مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟
Sandy Bridge چه طور ؟
خودم از این p8p67 خیلی خوشم اومده . غیر از آورکلاک مزیت دیگری بر p8h67 داره
خودم فکر می کنم core i5 2400 متعادل تره .
از گرافیک 560 خوشم اومده ، با ti چقدر تفاوت داره هم قیمت و هم کارایی ؟
از پاور هم چیزی سر در نمیارم.
حجم هارد اگر کم هم بود مهم نیست فقط سرعت و کاراییش مهمه . (هارد اکسترنال دارم 1t)
نظر جمعیتون چیه ؟
ممنون

HT فناوری اینتل برای شبیه سازی مجازی اجرای پردازشهای مجزا یا Threads روی Pipeline پردازنده هست که باعث استفاده ی بهینه تر از توان پردازنده و زمانبندی بهتر اونا میشه، ولی توی اگثر بازیها ازش استفاده نمیشه و تاثیری نداره. بنابراین مهم نیست.

P8P67 بجز بهره گیری از تراشه ی P67 برای اورکلاک پردازنده و فازهای بیشتر مزیتی به P8H67 نداره. 2400 هم بگیرید خوبه، همشون سریعن، فرقی نداره.

کارت GTX560Ti حدود 20 درصد از مدل 560 معمولی سریعتره، از لحاظ قیمتی ولی بین 60 تا 100 تومن بسته به برند اختلاف دارن.
هارد هم که الان کمتر از 500 توی بازار نیست ولی تفاوت قیمتش با مدل 1 ترابایتی اونقدر کم هست که خرید مدل یک ترابایتی به صرفه تره.

اینایی که گفتم تصحیح بشه دیگه OK هست.

دوستان یک کیت 4 گیگابایتی خوب 60 هزار تومانی رم معرفی کنید؟حد اقل مشخصات زیر رو داشته باشه.
tested speed:1333 mhz
memory type ddr3

شما می تونی CORSAIR XMS3 1600 DDR3 4GB رو بقیمت 65 هزار تومان بخری.

قیمت گرافیک الاتن تو بازار ایران فضایی شده ...

بله متاسفانه، هم بخاطر اینکه دلار بالاتر رفته و هم اینکه توی بازار داخلی خیلی کم شده.

مطمننی فرشید جان؟
اخه من این مدل رو بین 70تا75 هزار تومان شنیده بودم.:d

شما هم درست شنیدی، سری جدیدش که اومده مثل بقیه ی قطعات گرونتر شده، الان دیگه دارن 70 به بالا اعلام می کنن.

یه سیستم واسه بازی میخوام در حد 1 تومن ببندم که تا یکی دوسال نیاز به تعویض قطعات نباشه .

لطفا" راهنمایی کنید .

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

سلام
یک سوال: آیا سیستمی هست که مثلا در بیاد 10 میلیون یا بالاتر؟؟؟ اونوقت چه قطعاتی روش سوار میشه؟(کلا کنجکاوم اینو بدونم:d:d)
کلا خفن ترین پی سی که یه بشر میتونه جمع کنه چقدر میشه و با چه قطعاتی؟؟:d
با تشکر

اگه بخوایم به جای لب تاب بریم دسکتاپ بخریم به نظر شما چه گزینه ای عالی هست(تابالای 6 میلیون هم مشکل نداره)
خواهشا دقیق تر جواب بدید.
طوری که 4 تا از alienware m18x قورت بده. راهنمایی بفرمائید که پولمون رو الکی هدر ندیم.
چاکریم .

سلام
یک main+CPU لطفا معرفی کنید که :
1-گرافیک آنبرد باشه و بتونه براحتی فیلم 1080P رو پلی کنه.
2-رم DDR3 رو ساپورت کنه.
3-در حداقل قیمت ممکن باشه.
4-اگه با مورد 3 منافاتی نداشته باشه ، خروجی HDMI داشته باشه.

استفاده از این سیستم 90% برای اجرا فیلم و 10% وبگردی.
لطفا هم اینتل معرفی نمایید و هم ای ام دی
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
یک سوال: آیا سیستمی هست که مثلا در بیاد 10 میلیون یا بالاتر؟؟؟ اونوقت چه قطعاتی روش سوار میشه؟(کلا کنجکاوم اینو بدونم:d:d)
کلا خفن ترین پی سی که یه بشر میتونه جمع کنه چقدر میشه و با چه قطعاتی؟؟:d
با تشکر

سیستم معمولی خیر، گرونترین سیستم فوق حرفه ای مخصوص بازی با بالاترین قطعات روز دنیا دیگه بیشتر از 5 میلیون تومن نمیشه
اما سیستمهای سرور یا سیستمهای حرفه ای مخصوص تدوین چرا، ممکنه تا 18 میلیون تومن هم قیمت داشته باشن که ازمادربرد چند پردازنده ای و پردازنده های سروری استفاده می کنن. بالاتر هم هست ولی اجازه ی صدور و فروشش به هر کشوری داده نمیشه.

اگه بخوایم به جای لب تاب بریم دسکتاپ بخریم به نظر شما چه گزینه ای عالی هست(تابالای 6 میلیون هم مشکل نداره)
خواهشا دقیق تر جواب بدید.
طوری که 4 تا از alienware m18x قورت بده. راهنمایی بفرمائید که پولمون رو الکی هدر ندیم.
چاکریم .

از اونجایی که با نصف قیمت یه لپ تاپ گیمینگ میشه یه PC همسرعت یا سریعتر از اون رو خرید شما با صرف هزینه ی 4 تومن هم یم تونی یه سیستم مخصوص گیمینگ با بالاترین سرعت ممکن رو تهیه کنی.
برای شروع می تونی به سیستم رویایی مخصوص بازی که در مقاله راهنمای سخت افزار تشریح کردم مراجعه کنی.

سلام
یک main+CPU لطفا معرفی کنید که :
1-گرافیک آنبرد باشه و بتونه براحتی فیلم 1080P رو پلی کنه.
2-رم DDR3 رو ساپورت کنه.
3-در حداقل قیمت ممکن باشه.
4-اگه با مورد 3 منافاتی نداشته باشه ، خروجی HDMI داشته باشه.

استفاده از این سیستم 90% برای اجرا فیلم و 10% وبگردی.
لطفا هم اینتل معرفی نمایید و هم ای ام دی
با تشکر

این سیستم اینتلی:

CPU:Core i3 2100
M/B:ASUS P8H67M-LE

که حدود 280 تومن میشن، مادربرد هم خروجی HDMI داره و از گرافیک پردازنده بهره می بره.

این سیستم AMD:

CPU:Athlon II X2 250
M/B:ASUS M4N68T-M

که حدود 170 تومن میشه اما مادربرد فقط VGA داره .

فرشیدجان قبلا گفته بودی به ازای هر سال کارکرد پاور 10% از کاراییش کم میشه، حالا میخوام بدونم این 10% رو چطوری حساب کنیم؟ یعنی 10% از قدرت پاور کم کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or