونم راحت بازی کنم و کلا مشکلی نداشته باشه؟
به مفاله ی راهنمای سخت افزار و سیستم رده رویایی توی امضام مراجعه کنید
درود
دوستان بین cori3-2100 و phenom II x4 955 کدومو پیشنهاد می کنید
یه مادر برد ارزون هم براش معرفی کنید ممنون میشم
Core i3 2100، بعدا هم براحتی به سریعترین پردازنده ها قابل ارتقا هست.
آقا من میخوام یه سیستمم رو اتقا بدم بودجم هم حدود 500تومن هستش میشه با این پول چیز خوبی بست یا نه؟
مین بود p5kplدارم میشه روش سی پی یو -گرافیک و رم جدید بست یا باید اونو هم عوض کنم
بله، باید همش رو عوض کنی، ارتقای قطعات اصلی ضروریه و با تعویض تنها یکی از اونها امکان پذیر نیست.
Last edited by a moderator: