مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان به نظرتون این قوی ترین (CPU) جهان هست؟
Core i7-980X extreme

خیر، نیست،
سریعترین پردازنده برای بازی Core i7 2600K هست و برای پردازش یا گرافیک سه بعدی هم Core i7 990XE سریعترین هست.

سلام فرشید جان!

عزیز من دنبال یه هدست خوب هستم! از همه چیز مهمتر راحتیش هست!
یعنی طوری باشه که مثلا 6 ساعت دائم رو گوش باشه گوش رو خسته نکنه!
فکر میکنم این مدل ها که ابرش دور گوش میفته راحتتر هستن! امیدوارم متوجه منظورم شده باشی!
بودجه هم تا 30تومن هستش!

باتشکر و احترام
درود
با 30 تومن نمیشه یه مدل خوب از برند معتبر رو خرید، هدست خوب و اورجینال بالای 60 تومن هست.

خیر، نیست،
سریعترین پردازنده برای بازی Core i7 2600K هست و برای پردازش یا گرافیک سه بعدی هم Core i7 990XE سریعترین هست.

با 30 تومن نمیشه یه مدل خوب از برند معتبر رو خرید، هدست خوب و اورجینال بالای 60 تومن هست.

فرشید جان با 60 تومن چی پیشنهاد میکنی؟!

قوی ترین وبی همتاترین

به نام خدا
دوستان آیا این قطعاتی رو که گفتم جزء قوی ترین ها هست اگر هم نیست اسم وقیمت دقیقش رو بگید. چون یکی از دوستام می خواد با 6 میلیون یه ابر راینه بخره. خداییش دقیق راهنمایی بفرمائید که دوستمون پولش رو الکی هدر نده.در ضمن دوستمون می خواد که فیلم ها وبازی های بلورای سه بعدی هم بااین ابر رایانش ببینه. واز لحاظ خروجی ووردی صدا وتصویر کم وکاستی نداشته باشه. ورودی وخروجی HDMIهم داشته باشه. این گوی و اینم میدان.یا علی
CPU:
(مخصوص پردازش های سه بعدی)Core i7 990XE
CPU FAN:
/مربوط میشه به شرکتECO II ALChttp://www.coolitsystems.com/
RAM:
Patriot PGD332G1333ELQK G2 Series 'Division 2' 32GB (4 x 8GB) 240-Pin SDRAM DDR3 1333
RAM Cooler:
اطلاعی ندارم
M/B:
قویترین مادربرد اورکلاکینگ دنیا gigabyte x58a-oc
VGA:
Asus 590gtx
VGA Cooler:
Asus - Vga Nvidia ENGTX590 / 3DIS / 3GD5 Geforce Gtx 590 3Gb Gddr5 Native Dual-Link Dvi-I X3 Vga Hdmi
HDD:
Western Digital WD Caviar Green 2.0 TB
SSD:
Kingston SSDNow V100- SV100S2/256GZ- 2.5" 256GB SATA II
ODD:
اطلاعی ندارم

POWER:
Power - Enermax / REVOLUTION85+ 950W SLI
Case:
Antec Skeleton ‘Open Air’ PC Case
Monitor:
http://www.samsung.com/sg/consumer/...tor/led-monitor/index.idx?pagetype=subtype_p2http://www.samsung.com/sg/consumer/...tor/led-monitor/index.idx?pagetype=subtype_p2
یکی از این سه مانیتور بالا چیز خیلی خوبی هست
اگه چیز دیگه ای هم هست خودتون زحمتش رو بکشید

Last edited by a moderator:
به نام خدا
دوستان آیا این قطعاتی رو که گفتم جزء قوی ترین ها هست اگر هم نیست اسم وقیمت دقیقش رو بگید. چون یکی از دوستام می خواد با 6 میلیون یه ابر راینه بخره. خداییش دقیق راهنمایی بفرمائید که دوستمون پولش رو الکی هدر نده.در ضمن دوستمون می خواد که فیلم ها وبازی های بلورای سه بعدی هم بااین ابر رایانش ببینه. واز لحاظ خروجی ووردی صدا وتصویر کم وکاستی نداشته باشه. ورودی وخروجی HDMIهم داشته باشه. این گوی و اینم میدان.یا علی
CPU:
(مخصوص پردازش های سه بعدی)Core i7 990XE
CPU FAN:
/مربوط میشه به شرکتECO II ALC
RAM:
Patriot PGD332G1333ELQK G2 Series 'Division 2' 32GB (4 x 8GB) 240-Pin SDRAM DDR3 1333
RAM Cooler:
اطلاعی ندارم
M/B:
قویترین مادربرد اورکلاکینگ دنیا gigabyte x58a-oc
VGA:
Asus 590gtx
VGA Cooler:
Asus - Vga Nvidia ENGTX590 / 3DIS / 3GD5 Geforce Gtx 590 3Gb Gddr5 Native Dual-Link Dvi-I X3 Vga Hdmi
HDD:
Western Digital WD Caviar Green 2.0 TB
SSD:
Kingston SSDNow V100- SV100S2/256GZ- 2.5" 256GB SATA II
ODD:
اطلاعی ندارم

