نه من منمظورم گرافیک cpu و چیز های دیگه بود.قطعات دیگر منظورم مانیتور و اسپیکر بود. پویا بازم ممنون از راهنماییت...
الان دارم میرم این سه تا رو بگیرم ... درباره ی کیس infinty مطمئن شدم. برای مانیتور و اسپیکرم باید به خدا توکل کنم !
نه من منمظورم گرافیک cpu و چیز های دیگه بود.قطعات دیگر منظورم مانیتور و اسپیکر بود. پویا بازم ممنون از راهنماییت...
الان دارم میرم این سه تا رو بگیرم ... درباره ی کیس infinty مطمئن شدم. برای مانیتور و اسپیکرم باید به خدا توکل کنم !
سلام
میخواستم بدونم چه سی پی یو و گرافیکی در بازار حرف اول رو میزنه؟قیمتشونم بگید لطفا
اقا فرشید این 2tb caviar green چه فرقی با 2tb caviar black داره
سلام ، لطفا یه اسکنر برای مصارف خونگی و دانشجویی معرفی کنید حداکثر تا 150 - 200 هزارتومان ! کیفیت اسکن رنگیش هم خوب باشه .
ممنون
دوست عزیز پست شما پاک نشده ، فقط جابجا شده به این تاپیک اینجا تاپیک مشاوره س نه مشکلات !میتونم بپرسم چرا پست من پاک شده
من در مورد موضوع raid تو فورم ها سرچ کردم جز یک تاپیک که در اون ادرس این تاپیک رو قرار داده بودن چیزی ندیدم
بهتر نبود به جای پاک کردن پست های نمشه گفت نا مربوط..من رو به تاپیک درست راهنمایی کنید
Mb=Asus p8p67~195T
Cpu=corei5 2500k~285T
ram=2*2 1600 Elixir~44T
Vga=6770~170T
Hdd=seagate barracuda12 500G~53T
Odd=liteon24X~25T
psu=Green480Aeu~52T
case=Selective~30T
sum~~855
Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟اگر برای بازی می خوای باید گرافیک قویتری برداری، با این بودجه پردازنده ی 2500 توانش خیلی بیشتر از گرافیک شماست و غیر ضروری، اگر بجاش یه کارت 560 یا 6870 برداری و پردازنده رو 2300 هم بگیری خیلی بهتر جواب می گیری. مادربردت رو هم پایینتر برداری ضرری نداره.
در ضمن پاور 480 وات هم کافی نیست و حداقل یه 535 وات گرین توصیه میشه. برای رم هم برند معتبرتر Corsair توصیه میشه.
Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟
Sandy Bridge چه طور ؟
خودم از این p8p67 خیلی خوشم اومده . غیر از آورکلاک مزیت دیگری بر p8h67 داره
خودم فکر می کنم core i5 2400 متعادل تره .
از گرافیک 560 خوشم اومده ، با ti چقدر تفاوت داره هم قیمت و هم کارایی ؟
از پاور هم چیزی سر در نمیارم.
حجم هارد اگر کم هم بود مهم نیست فقط سرعت و کاراییش مهمه . (هارد اکسترنال دارم 1t)
نظر جمعیتون چیه ؟
ممنون
دوستان یک کیت 4 گیگابایتی خوب 60 هزار تومانی رم معرفی کنید؟حد اقل مشخصات زیر رو داشته باشه.
tested speed:1333 mhz
memory type ddr3
قیمت گرافیک الاتن تو بازار ایران فضایی شده ...