مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان عزیز ..

یه سیستم میخواستم برای یکی از دوستان به همراه مانیتور که بازی ها رو به صورت نرمال اجرا کنه و بودجه ام بین 900 تا 1 میلیون هست ...

ممنون از شما ...

سلام بچه ها نظرتون در مورد asus all in one pc مدل ASUS ET2400XVT 3d چیه؟ میخوام pc رو بدم اینو بگیرم، به درد گیم میخوره؟

راستی pc خودمو چند بفروشم خوبه؟ مشخصاتش اینه:
cpu intel 8400
ram 3g DDR2
MB asus p5ne sli
hdd 320g
graphic 250gt
case tonig
power green765 دقیق نمیدونم ولی 700 به بالاست
lcd sumsung 17" v1740
نه عزیز، سیستم های All in One هیچوقت به درد بازی نمی خورن اصلا، سمتش هم نرو که زود پشیمون می شی.
سیستم خودت هم می تونی حدود 300 تومن قیمت بزاری بدون مانیتور، با مانیتور اما یه 60 70 تومن اضافه میشه.

سلام فرشید جان ، با بودجه 1100 - 1200 بهترین سیستم همون سیستم رده بالا مقاله شماست ؟ یا وضعیت فرق کرده ؟ بعد من زیاد اطلاعات ندارم بورس اصلی این قطعات کجاست و من که می خوام یک این ها رو بگیرم از کجا بگیرم و این که PC خودم رو به کجا بفرومشم ؟ مرسی

بله، هنوز هم بهترین انتخابه. البته کارت گرافیکش GTX560Ti هست، نه مدل 560 معمولی، بورس اصلی هم بازار کامپیوتر تهران هست.

سلام سیستم قبلیمو فروختم میخوام یه سیستم دیگه بگیرم قطعات زیر مد نظرم هست :

1.Case: Cooler master HAF 922
2.CPU: Core i7 2600
3.Main: Asus P8P67 Deluxe B3
4.Ram: Corsair 16Gig DDR3 1600
5.VGA: Asus Matrix GTX 580
6.Monitor: Asus VG236H 3D
7.Hard: Western black 2T
8.SSD: OCZ Vertex 3 120 Gig

حالا چند تا سوال دارم :

1.واسه این سیستم پاور چند وات لازمه؟
2.فرق مدل core i7 2600K با Core i7 2600 چیه ؟
3.اگه کسی لطف کنه درباره هارد های SSD وتاثیرشون در بازی بده ممنون میشم
4.واسه مانیتور 3D این Asus VG236H خوبه یا گزینه بهتری هم هست؟

ممنون

1-یه سیستم 635 وات یا 685 وات به بالا توصیه میشه.
2-مدلی که پسوند K داره قابل اورکلاک و افزایش فرکانس هست و براحتی میشه راندمان خیلی بالاتری ازش گرفت.
3-می تونی مقاله ی من رو توی بخش سخت افزار PC توی سایت بخونی، در کل تاثیر اساسی توی راندمان کلی سیستم دارن و سرعت پاسخگویی سیستم رو بسیار بالاتر می برن.
4- من مدل SAMSUNG BX2485 Plus رو هم توصیه می کنم اگه حتما نمی خوای 3D باشه، اگر نه که انتخاب 3D دیگه ای توی بازار نیست.

سلام دوستان عزیز ..

یه سیستم میخواستم برای یکی از دوستان به همراه مانیتور که بازی ها رو به صورت نرمال اجرا کنه و بودجه ام بین 900 تا 1 میلیون هست ...

ممنون از شما ...
می تونی مقاله ی راهنمای سخت افزار رو مطالعه کنی. سیستم رده متوسط یا بالا مناسب شماست

سلام دوستان
نظرتون راجع به این کارت گرافیک چیه؟برای اجرای بازی های روز خوب هست؟
ZOTAC GeForce GTX 260² 896MB 448-bit GDDR3

اگر دست دوم هست که خب بقیمت بخری بد نیست، مثلا بین 100 تا 150 تومن باشه. اما برای بازیهای روز با بالاترین تنظیمات نمیشه روش حساب کرد.

