مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قطعات دیگر منظورم مانیتور و اسپیکر بود. پویا بازم ممنون از راهنماییت...
الان دارم میرم این سه تا رو بگیرم ... درباره ی کیس infinty مطمئن شدم. برای مانیتور و اسپیکرم باید به خدا توکل کنم !
نه من منمظورم گرافیک cpu و چیز های دیگه بود.

سلام
میخواستم بدونم چه سی پی یو و گرافیکی در بازار حرف اول رو میزنه؟قیمتشونم بگید لطفا

بستگی داره برای کدوم اولویت کاری مدنظر داشته باشی، برای بازی، طراحی ، گرافیک یا کار اداری

ولی برای بازی در حال حاضر بهترین پردازنده Core i7 2600K و گرافیک هم GTX 590 و AMD 6990 هستن.
پردازنده حدود 400 تومن و گرافیکها هم حدود یک میلیون تومن هستن، البته این به این معنی نیست بهترین گزینه ها برای خید هم باشن، مثلا برای گرافیک خرید GTX 570/6970 هم بالاترین کیفیت رو توی بازیها میده.

Last edited by a moderator:
اقا فرشید این 2tb caviar green چه فرقی با 2tb caviar black داره:-/

توی هاردهای WD اونایی که سری GREEN هستن دور چرخشی سیلندرهاشون 5400 دور هست، اونایی که سری BLACK هستن هم 7200 Rpm هستن که خب بطور محسوس سریعترن.

سلام ، لطفا یه اسکنر برای مصارف خونگی و دانشجویی معرفی کنید حداکثر تا 150 - 200 هزارتومان ! کیفیت اسکن رنگیش هم خوب باشه .

ممنون :دی

سلام ، لطفا یه اسکنر برای مصارف خونگی و دانشجویی معرفی کنید حداکثر تا 150 - 200 هزارتومان ! کیفیت اسکن رنگیش هم خوب باشه .

ممنون :دی

می تونی مدل HP SCanjet G3010 رو انتخاب کنی، 4800dpi هست و نگاتیو هم می گیره، حدود 130 تومن هست، بالاتر از این دیگه فک نکنم بدرد شما بخوره.

میتونم بپرسم چرا پست من پاک شده
من در مورد موضوع raid تو فورم ها سرچ کردم جز یک تاپیک که در اون ادرس این تاپیک رو قرار داده بودن چیزی ندیدم
بهتر نبود به جای پاک کردن پست های نمشه گفت نا مربوط..من رو به تاپیک درست راهنمایی کنید

دوست عزیز پست شما پاک نشده ، فقط جابجا شده به این تاپیک اینجا تاپیک مشاوره س نه مشکلات !

نظرتون چیه ؟
Mb=Asus p8p67~195T
Cpu=corei5 2500k~285T
ram=2*2 1600 Elixir~44T
Vga=6770~170T
Hdd=seagate barracuda12 500G~53T
Odd=liteon24X~25T
psu=Green480Aeu~52T
case=Selective~30T
sum~~855

اگر برای بازی می خوای باید گرافیک قویتری برداری، با این بودجه پردازنده ی 2500 توانش خیلی بیشتر از گرافیک شماست و غیر ضروری، اگر بجاش یه کارت 560 یا 6870 برداری و پردازنده رو 2300 هم بگیری خیلی بهتر جواب می گیری. مادربردت رو هم پایینتر برداری ضرری نداره.
در ضمن پاور 480 وات هم کافی نیست و حداقل یه 535 وات گرین توصیه میشه. برای رم هم برند معتبرتر Corsair توصیه میشه.

اگر برای بازی می خوای باید گرافیک قویتری برداری، با این بودجه پردازنده ی 2500 توانش خیلی بیشتر از گرافیک شماست و غیر ضروری، اگر بجاش یه کارت 560 یا 6870 برداری و پردازنده رو 2300 هم بگیری خیلی بهتر جواب می گیری. مادربردت رو هم پایینتر برداری ضرری نداره.
در ضمن پاور 480 وات هم کافی نیست و حداقل یه 535 وات گرین توصیه میشه. برای رم هم برند معتبرتر Corsair توصیه میشه.
Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟
Sandy Bridge چه طور ؟
خودم از این p8p67 خیلی خوشم اومده . غیر از آورکلاک مزیت دیگری بر p8h67 داره
خودم فکر می کنم core i5 2400 متعادل تره .
از گرافیک 560 خوشم اومده ، با ti چقدر تفاوت داره هم قیمت و هم کارایی ؟
از پاور هم چیزی سر در نمیارم.
حجم هارد اگر کم هم بود مهم نیست فقط سرعت و کاراییش مهمه . (هارد اکسترنال دارم 1t)
نظر جمعیتون چیه ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟
Sandy Bridge چه طور ؟
خودم از این p8p67 خیلی خوشم اومده . غیر از آورکلاک مزیت دیگری بر p8h67 داره
خودم فکر می کنم core i5 2400 متعادل تره .
از گرافیک 560 خوشم اومده ، با ti چقدر تفاوت داره هم قیمت و هم کارایی ؟
از پاور هم چیزی سر در نمیارم.
حجم هارد اگر کم هم بود مهم نیست فقط سرعت و کاراییش مهمه . (هارد اکسترنال دارم 1t)
نظر جمعیتون چیه ؟
ممنون

HT فناوری اینتل برای شبیه سازی مجازی اجرای پردازشهای مجزا یا Threads روی Pipeline پردازنده هست که باعث استفاده ی بهینه تر از توان پردازنده و زمانبندی بهتر اونا میشه، ولی توی اگثر بازیها ازش استفاده نمیشه و تاثیری نداره. بنابراین مهم نیست.

P8P67 بجز بهره گیری از تراشه ی P67 برای اورکلاک پردازنده و فازهای بیشتر مزیتی به P8H67 نداره. 2400 هم بگیرید خوبه، همشون سریعن، فرقی نداره.

کارت GTX560Ti حدود 20 درصد از مدل 560 معمولی سریعتره، از لحاظ قیمتی ولی بین 60 تا 100 تومن بسته به برند اختلاف دارن.
هارد هم که الان کمتر از 500 توی بازار نیست ولی تفاوت قیمتش با مدل 1 ترابایتی اونقدر کم هست که خرید مدل یک ترابایتی به صرفه تره.

اینایی که گفتم تصحیح بشه دیگه OK هست.

دوستان یک کیت 4 گیگابایتی خوب 60 هزار تومانی رم معرفی کنید؟حد اقل مشخصات زیر رو داشته باشه.
tested speed:1333 mhz
memory type ddr3

شما می تونی CORSAIR XMS3 1600 DDR3 4GB رو بقیمت 65 هزار تومان بخری.

قیمت گرافیک الاتن تو بازار ایران فضایی شده ...

بله متاسفانه، هم بخاطر اینکه دلار بالاتر رفته و هم اینکه توی بازار داخلی خیلی کم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or