POWER:
Power - Enermax / REVOLUTION85+ 950W SLI
Case:
Monitor:
http://www.samsung.com/sg/consumer/...tor/led-monitor/index.idx?pagetype=subtype_p2
یکی از این سه مانیتور بالا چیز خیلی خوبی هست
اگه چیز دیگه ای هم هست خودتون زحمتش رو بکشید

خب اول از همه بگم که اگر سیستم فقط واسه بازی هست که این پردازنده زیادیش هست، قبلا هم گفتم، ولی بنظر میاد می خواین سیستم رو برای کاربردهای حرفه ای دیگه هم در نظر داشته باشید که در اینصورت مشکلی نیست

و اما ایرادهای انتخاب قطعات:

برای رم بهترین برند و مدلها از CORSAIR Dominator GT باید انتخاب بشن.
برای مادربرد بهترین گزینه ها GIGABYTE G1 Sniper یا ASUS rampage iii extreme هستن

برای SSD هم اون مدل ارزونقیمت و نسل قدیمی هست که سرعتش هم خیلی کمتره، بهترین مدل دنیا OCZ VERTEX 3 120GB هست، نسل جدی و SATA 6 هست و دوبرابر اون V100 سرعت داره، اینجا هم موجود هست.
برای پاور هم انتخاب حرفه ای و گرونقیمتی در نظر گرفتی، OK هست اما مدلای CORSAIR HX1000 و 1200 هم خوبن
مانیتور هم توی بازار داخلی مدلها از بازار جهانی متفاوت هستن، SAMSUNG BX2485 بهترین مدل LED بازار هست.

خب اول از همه بگم که اگر سیستم فقط واسه بازی هست که این پردازنده زیادیش هست، قبلا هم گفتم، ولی بنظر میاد می خواین سیستم رو برای کاربردهای حرفه ای دیگه هم در نظر داشته باشید که در اینصورت مشکلی نیست

و اما ایرادهای انتخاب قطعات:

برای رم بهترین برند و مدلها از CORSAIR Dominator GT باید انتخاب بشن.
برای مادربرد بهترین گزینه ها GIGABYTE G1 Sniper یا ASUS rampage iii extreme هستن

برای SSD هم اون مدل ارزونقیمت و نسل قدیمی هست که سرعتش هم خیلی کمتره، بهترین مدل دنیا OCZ VERTEX 3 120GB هست، نسل جدی و SATA 6 هست و دوبرابر اون V100 سرعت داره، اینجا هم موجود هست.
برای پاور هم انتخاب حرفه ای و گرونقیمتی در نظر گرفتی، OK هست اما مدلای CORSAIR HX1000 و 1200 هم خوبن
مانیتور هم توی بازار داخلی مدلها از بازار جهانی متفاوت هستن، SAMSUNG BX2485 بهترین مدل LED بازار هست.

با تشکر از شما دوست عزیز.
میشه بگید اشکال اون مادر بردی رو که گفتم چی بود در مقایسه با اون چیزی که شما گفتید؟!!!
S27A950D یا 2 S27A750D Series 7 LED 3D Monitor
میشه بگید این دو مانیتور چه مشکلی داره .مگه این دو مانیتور خوب نیستند.
در مورد دیگر قطعات نظر ندادید.خواهشا در مورد تمامی قطعات نظر بدید. خواهش میکنم. تا بینم آخرش یه کیس 6 میلیونی خوب چی از آب در میاد. لطفا اگه ممکنه دقیق تر راهنمایی بفرمائید

با تشکر از شما دوست عزیز.
میشه بگید اشکال اون مادر بردی رو که گفتم چی بود در مقایسه با اون چیزی که شما گفتید؟!!!
S27A950D یا 2 S27A750D Series 7 LED 3D Monitor
میشه بگید این دو مانیتور چه مشکلی داره .مگه این دو مانیتور خوب نیستند.
در مورد دیگر قطعات نظر ندادید.خواهشا در مورد تمامی قطعات نظر بدید. خواهش میکنم. تا بینم آخرش یه کیس 6 میلیونی خوب چی از آب در میاد. لطفا اگه ممکنه دقیق تر راهنمایی بفرمائید