سلام دوستان
تقریبا هم رده کارت قبلی خودمه. من با GTX 260 تقریبا تمام بازی ها رو غیر از Witcher 2 روی رزولوشن Full HD با تنظیمات بالاتر از متوسط و فریم خوب اجرا می کردم.

کلا کارت متوسطیه و اگر می خوای دست دوم بخری حدود 120 می ارزه. خودت هم مقایسه قدرتش رو با کارت های دیگه از اینجا ببین.

نوشته شده توسط .:Mahdi:.
سلام دوستان

عزیز این کارت مال 2 نسل قبله . دنبال کارتهای سری 4 یا 5 باش.

Last edited by a moderator:
اگر دست دوم هست که خب بقیمت بخری بد نیست، مثلا بین 100 تا 150 تومن باشه. اما برای بازیهای روز با بالاترین تنظیمات نمیشه روش حساب کرد.
با تنظیمات متوسط چی؟
مثلا میتونه Bf3 رو با تنظیمات پایین یا متوسط بیاره؟قیمت تقریبی نوش چنده؟

سلام
ببخشید.من میخواستم رم و گرفیک و سی پی یو و مادربردمو ارتقاع بدم.
بودجم 500 تومانه.بیشتر برای بازی میخوام.
میشه راهنمایی کنید؟

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61M-LE
VGA:GTS 450 1GB DDR5

با تنظیمات متوسط چی؟
مثلا میتونه Bf3 رو با تنظیمات پایین یا متوسط بیاره؟قیمت تقریبی نوش چنده؟

بله، تنظیمات متوسط رو توی BF3 که مشکلی نداره، توی بازیهای دیگه هم بستگی داره که چه عنوانی باشه.

فرشیدجان پاور 535W Green چنده الان؟

بعدش برا یه ZOTAC GTS 450 و CPU AMD 4000 64X2 چه پاوری رو خودت پیشنهاد میکنی؟

اگر پیدا بشه حدود 65 تومن هست، برای مدل585B که حدود 85 تومن باید باشه.

بله، تنظیمات متوسط رو توی BF3 که مشکلی نداره، توی بازیهای دیگه هم بستگی داره که چه عنوانی باشه.

اگر پیدا بشه حدود 65 تومن هست، برای مدل585B که حدود 85 تومن باید باشه.

535 به قیمت امروز 85 و 585 به قیمت امروز 118 ه.

سلام
میخواستم 4 گیگ دیگه رم عین همین رم هایی که دارم اضافه کنم به سیستمم فقط یادمه موقع گذاشتن رم قبلیا دوتاشو تو اسلات ابی گذاشتم تو اسلات سیاه نتونستم جا بزنم حالا میخواستم ببینم مادربرد ساپورت نمیکنه یا من چلاقم D:?

سلام
میخواستم 4 گیگ دیگه رم عین همین رم هایی که دارم اضافه کنم به سیستمم فقط یادمه موقع گذاشتن رم قبلیا دوتاشو تو اسلات ابی گذاشتم تو اسلات سیاه نتونستم جا بزنم حالا میخواستم ببینم مادربرد ساپورت نمیکنه یا من چلاقم D:?

من مدل مادربرد و رم شما رو نمی دونم چیه که کمک کنم، احتمالا خودتون دارید اشتباه جا می زنید.

ببخشید.
روی اینی که گفتید bf3 چطوری اجرا میشه؟
ببخشید بازی bf3 رو چطوری میاره این سیستم؟

اینجا تاپیک BF3 نیست اما روی تنظیمات متوسط و رزولوشن 1680*1050 می تونه اجرا کنه.

قیمت نو؟
چی قیمت نو؟
بیشتر از این 2 کلمه می نوشتید معلوم میشد راجع به چی سوال دارید، ظاهرا با سرعت پایینی که داریم توقع ندارید که هی صفحات قبلی رو برای دیدن پستای قبلیتون سرچ کنم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or