مادربرد رو عوض کردم چون شما که نمی خوای رکورد اورکلاک بزنی ، می خوای بهترین مدل از همه نظر باشه که مدلایی که گفتم هستن
اون مدل مانیتورها هم هنوز بصورت رسمی وارد بازار ایران نشدن ، وگرنه مدلای خوبین، در ضمن مدل S27A750D از علائق خودم هم هست، اگر موجود بشه.
بقیه هم خوب بودن دیگه، چی بگم؟

سلام فرشید جان من این سیستممو حدود یکسال و نیمه نصب کردم و تا الان هیچ مشکلی پیدا نکرده و مثل ساعت تو تمام بازی ها 60 فریم راحت اجرا و بازی میکنم . می خواستم بدونم که تو 3 4 ماه بعد بازی های غولی مثل battlefield 3 و... میاد می تونم اجرای خوبی مثل بازی های قبل داشته باشم.می خوام مطمئن بشم چجوریاست.؟
cpu:intel quad core i7 860 2.81 ghz
main:foxconn inferno katana gti
vga:msi geforce gtx 570 twin frozor 2 oc
ram:6gb corsair tripale channel 1600 mhz
ssd:1.5tb western digital
power:enermax 1350 watt
case:green dragon with 6 fan cooling
cpu cooling:cooler master v10 with main cooling system

سلام فرشید جان
میخواستم بدونم این کیسی که دوستمون گفت
تو بازار ایران هست ؟ قیمتش چنده ؟
و اینکه در مقایسه با کیس خودم (Infinity) پیشنهاد میشه یا نه ؟ [ خیلی ازش خوشم اومد ] :d

سلام فرشید جان من این سیستممو حدود یکسال و نیمه نصب کردم و تا الان هیچ مشکلی پیدا نکرده و مثل ساعت تو تمام بازی ها 60 فریم راحت اجرا و بازی میکنم . می خواستم بدونم که تو 3 4 ماه بعد بازی های غولی مثل battlefield 3 و... میاد می تونم اجرای خوبی مثل بازی های قبل داشته باشم.می خوام مطمئن بشم چجوریاست.؟
cpu:intel quad core i7 860 2.81 ghz
main:foxconn inferno katana gti
vga:msi geforce gtx 570 twin frozor 2 oc
ram:6gb corsair tripale channel 1600 mhz
ssd:1.5tb western digital
power:enermax 1350 watt
case:green dragon with 6 fan cooling
cpu cooling:cooler master v10 with main cooling system

سیستم شما هنوز هم بسیار قدرتمند هست و BF3 رو هم می تونید با آخرین تنظیمات بازی کنید، به این زودیها هم احتیاج به ارتقا ندارید!

سلام فرشید جان
میخواستم بدونم این کیسی که دوستمون گفت
تو بازار ایران هست ؟ قیمتش چنده ؟
و اینکه در مقایسه با کیس خودم (Infinity) پیشنهاد میشه یا نه ؟ [ خیلی ازش خوشم اومد ] :d
نه خب، این مدلش که توی بازار ما نیست،یا من ندیدم ولی چون می خوای از برند معتبر بگیری دیگه سلیقه ی خودته و فرقی نمی کنه کدوم مدل باشه، ولی باید ترجیحا یه مدل Full Tower و مخصوص گیمینگ بگیری، مدلای فانتزی به کار شما نمیان.

از ANTEC مدل 1200 توی بازار هست، از کیسهای حرفه ای CoolerMaster هم توی بازار هست می تونی انتخاب کنی.

سلام
1 سیستم واسه گیم میخوام بگیریم. کیس کامل و مانیتور. بودجه هم 1400 هست
چی پیشنهاد میدید؟
واسه گرافیک خودم نظرم رو 560 ti هست.

اول راهنمای سخت افزار توی امضای من رو مطالعه کنی بد نیست، ولی اینا پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG BX2285 Plus

حدود 1420 تومن میشه

اول راهنمای سخت افزار توی امضای من رو مطالعه کنی بد نیست، ولی اینا پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG BX2285 Plus

حدود 1420 تومن میشه
حاجی بنظرتون چن تومن بده i5 2500k بگیره بهتر نیست:-/
ببخشید فضولی کردم:-s